Gość: jaola4 IP: 194.146.128.* 28.01.06, 13:01 Prawo jazdy zrobiłam pół roku temu ale od tego czasu prawie wodle nie jeżdziłam. Brakuje mi wprawy i pewności siebie i boje się wyjechać na drogę co powinnam z tym zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafalec Re: mam problem IP: 81.219.179.* 28.01.06, 13:33 kup sobie kilka godzin dodatkowych jazd a potem zacznij jeździć swoim samochode z kimś żeby cie podszkolił. taka moja rada Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: mam problem 28.01.06, 15:41 rowniez podpisuje sie po rada rafaleca.. to najlepsze rozwiazanie :) pozdrawiam i zycze sukcesow! !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 03730 Oddaj prawo jazdy !!! IP: *.chello.pl 28.01.06, 22:48 Zgłoś się na policję i powiedz, że tylko załatwiłaś sobie egzamin - reszta pójdzie jak z płatka. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.x Re: Oddaj prawo jazdy !!! 31.01.06, 15:10 A Ty byłes taki mądry od razu??? Wiesz, że to włąsnie Ci "wszytkowiedzący" i "najlepsi" kierowcy powoduja bardzo duzo wypadków??? Autorce nie radze sie przejmować, tylko dokupić pare godzin jadzy, przećwiczyć i przełamać sie. Myśle, że im dłużej bedziesz zwlekać tym będzie gorzej. A obawa przed jazdą na początku jest jak najberdziej naturalna. Nie wierze tym cwaniakom, co to mówią, że oczywiście od razu znakomicie jedzili, bez cienia obawy. Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: mam problem 28.01.06, 23:12 ->przeanalizuj kodeks (nie żartuję:) jak sobie wpierw przypomnisz przepisy już będziesz pewniejsza tego "co i jak") ->weź do samochodu doświadczonego kierowcę:) poproś by Ci udzielał wskazówek podczas jazdy (zawsze to lepsze niż wydawanie pieniędzy na jakieś tam dodatkowe jazdy...) ->"potrenuj" manewry na jakimś pustym placu, mało uczęszczanych uliczkach ->potem zacznij jeździć coraz bardziej skomplikowanymi trasami, stopniowo - poczujesz wprawę i będzie ok:) powodzenia! (i nigdy nie pozwól by strach przesłonił Ci świat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
victorianka Re: mam problem 29.01.06, 12:09 ja znam osobe ktora po zrobieniu prawa przez 12 lat nie jezdzila i teraz postanowila bo stac ja na samochod. Jezdzi 3 utartymi trasami i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś