magic123 13.02.06, 23:17 moj typ to Maria Peszek - niewiedziec czemu pokazywana w TV, ani talentu to nie ma, wygladu tymbardziej..no ale ma tate:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jollaa Re: kosmici w TV - wasze typy 14.02.06, 10:25 Też nie zgadzam się, że Maria Peszek to kosmita, to jedna z niewielu młodych polskich aktorek, która ma coś do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: kosmici w TV - wasze typy 14.02.06, 10:27 ja bymsie chetnei dowiedziala Co ona ma do pwiedzenia na razie to wszyscy , chcą czy nie chcą wiedzą jedno - ze była na Alasce to fakt, nikt przed nią ALAaski jeszcze nie odkrył Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: kosmici w TV - wasze typy 14.02.06, 13:05 Stanowczo Agata - E.T. dwadziescia lat później. Panna Damięcka jak założy aparacik na zęby - strach się bać. A.Dygant - córa stadniny koni. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: kosmici w TV - wasze typy 14.02.06, 09:59 > moj typ to Maria Peszek - niewiedziec czemu pokazywana w TV, ani talentu to > nie ma, wygladu tymbardziej..no ale ma tate:) Nie zgodziłbym się ani co do pierwszego ani co do drugiego. Ale to wolne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
peugeot607 Re: kosmici w TV - wasze typy 14.02.06, 12:26 Moje typy to pan Halama z kabaretu, podobno to humor dla inteligetnych, widac ja jestem prosty facet bo skecze tego pana przypominaja mi zachowanie pijaczka, szczegolnie to jak kreci morda. A no i pani peszek pokazywana ciagle w TVN - to tez musi byc jakis talent ukryty, bo jak narazie tworzy piosenki w stylu "piepsze cie miasto" i tworzy jakies smieszne slowa..chyba z alaski:) trzeci typ to juz cos z polityki, np: premier z Krakowa i jego koledzy z PO zachowujacy sie jak skrzywdzone panienki, ktorym dwoch takich co ukradli ksiezyc wyrzadili jakas straszna krzywde pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: kosmici w TV - wasze typy 14.02.06, 13:25 Szaranowicz! Dorota Wysocka (Wiadomości)! Maria Kaczyńska! :] To moje podium. Odpowiedz Link Zgłoś
katjanka Re: kosmici w TV - wasze typy 14.02.06, 14:18 O tak - z ta peszkowna to nie wiadomo co i dlaczego (ani talentu aktorskiego, ani urody ani glosu do spiewania Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: kosmici w TV - wasze typy 14.02.06, 16:59 jest taki jeden koleś,kiedyś brał udział w jakiejs reklamie,potem był w "testosteronie" kai,a zawsze to już go widze w tv jak siedzi na widowni na wszystkich możliwych galach,ale kto to i jak sie nazywa to ja już nie wiem,w każdym razie jest potwornie nie atrakcyjny Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_lopes Re: kosmici w TV - wasze typy 14.02.06, 19:13 Wesołowski, nie wiem jak mu na imię chyba Kuba , wszędzie go pełno, tylko nie wiadomo dlaczego ekipa komentatorów Szranowicz, Szpakowski - dno totalne a jednak pływają po wierzchu ! Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: kosmici w TV - wasze typy 14.02.06, 20:29 ww2.tvp.pl/images/2005/09/16/283689/img200.jpg bi.gazeta.pl/im/0/3162/z3162540G.jpg www.putra.pl/foto_d/45.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: kosmici w TV - wasze typy 14.02.06, 21:53 czyżby Cymański został księdzem?! Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: kosmici w TV - wasze typy 14.02.06, 21:51 kubapg2.w.interia.pl/grafika/galeria/et.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: kosmici w TV - wasze typy 14.02.06, 22:07 Nina Terentiew :P Stary sapiąco-dyszący prezenter informacji na polszmacie (pojęcia nie mam jak mu na imie a o nazwisko nawet nie pytajcie) Ten co prowadzi kinomaniaka na tv4 Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Re: kosmici w TV - wasze typy 15.02.06, 09:26 ten sapiący to Jarosław Gugała... Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: kosmici w TV - wasze typy 14.02.06, 23:23 polski hydraulik Władek, mąż Uli z MjM Odpowiedz Link Zgłoś
wybawieniem-koalicja-po-i-sld Re: kosmici w TV - wasze typy 14.02.06, 23:53 Kaczyńscy! Oni są fe! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka96 Re: kosmici w TV - wasze typy 15.02.06, 09:42 To posłuchaj sobie jej płyty MIASTOMANIA Przy odrobinie wrażliwości zmienisz zdanie Dzięki talentowi jest w tv a nie tacie, którego nota bene nie widać ostatnio w TV a szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: kosmici w TV - wasze typy 15.02.06, 13:43 Do wszystkich , którzy niekoniecznie kojarzą Marię Peszek z teatrem, bo być może niekoniecznie wiedzą co to jest teatr i po co niektórzy (zboczeńcy?) w nim bywają: polecam spektakle z jej udziałem, na przykład w teatrze TV (żeby nie utrudniać)"Martwa królewna" i "Sytuacje rodzinne". Kto widział, ten bredni o braku talentu M. P. pisać nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
oneka Re: kosmici w TV - wasze typy 17.02.06, 12:34 myślę, że ludziom najbardziej o jej urodę się rozchodzi - nie blondi, troche pyzata, to talentu mieć nie może. z telewizyjnych spraw to jeszcze polecam "muzykę ze słowami" :) i Błażeja Peszka! Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: kosmici w TV - wasze typy 17.02.06, 10:18 Kasia Skrzynecka (ani z niej aktorka ani piosenkarka), Pospieszalski (za stronniczość do potęgi), Cichopek, Wesołowski,Dygant,Zakościelny (za robienie z siebie wielkich aktorów) Odpowiedz Link Zgłoś
pilulka Re: kosmici w TV - wasze typy 17.02.06, 14:51 polski hydraulik....KOSZMAREKKK...niedośc że jest brzydki, te włosy i ta głupia reklama z nim, płyn do rur!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 Re: kosmici w TV - wasze typy 17.02.06, 16:15 Młynarska, Terentiew, Skrzynecka, oraz WSZYSCY ZNANI a występujący w głupiutkich reklamach Odpowiedz Link Zgłoś
listek0000 Re: kosmici w TV - wasze typy 17.02.06, 23:41 skrzynecka tak zgadzam sie!! terentiew...heh to ta pani co ma takie okulary mocne dioptrie...tez do schowania Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: kosmici w TV - wasze typy 17.02.06, 23:46 następny kretyński wątek dzisiaj przeze mnie przecztytany,oprócz tego jeszcze "sranie z gwiazdami" i "seks z gwiazdami". Klikają tu przecież same asy i żaden marny aktorzyna czy dziennikarzyna nie może się z nimi równać. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: kosmici w TV - wasze typy 17.02.06, 23:46 następny kretyński wątek dzisiaj przeze mnie przecztytany,oprócz tego jeszcze "sranie z gwiazdami" i "seks z gwiazdami". Klikają tu przecież same asy i żaden marny aktorzyna czy dziennikarzyna nie może się z nimi równać. Odpowiedz Link Zgłoś
nienawidze_tesciowej Re: kosmici w TV - wasze typy 18.02.06, 21:08 Chuck Norris :D Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: kosmici w TV - wasze typy 20.02.06, 00:46 Janiak Mołek Wysocka Kaczyńska Szapołowska Odpowiedz Link Zgłoś