saqqara 29.10.02, 15:23 nie wiem co za wiatry Cie przywialy (a fe, chyba juz wiem) ale moze bys sie jakos zachowal, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braian_druciarz Re: do GRUBEGO LOLKA 29.10.02, 15:27 Prosze mi szfagra nie obrażać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: do GRUBEGO LOLKA 29.10.02, 15:29 Brian nie wkladaj druta miedzy drzwi a framuge, dobrze? Randia nawet maupe mozna czegos nauczyc;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: do GRUBEGO LOLKA 29.10.02, 15:33 no co wy baby, co to za pretensje, tak zaraz po jedzeniu? tera to ja bende miał gazy. A jak niby mam sie zachowywać co? w tyłki was całować? a bede coś z tego miał? pruk.....o! dupa też jest ciekawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: do GRUBEGO LOLKA 29.10.02, 15:35 Braian co te baby chcą? w tyłkach im sie poprzewracało, pewnie ciurlać im sie chce! hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: do GRUBEGO LOLKA 29.10.02, 15:37 Braian jak sobie dosiegniesz to mozesz nawet w ucho wlozyc Lolek w tylki to mozesz calowac ale jak pozwolimy i to przez bibulke, podwojna. kultury troche, nie jestesmy w oborze.;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: do GRUBEGO LOLKA 29.10.02, 15:41 Szaki on nie rozpoznaje :)))) A po za tym lubie jak ktoś sam ze sobą gada.................. Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_lolek Re: do GRUBEGO LOLKA 29.10.02, 15:59 no ta jak wersal to wersal, ale zaznaczam u mnie łapamy sie je więc kobity jak zaserwuje parówe to zanych widelcy nie chce widzieć! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś