etyuney 31.01.06, 14:25 czy wam tez się zdarza "czarny ekran" znienacka podczas oglądania BBC prime? Kiedyś interweniowałem w UPC, przyznali że to ich wina, ale problem nie znika od lat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gacek95 Re: BBC Prime i czarny ekran w UPC 31.01.06, 16:45 Ja też mam UPC ale czarnego ekranu nie zauważyłem, może w innych godzinach oglądam, ale to co mnie wkurza to to, że wtedy kiedy powinny być polskie napisy to czasami ich nie ma, albo w połowie programu "zawieszą się" albo są z dużym opóżnieniem- strasznie mnie to wnerwia a języka nie znam aż tak dobrze, niestety:( ale uczę sie uczę na starość. Odpowiedz Link Zgłoś
etyuney Re: BBC Prime i czarny ekran w UPC 31.01.06, 17:23 ja z kolei znam jezyk, ale takie "zawieszenie" sie napisów jest gorsze niż gdyby ich w ogóle nie było. Przez to oglądam program na bieżąco po angielsku, ale mój mózg automatycznie ogląda akcję "wstecz" dopasowując dialogi [których się nie da przeoczyć na dole ekranu ]do zapamiętanych scenek. takie rozdwojenie jaźni. udręka. Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-n-i-e-sz-k-a Re: BBC Prime i czarny ekran w UPC 01.02.06, 12:59 Czasami, jak nie ma napisów bo się urwą, albo nie zaczną a powinny można się wspomóc telegazetą, strona 882, ale nie zawsze działa :( Odpowiedz Link Zgłoś
gacek95 Re: BBC Prime i czarny ekran w UPC 01.02.06, 14:04 no, ale ja mam taki stary telewizor co nie ma telegazety. Szkoda mi wydawać forsy na nowy tv i czekam kiedy stary się rozwali ale to soniak więc dobrze się trzyma:) a oglądaliście historię Nigela we Francji? i ta końcówka! Odpowiedz Link Zgłoś