Dodaj do ulubionych

znani z tego że są znani

07.02.06, 13:55
Chodzi mi o takie ostatnio modne i na topie "celebrities", które właściwie są
znane nie wiadomo z czego. Ani żadna kariera filmowa za nimi nie przemawia,
ani też muzyczna, ani nie są politykami i w ogóle, a jednak są masowo
zapraszani do programów typu "towarzystwo wzajemnej adoracji czyli słodzimy
sobie wzajemnie"

Podam przykłady:

Kevin Aiston (przepraszam jeżeli przekręciłam nazwisko);
Stefen Moeller;
w ogóle wszyscy z "Europy da się lubić" z najpopularniejszym Włochem Paolo;
aktorzy jednej roli (najczęściej w modnych serialach typu MjakM czy
NaWspólnej), czyli pani Cichopek, Mroczkowie, Kuba jakiśtam itd.

Człowiek czyta o panu Iksińskim i Ygrekowskim i w ogóle nie wie o co chodzi
(nie oglądam ww serali, ale czasem kojarzę nazwiska niektórych aktorów).
"Słynna pani X uświetni Ralę Rozdania Czegośtam..." - tu nazwisko a ja ????
Kto to jest do cholery że uświetnia jakieś gale czy inne plotkarskie programy?

Może macie jeszcze jakieś nazwiska do kolekcji "znanych z najznańszych"?

Być może wiąże się to z kasą. Za wywiad z Dodą czy inną Mandaryną trzeba
zapłacić mniej niż np. z Marylą R.

A może nie mam racji?
Obserwuj wątek
    • vanilka96 Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 14:09

Tabloidy uwielbiają pisać o niczym,
      ale robia to, dlatego że ktoś to w końcu czyta!
      Dla mnie taką celebrity jest
      Katarzyna Skrzynecka, żadna z niej aktorka, piosenkarka czy prezenterka, a pcha
      się wszędzie i wciąż ją pokazują...
      Joanna Horodyńska-długo nie wiedziałam kim jest, ale wciąż się przewijała w
      kolorowych pismach
      Patrycja Markowska-dla mnie tylko córka znanego ojca!
      • henryczek-czewa Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 14:29
        skrzynecka i markowska - czytasz w moich myślach
        jak je widze te roześmiane pseudo gwiazdki to flaki mi sie wywracają
        • vanilka96 Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 14:34

A najbardziej znana taką panną jest Paris Hilton!
          też mi osiągnięcie być dziedziczką fortuny?! ;P
          • melaska1 Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 14:35
            mucha!!!!!!!!!!!!!!!
            • henryczek-czewa Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 14:40
              mucha przynajmniej gra w serialu ale skrzynecka gdzie gra?śpiewa?znam ją tylkko z talk shows i chyba o takie gwiazdki tu chodzi
              • jedzoslaw Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 14:47
                Swego cvzasu takimi gwiazdkami byli uczestnicy Big Brothera. Jeśli nie
                oglądałeś tego to znaczy,że nie wiesz, kto jest na topie. Eksploatowano chyba
                przez 3 lata ludzi z tego programu, udowadniając tym samym, ze jeśli ich nie
                znasz, to znaczy, że nie jesteś na czasie. Tymczasem nie zasługiwali oni wcale
                na taką popularność. To że się wypnie do kamery gołą d*** nie oznacza, że się
                jest już gwiazdą. Gwiazdki z MjM lub "Na Wspólnej" mają przynajmniej minimum
                talentu i przez to moralne prawo, by być na topie. Dlatego nie drażnią mnie oni
                tak, jak wcześniej wspomniane Nikosie Dyzmy, które weszły do TV poprzez
                ekshibicjonizm.
                • constancja1 Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 15:20
                  Skrzynecka- pożal się boże
                  • grzewona Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 13:20
                    Skrzynecka!!! brawo za watek... zgadzam sie i rece mi opadaja na takie formaty
                    jak wspomniana Kasia.. ni pies ni wydra... och.
                    • piotr.ny famous for being famous 09.02.06, 16:12
                      to charakterystyka pop-kultury. W Stanach najlepsza tego przedstawicielka jest
                      Paris Hilton.
                      • huraaa Re: famous for being famous 09.02.06, 19:45
                        Paris Hilton to chociaz corka Hiltonow i dziedziczka ich fortuny (siec
                        luksusowych hoteli). Dlatego zainteresowaly sie nia bulwarowki, gdy tylko
                        pojawila sie publicznie.
                    • usaf Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 18:10
                      celebs to ci ktorzy zdaniem medjow zrobiliby wszystko aby przetrwac i maja ich
                      zdaniem tez ku temu warunki.
                      • iluminacja256 W tej kategorii wygrywa Olivier Janiak. 10.02.06, 09:41
                        Diabli wiedzą co to własciwie jest ten Olivier Janiak...Spotkałam to w pubie
                        ostatnio i dziki tłum walił po autografy...a jak zapytałam , co on robi , to
                        nikt nie umiał mi odpowiedziec, poza tym, że to jest Olivier Janiak...debilizm.
                        • babunowa Re: W tej kategorii wygrywa Olivier Janiak. 10.02.06, 11:31
                          to tylko świadczy o tym,że nie jesteś za bardzo zorientowany w świecie mody i
                          mediów;>Pan był modelem,potem zatrudniła go stacja Tvn,gdzie prowadzi 'Co za
                          tydzień' i 'Dzień dobry Tvn'.Poza tym jest właścicielem pubu;>
                          • totalna_apokalipsa Re: W tej kategorii wygrywa Olivier Janiak. 10.02.06, 12:56
                            No to dalej nie wiemy, kim własciwie jest Oliviwer Janiak i co robi. jest to
                            były model, który mam pub. Takich są setki, tylko nie ma ich w Tv. A czym on sie
                            zajmuje,co robi?
                            • babunowa Re: W tej kategorii wygrywa Olivier Janiak. 10.02.06, 13:34
                              no jeśli rozpatrujesz to w tych kategoriach,to równie dobrze można spytać kim
                              jest hubert urbański,kim jest katarzyna dowbor etc.Zwyczajnie są oni znani z
                              racji zawodu i tego,że pokazują swe twarze na ekranie.Kojarzenie tych osób jest
                              zależne od tego jakiego rodzaju programy i kanały oglądamy(analogiczna sytuacja
                              jest z serialami).To czy wymienienie ich w tym wątku jest na miejscu,to już nie
                              podlega mojej ocenie;)Ja tylko wytlumaczyłam kim ten Pan jest i co robił/robi.

p.s. nie wiem ile masz lat,ale jak ocenisz w takim razie popularność np raya c.
                              z dawnej brytyjskiej mtv?co on takiego robił,że był taki popularny?Zwyczajnie
                              pracował dla mtv.
                              dzisiaj taką postacią może być simon cowell z american idol.
                              • babka_piaskowa Re: W tej kategorii wygrywa Olivier Janiak. 12.02.06, 00:24
                                ale za co mozna go lubic? bo nie wiem
                                • babunowa Re: W tej kategorii wygrywa Olivier Janiak. 12.02.06, 00:29
                                  a sprawa lubienia to już zupełnie inna sprawa;))))))))))))))))
                                  • babka_piaskowa Re: W tej kategorii wygrywa Olivier Janiak. 12.02.06, 00:31
                                    za co mam go ogladac?;)
                                    • babunowa Re: W tej kategorii wygrywa Olivier Janiak. 12.02.06, 00:38
                                      za karę?:)))(swoją drogą dobra kara kogoś posadzić na cała sobotę przed tvn kogoś);)
                                      Wiadomo,nie wszyscy lubią wszystkich i nie wszystkich się powinno oglądać.
                                      Jeśli ktoś się uparł,żeby lansować określone osoby,to my jako widzowie możemy
                                      jedynie zmienić kanał.Ja tak robię.Niestety staje się to coraz częściej:(
                                      • babka_piaskowa Re: W tej kategorii wygrywa Olivier Janiak. 12.02.06, 00:45
                                        to nie bylby zly program, kto nie lubi czasem popatrzec na pieknych i bogatych?
                                        ale ten caly olifier mnie irytuje, jest sztywny, wystrojony, umalowany i bez
                                        poczucia humoru
                                        • babunowa Re: W tej kategorii wygrywa Olivier Janiak. 12.02.06, 00:57
                                          eeee;) na szczęście jego wystąpienia są dosyć krótkie;))
                                          • babka_piaskowa Re: W tej kategorii wygrywa Olivier Janiak. 12.02.06, 01:00
                                            babunowa napisała:

> eeee;) na szczęście jego wystąpienia są dosyć krótkie;))

yyyy...no......psuje smak!
                              • oooo Re: W tej kategorii wygrywa Olivier Janiak. 12.02.06, 12:01
                                to tlyko dowodzi głupoty ludzkiej, wielu świetnych dziennikarzy i reporterow
                                blyo anonimowych, poki nie pojawili sie w tv ( chocby jako prezenterzy)
                                • babka_piaskowa Re: W tej kategorii wygrywa Olivier Janiak. 12.02.06, 12:07
                                  a to dziennikarz? czy reporter? ja wyczytalam ze prawnik? prezenter?? a gdzie
                                  go widziano w roli prezentera? kto to w ogole jest?
                                  • qwerty2611 Re: W tej kategorii wygrywa Olivier Janiak. 12.02.06, 19:04
                                    A najfajniejsze jest, że żaden z niego Olivier. Ma na imię Piotrek. Ale skoro
                                    udało mu się już wyrwać z Pipidówka to tak siłą rozpędu przemianował się na
                                    Oliviera. Żenada.
                    • racheela Re: znani z tego że są znani 13.02.06, 23:15
                      a jak nie siedzi w Telewizji to na solarium
              • prawyisprawiedliwy Mucha!!!!!!!! 09.02.06, 14:09
                Ta aktorzyna marna...
                gra tylko dlatego ze w polsce licza sie konesje rodzinne.
                Szczytem było "podmienienie" jej za Annę Wielguckę.Razem grały w filmie "Panna
                Nikt" Wajdy i Wielgucka dostała nagrode dla Europejskiej Nadzieji Aktorskiej"
                ale po odbiór wysłano MuchE!!!!!!!! Kurfa jego mac co za bzczelnosc i kurestwo...
                Mucha gardze TOba...
                • babunowa Re: Mucha!!!!!!!! 10.02.06, 11:29
                  bierzesz pod uwagę fakt,że wtedy była nastolatką i najprawdopodobniej tą decyzję
                  podjęto za nią?
                  większość nastolatek na jej miejscu też by się zgodziło.Co do Ani W. i jej
                  'wykolegowania'-cóż taka nieludzka branża no i chyba brak skutecznej opieki nad
                  nią i jej interesami.

ten wątek jest o osobach,które 'nic' nie robią-nie są
                  prezenterami,piosenkarzami,modelkami etc.
                  mucha się tutaj nie nadaje,bo choć można wątpić w jej zdolności aktorskie,to od
                  dziecka występuje w filmach.
                  anna.mucha.filmweb.pl/
                  oto dowód,że 'coś' jednak robiła i robi.
            • jop Re: znani z tego że są znani 14.02.06, 15:11
              Mucha całkiem nieźle sobie radzi z prowadzeniem programu w Radiostacji, zagrała
              u Wajdy, chyba grywa też w jakimś serialiku.

Skoro nawet ja, której kariera Anny Muchy wisi i powiewa, jestem w stanie
              wymienić jakieś jej - skromne bo skromne - ale zawsze osiągnięcia, to chyba nie
              jest aż tak źle.
          • feminasapiens Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 16:15
            DOKŁADNIE TAK!!!
            Zapomniałam o niej. To istna ikona Najznańszych Znanych.
            • feminasapiens Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 16:16
              feminasapiens napisała:

> DOKŁADNIE TAK!!!
              > Zapomniałam o niej. To istna ikona Najznańszych Znanych.

Miałam na myśli Paris Hilton.

• misiak38 Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 17:05
            no właśnie o Paris chciałam napisać. :)
          • rebjot Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 13:20
            Być dziedziczką fortuny hotelarskiej to rzeczywiście nie osiągnięcie ale Paris
            na tym, że "jest znana z tego, że jest znana" Sprytnie wykorzystała swoja sławę
            "balangowiczki" i zainteresowanie brukowców zarobiła na tym grube miliony
            dolców. Ma własną linię kosmetyków a agencje reklamowe ubiegają się o jej
            "twarz" bo w koncu jest znana i rozpoznawalna. Niby rozkapryszona i głupia
            pannica a jak się okazuje ma "łeb do interesów" Czy któraś z naszych gwiazdek
            potrafi wykorzystać chwilową popularność do zarabiania dużych pieniędzy?
        • babka_piaskowa Re: znani z tego że są znani 12.02.06, 00:41
          obecnosc skrzyneckiej zasluguje na usprawiedliwienie, kobieta sie stara
          przynajmniej, probowala spiewac, grac w filmach itp. wypracowala sobie staz,
          i jeszcze jest ladna. niech jej bedzie:)))
          • regias Re: znani z tego że są znani 16.02.06, 18:54
            babka_piaskowa napisała:

> obecnosc skrzyneckiej zasluguje na usprawiedliwienie, kobieta sie stara
            > przynajmniej, probowala spiewac, grac w filmach itp. wypracowala sobie staz,
            > i jeszcze jest ladna. niech jej bedzie:)))

ladna? bez przesady, latka leca, a ciagle robi sie na dwudzistke...
        • racheela Re: znani z tego że są znani 13.02.06, 23:14
          dokładnie moje odczucia
      • kraq Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 13:39
        no skoro tak, to moge spytac kto to jest joanna horodynska? :)) moze nie wiem
        dlatego, ze nie siegam po kolorowe pisma...
        • babunowa Re: znani z tego że są znani 10.02.06, 11:34
          widać,że nie oglądałeś/aś też mtv,ani clubu ani tvnstyle.nie orientowałeśaś się
          także w polskim świecie mody.
          Pani Horodyńska była modelką,potem jedną z prezenterek Mtv,następnie była
          odpowiedzialna za stylizację prezenterów Mtv,pracowała przy programie na temat
          mody i urody dla kanału Club,a obecnie pracuje w stacji TvnStyle i prowadzi
          program 'ParisParis',o urokach tego miasta.
      • cari7 Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 17:45
        Dokladnie:) na widok Kasi Skrzyneckiej dostaje drgawek! co ona wogole robi?
        tanczy , spiewa , gra? gdzie, co, jak i kiedy? Nadmiar ekspresji czyni ja
        smieszna - no ale trzeba jakos nadrabiac....Moze jest slawna bo po prostu JEST?
        no i jeszcze to ,jak wywlekla raz w jakims programie jak oswiadczyl jej sie
        narzeczony ( juz byly oczywiscie...)'' stalam przy zlewie i czyscilam
        kurczaka , bylam cala umazana , a ona przyszedl i ukleknal przedemna z
        pierscionkiem...'' co za zenada....
      • huraaa Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 19:43
        A to dobre! Ja nadal nie wiem, kto to jest pani Horodynska. A powinno sie to
        wiedziec?
        • babunowa Re: znani z tego że są znani 10.02.06, 11:35
          jeśli się ogląda tv to raczej powinno się wiedzieć;>
          napisałam to wyżej kto to taki;)
      • elfhelm A sportowcy jednego meczu??? 09.02.06, 20:54
        Marek Citko
        Grzegorz Woodinho Rasiak
      • oooo Re: znani z tego że są znani 12.02.06, 11:59
        Skrzynecka na pierwszym miejscu!
    • braineater Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 15:24
      Najbardziej tajemnicze postacie w mojej kolekcji, na które co i rusz się
      natykam, a nikt nie potrafi mi odpowiedziec, kim oni są:

Szymon Wydra
      Ewelina Flinta
      Joanna Korońska
      Patrycja Kosiarkiewicz
      Kasia Stankiewicz
      Michał Figurski
      i taka pucołowata, biusciasta blondyna z włosem prostym, w wieku
      późnodziewiczym, na która regularnie natrafiam migając po jakis talk-showowych
      programach.
      I tak myślę czasem, czy to przypadkiem nie sa jakies zastrzeżone trademarki,
      pod które co i rusz podpina sie ktoś nowy, by uzyc sławy znanego (tylko cholera
      komu?) nazwiska.
      Dziwne to jest...

P:)
      • piotr7777 Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 15:53
        > Szymon Wydra
        Piosenkarz poprockowy, lider zespołu Carpe Diem (przebój "Życie jak poemat")
        finalista I edysji Idola.
        > Ewelina Flinta
        Wokalistka rockowa, jedna z najbardziej obiecujących przedstawcielek młodego
        pokolenia, finlaistka I edyzji "Idola"
        > Joanna Korońska
        Chyba Koroniewska - aktorka z serialu "M jak miłość", partnerka życiowa Macieja
        Dowbora,prezentera Polsatu, syna Katarzyny, prezenterki Dwójki
        > Patrycja Kosiarkiewicz
        Wokalistka pop, autorka tekstów i kompozytorka, największy przebój - "Jak ja
        wierzę"
        > Kasia Stankiewicz
        Wokalistka pop, była członkinizespołu Varius Manx, ostatni większy przebój -
        "Schyłek lata"
        > Michał Figurski
        Dziennikarz "antyradia", wcześniej RMF FM, występujący m.in. w spotach
        telefonii komórkowej z Kubą Wojewódzkim, autorem i prowadzącym talk show w
        Polsacie.
        Nie twierdzę, że powinieneś znać w/w osoby, ale nie traktuj swojej ignorancji
        jako powodu do dumy. Ja na ten przykład nie miałem pojęcia, kto to jest Chuck
        Norris, dopiero brat mi wytłumaczył, że to telewizyjny Stallone dla ubogich.
        • hub123 Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 13:16
          zostaw w spokoju Chucka ;-p
          Poważnie, człowiek ma z 60 lat, jest całe życie aktorem, ma prawo mieć fanów. I prześmiewców również :->
          Najbardziej spodobał mi się opis Joanny Koroniewskiej - aktorka w serialu, partnerka życiowa Kogośtam, który jest prezenterem Gdzieśtam i synem Innejtam.
          W ten sposób staje się SŁAWNYM? Muszę to dokładniej przemyśleć...

pozdrawiam :-)
        • kraq Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 13:51
          > > Joanna Korońska
          > Chyba Koroniewska - aktorka z serialu "M jak miłość",

> > Patrycja Kosiarkiewicz
          > Wokalistka pop, autorka tekstów i kompozytorka, największy przebój - "Jak ja
          > wierzę"

pierwsze slysze i tez mi ignorancja brak znajomosci aktorow grajacych w z jak
          zazdrosc albo piosenkarki spiewajacej przeboj (????) jak ja wierze - pierwszy
          raz widze nazwisko i tytul
        • szpilki Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 17:37
          Joanna Korońska
          > Chyba Koroniewska - aktorka z serialu "M jak miłość", partnerka życiowa
          Macieja
          >
          > Dowbora,prezentera Polsatu, syna Katarzyny, prezenterki Dwójki
          --->>> chyba not enymore coś tak chodziło w prasie ostatnio?
        • zdzicha.tramwajara Re: znani z tego że są znani 10.02.06, 18:15
          > Wokalistka pop, autorka tekstów i kompozytorka, największy przebój - "Jak ja
          > wierzę"

zapomniales dodac: najwiekszy i jedyny ;))

• the_dzidka Re: znani z tego że są znani 11.02.06, 13:59
          > Wokalistka pop, autorka tekstów i kompozytorka,

jeśli sama sobie pisze teksty do piosenek, to he he - wsłuchałam się kiedyś w
          jeden z jej tekstów, i mimo ze z osobna rozumiałam każde słowo (bo po
          polsku ;p), to sensu jednakowoż NIJAK nie umiałam załapać :)
        • kicior99 dodam jeszcze 11.02.06, 16:40
          patrycja Kosiarkiewicz - wokalistka istniejacego w latach 90. zielonogorskiego
          zespolu Olala. Stanowczo niedocenionego miom zdaniem.
      • badjuk Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 16:22
        Szymon Majewski
        Kazimiera Szczuka
        • krwawymsciciel Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 19:16
          Szczuka jest znana szerszej publicznosci z tego, ze prowadzila NAJSLABSZE
          OGNIWO. Majewski jest znanym od lat dziennikarzem / satyrykiem i prowadzi
          talkshow SMS (Szymon Majewski Show), ktory jest najlepiej ogladanym progamem w
          jakiejs telewizji, nie wiem, w jakiej, bo nie ogladam.
          • babunowa Re: znani z tego że są znani 10.02.06, 11:36
            Szymon wcześniej pracował także dla radia i dla Canalu+.
            Szczuka prowadziła na Tvp1 program dotyczący książek,potem podobny w stacji Tvn.
            • oooo Re: znani z tego że są znani 12.02.06, 12:16
              Szymona Majewskiego pamietam z dwojkowego programu, gdy bylam jeszcze dzieckiem
              (uwazam, ze kiedys byl niedoceniony), teraz tvn zrobil z niego gwiazde ( jak z
              kazdego)

Pani Szczuka kiedys recenzowala ksiazki w tvp 1, jest mądrą wykształconą osobą
              ( moze troche za bardzo feminizuje), ale tez dopiero tvn zrobil z nia znana
              osobe
              • lublinianka05 Re: znani z tego że są znani 14.02.06, 23:06
                A ten program w "dwójce" to było "Słów cięcie gięcie czyli szymoniada majeniada"
                czy coś w tym stylu. Na pewno było Słów cięcie gięcie a jak dalej juz nie
                pamiętam, bo też byłam wówczas dzieckiem.
    • malgosia99222 Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 15:48
      jeszcze Stankiwicz czy Figurski - kojarzę, ale dla mnie taka osóbką jest, sa 2
      panie grające w Samym Życiu - Jolka , a druga, dziennikarka tez blondi, na
      kazdej imprezce - obecna. przyznaję - oglądam "ostatnie strony " gazetek - w
      kiosku co prawda, ale otwarcie sie przyznaję...:) no i zawsze te 2 panie tam
      sa :)
      • mariola.plotkara Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 16:22
        ta druga z samego życia,jędrzejowska czy jakos tak,na kazdej imprezie wisi na
        szyi innego faceta(mówie to co widac na fotach)ale najbardziej to kojarzy mi sie
        z reklamy-"nie uwierzysz hihi to barszcz winiary"
    • nikita696 Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 15:56
      Skrzynecka-wielka gwiazdeczka:)Cichopek- jest wszedzie! Wszedzie czytam ,slysze
      jaka ona piekna ,jaka to swietna aktorka....i Ewa Minge pozal się boze wielka
      projektantka:|
    • barti84 Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 16:45
      A mnie irytuje Dorota Stalińska! Jak się pokaże w tv to hałasu narobi a
      człowiek i tak nie wie o co jej chodzi z tymi odblaskami!?! Zresztą kim ona
      jest (była)? Aktorką?

A te serialowe gwiazdki są tylko po to stworzone, aby pokazywać buzię w
      czasopismach i tym samym przykować czytelnika do tego serialu.
      • jhbsk Re: znani z tego że są znani 08.02.06, 09:09
        Jest aktorką. A jeśli chodzi o odblaski, to od wielu lat promuje bezpieczeństwo
        na drogach.
      • croyance Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 14:00
        No dokladnie do tego sa stworzone, a myslales, ze do czego :-P Nie jest to
        najbardziej ambitne zajecie swiata, ale takich jest niewiele.
        • rachela180 Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 15:48
          Czego chcecie od Stalińskiej? Miała kilka wspaniałych ról filmowych, np.
          zagrała świetnie Ordonkę.
          A za odblaski brawa! :)
          • johnny_doe Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 15:51
            Katarzyna Meller - jest znana z tego że jest siostrą Marcina Mellera a obydwoje
            sa znani z tego że są dziećmi ministra Stefana Mellera
            • rachela180 Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 15:57
              Hehe - nawet nie słyszałam o takowej :D
            • babunowa Re: znani z tego że są znani 10.02.06, 11:38
              wydaje mi się,że marcin meller to ma jednak swoją ścieżkę kariery.
              Pracował dla 'Polityki',przy programie 'Agent' na Tvn,jest redaktorem
              'Playboy'a',pracuje przy programie 'Dzień Dobry Tvn'.
              • the_dzidka Re: znani z tego że są znani 11.02.06, 14:00
                Ale meller, a nie jego siostra!!!!
                Babunowa, ty chyba jakąś straszną fanką TVN jesteś ;)
                • babunowa Re: znani z tego że są znani 12.02.06, 15:23
                  szczerze mówiąc to nie;)ale generalnie interesuję się massmediami i
                  polityką;)stąd wiele nazwisk zwyczajnie 'coś' mi mówi:)
      • iluminacja256 Re: znani z tego że są znani 10.02.06, 09:44
        Sorry, ale Stalińska to ma takie role na swoim koncie, jakich współczesne
        akktoreczki nei zagrająprzez całe zycie. Pytać , kim była Stalinska, to jakby
        zapytać kim była Janda:P
    • malgosia99222 Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 17:08
      o tak to ta z winiary : Stalińska kiedys cos chyba w teatrze robiła...Masa jest
      takich "aktorek ", które cos tam kiedyś gdzieś - np Biedrzyńska...
      Doda jaka tam by nie była- przynajmniej cos spiewa i wiem jaka ona jest - tzn
      jest dla mnie, czy jestem jej fanka( nie jestem ) czy nie , to wiem ,co myśli,
      co i czy ma coś w głowie...Rozumiem obecnosc Wisniewskiego na salonach, bo
      jednak ch Troje sa znani - fenomenu żony- nie- żony ni cholery nie kapuję.
      jak pisałam - fenomen pani winiarowej, córki Rosatich, Powierzy czy
      Koroniewskiej - jest dla mnie zagadką !
      • baba67 Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 17:39
        Kiedys Stalinska moze lubila narobic halasu, teraz malo sie o niej slyszy, ona
        zreszta o to nie zabiega,Byla naprawde dobra aktorka.Nie rozumiem jej obecnosci
        w tym watku.Te wszystkie gwiazdeczki ze Wspolnej moglyby sie latami uczyc od
        niej warsztatu.
        • lwf9634 Stalińska 09.02.06, 13:58
          sygnalizacja świetlna za Sękocinem na skrzyżowaniu drogi 721 (na Magdalenkę i
          Piaseczno) z drogą krajową nr 7 (do Krakowa) to jej zasługa.
          Miała kilka mocnych filmów u Barbary Sass, niezapomniany epizod w
          Seksmisji "Liga Broni Liga Radzi Liga Nigdy Cię Nie Zdradzi"

taka uwaga - dzisiejsze wielkie gwiazdy dużego i małego ekranu też zaczynały od
          niedużych rólek. Nie każdy rodzi się Łomnickim czy nawet Fronczewskim.
          • mozambique Re: Stalińska 09.02.06, 14:30
            LIGA BRONI LIGA RADZI to nie Stalinska , to Ewa Szykulska !!!!!!!!

Stalinska w Seksmisji gra na samym początku dziennikarke przeprowadzajća
            wywiwad z Albercikime i Maxem w telewizji
            • pancwynar Re: Stalińska 09.02.06, 14:45
              a któż inny jak nie dziennikarka po zakończeniu wywiadu przypomina o działalności i (bodajże) zjeździe ligi puentując swą wyp. owym wiekopomnym lirykiem:)
              • mozambique Re: Stalińska 09.02.06, 14:58
                a Szukulska na lekcji objasniając uczennicom działanie- o zgrozo !- korkociągu
                ( "do czego słuzyło TO narzędzie, drogie siostry , chyba nie musze
                tłumaczyć ? " a potem "liga broni ...itp") Seksmisje znam praktycznei na
                pamiec , więc ....
                • trawolta Re: Stalińska 09.02.06, 16:57
                  Ale wcześniej ten tekst mówi Stalińska. Oj z tą pamięcią coś nieteges...
                  Pozdrawiam Seksmisjomana.
                  • mozambique Re: Stalińska 10.02.06, 11:02
                    Pamiec dobra ale krótka,
                    zwracam honor , OBIE to mówią !!!

buziaki
                    • the_dzidka Re: Stalińska 11.02.06, 14:02
                      i OBIE są boskie (i małpka Koko też :)
          • huraaa Re: Stalińska 09.02.06, 19:51
            O to brawa dla Stalinskiej za ta sygnalizacje!
        • rybaczka Re: znani z tego że są znani 14.02.06, 08:00
          odblaski są dobre.
    • matkakobiet Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 17:27
      anna mmucha nie jest aktorką jednej serilowej roli.. prosze wpisac jej nazwisko na filmwebie
      typowymi slawnymi sa rosati,obsada europy da sie lubic ,frytka(swego czasu),paris hilton;p, horodynska, ashton kutcher czy jak tam sie to pisze;p, borkowska,
      • feminasapiens Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 18:45
        matkakobiet napisała:

> anna mmucha nie jest aktorką jednej serilowej roli.. prosze wpisac jej
        nazwisko
        > na filmwebie
        > typowymi slawnymi sa rosati,obsada europy da sie lubic ,frytka(swego
        czasu),par
        > is hilton;p, horodynska, ashton kutcher czy jak tam sie to pisze;p, borkowska,

Dokładnie o takie jak wymienione przez Ciebie osoby mi chodziło.

Zgadzam się co do Anny Muchy - dziewczyna jest młoda ale filmografię ma dosyć-
        dosyć.

Wpadło mi do głowy po przeczytaniu Waszych wpisów, że może właśnie po to tworzy
        się takie gwiazdki żeby potem je przez jakiś czas eksploatować w
        różnych "tokszołach"/galach/wręczaniach nagród itp. a potem pozbyć się ich bo
        nadchodzą następni "znani". Wykreowuje się nowe "gwiazdy", wyciska jak cytrynę
        i wyrzuca.
        money-money-money...
        • croyance Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 14:03
          Przeczytaj "Dead Famous" albo "Popcorn" Bena Eltona :-)
      • krwawymsciciel Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 19:18
        Rosati z premedytacja gra w filmach, ostatnio bodajze w PITBULLu, duzo sie
        mowilo o jej roli, samego filmu nie widzialem, ale przynajmniej cos robi
        • weronkaka Re: znani z tego że są znani 10.02.06, 13:07
          i od razu występowanie w filmie nazywać grą??
          • krwawymsciciel Re: znani z tego że są znani 10.02.06, 15:57
            a jak to nazwac? moze wylewaniem jadu na forum gazety?
        • florcia73 Re: znani z tego że są znani 11.02.06, 14:06
          Tak robi....Stylizuje się na podstarzałą,wytapetowaną włoszkę.Nic więcej.
        • beenew Re: znani z tego że są znani 12.02.06, 15:30
          Film Pitbull był nawet niezły, trzeba się tylko nastawiś na ten rodzaj ekspresji, znam ludzi którzy nie rozumieją czemu jest uznawany za dobry. Za dobrą grę aktorską w filmie bez niepotrzebnych przekłamań, choć przerysowany. Dobra gra aktorska nie dotyczy panienki Rosati, osobiście uważam, że lepiej od niej zagrałby np. pieniek drewna
        • filimar Re: znani z tego że są znani 13.02.06, 21:08
          trudno grać w filmie bez premedytacji...:)
    • ciocia_chrum_chrum Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 17:51
      To kultura jest masowa
      Działa prasa kolorowa
      Ludzie łakną nagich faktów
      Masom przecież brak jest taktu

Wielki talent zaś się broni
      Klasą. I nie potrzebują oni
      Blichtru, lansu, szpanu, krzyku
      No a miernot jest bez liku

I to one sławy łakną
      Nawet gdy oleju brakło
      W głowie. I dlatego bankiet, party
      To ich sława nie na żarty

Tylko tam karierę zrobią
      Tylko tam kamery "złowią"
      Wszędobylstwo to ich talent
      Klasy, stylu ekiwalent
    • 8dusia4 Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 18:28
      Kaja Paschalska!!! brrrrr....
      • misiak38 Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 18:48
        hahaha,mała chinka cziku cziku linka.jak mogłam zapomnieć o tej "gwieździe" :P:P
    • wojtow Re: znani z tego że są znani 07.02.06, 19:16
      i jeszcze do tego grona można dołączyć Agnieszkę Frykowską
      • krzys111 panna Rosati 07.02.06, 19:33
        czy ona ma jakis zawod? czy tylko ma tate i narzeczonego?
        • barti84 Re: panna Rosati 08.02.06, 10:50
          Na pewno studiuje psychologie jak wszystkie aktoreczki...
          • melaska1 powtarzam MUCHA!!BO... 08.02.06, 11:03
            C ZTEGO ZE ONA ma jakas tam fimografie?zauwazcie ze grala w dziecinstwei a
            potema dluugo nic.jest slabizny nikt nie chcial.zaczela sie pojawiac dokladnie
            w momencie gdy wskoczyla do lozka wojewodzkiego!!takl to ten czas,zalosna w
            szansie na szukces mowila-dzieki lepkowska ze pozwolilasnmi nazwc sie jeszcze
            aktorka!szczyt nedza.dnnno.sero talentu,kabotynstwo, bankietowa choc udaje ze
            bojkotuje(stroj na telekamerach). ciagle dotyka facetow,flirtuje,jest
            obrzydliwa,ale nade wsyztsko bez odrobiny talnetu
            • violka30 do melaska1 08.02.06, 11:13
              ojej, jak ci sie udalo naprodukowac tyle jadu? nie zachłysnij sie...
            • matkakobiet Re: powtarzam MUCHA!!BO... 08.02.06, 11:21

to marlon barndo tez byl znany bo byl znany bo mial przestoje w karierze .. albo ed norton bo teraz op nim cicho zazdroscisz tej dziewczynie czegos gra w tej hale dla kasy .. zreszta nie za duzo u nas polskich dorbych filmow produkuja chyba ....
              • hub123 Re: powtarzam MUCHA!!BO... 09.02.06, 13:22
                chała przez "ch" młodzieży
              • jacek_makler Re: powtarzam MUCHA!!BO... 09.02.06, 13:28
                Ha, ha, ha. Mucha i Marlon Brando!! Powaliłes mnie tym zestawieniem. Jak widać
                każda miernota ma swoich wielbicieli. Mucha też. I dlatego zapraszają ją na
                imprezy itp. Z tego samego powodu zapraszają Skrzynecką. Ona też z pewnościa ma
                wielbicieli.
                • matkakobiet Re: powtarzam MUCHA!!BO... 09.02.06, 13:46

ja ich nie prorownywal tylko co ta za argument ze ktos w niczym nie zagral przez dwa lata duzo aktorow tak ma
        • clk Re: panna Rosati 12.02.06, 00:29
          studiuje w warszawie AKTORSTWO

Frytka znaczy sie.

Rosnie nam gwiazda :)

W szkole maja z niej niezly kabaret
    • pygmalion Czy koniecznie trzeba być znanym? 08.02.06, 14:19
      Zdaje się, że celem tego wątku jest podział "znanych" na "znanych słusznie"
      i "znanych niesłusznie". Obecnie powszechnie znanym zostaje się przy pomocy
      telewizji. Padło tu trochę nazwisk "znanych niesłusznie" mniej natomiast
      było "znanych słusznie".
      Jest coś, co łączy "znanych słusznie" i "znanych niesłusznie". I niekoniecznie
      to, że są znani. Łączy ich sposób w jaki zostaja znani.
      Załóżmy, że z grupy "znanych słusznie" wyodrębnimy aktorów. By zostać aktorem,
      trzeba stanąć przed KOMISJĄ egzaminacyjną i po prostu się jej spodobać. Potem
      należy przez te kilka lat postudiować. I zostaje się (albo i nie) aktorem
      (niekoniecznie znanym).
      By dostać się do reality show trzeba rónież stanąć przed jakąś KOMISJĄ, która
      przyjmie do reality, bądź nie przyjmie.
      Chyba nie warto więc rozdzierać szat, że jedni są znani słusznie, a drudzy
      jakby mniej słusznie. Poza tym bardzo dużo zależy od SZCZĘŚCIA.
      A tak naprawdę po co w ogóle być znanym?
      Wydaje mi się, że o wiele lepiej żyje się osobom nieznanym.
      • o_olgin Re: Czy koniecznie trzeba być znanym? 09.02.06, 22:17
        wielu osobom dobrze sie zyje jako nieznanym . Ale jest wielu , co widać po tym
        watku , źle sie zyje gdy są nieznani . Znacznie łatwiej jest powybrzydzac że
        ktoś jest znany niż samemu znanym zostac bo to wymaga jakiejś fatygi i pracy
        .Jeśli nie chce sie ogladac czy czytac o kimś wystarczy użyś szarych komórek i
        wyłacznika przy tv
    • uasiczka Re: znani z tego że są znani 08.02.06, 14:29
      pani i panna rosati
    • jollaa Re: znani z tego że są znani 08.02.06, 15:07
      Może i lepiej się żyje nieznanym, ale wystarczy zauważyć jakie niektórzy mają
      "parcie na szkło" i okaze się że pokazanie się w tiwi pozwala zaistnieć, a z tym
      wiążą sie po prostu pieniądze.
      • babunowa Re: znani z tego że są znani 08.02.06, 16:28
        fiolka najdenowicz(chyba dobrze napisałam nazwisko)
        we wszystkich kronikach towarzyskich;>i wszędzie roześmiana;>w mieście kobiet
        była przy okazji programu o imprezach i podobno to jej żywioł;>
        pani nagrała jakaś tam piosenkę i wydała płytę ileś tam lat temu,a od tego czasu
        bywa...w 95% towarzyszy jej jakaś Ola albo Olga;)nazwiska nie pamiętam,albo
        bardzo dobra przyjaciółka,albo partnerka,albo współpracownica;)(niepotrzebne
        skreślić)
        nie jestem pewna,czy przypadkiem obie Panie nie pracują dla jakiegoś babskiego
        pisma w roli właśnie podglądaczek imprez?:)
        no może ktoś mnie oświeci;)
        • die_schweiz Re: znani z tego że są znani 10.02.06, 22:59
          o ludzie, babunowa, ile Ty masz lat, jeśli nie pamiętasz fantastycznego zespołu
          Balkan Electrique? Tam wokalistką była też Fiolka. Robili muzykę na tamte czasy
          baaaaardzo nowatorską. Następnie nagrała solową płytę, zdaniem wielu całkiem
          niezłą i oryginalną.
          To jedna z osób, która dobrze "robi swoje". W obliczy tego Twoja obrona Janiaka,
          Horodyńskiej czy innych "ze świata mody" hehe, jest zupełnie nie na miejscu...
          • babunowa Re: znani z tego że są znani 12.02.06, 15:44
            Babunowa ma słuszny wiek;),aczkolwiek Fiolkę pamiętam tylko z solowej płyty.Czy
            byla ona dobra-kwestia gustu.Jest wiele lepszej eksperymentalnej muzyki.
            Balkan Electrique działali na początku lat '90.Wtedy zdecydowanie nie
            interesowała mnie tego typu muzyka.
            Płyta została wydana w 2001 roku,a wszelkie jej wyczyny muzyczne zakończyły się
            w w 2002 roku.Od tego czasu Pani próbowała sił w talk-show,ale się nie
            nadawała,ostatnio użyczyła twarz i szeroki uśmiech na billboardy,reklamując
            gazetę 'Nowy Dzień'.I ce tout.
            Niezeminnie jednak widzę ją na zdjęciach ze wszystkich możliwych imprez.
            Proszę Cie,być może ta Pani dobrze robi swoje,ale co twoim zdaniem ona robi?:)
            • die_schweiz Re: znani z tego że są znani 12.02.06, 17:40
              >>ale co twoim zdaniem ona robi?:)

się śmieje!
              :))))
              Faktem jest, że przez jakiś czas szukała pracy i przygarnął ją menadżer,
              nazwiska nie podam, a następnie znany redaktor, no niech będzie że Marek
              Niedźwiecki, i ja postrzegam ją jako sekretarkę i dziennikarkę oraz inicjatorkę
              zabawnych spotkań.
              Nadmienię, że to nie ja! :)))
              Można by też powiedzieć, że reklamuje ND 1. jako twarz mało znana, wszystko
              jedno kto 2. jako "emerytka" muzyczna, -na podobnej zasadzie p. K. Loska
              reklamuje sosy sojowe itp.
              Myślę, że Fiolka zapraszana jest na imprezy, bo jest wyjątkowo wesoła,
              spontaniczna i potrafi rozbawić towarzystwo. No i zdjęcia ją potem pokazują.
              Babunowa, młodo wyglądasz jak na swój wiek! :)
              • babunowa Re: znani z tego że są znani 12.02.06, 18:34
                Dzięki za wyczerpującą odpowiedź;)
                młodo wyglądam-bom młoda,aczkolwiek wydaje mi się,żejuż nie tak bardzo;>>>>
                Co do samej Fiolki i innych wykonawców muzyki 'nie dla szerokiego grona
                odbiorców';)to mam nadzieje,że ich sytuacja w Polsce się poprawi i będą mogli
                tworzyć bez ograniczeń:)
                Dzięki także za wymienienie Balkan Electrique,chociażby z czystej ciekowści
                spróbuje tego posłuchać;)
                • die_schweiz Re: znani z tego że są znani 12.02.06, 18:46
                  Hm, słuchanie BE obecnie już nie musi być zachwycające. Dość powiedzieć, że
                  płyta jest chyba z 1989 (Kochaj nie zabijaj) i BE byli zapraszani na festiwale
                  również muzyki elektronicznej, gdzie grali na jednej scenie przed/po Niemenie,
                  Garbarku, Stańko itd.
                  Pamiętasz "Ya me poday" albo "Hijackers party"? To ta grupa.
                  • babunowa Re: znani z tego że są znani 12.02.06, 18:55
                    "Ya me poday"-to pamiętaju:)
                    • die_schweiz Re: znani z tego że są znani 12.02.06, 19:03
                      Toś jednak stara, hehe. :)
                      • babunowa Re: znani z tego że są znani 12.02.06, 19:38
                        you've got a mail;)
                        • die_schweiz Re: znani z tego że są znani 13.02.06, 00:25
                          U2!
                          ;)
      • croyance Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 14:10
        To mit. Najwieksze pieniadze maja ci niewidzialni, co za kurtyny pociagaja za
        sznurki, szare eminencje biznesu (takze show-biznesu); jak sadzisz, kto jest
        bogatszy - Britney Spears czy jej manager, Gwen Stefani czy szef promujacej ja
        wytworni, wystepujaca w serialu gwiazdeczka czy wlasciciel stacji telewizyjnej?
        Malpeczki w tym cyrku dostaja swoj procent, ale ci, co na nich zarabiaja siedza
        cicho i sa zadwoleni, bo maja i anonimowosc, i pieniadze i swiety spokoj. Nie
        kazdy pcha sie na scene.
        • jollaa Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 18:21
          Jaki szoł biznes takie pieniądze. Za granicą przede wszystkim menago się
          obławiają. W Polsce jest chyba trochę inaczej, przynajmniej na początku
          kariery. Trzeba wykorzystywać swoje pięć minut po zagraniu rólki w serialu,
          pędem do reklamy i na mieszkanie się uskłada. O ile "gwieździe" sodowa nie
          odbije to inwestuje w siebie, a jak uwierzy, że z szumu wokół siebie można
          wyżyć to prędzej czy później zostanie sprowadzona na ziemię przez
          zdeterminowanych następnych amatorów "sławy".
    • n_nicky Re: znani z tego że są znani 08.02.06, 18:58
      Joanna Liszowska-wszędzie jej teraz pełno(wywiad w Vivie, występ na wczorajszej
      gali Vivy, pełno zdjęć w rubrykach towarzyskich itp), ale skąd się wzięła i
      dlaczego robi z siebie gwiazdę, prawdopodobnie nie mając ku temu powodów-nie mam
      pojęcia...
      • scarlett_o_hara Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 10:31
        Taaaak!!!! Liszowska - z ust mi to wyjęłaś. O tym, że jest wielką seksbombą i
        jedną z najpiękniejszych aktorek młodego pokolenia trąbi się przynajmniej od 2
        lat (w szmatławcach typu "Gala" czy "Viva"), podczas gdy na ekranie tego nie
        widać...
      • alii13 Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 14:38
        Joanna Liszowska jest m.in. aktorką Teatru Komedia w W-wie. Widziałam ją
        w "Chicago". Świetnie śpiewa. Nie wypadła sroce spod ogona, jak np. Maciuś
        Dowbor - synek mamusi - beztalencie z polipami.
    • mariola.plotkara Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 10:51
      michał milowicz-sławny,zdolny aktor i piosenkarz
      kaja paschlska-sławna,zdolna aktorka i piosenkarka
      igor z na wspolnej-sławny,zdolny aktor a w przyszłości-kto wie?-piosenkarz
      • monia515 Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 11:16
        Monika Jarosińska- lansuje sie na wszystkich bankietach. Straszna blachara!
        • krwawymsciciel Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 19:20
          nie wiem, czy to piosenkarka czy aktorka, obawiam sie, ze i to i to
        • florcia73 Re: znani z tego że są znani 11.02.06, 14:12
          Niechce być złośliwa,ale czy jej włosy są prawdziwe???Jakiś koszmarek.
      • oooo Re: znani z tego że są znani 12.02.06, 12:19
        Kaja Paschalska - wielka gwiazda jednego serialu, ktorego ( jak wiekszosci)
        scenariusz pisze sie, by zapewnic stale utrzymanie calej ekipie gwiazda jednej
        piosenki

podobnie Izabela Trojanowska- szlag mnie trafia, jak spiewa na jakiejs imprezie
        swoj jedyny szlagier sprzed parunastu lat
    • 18_lipcowa Dowbor Maciek 09.02.06, 11:36
      totalne beztalencie.....
      na plecach mamy zaszedł do TV
    • 18_lipcowa i denna nadęta Marysia Góralczyk 09.02.06, 11:39
      w czym ona grała oprócz reklama Ery ?
      • ella_with_luv Re: i denna nadęta Marysia Góralczyk 09.02.06, 14:10
        Grała: Belissima, Zmruż oczy i coś tam jeszcze
    • barti84 Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 12:08
      Oj tak Milowicz! Polski elvis presley... buchachacha...

Ja dorzuciłbym jeszcze niezwykle wszechstronnego prezentera telewizyjnego K.
      Ibisza. Ciekaw jestem kiedy wraz z Młynarską wystąpią w Tancu z Gwi(a)zdami!
      • masterb Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 13:20
        W Polsce i tak jeszcze w sumie niej jest zle.. MIeszkalem rok w W. Brytanii i
        tam sa "prawdziwe" celebrities..np. jedna panna jest slawna, poniewaz puscila
        sie z kims i umiescila ten filmik w internecie.:) Druga jest slawna bo jest byla
        kochanka Davida Beckhama i pozniej pokazywal sie we wszystkich reality show.
        Zaslynela z tego, ze na wizji zrobila "dobrze" (raczka :)) prosiaczkowi..:)
        Nie sciemniam...Wiec, reasumuja w Polsce jeszcze tak zle nie jest..
        :)
        • croyance Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 14:13
          Oj tak, ciagle widze w gazetach jakas Jordan, ale kto zacz, nie wiem ...
          • krwawymsciciel Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 19:21
            ma bardzo duzy silikonowy biust, na ktory milo popatrzec
        • pepperann stawiam , że OLA KWAŚNIEWSKA... 11.02.06, 20:58
          ... niebawem zostanie wykreowana na nową celebrity (skoro jużjets zapisana do
          Tańca z Gwiazami to znaczy - jest gwiazdą, nie?)
    • czekoladowy Agata Młynarska 09.02.06, 13:15
      zawsze jest ale nigdy nie wiem o co z nią chodzi.
      poza tym
      "raper" KASA - gwiazda każdego bankietu, zawsze z talerzem w ręku
      Norbi - one hit wonder, tez sie lansuje
      • badjuk Re: Agata Młynarska 09.02.06, 17:05
        Następna Olejnik - pseudo dziennikarka.
        • iluminacja256 Re: Agata Młynarska 10.02.06, 09:53
          Porównywanie Olejnik i Młynarskeij świadczy o daleko posuniętej demencji...
          • babka_piaskowa Re: Agata Młynarska 12.02.06, 00:58
            iluminacja256 napisał:

> Porównywanie Olejnik i Młynarskeij świadczy o daleko posuniętej demencji...

kolejny raz zgadzam sie z iluminacja
    • krociech A gdyby mi została Ewa Minge i facet 09.02.06, 13:35
      na jakiejś bezludnej wyspie, to wolałbym z facetem, bo nawet nieuchronny koniec świata nie przekonałby mnie do niej, choć jestem zdecydowanie heteroseksualny.
    • arriana Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 13:37
      Przybylska Anna!!!!

Znana z tego że parę razy pokazała cycki i gra w dwóch szmaciarskich serialach
      oraz paru dennych filmach.

Zgroza!

Liszowska czy Skrzynecka to przynajmniej aktorki...
    • ewwwcia Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 13:37
      Program EUROPA DA SIĘ LUBIĆ oraz jego uczestnicy to dla mnie ewenement.
      Wystarczy być cudzoziemcem, który postanowił osiąść w kraju z którego wszyscy
      uciekają.I ciach: bilbordy, reklamy, wywiady, wizyty w zakładach pracy...
      • badjuk Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 17:18
        Takich pseudo-aktoro-piosenkarzy niewiadomo co, nie ma sensu nawet porównywać
        do jakich kolwiek artystów bo to dla nich ujma (np. J. Sztur vs. R. Mroczek).
    • mariola.plotkara Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 13:40
      dodam jeszcze foremniak,poza niedzielnym serialikiem i jakims tam filmem-klapą
      to gł.okładki,bankiety,okładki,bankiety.....
      • krwawymsciciel Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 19:21
        Foremniak jest znana z tego, ze nie chodzi na bankiety
      • lenka_style Re: znani z tego że są znani 10.02.06, 14:08
        a mnie się ten wątek podoba
        jak dla mnie panie: Joanna Horodyńska (nie wiem kto to jest, z poprzednich
        postów wnioskuję, że jakaś modelka), Kasia Cichopek, Michał Milowicz, Kuba
        Wojewódzki (A. Mucha kiedyś fajnie grała i tak strasznie się nie lansuje), Max
        Kolonko, ten to dopiero jest spec od lansu, wrrr
        • oooo Re: znani z tego że są znani 12.02.06, 12:22
          a propos Maxa Kolonko, to jego dziewczyna - Weronika Rosati, swietnie sie
          wylansowala dzieki kasie i znanym rodzicom, nie ma talentu, za to wielka wiare
          w jego posiadanie
    • pandada Re: znani z tego że są znani 09.02.06, 13:45
      Jaki głupi wątek. Ale zdobywanie antyfanów to część tego kolorowego biznesu. Łatwo, szybko, dla mas.

Krytycy tokszołowych gwiazdeczek też są potrzebni medialnym bossom. Na tych emocjach kręci sie kasę. Jeden kupuje, żeby podziwiac, inny, żeby posmucić i powybrzydzać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka