zygmunt55 11.02.06, 10:16 "Kronika wypadków miłosnych", ktoś to pamięta? Znakomity film. I pani Paulina. Właśnie gada coś w TVN. Świetna babka. I nieźle gada. Pozdrowienia. Kocham Wilno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: Paulina Młynarska 11.02.06, 11:23 prowadzi fajne pogaduszki na tvn style Odpowiedz Link Zgłoś
joladam3 Re: Paulina Młynarska 11.02.06, 21:29 Chętnie zobaczę ją / Młynarską / w Telewizji TRWAM/ nie oglądam/,by rzeczywiście więcej jej nie zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Paulina Młynarska 11.02.06, 11:24 bardzo jej nie lubie a dzis w programie zachowywala sie jak idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt55 Re: Paulina Młynarska 11.02.06, 14:55 A kukurydzę lubisz? W kolbie podgrzewaną? Okropność! A tylu stoi w kolejce, by ją kupić i zeżreć zwyczajnie. Okropnośźć. Odpowiedz Link Zgłoś
serencia Re: Paulina Młynarska 11.02.06, 11:29 Ona zawsze zachowuje sie jak idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
anulka748 Re: Paulina Młynarska 11.02.06, 11:38 Ona nie ma nawet matury,a mówi się o niej "dziennikarka" Dobre sobie Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Paulina Młynarska 11.02.06, 11:52 niestety, beznadzieja. u wojewodzkiego beznadzieja i w tvn beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczeniec21 Re: Paulina Młynarska 11.02.06, 12:51 Niestety obie panie t.j;Agata i Paulina są beznadziejne.Nie tylko wg.mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: Paulina Młynarska 11.02.06, 15:28 ...a film to zupełnie inna sprawa. Wilno jeszcze inna. Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Paulina Młynarska 11.02.06, 17:06 lepiej być sprawnym (choć może kontrowersyjnym, nie wiem, nie oglądam tvn style) dziennikarzem bez matury, niż dziennikarzem z maturą, studiami i czym tam jeszcze - ale ustawicznie budzącym pytanie "jakim cudem on(a) zdobył(a) jakiekolwiek papiery..." przykład: ten gostek z pisuaru, który prowadzi programy religijne w tvp (ostatnio wepchnięty do KRRiT), umiejący stale tylko cytować - a to Papieża, a to innych księży, swojego zdania nie mający wcale; ostatnio był u Durczoka w Debacie i miałem wrażenie, że to mechaniczna kukła człekopodobna z dobrą pamięcią, ale pozbawiona mózgu kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mowawe Re: Paulina Młynarska 11.02.06, 20:19 nieźle gada, dobre sobie ( hahah) zjada ciastko na wizji paluchami i je oblizuje, namietnie przerywa rozmówcom, ciagle wygaduje o wczesnym macierzyństwie bo sama zaliczyłą wpadkę, jest nadęta i przewidywalna do bólu, zmanierowana i pomyśleć, że dali ją zmaiast Sadowskiej :( Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: Paulina Młynarska 11.02.06, 21:31 A ja lubię Paulinę! Nie jest przynajmniej tak bezbarna jak jej siostra!! Odpowiedz Link Zgłoś
radamant Re: Paulina Młynarska 11.02.06, 23:21 Paulina to spoko babka, wygadana, ostra, ładna, bardzo zgrabna. To dobrze, że czasami jest kontrowersyjna, wnosi życie do programu ( choć MK oglądam rzadko ). Mogłaby tylko nosić bardziej kobiece stroje i kolory. Pani Paulino, więcej odwagi w ubieraniu się, Pani intelekt nma tym nie ucierpi. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Paulina Młynarska 12.02.06, 13:06 Skoro nie ma nawet matury to sie zastanawiam jakim cudem ją wzięli do prowadzenia takiego programu,hm... Faktycznie jest bardzo wyrazista.Nie byłam co do niej przekonana na początku (nie przepadam za siostrami Młynarskimi),ale teraz uważam, że ta zmiana prowadzących chyba wyszła na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Paulina Młynarska 12.02.06, 16:23 Obie Młynarskie są beznadziejne(Agatka to beznadzieja do kwadratu),ale jak widać na załączonym obrazku, liczy sie pociotkowatość, a nie kompetencja. Odpowiedz Link Zgłoś
grethe Re: Paulina Młynarska 12.02.06, 16:31 Ja ja bardzo lubie. Rzeczywiscie zgodze sie co zarzutu dotyczacego apoteozy macierzynstwa (wspomina o tym w kazdym odcinku),ale poza tym ciesze sie, ze prowadzi Miasto Kobiet. Ma charakter.Jest madra i wyrazista, dlatego wybija sie na tle letnich, politycznie poprawnych, milych dla wszystkich pan z telewizji, ktore moze i legitymuja sie maturami, a nawet dwoma fakultetami. Tylko co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatta Re: Paulina Młynarska 14.02.06, 00:22 o jezuu!!jaka osobowość??!!!jaki intelekt? jakby mogła to by sie rzuciła na wszystkich samców którzy sie pokazuja w tym programie, ma komentarze nastolatki i rzeczywiście cały czas przerywa , zadaje głupie pytania. moja babcia mówiła na takie kobiety" słodkie kuku", i ona do takich sie zalicza, a nazywa sie feministka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_lopes Re: Paulina Młynarska 14.02.06, 19:08 taka z niej feministka jak z koziej doopy trąba Odpowiedz Link Zgłoś