Dodaj do ulubionych

B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia!

27.01.06, 09:48
Kutyna odchodzi do Panoramy pr.II. Grabarczyk to świetna dziennikarka, ale czy
będzie równie dobra jako prowadząca główne wydanie Wydarzeń? czarno to
widzę... Wygląda na to, że babiniec opanował Wydarzenia ;-) może by Lis
znalazł jakiegoś normalengo faceta do prowadzenia tego programu i pozbył się
wreszcie gugającego Gugały?
Obserwuj wątek
    • michal_82 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 10:28
      Też jakoś tego nie widzę, bo podczas stand-upów ma trochę dziwne tiki i z
      reguły ma niezbyt zadowoloną minę (taką skwaszoną). Mam nadzieję, że w studiu
      tego się pozbędzie, bo wyglądałoby to beznadziejnie. Podobno praktykuje już w
      TV4, ale nie wiem jak jej wychodzi, bo nie mam tej stacji.
      • hirek32 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 11:26
        cale szczescie ze kutyna odchodzi.to najbrzydsza prezenterka we wszystkich
        stacjach.panoramy nie ogladam to i jej nie bede ogladal.grabarczyk jest od niej
        o wiele ladniejsza i na pewno jest profesjonalista ktory sobie poradzi!!!
      • marcel54 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 28.01.06, 16:09
        A może Beata Borocka?Marnuje się w radiowej Jedynce.Swoja droga ciekawe dlaczego
        odeszła z Panoramy.
    • bladatwarz Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 11:36
      Obydwie sa swietne. Bedzie dobrze.
      • tomu19 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 11:40
        Marek Tajchan ma prowadzić wydarzenia główne razem ze Smoktunowicz!
        na zdjęciu strony tok.fm wyglądał bardzo sympatycznie
        przychdzi też Mikołaj Jankowski z rmfu
        • michal_82 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 11:53
          > Marek Tajchan ma prowadzić wydarzenia główne razem ze Smoktunowicz!
          > na zdjęciu strony tok.fm wyglądał bardzo sympatycznie

serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,55064,2183167.html
        • michal_82 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 12:09
          > przychdzi też Mikołaj Jankowski z rmfu

www.rmf.fm/zaloga/ludzie/img/mikolaj_jankowski.jpg
        • flora1 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 13:41
          tomu19 napisał:

> Marek Tajchan ma prowadzić wydarzenia główne razem ze Smoktunowicz!
          > na zdjęciu strony tok.fm wyglądał bardzo sympatycznie
          > przychdzi też Mikołaj Jankowski z rmfu

Nareszcie jacyś przystojni mężczyźni będą w Wydarzeniach! ;-)
    • ikutyna1 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 11:43
      Dementuję!!! a Gugała to bardzo miły Pan!!
      • tomu19 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 11:46
        co dementujesz?
        że Kutyna odchodzi do panoramy?
        • wyrok13 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 11:52
          redakcja panoramy chyba na glowe upadla zeby przyjac do swojego zespolu iwone
          kutyne. jej sie nie da ogladac.przyjemnie sie slucha ale bez obrazu bo jest
          wyjatkowo malo urodziwa jak na spikerke wiadomosci.
          • michal_82 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 11:57
            Kutyna mi absolutnie nie przeszkadza. Ma fryzury, w których wygląda lepiej lub
            gorzej (obecna jest ok), ale nigdy nie miałem czegoś takiego, że nie mogłem na
            nią patrzeć.

Teraz szefem Panoramy jest koleś z TVN 24, więc miał do niej dojścia i
            rzeczywiście mógł ją ściągnać. Bez nowych twarzy Panorama nie osiągnie sukcesu.
            Opierając się na Racewicz i Kulczyckim nigdy nie odbije się od dna.
            • wyrok13 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 12:13
              racewicz i kulczycki tez juz powinni odejsc bo ile mozna ich ogladac. ale juz
              wole racewicz niz kutyne.tamta przynajmniej jest blondynka z klasa.a kutyna w
              tymi wlosami na pazia wyglada koszmarnie.ile ona ma w ogole lat?chyba pozno
              zaczela przygode z tv, bo teraz ma pewnie kolo 40-tki.
              • krzys111 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 29.01.06, 20:02
                tak szczegolnie pamieta sie program Pani Racewicz ten na 100 dni Millera, tak
                pieknie o premierze mowila...
        • ikutyna1 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 11:52
          tomu19 napisał:

> co dementujesz?
          > że Kutyna odchodzi do panoramy?
          A czy ja mówiłam jeszcze o czymś innym ...?
          HMMM pomyślmy...Chyba nie; Owszem de - me - ntu - ję! Dodam jeszcze że
          uwielbiam to słowo!
    • michal_82 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 12:19
      Dodajmy, że Grabarczyk poprowadzi je już jutro!
      • agentura23 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 12:50
        a kto to wogole jest Grabarczyk i Kutyna?
        w zyciu o nich nie slyszalem!!! jak one wygladaj?pewnie sa prezenterkami w
        jakis popoludniowych wydarzeniach ktorych nie ogladam bo jak wiekszosc
        normalnych ludzi w tych godzinach pracuje !!!
        • ikutyna1 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 12:56
          Nie wiesz kim jestem bo nie jestes bezrobotny.
          mam czarne krotkie wywiniete wlosy i duze bardzo wyraziste i lśniące oczy!

• anulka748 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 13:45
            Ja tam kutynę lubię bo prowadzi te wydarzenia tak spokojnie a nie trzepie dyńką
            jak Hanuś.
            A Grabarczyk to wystąpi w swoim zajebistym plaszczyku?
            • miramir1 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 13:50
              ale Hanus przynajmniej troche opalona jest a iwonus blada jak sciana i
              pomarszczona.ale fakt ze spokojnie prowadzi.najgorszy jest gugajacy gugala.tego
              to na odstrzal!
    • anulka748 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 13:45
      albo może Ziętkiewicz?
      • maximalis Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 13:56
        Hanka jest świetna i Beata też będzie dobra. Bo obie to fajne, inteligentne
        kobiety.
        • anulka748 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 27.01.06, 14:01
          Hanka jest ladna,ale czy świetna?
    • feczka co??KUTYNA W TVP??? 27.01.06, 13:55
      przeviez ona jest beznadziejna,tepe spojrzenie,recytowanie,zeroooo osobowosci!
      wiem ze to czesto u prezenterwo ale u niej to extremum!!!
      • hirek32 Re: co??KUTYNA W TVP??? 27.01.06, 14:07
        hanka jest bardzo ladna blondyneczka.prawda jest taka ze prezenterka ma byc
        mila dla oka a reszta juz mnie istotna.a niestety nie moge sie przekonac do
        iwony kutyny.wyglada jak snieta ryba, jest bez wyrazu, mdla, blada. nie ma w
        niej kobiecosci.co innego u hani smoktunowicz.ona jest prawdziwie kobieca.jej
        wyglad cieszy oko.
        • ikutyna1 Re: co??KUTYNA W TVP??? 27.01.06, 14:29
          Są gusta i guściki!
          • tomu19 Re: co??KUTYNA W TVP??? 27.01.06, 14:42
            jeśli jesteś kutyną to powiedz jak się pracowało w wydarzeniach? masz na tyle
            odwagi żeby powiedzieć?
            • ikutyna1 Re: co??KUTYNA W TVP??? 27.01.06, 15:19
              Nie wiem co chciałbyś wiedzieć...?
              Praca jest stresująca ale dawała mi niesamowicie dużo satysfakcji. W Polsacie
              przeszkadza mi trochę brak garderoby ale praca też jest przyjemna.
              Chyba nikogo nie obrażę jak powiem że najbardziej chciałabym pracować w TVP1?

• hirek32 Re: co??KUTYNA W TVP??? 27.01.06, 15:32
                niemozliwe ze to ona. chyba az tak tempa nie jest!nie ma garderoby?co ty
                dziewczyno mowisz??? nadajesz sie do tv regionalna a nie do TVP !
                • ikutyna1 Re: co??KUTYNA W TVP??? 27.01.06, 15:41
                  Garderoba to miejsce w którym dziennikarz odpoczywa, oddycha..To miejsce w
                  którym siadam na krześle, patrzę w lustro, liczę do dziesięciu i ruszam do boju!
                  No może przesadziłam z tym bojem ale mówiłam o tym w tym sensie że idę na
                  spotkanie z telewidzami i robie wszystko żeby wypaść wspaniale.
                  • tomu19 Re: co??KUTYNA W TVP??? 27.01.06, 16:13
                    chciałem wiedzieć jak się pracuje z Lisem,czy rzeczywiście tak krzyczy na
                    pracowników?

a tak poza tym to co byś radziła osobie która chciałaby w przyszłości pracować
                    w radio a potem w tv np. w polsacie lub tvn24
                    może podzielisz się swoimi doświadczeniami
                    • ikutyna1 Re: co??KUTYNA W TVP??? 27.01.06, 16:33
                      Nie jestem odpowiednią osobą żeby komuś doradzać.
                      Musisz naprawdę chcieć spełniać swoje marzenia, proponuję iść na staż i nie
                      wychodzić z pracy przed 23:00:)Ważne jest też aby mieć ukochaną osobę która
                      nas wspiera i czeka z goracym obiadkiem w domu.

A co do Tomasza Lisa,moge powiedzieć tylko jedno; Co nas nie zabije to nas
                      wzmocni:)
                      • misiak55 Re: co??KUTYNA W TVP??? 27.01.06, 23:43
                        lis jest trujacy?
                        • aaron_flik Re: co??KUTYNA W TVP??? 28.01.06, 12:15
                          Kutyna może nie jest najpiękniejsza, ale jest nieomylna w przeciwieństwie do
                          Hani, która robi błędy w co drugiej startówce.

A Grabarczyk na prowadzącą? Chyba słaby pomysł. Wydarzenia powinni wspólnie
                          prowadzić Machała i Ziętkiewicz
                          • hansgrubber Re: co??KUTYNA W TVP??? 28.01.06, 19:19
                            Z tego co wiekszosc z Panstwa pisze wynika ze serwisy powinny prowadzic
                            dziewczyny z konkursu - Miss Polski. Pomylily Wam sie programy.
                          • ania7894 jak wam sie podobala grabarczyk? 28.01.06, 19:20
                            bo mi bardzo. mysle ze jest znacznie lepsza niz kutyna i przedewszystkim lepiej
                            od niej wyglada!bardzo przyjemnie mi sie ja ogladalo, mimo malych problemow.ale
                            to pierwszy raz wiec miala prawo do bledow.dobrze ze zastapila kutyne. nareszcie
                            w polsacie pojawia sie jacys ladni ludzie.bo do tej pory oprocz hani
                            smoktunowicz nikogo ladnego tam nie bylo!!!
                            • michal_82 Re: jak wam sie podobala grabarczyk? 28.01.06, 19:27
                              Było przyzwoicie, ale widać, że bardzo zestresowana. Kilka pomyłek i
                              przejezyczeń typowych dla stresu, ale to normalne na samym początku. Do tego
                              jeszcze tragiczna informacja z Katowic trochę zamiaszała w programie i się
                              trochę w tym pogubiła. Jeszcze kilka wydań dla wprawy i będzie wzorowo. Ale
                              pomysł z wprowadzeniem jej przed kamerę jest ogólnie dobry.
                              • olany_klient Re: Będą z niej ludzie ;-) 28.01.06, 20:01
                                Było całkiem, całkiem, Grabarczyk jest duuuuuużo lepsza niż Kutyna, to dobra
                                zmiana. Co prawda nie przyciąga tak wzroku jak Hanka woją urodą, ale nadrabia
                                bystrością - będzie dobrze! Czekamy teraz na tych dwóch facetów prawdziwków,
                                zobaczymy jaki z nich narybek.
    • hirek32 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 29.01.06, 17:23
      a kto poprowadzi dziesiejsze Wydarzenia?
      • michal_82 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 29.01.06, 17:32
        W głównym Hanna Smoktunowicz. Wcześniejsze wydanie prowadziła Grabarczyk.
        • wyrok13 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 29.01.06, 19:34
          czyli kutyny juz nie bedzie wogole, tak?
          • intensywnyjakis Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 13:34
            Grabarczyk wypadła super.Mimo, że to pierwszy raz to bardzo fajnie poprowadziła
            zarówno główne wydanie w sobotę, jak i popołudniowe w niedzielę.
            To bardzo dobra zmiana. Kutyna ma urodę radiową i wogole nie powinno się jej
            wpuszczać przed kamerę.Okrutne to, ale prawdziwe.Nie każda dziewczyna może być
            miss polonią i nie każda może zostać prezenterką wiadomości. Iwona Kutyna na
            pewno nie powinna byc !!!!
            • anulka748 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 13:44
              Ja nie rozumiem tego uwielbienia dla dziennikarek pokroju Grabarek(boję się jej
              jak Pieńkowskiej),Pochanke czy Hanuś.
              Nie są lubiane cieple kobiety jak Kutyna wlasnie,czy Danusia Holecka na
              przuklad.Kobieta ma być kobietą a nie cyborgiem czytającym wiadomości.Poza tym
              co to za mianiera teraz przeciąganie tych glosek i samoglosek?
              • intensywnyjakis Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 13:48
                Iwona Kutyna i Danusia Hołecka są ciepłe? Rany boskie, ja je ogladalem to wialo
                mrozem z ekranu. Grabarczyk sprawia wrazenie profesjonalnej. Nie mowiaz juz o
                Pochanke, ktora jest profesjonalistka pelna gebą. Do hanki mam zastrzezenia,
                ale milo sie ja oglada, bo jest bardzo ladna wiec az sie chce wlaczyc telewizor.
                a Kutyna, nie dosc ze brzydka to recytuje wiadomosci.moje subiektywne
                zdanie.nie wypowiadam sie za ogol.
                • ikutyna1 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 14:27
                  Witam serdecznie;

Czy nawet przez chwilę nie przyszło Ci do głowy że moja powaga i pozorna
                  oziębłość wynika z moich kompleksów?
                  • tomu19 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 14:37
                    ciekawe to co mówisz
                    Grabarczyk rzeczywiście dobrze prezentuje się przed kamerą, ale mam nadzieję że
                    w następnych wydaniach nie będzie się tak często przejęzyczać

czy Smoktunowicz i Tejchman razem będą prowadzić wydarzenia (we dwójkę) czy na
                    zmianę?
                    • hirek32 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 14:40
                      mysle, ze na zmiane...chociaz mogloby to byc ciekawe, gdyby prowadzili
                      razem.takie amerykanskie. a lis zyje ameryka, wiec moze taki ma na to pomysl.
                      co do grabarczyk, to miala przejezyczenia, ale mozna jej to wybaczyc.wkoncu to
                      byl pierwszy raz, z czasem napewno nabierze wprawy.
                  • magris Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 31.01.06, 21:20
                    Kutyna jest drętwa jak kij. Ma oczy nie skrażone inteligencją. Kto ją che w
                    TVP????
                    • hirek32 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 31.01.06, 22:13
                      usiluje dojsc do tego od momentu gdy pojawil sie ten watek na forum :) widocznie
                      znalazla amatorow swojej "dyskusyjnej" urody (ja mimo wszystko bede obstawal za
                      brzydota, juz nie chcialam mowic o poszczegolnych czesciach twarzy, ale oczy ma
                      wyjatkowo paskudne). i teraz bedziemy mieli okazje w panoramie ja zobaczyc.
                      dzieki bogu panorame malo kto oglada :)

• olany_klient Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 14:43
                anulka748 napisała:

> Nie są lubiane cieple kobiety jak Kutyna wlasnie,czy Danusia Holecka na
                > przuklad.Kobieta ma być kobietą a nie cyborgiem czytającym wiadomości.

Obie są nijakie i bezbarwne, kobieta musi mieć przede wszystkim osobowość a nie
                tylko być miła i ładnie wyglądać.
                • hirek32 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 14:46
                  podpisuje sie rekami i nogami :)
    • optimussimus BRZYDKA IWONA KUTYNA 30.01.06, 15:13
      Polsat zrobil swietny krok ze w miejsce brzydkiej kutyny posadzil ladna
      grabarczyk.to bardzo dobra zmiana.zreszta widze ze nie ja jeden mam taka opinie.
      ale dlaczego do diabla tvp2 panorama ja przyjela?tego nie umiem sobie
      wytlumaczyc.jesli robia roszady w prezenterkach, to niech zrobia jakis
      casting.napewno mnostwo mlodych,ladnych i zdolnych sie zglosi i bedzie z czego
      wybierac.jeden plus ze panoramy nie przywyklem ogladac wiec oszczedzone mi
      bedzie ogladanie pani kutyny.bo jak to juz ktos na tym forum slusznie
      zauwazyl:prezenterka oprocz profesjonalizmu powinna byc "mila dla oka".a pani
      iwona kutyna zdecydowanie niejest!!!
    • tele_sfor Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 16:08
      I.Kutyna jest bardzo dobra, spokojna , wywazona, bez pomyłek prowdzi wydarzenia.
      B. Grabarczyk zbyt nerwowa, mowi za szybko, myli się.
      • hirek32 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 16:11
        ciekawe czy jak by cie wsadzili przed kamere pierwszy raz to czy nie bylbys
        nerwowy i nie mylil sie.przeciez wiadomo ze musi nabrac wprawy.tego akurat nie
        mozna zarzucac b.grabarczyk.a co do kutyny, to owszem jest spokojna, momentami
        nawet jakby miala zasnac:), ale to nie jest jakas zaleta. jak ktos slusznie
        zauwazyl: news anchor powinien miec osobowosc. a co mi po spokoju kutyny jak
        ona jest bez osobowosci!!!
        • tele_sfor Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 16:24
          nabrać wprawy ? do czego ? przeciez B. Grabarczyk nie pierwszy raz stoi przed
          kamerą.
          a w swoich wejściach na zywo też mówi zbyt nerwowo, jakby ją ktos gonił i myli
          się.
          Wolę osobowość Kutyny; spokój, ciepły głos.
          Prowadzacy przekazuje nam informacje , a nie swoje usposobienie, więc powinien
          być w ich tle.
          • tomaszsap Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 16:49
            a już super by było, gdyby prowadząca była jeszcze ładna. spokojna, ladna, z
            osobowością, charyzmą, ciepłym głosem...tak by było najlepiej. nie
            udawajmy:iwona kutyna do urodziwych nie należy,ale prowadząco jest jak
            najbardziej ok.o grabarczyk nie mogę narazie nic powiedzieć, bo widziałem ją
            przez z 3 ostatnie minuty wydarzeń.czy była nerwowa?nie zauważyłem tego, ale
            być może była trochę zestresowana.na pewno jest ładniejsza od wyżej
            wymienionej.to na pewno na plus.mężczyznom przyjemniej ogląda się ładne twarze
            w telewizji - temu chyba nikt nie zaprzeczy. a pani kutyna urodą nie grzeszy.a
            co sądzą panie? czy wy też zwracacie uwagę na urodę prowadzących?
            • agnieszka788 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 17:05
              oczywiscie ze zwracaja uwage.a co myslales ze kobiety oczu nie maja?zarowno
              mezczyznom jak i kobietom przyjemniej oglada sie ladne twarze!!!tez mi pytanie!
              to ze wy jestescie z marsa, a my z wenus to nie znaczy ze az tak sie roznimy.
              podsumowujac: polsatowi ta zmiana wyjdzie na dobre. a panoramy i tak nikt nie
              oglada to i kutyny nie beda ogladac.
    • moderatorrr Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 17:37
      Kutyna głos i dykcja na wysokim poziomie,pomimo dyskusyjnej urody tejże pani
      profesjonalizmu nie sposób jej odmówić, Grabarczyk cóz nie uważam tej pani za
      ładną, to taki klasyczny przykład przeciętnej fizjonomi, jako reporterka jak
      najbardziej moze być, zaś jako prezenterka zdecydowanie nie,jeśli już
      porównywać osobowosć i całokształt predyspozycji do zawodu prezentera to
      Grabarczyk nie dorównuje Smoktunowicz ani pod względem urody ani tym bardziej
      pod wzgledem dykcji, mimiki i ważnej skądinąd charyzmy.
    • fredrikson Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 17:49
      Obie Panie nie sa genialne. Ale Kutyna należy do tych "nieprzeszkadzających
      profesjonalistek" - cenię to, bo oglądam, żeby wysłuchać newsa, a nie gapic sie
      na skaczaca główkę i umizgi do kamery, jak to niektóre Panie potrafia.
      Grabarczyk na razie zupelnie do mnie nie trafia.
      • mirekjkl Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 21:05
        do mnie nie trafia ani grabarczyk ani kutyna. obie brzydkie,bez charyzmy i
        osobowosci.hania smoktunowicz to jedyna prawdziwa kobieta w
        wydarzeniach.uroda,wdziek,glos,profesjonalizm.a tamte panie nienadaja sie do
        niczego.grabarczyk ogladalnosci nie podniesie wydarzeniom, a kutyna moze
        conajwyzej sprawic ze ogladalnosc panoramy spadnie na leb na szyje. "dyskusyjna
        uroda kutyny" to bardzo delikatnie powiedziane :-) grabarczyk zreszta nie
        lepsza.chociaz juz troche bardziej urodziwa.poczekamy sie sie bedzie sprawowac w
        wydarzeniach. po jednym wydaniu ciezko ocenic !
        • krzys111 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 21:48
          a mnie jakos nie przeszkadza ze Lary King z CNN jest brzydki i chyba juz troche
          wiekowy.... program informacyjne/publicystyczny ogladam bo chce sie czegos
          dowiedziec i chce by informacje podawal ktos kto rozumie co mowi (dlatego lubie
          Turskiego i Gugale) a nie ladna panienka bezmyslnie czytajaca z promtera . A jak
          mam ochote ogladac piekne panie to na konkurs pieknosci przelacze .....
          • michal_82 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 30.01.06, 22:01
            Oczywiście, że piękno jest na drugim miejscu, ale atrakcyjna kobieta
            przekazująca w _bezbłędny_ sposób informacje to raczej dodatkowy atut.
            Dodatkowy, dlatego nie przeszkadza mi w żadnym stopniu Kutyna. Co więcej, nie
            uważam, że jest brzydka. Zresztą takie uwagi o jej osobie, które tu czytam są
            żenujące.

Ale również cenię osoby starsze takie jak na przykład wymieniony pan Turski, bo
            równie przyjemnie się słucha ludzi doświadczonych wiekiem.

Ale czy piękna czy starszy to nieakceptowalne jest stękanie, sapanie,
            chrząkanie i błędy jezykowe, które z kolei są domeną również tu wymienionego i
            chwalonego pana Gugały.
            • maximalis Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 31.01.06, 09:19
              ojojoj... ale się dyskusja zrobiła. To świadczy ze Wydarzenia wzbudzają emocje
              i są oglądane. i to sukces.
              • lhotse89 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 31.01.06, 09:41
                Kutyna brzydka?? dla mnie ma bardzo oryginalną urodę i raczej wg mnie jest
                ładna. Ma bardzo plastyczna twarz z którą można zrobić wszystko. Myśle że z
                powodzeiem zrobiłaby wcześniej karierę jako modelka. Do portetów na pewno bo jak
                z reszta to nie wiem.
                • hirek32 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 31.01.06, 11:04
                  Larry King ma taką osobowość o której kutyna może coanjwyżej pomarzyć!!! To, że
                  jest stary i brzydki w tym nie przeszkadza, bo ten facet ma to "coś" czego nie
                  ma żaden prezenter w polsce.a co do kutyny, to owszem - jej urodę można nazwać
                  orginalną, bo ładna to ona napewno nie jest.dla kobiety miec oryginalną urodę
                  to chyba nie frajda.bo dla mnie orginalna uroda, to to samo co dyskusyjna,
                  czyli...po prostu brzydka.przykro mi ze to mowie ale tak jest.
                  • brian.e Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 31.01.06, 14:53
                    > [...].bo dla mnie orginalna uroda, to to samo co dyskusyjna,
                    > czyli...po prostu brzydka.przykro mi ze to mowie ale tak jest.

Przepraszam za małą złośliwość ( i dygresję ) , ale czy dla Ciebie ładne są
                    wyłącznie lalki Barbie spod "sztancy" ? :-0
                  • moderatorrr Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 31.01.06, 15:08
                    Dyskusyjna nie znaczy to samo co orginalna, orginalną urodę może miec biorąc
                    najprostszy przykład z brzegu naturalna blondynka z ciemną oprawą oczu i
                    niekoniecznie bladą prawie przeźroczystą karnacją ,przykład? a chocby
                    Smoktunowicz jasne włosy,piwne oczy,przykłady można mnozyć,jest wiele pięknych
                    kobiet,o których urodzie zwyklo się mówic,ze jest orginalna, nietuzinkowa,o
                    gustach nie dyskutujmy ,bo jak powszechnie wiadomo "nie to ładne co ładne, ale
                    co się komu podoba", nawet najpiękniejsza miss swiata nie zaspokoi wszystkich
                    oczekiwań "estetów" i bedzie tyle samo piewców jej urody jak i malkontentów dla
                    których będzie brzydka.
                    • wyrok13 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 31.01.06, 15:33
                      no to tu jest zdecydowanie wiecej malkontentow :)
                      forum internetowe jest po to, zeby mozna sie bylo wypowiedziec. jesli ktos
                      uwaza ze kutyna jest brzydka to podnosi reke do gory (wpisuje). jesli ktos
                      uwaza inaczej to pisze inaczej.
                      jak dla mnie jest malo urodziwa!dlatego mam prawo sie tu wypowiedziec.
    • michal_82 Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 31.01.06, 15:52
      Iwona Kutyna nadal prowadzi Wydarzenia! I bardzo dobrze. Może pogłoski o jej
      przejściu do "Panoramy" są nieprawdziwe.

A jeżeli są prawdziwe to też bardzo dobry gest ze strony dyrekcji Polsatu, że
      nie jest od razu nagle zdejmowana "za karę" z wizji, tylko do końca jej
      kontraktu może sobie poprowadzić. A robi to wzorowo. "Panoramy" prawie nikt nie
      ogląda, więc potem jakby zakończy swoją telewizyjną karierę.
      • magris Re: B. Grabarczyk poprowadzi Wydarzenia! 31.01.06, 21:22
        Panorama jest skompromitowana, politycznie spolegliwa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka