wislok1 20.02.06, 11:03 Nadworny felietonista PZPR, który od 1980 do 1989 spędził lata na kopaniu leżącej Solidarności, twierdził u Wojewódzkiego, że było zupłęnie inaczej, Boże, ty widzisz te zakłamanie i nie grzmisz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narazka Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 20.02.06, 12:12 wislok1 napisał: > Nadworny felietonista PZPR, który od 1980 do 1989 spędził lata na kopaniu > leżącej Solidarności, Jedyna szkoda, że ta Solidarność jednak wstała. Poza tym wolę inteligentnego Passenta, aniżeli moherowego oszołoma. Nara Odpowiedz Link Zgłoś
ronron Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 20.02.06, 12:40 narazka napisał: > wislok1 napisał: > > > Nadworny felietonista PZPR, który od 1980 do 1989 spędził lata na kopaniu > > > leżącej Solidarności, > > Jedyna szkoda, że ta Solidarność jednak wstała. Poza tym wolę inteligentnego > Passenta, aniżeli moherowego oszołoma. > > > Nara Co ma piernik do wiatraka?! Odpowiedz Link Zgłoś
umyslscisniety Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 20.02.06, 12:55 szkoda,ze solidarnosc wstala? a to pani narazka pewnie miala jakas ciepla oportunistyczna posade wtedy, czy po prostu ot tak, taka idiotka bez wyobrazni jest? Odpowiedz Link Zgłoś
narazka Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 20.02.06, 13:42 Panie "umyslscisniety", ten umysł to tak wąskie horyzonty ścisnęły? Nara Odpowiedz Link Zgłoś
magorny Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 20.02.06, 13:50 narazka, czekamy na choć odrobinę sensu w Tweh wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
narazka Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 20.02.06, 15:02 magorny napisał: > czekamy na choć odrobinę sensu w Tweh wypowiedzi... Żeby doszukiwać się sensu to trzeba mieć minimalną zdolnośc pojmowania. Pewnie i tak nie zrozumiałeś. Nara Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Mówił Passent, że nie kadził komunie 20.02.06, 13:56 A sam czytałem jak jeszcze w 1989, w czasie Okrągłego Stołu, walił w Solidarnośc jak w bęben i ostrzegał PZPR przed ustępstwami Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 20.02.06, 16:08 narazka napisał: > wislok1 napisał: > > > Nadworny felietonista PZPR, który od 1980 do 1989 spędził lata na kopaniu > > > leżącej Solidarności, > > Jedyna szkoda, że ta Solidarność jednak wstała. Poza tym wolę inteligentnego > Passenta, aniżeli moherowego oszołoma. > > > Nara Co ma solidarność do moherów?? Odpowiedz Link Zgłoś
ronron Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 21.02.06, 09:00 narazka napisał: > wislok1 napisał: > > > Nadworny felietonista PZPR, który od 1980 do 1989 spędził lata na kopaniu > > > leżącej Solidarności, > > Jedyna szkoda, że ta Solidarność jednak wstała. Poza tym wolę inteligentnego > Passenta, aniżeli moherowego oszołoma. > > > Nara Jak zauważyłem, nie jestem jedynym, który nie zrozumiał przekazu. Pozwolę sobie więc powtórzyć pytanie: co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
radamant Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 20.02.06, 14:26 Jakby ta Solidarność nie wstała to byś se panie narazka mógł co najwyżej w domciu postękać. Co do Passenta zgadzam się z wislokiem, teraz to każdy "walczący i cierpiący". Facet naiwnie myśli, że wszystkich amnezja dopadła czy co?. Żałosny jest ten brak klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 20.02.06, 14:59 Passent to inteligent żydowskiego pochodzenia, więc na pewno z częścią PZPR (Moczar czy organizacja Grunwald) był w konflikcie. Poza tym w Polityce pisało wielu późniejszych opozycjonistów, więc jakieś tam związku z demokratyczną opozycją p. Daniel ma. Odpowiedz Link Zgłoś
narazka Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 20.02.06, 15:02 No tak. Żydzi, cykliści i masoni. Biedna ta Polska. Nara Odpowiedz Link Zgłoś
cimcirymcia Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 20.02.06, 15:06 Biedna to Ty jesteś narazka niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
narazka Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 20.02.06, 17:05 Tak sądzisz? Ty też. N. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 21.02.06, 09:20 Passent był zawsze za PZPR, a jego poparcie dla stanu wojennego i atakownie Solidarności było bardzo gorliwe Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 21.02.06, 10:39 > Passent był zawsze za PZPR, a jego poparcie dla stanu wojennego i atakownie > Solidarności było bardzo gorliwe Może miał powody - w końcu samotnie wychowywał córkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ronron Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 21.02.06, 10:43 piotr7777 napisał: > > Passent był zawsze za PZPR, a jego poparcie dla stanu wojennego i atakown > ie > > Solidarności było bardzo gorliwe > Może miał powody - w końcu samotnie wychowywał córkę. To ma być argument?!? Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Passent walczył z komuną ???!!! Buahaha 20.02.06, 18:19 Ja tam lubię jego felietony i to się dla mnie liczy. Wielbicielom jego pisarstwa polecam 'Codziennik' wydany w styczniu, bardzo interesująca lektura, dużo o przeszłości (słodko-gorzko), kulturze, polityce, jego życiu. Przyznaje się tam do wielu swoich słabości, pomyłek, błędów. Nie widziałam programu Wojewódzkiego, ale po tej lekturze ciężko mi uwierzyć, że twierdził, że walczył z komuną. Naprawdę użył takich słów?? Odpowiedz Link Zgłoś
qbavoo Passent contra Wojew?dzki 20.02.06, 19:44 Aż miło było patrzeć jak staruszek walił w Wojewódzkiego jak w woreczek z kośćmi. Brawo Danek!!! Jak widać stare siły nie rdzewieją i potrafią dać łupnia młodym arogantom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
azm2 Re: Passent contra Wojew?dzki 21.02.06, 09:40 Chyba tak to szło: Wojewódzki: Jak pamiętam mój ostatni orgazm... Passent: O, masz bardzo dobrą pamięć. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re:SUPER Passent 21.02.06, 12:34 Swietny facet, z przyjemnością obejrzałam ten odcinek, Passent ma wielką klasę i refleks, Kuba nie dorastał mu do pięt! choć też trzymał poziom! Pozdrawiam Pana Passenta jesli czyta to forum! Jest Pan EKSTRA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qbavoo Re:SUPER Passent 21.02.06, 20:42 Proponuje aby redaktor Wojewódzki nie zapraszał nikogo powyżej pojemności mózgoczaszkowej wokalistki Mandaryny. Bo wtedy są kłopoty... Red. Passent pokazal co znaczy klasa i styl. Żałosny Jakubek niestety daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleko z tyłu... Odpowiedz Link Zgłoś
iza331 Re:SUPER Passent 21.02.06, 20:51 Lepsze było - KW ...bierze pan coś na pamięć, DP... tak biorę ale nie pomaga.KK... Ale co łyka pan?DP... Nie biorę w czopkach! (publika śmiech) KW Do dupy z takim braniem! Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Passent jest bystry, Wojewódzki takiego udaje 21.02.06, 21:05 Passent jest VERY inteligentnym komuchem, takim komuchem do szpiku kości. Wojewódzkiego taki Passent zrobi w konia w 2 sekundy Odpowiedz Link Zgłoś
photoart jeden z lepszych odcinków 22.02.06, 10:28 dochodzę do wniosku, że dużo zależy od gości zapraszanych do programu. Im bardziej błyskotliwi, tym prowadzący stara się bardziej utrzymać na powierzchni. Przy okazji: nie znałem do tej pory Anny Dereszowskiej, bo nie oglądam nawet polskich tasiemcowych wypocin. Mam nadzieję, że będzie bardziej widoczna w niedalekiej przyszłości. Być może postawa Passenta była w przeszłości kontrowersyjna, ale trzeba przyznać, że jego felietony zawsze były świetne. Zachował błyskotliwość i poczucie humoru w najlepszym stylu Odpowiedz Link Zgłoś