henryczek-czewa 19.02.06, 21:36 czy tylko ja odnosze takie wrażenie patrząc na test ekonomii? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiak38 Re: mołek-patsy stone 19.02.06, 21:56 oglądałam a teraz tylko słucham.Mołkowa się myli co chwilę,mota się i te ich górnolotne żarty.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
montaux Re: mołek-patsy stone 19.02.06, 22:04 Przestancie sie czepiac! Molek jest bardzo ok w tym tescie razem z Soltysikiem. Jest mila i usmiechnieta. Czasami mam wrazenie, ze jak laska jest atrakcyjna to z automatu musi byc albo glupia albo arogancka. Nie leczcie swoich kompleksow na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: mołek-patsy stone 19.02.06, 22:10 ja akurat nie obrzucam jej błotem tylko odkryłem zabawne podobieństwo ale dzięki za podbice wątku bo niewiele osób zna patsy:P Odpowiedz Link Zgłoś
montaux Re: mołek-patsy stone 19.02.06, 22:33 Bo Molek az tak bardzo nie przypomina mi bohaterki Absolutely 4;-) Zaczelam jej bronic bo ostatnio na forum strasznie jest krytykowana. Ok, moze nie jest najbardziej wyluzowana prowadzaca TVN ale nie jest z nia az tak zle jak niektorzy pisza. Czasami tez mnie denerwuje jak zgrywa sie na wszystkowiedzaca ale akurat dzis byla ok. Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: mołek-patsy stone 19.02.06, 22:37 montaux napisała: > Bo Molek az tak bardzo nie przypomina mi bohaterki Absolutely 4;-) poczekaj,za 20 lat zobaczysz:D Odpowiedz Link Zgłoś