kris.m 05.03.06, 11:59 W końcu wydano ponownie Alternatywy 4 i to w super cenie - cały pakiet 59 zł !!!! Dostępne w różnych znanych sklepach internetowych z dvd!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa553 Re: Alternatywy 4 na dvd !!! 07.03.06, 18:18 o rany, jak sie ciesze!!! Czy mozesz mi podac link do ktoregos z tych sklepow?? Nie mieszkam w Polsce i nie znam sie na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa553 Re: Alternatywy 4 na dvd !!! 07.03.06, 22:04 Gdzie Ty widziales za 59 zlotych? Znalazlam w internecie, ale za 59 Euro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kris.m Re: Alternatywy 4 na dvd !!! 08.03.06, 09:29 Proszę bardzo! O to przykladowe linki : www.oceandvd.pl/index.php?cmd=prodet&cid=0&pid=4644 www.e-dvd.pl/?v=film&id=10509 pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: Alternatywy 4 na dvd !!! 08.03.06, 15:16 Ale niecierpliwa jestes. Obiecalem ze wysle? Okazuje sie ze swoje filmy pozyczylem. Ale osoba ktrorej pozyczylem obiecala mi oddac wkrotce i wtedy dostaniesz filmik. Odpowiedz Link Zgłoś
litera.p Re: Alternatywy 4 na dvd !!! 10.03.06, 15:53 a ja mam za 49 pln i 99 gr :)caly pakiet super Odpowiedz Link Zgłoś
ewa553 Mati, 13.03.06, 22:23 myslalam ze nie znalazles, wiec teraz skorzystalam z linka (dzieki!!) i zamowilam - faktycznie za 59 zl! Serdecznie wszystkim dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
wuster Re: Alternatywy 4 na dvd !!! 16.03.06, 18:51 Kupiłem w Media Markt za 49,99 :) Odpowiedz Link Zgłoś
abere8 Re: Alternatywy 4 na dvd !!! 16.03.06, 21:01 Moze naiwne pytanie, ale czy sa angielskie napisy na tych DVD? Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Alternatywy 4 na dvd !!! 17.03.06, 01:15 Czesc! A ja mam pytanie do tych ktorzy juz ogladali wersje DVD ....Jak tam z jakoscia obrazu i dzwieku , poprawili cos ??? Pozdrowienia z czystych lat 70 ...z polskiego Szikago m Odpowiedz Link Zgłoś
ziggy.s Re: Alternatywy 4 na dvd !!! 24.03.06, 14:20 Ja wlasnie ogladam wersje z DVD. Napisow angielskich (ani zadnych innych) nie ma - troche szkoda, bo mozna by prezentowac ten doskonaly film cudzoziemcom - a tak kazda scene trzeba bedzie tlumaczyc ;) (Co moze samo w sobie byc okazja do niezlej zabawy) Obraz jets dosyc nierowny - nie wyglada na to zeby byla zrobiona jakas renowacja. W niektorych odcinkach wrecz lataja biale kropki na ekranie, jakby byly plamki na tasmie. Niektore inne sceny wygladaja za to calkiem dobrze, niezle zachowane kolory - ale moze to kontrast z tymi zlymi (np: rozmowa Majewskich z Kierka i Tekla o ich malzenstwie - "golym" okiem widac jak zla jest tasma i kolory w tej scenie. No moze napisy poczatkowe sa troche poprawione - bo swieca jakos bardziej niz dawniej. Ale to moze moje zludzenie :) Z tym ze - od razu powiem, ze jakosc obrazu mi wcale nie przeszkadza. A wrecz przeciwnie przenosi mnie jeszcze bardziej w tamte przasne czasy. I chyba super jakosc i zrobienie dookolnego dzwieku nie pasowaloby do tego akurat filmu. A zabawa jest tak samo przednia jak wtedy kiedy ogladalem ten serial po raz pierwszy w 1986 czy 87 roku na czarno bialym Neptunie. Odpowiedz Link Zgłoś