lublinianka05 12.03.06, 23:38 i zwracam honor, bo całkiem dobrze radzi sobie w tańcu, a w ydawało mi sie kiedys ze pierwszy odpadnie. Jednak nie jest taki drewniany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartleby Re: Przepraszam Mroczka 13.03.06, 01:53 troche jest... chcial ja pocalowac ( wcale sie nie dziwie, piekna jest ) ale sie odsunela, jak stali przy Skrzyneckiej to ona chciala go pocalowac, nie zakumal... Odpowiedz Link Zgłoś
anulka748 Re: Przepraszam Mroczka 13.03.06, 07:10 A czemu ta Skrzynacka tak się kiwa ciągle jak malpa na boki? ------------ Zionę jadem Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Przepraszam Mroczka 13.03.06, 09:11 Mroczek może i tańczy dobrze, ale jak się odezwie... to tynk z sufitu leci. Najlepszy był tekst o "zimnym wiadrze wody". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jkr777 Re: Przepraszam Mroczka 13.03.06, 16:08 o boże przecież ta chuda micha to drewno to poprostu szok tej edycji tańca!!!! Masakra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dobra.chwila Re: Przepraszam Mroczka 13.03.06, 23:23 Ja również uważam, ze bardzo dobrze sobie radzi, poza tym to w ogóle fajny facet sie okazuje! Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: Przepraszam Mroczka 14.03.06, 19:04 Nie dziwne, ze sobie radzi, bo przez wiele lat trenował wyczynowo taniec, nawet chyba towarzyski - ale tego nie jestem pewna.. Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Przepraszam Mroczka 14.03.06, 19:07 Łomatko;( Przepraszać za myśli nieczyste i niewiarę w możliwości. Jakie to... szlachetne. Odpowiedz Link Zgłoś