Dodaj do ulubionych

Wściekła Foremniak???

06.03.06, 09:11
Widzieliście jak po tańcu Maseraka z Olą zaciskała zęby? A potem już jej nie
było. Maserak na koniec też wszedł jakiś taki podenerwowany, bo widać że go
nie było za kulisami przez moment.
Gosia zazdrosna? Czy tylko mnie się tak wydawało?
Obserwuj wątek
    • bridie Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 09:42
      wydawało ci się :))
      • monia9617 Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 10:00
        A mnie sie nie wydawało.też odniosłam takie rważenia, a pózniej nagle
        Foremniaczka znikła.
        A swoja droga sądziłam że p.Piotr Galiński(czy jakos tak)umie oceniać bezstronnie.
        Jak widac pomyliłam się.
        • anulka748 Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 10:16
          A ja widzialam ostatnio Galińskiego w tańcu.Nie znam się na tańcu aż tak,żeby
          oceniać,ale pozostawial wiele do życzenia
          • dona.a Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 10:32
            Piotr Galiński jest przede wszystkim choreografem, co nie znaczy że musi być
            dobrym tancerzem, podobnie jak nikt nie powie Zapendowskiej /jurorka z Idola /,
            że nie zna się na głosie, a wiadomo, że nie śpiewa. Galiński jako choreograf ma
            naprawdę duże osiągnięcia na arenie krajowej i międzynarodowej i jest to
            właściwy człowiek na właściwym miejscu, ale oceny to oddzielny temat, tymi
            rządzą się różne prawa jak ogólnie wiadomo
          • paacynka Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 14:46
            nie wiesz ze najbardziej zażartymi krytykami są artysci którym się nie udało ;)
            Iwonka jest dużo milsza a konkretna, nie zacięta tylko daje dobre rady.

• lilith76 Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 11:13
      masz zmysł dziennikarzy z brukowca (to nie zarzut, ale uwaga) - potrafisz
      dostrzec pierduł i dopisać do tego nośną historię.
      to też dar Boży.
      • lhotse89 Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 11:52
        tak jest... gosia pewnie czekała na niejakiego maseraka w męskiej toalecie.
        ludzie to naprawdę w głowach knują diwaczne historie. dziwczyna o urodzie
        Foremniak takich maseraków może mieć kilku w miesiącu bez zgrzytania zębami.
        tylko czy jej sie chce?
        • baba67 Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 11:59

No moze nie przesadzaj z ta uroda.Niemniej zgadzam sie-bardzo popularna aktorka
          grajaca glowna role w tasiemcu, a wiec kasiasta, podobnych panow u prpgu kariery
          moglaby mie kilku.Gdyby chciala.Ale ja nie sadze, zeby MF nalezala do takich,
          ktore by chcialy.
        • forumowiczka.to.ja Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 12:00
          nie zgadzam się. To Maserak może mieć takich Foremek ile chce, a nie na odwrót.
          Ona jest starsza, on młodziutki. I to właśnie chyba jemu się nie chce, dlatego
          na taka wściekła
          • piotr7777 Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 14:01
            Do M. Foremniak określenie "Dziewczyna" nie do końca pasuje - ma 37 lat.
            Poza tym jest przecież od dawna w zwiazku z reżyserem i producentem Waldemarem
            Dzikim.
            • qamyczeq Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 14:21
              I tu się mylisz.... Ten długotrwały związek już się rozleciał.
            • snow.queen Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 14:53
              piotr7777 napisał:

> Do M. Foremniak określenie "Dziewczyna" nie do końca pasuje - ma 37 lat.
              > Poza tym jest przecież od dawna w zwiazku z reżyserem i producentem
              Waldemarem
              > Dzikim.

Hm... a kto tu ja nazwał "dziewczyną" ? Jakos nie doczytałam.

BTW taniec strasznie łączy ludzi - w poprzedniej edycji spiknęły się co
              najmniej trzy pary ( tyle wyśledziły brukowce :-) )
              • kubissimo Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 14:55
                cichopek i hakiel
                od biedy foremniak i maserak
                a kto trzeci??
              • forumowiczka.to.ja Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 14:55
                Kasia i Marcin, Foremka i Maserak i Gąsowski i Ania Głogowska. Dobrze
                wyczytałam?
                • snow.queen Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 15:20
                  forumowiczka.to.ja napisała:

> Kasia i Marcin, Foremka i Maserak i Gąsowski i Ania Głogowska. Dobrze
                  > wyczytałam?

Ja też doczytałam o tych trzech parkach. Oczywiście warto zachowac dystans do
                  tego co brukowce piszą, ale w kazdej plotce... :-)
                  • monia515 Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 15:43
                    Co za brednie. Wcale nie była wściekła.
                    • monia515 Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 15:47
                      Aha, i w styczniu skończyła 29 lat. Taki Maserak to straszny szczawik dla
                      takiej kobiety.
                      • gargamel131 Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 15:54
                        A czy Gąsowski nie jest przypadkiem mężem Hanny Śleszyńskiej (siostra Basen ze
                        Szpitala na perypetiach)?
                        Foremniak skończyła 39 lat a nie 29, jak ktoś napisał w poprzednim poście.
                        • snow.queen Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 15:57
                          gargamel131 napisał:

> A czy Gąsowski nie jest przypadkiem mężem Hanny Śleszyńskiej (siostra Basen ze
                          > Szpitala na perypetiach)?

Był, ich małżeństwo przeszło juz do historii.

> Foremniak skończyła 39 lat a nie 29, jak ktoś napisał w poprzednim poście.

39 lub 38 - na pewno nie mniej :-)
                          • matkakobiet Re: Wściekła Foremniak??? 07.03.06, 09:26
                            no 39 malgorzata.foremniak.filmweb.pl/
                            coz dla mnie to nie wazne i czy uwarzacie ze jedno zdjecie wyrwane z kontekstu cos znaczy ... a i jeszcze cos skoro foremniak jak slusznie zauwazyliscie doroslą już kobietą jest i na dodatek aktorką to czy będzie w niej budzilo zazdrosc ze ktos z kims tanczy?
            • feminasapiens Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 16:24
              piotr7777 napisał:

> Do M. Foremniak określenie "Dziewczyna" nie do końca pasuje - ma 37 lat.

Piotrze, zapewniam Cię, że mając 37 lat można nazywać siebie i czuć się
              dziewczyną. Pami Foremniak świetnie wygląda i jest super babeczką.

A wracając do meritum?: sam Maserak powiedział wczoraj że on jeszcze "żyje"
              poprzednią edycją. Kto umie czytać między wierszami to może różnie to
              interpretować, zwłaszcza w kontekście że byli parą (tylko?) na parkiecie.

A sam Maserak? Hm, fajny z niego facet :-)
              • sanna.i Re: Wściekła Foremniak??? 07.03.06, 08:28
                Mozna czuc sie mlodo majac i 80 lat,ale czy o takiej osobie
                powiedzialabys "dziewczyna"?Po prostu bez przesady
    • justyna442 Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 16:04
      Maserak jest zaręczony z tą co tańczyła z Paolo!!!!!!!!!!!!!!!!Zgodził się
      tańczyć z Kwaśnieską pod warunkiem jak do programu wezmą jego
      dziewczynę!!!!!!!!!!!!!!!A z Paolo miała tańczyć Herbyś!!!!!!!!!!!
      • miraska666 Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 16:29
        hmm no proszę:) mam nadzieje ze to prawdziwa historia - i bardzo dobrze.

BRAWooo Rafał
      • ankas4 DZWONI ale nie wiadomo gdzie! -sprawdź lepiej inf 06.03.06, 16:52
        justyna442 napisała:

> Maserak jest zaręczony z tą co tańczyła z Paolo!!!!!!!!!!!!!!!!Zgodził się
        > tańczyć z Kwaśnieską pod warunkiem jak do programu wezmą jego
        > dziewczynę!!!!!!!!!!!!!!!A z Paolo miała tańczyć Herbyś!!!!!!!!!!!

Ze strony tvn:

tanieczgwiazdami.onet.pl/
        "Do zgłoszenia się na casting do "Tańca z gwiazdami" namówił ją jej aktualny
        partner taneczny - Robert Rowiński "

A Rowiński tańczy z ...Anetą Kręglicką"

tanieczgwiazdami.onet.pl/

• justyna442 Re: DZWONI ale nie wiadomo gdzie! -sprawdź lepiej 07.03.06, 09:45

>
          >
          >
          > Ze strony tvn:
          >
          > tanieczgwiazdami.onet.pl/
          > "Do zgłoszenia się na casting do "Tańca z gwiazdami" namówił ją jej aktualny
          > partner taneczny - Robert Rowiński "
          >
          > A Rowiński tańczy z ...Anetą Kręglicką"
          >
          > tanieczgwiazdami.onet.pl/
          >
          Rozumiesz różnicę:PARTNER TANECZNY a NARZECZONY??????????????????
    • mariola.plotkara Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 17:14
      to ja dodam jeszcze odrobine pikanterii w ten wątek;)mam nagrany wczorajszy
      taniec i otóż okazało sie że jak maserak z olą robili wygibasy-on za nią,dotyka
      jej bioder a ona jego,a ruchy przód tył przód tył to maserak patrzył w strone
      tam gdzie foremniakowa siedziała,wiec na pewno na nią zerkał i sobie wyobrazał
      że to ją tak 'popycha' w tancu oczywiście,tak myśle że mam racje!!!!!
      • muszka19 Re: Wściekła Foremniak??? 06.03.06, 23:21
        Zapewniam WAS, że nawet kobiety (coby nie powiedzieć babcie} dobrze po 50-siątce
        i również o wiele starsze, mówią do siebie i o sobie "dziewczyny".
        Co do p. Maseraka, to uważam, że wczoraj się pogubił, delikatnie mówiąc.
        Faktycznie olbrzymim nietaktem była jego wypowiedź, że żyje poprzednią edycją.
        Prócz tego, każda para jakoś ze sobą przed i po tańcu trzymała się razem.
        Jedynie Ola sama siedziała a Maserak: oddalał się i znikał, oddalał się i
        znikał. Podobnie jak Foremniak, która po jego tańcu wybyła zupełnie. Nie
        chciałabym być na miejscu Oli, musiała się fatalnie czuć.
        • dobra.chwila Burak Maserak 06.03.06, 23:53
          Zachowywał sie fatalnie. Zrobił się poza tym po prostu zarozumiały, chyba
          trochę mu się w głowie przewróciło. Jak sobie przypomnę, że w poprzedniej
          edycji po każdym występie miał duzy kłopot żeby z siebie jakieś normalne zdanie
          wydusić, to tutaj już luz-blus i plecie co mu ślina na język przyniesie.
          Poza tym ich taniec, to był raczej jego show niż ich wspólny występ.
          • muszka19 Re: Burak Maserak 07.03.06, 08:27
            I co? miałam racje, że Maserak znikał. A gdzie:
            www.se.com.pl/_gAllery/80/88/80885.jpg
            • forumowiczka.to.ja Re: Burak Maserak 07.03.06, 09:16
              I po ich minach widać, że było jakieś spięcie.
            • lilith76 Re: Burak Maserak 07.03.06, 09:51
              urządźmy teraz forumowy konkurs na "superekspresową" lub "faktową" notkę pod
              tym zdjęciem. żeby było sensacyjnie i chwytało za serce. w końcu fottoreportert
              nieźle się musiał nagimnastykować żeby strzelić coś takiego, czaił się pół
              wieczoru.
              dla najbardziej kreatywnych staż w redakcji SE lub F ;D
              • buntownik.z.wyboru a podpis, który już jest w SE 07.03.06, 10:26
                to jest zły? :P
                • aguszak Zobaczcie też zdjęcie w vipnews ;) 07.03.06, 10:57
                  www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=1937&fpage=2
                  kliknąć należy na 3 zdjęcie ;)
    • aguszak Re: Wściekła Foremniak??? 07.03.06, 11:08
      Przeczytałam ten krzykliwy artykulik w SE i... nie zgadzam się z nim, jest
      tendencyjny, ale co się tutaj dziwić, skoro to właśnie SE.
      Chodzi mi o Olę Kwaśniewską, przedstawioną tam, jako rozkapryszoną i pewną
      swojej wygranej pannicę, córusię swoich ważnych rodziców. Wcale nie była ona
      pewna siebie, rozkapryszona i ociekająca splendorem swoich rodziców. Zatańczyła
      bardzo ładnie, trema była, ale kto jej nie miał, nawet wprawiony w występach
      scenicznych aktor Stockinger, na fioletową sukienkę, to własnie ona nie chciała
      się zgodzić, bo wg niej była za bardzo "rozebrana", z resztą wg mnie
      niekorzystnie w niej wyglądała i w tej srebrnej rzeczywiście bardzo dobrze się
      prezentowała.
      Cały artukuł jest dla niej bardzo krzywdzący, a dziewczyna moim zdaniem wypadła
      świetnie.
      • nadja Re: Wściekła Foremniak??? 07.03.06, 11:31
        wlasnie zabawne jak SE probuje z normalnej skromnej dziewczyny zrobic pewna
        siebie panne korzystajaca z 'popularnosci' rodzicow... nie od dzis wiadomo, ze
        latwo dajemy soba manipulowac, szkoda

n
    • monia9617 Re: Wściekła Foremniak??? 07.03.06, 17:58
      a dajcie mi namiar na ten artykuł co SE napisałao na Kwaśniewską junior
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka