Gość: monia IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 22:58 Podobni Dorota z BARU brala lekcje spiewu u Elzbiety Zapendowskie. Czy ktos cos wie co Ela mowila na temat Dody . Bo podobno cos tam o niej mowila.............?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pap Re: Doda i Zapendowska IP: *.kutno.mediaclub.pl 08.12.02, 23:37 Oto fragment wypowiedzi p. Zapendowskiej: "Dorota zawsze budziła kontrowersje, myślę sobie że zawsze byłą i jest osobą bardzo żywiołową, jeżeli ma nad sobą bat to wtedy da się ją ujarzmić, natomiast jeżeli da jej sie wolną rękę to cuduje i wyczynia rzeczy zupełnie nieprzewidywalne, to dotyczy również jej w programie w którym jest w tej chwili. Jest bardzo agresywna rzeczywiście, jest rozkrzyczana, czyli jest w swoim żywiole, natomiast myślę że ma w sobie dużą wrażliwość, taka której czasem nie rozumiem, podczas której bodziec nie jest adekwatny do jej reakcji, natomiast jest na swój sposób wrażliwa i jest bardzo utalentowana wokalnie. Bycie dobrą wokalistka a bycie gwaiazdą to są dwie różne jednak sprawy. Dorota jest bardzo dobra wokalistką, ma świetnie brzmiący bardzo nośny głos, czasem aż dziwne że z (...) takiej szczupłej istoty wydobywa się taka fala dźwięku. Parę lat temu przez dość długi okres czasu Dorota nigdy nie przeklinała, natomiast ja przeklinam, więc nie wiem, może się nauczyła ode mnie, ale ja nie wiem, czy przy niej przeklinałam czy nie, trudno mi powiedzieć (...)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Doda i Zapendowska IP: *.zab.cdp.pl, / *.kat.cdp.pl 09.12.02, 03:03 Gość portalu: pap napisał(a): > Oto fragment wypowiedzi p. Zapendowskiej: "Dorota zawsze budziła kontrowersje, > myślę sobie że zawsze byłą i jest osobą bardzo żywiołową, > jeżeli ma nad sobą bat to wtedy da się ją ujarzmić, > natomiast jeżeli da jej sie wolną rękę to cuduje i wyczynia rzeczy zupełnie > nieprzewidywalne, > to dotyczy również jej w programie w którym jest w tej chwili. > Jest bardzo agresywna rzeczywiście, jest rozkrzyczana, czyli jest w swoim > żywiole, natomiast myślę że ma w sobie dużą wrażliwość, taka której czasem nie > rozumiem, podczas której bodziec nie jest adekwatny do jej reakcji, natomiast > jest na swój sposób wrażliwa i jest bardzo utalentowana wokalnie. > Bycie dobrą wokalistka a bycie gwaiazdą to są dwie różne jednak sprawy. > Dorota jest bardzo dobra wokalistką, ma świetnie brzmiący bardzo nośny głos, > czasem aż dziwne że z (...) takiej szczupłej istoty wydobywa się taka fala > dźwięku. Parę lat temu przez dość długi okres czasu Dorota nigdy nie > przeklinała, natomiast ja przeklinam, więc nie wiem, może się nauczyła ode > mnie, ale ja nie wiem, czy przy niej przeklinałam czy nie, trudno mi powiedzieć > > (...)" > > Ha, i wszystko z pamieci, no no...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pap Re: Doda i Zapendowska IP: *.kutno.mediaclub.pl 10.12.02, 00:33 nie z pamięci..ze strony...bannery.twoj.net/index.php?f=3&act=SF Odpowiedz Link Zgłoś