strawberryfields 30.04.06, 23:16 P. Czerwińska-urocza, humor i intelekt; Obuchowicz-żenua, zachowanie szesnastolatka i pozerskie teksty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas4 Re: Dzisiejszy Wojewódzki fajny odcinek! 30.04.06, 23:30 Dzisiejszy Wojewódzki fajny odcinek - uśmiałam sie z P>Czerwinskiej, kurcze ma babeczke dystans do wielu spraw i swietne poczucie humoru, Obuchowicz mnie milo zaskoczył... powaznie ... pomimo tego ,ze miał pozerskie teksty był sobą, nie kreował sie na mega intelektualistę, po prostu fajny chłopak z sąsiedztwa, bardzo fajny odcinek! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Dzisiejszy Wojewódzki fajny odcinek! 30.04.06, 23:37 Obcinanie paznokci było obrzydliwe. Ile on miał tam brudu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Dzisiejszy Wojewódzki fajny odcinek! 30.04.06, 23:57 michal_82 napisał: > Obcinanie paznokci było obrzydliwe. masz rację,to było niesmaczne.a ta jego historia z policja mi sie podobała,usmiałam się:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Dzisiejszy Wojewódzki fajny odcinek! 30.04.06, 23:59 swietny odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Dzisiejszy Wojewódzki 01.05.06, 09:06 nie wiem, czym Wy sie tak zachwycacie?????? nie widzicie drugiegi dna, tylko to, co na wierzchu, no przeciez pod przykrywka super babki pani Zofia to baaaaaaaaaaardzo samotna kobieta, ktora ma wlaczone 3 telewizory, porozpalone swiatla w calym mieszkaniu, zeby ukryc samotnosc, przeciez to strasznie smutne i ja jej wspolczuje, bo sama cos nie cos wiem o samotnosci. Ona byla wesola tylko w tym programie, pod ludzi, a tam u siebie w 4 scianach napewno nie ma wesolo :(((((((((((( Natomiast Obuchowicza nie lubilam za bycie ciamajda w NdiNz, ale po wczorajszym programie twierdze, ze to super koles, jak bylam w szkole tacy kolesie mi imopnowali, hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Dzisiejszy Wojewódzki 01.05.06, 11:13 p.Czerwińska - tak jak sie spodziewałam, wysoki poziom, miło sie jej słuchało!! A jeśli chodzi o jej samotność, to o jej klasie swiadczy to, że potrafi sie do tego przyznać. No i lubi zwierzeta, jej Black Jack był sliczny i wyjatkowo grzeczny. Wystep Obuchowocza był żenujący. Nie wiem, czemu Wojewódzki zaprasza gości, z którymi nie ma o czym rozmawiać i którzy sami nie maja nic do powiedzenia. Tydzień temu Wieczorkowski, teraz Obuchwoicz. Akcja z paznokciami obrzydliwa, już pomijam ich obcinanie nad szklankami, ale jak można z takimi pazurami chodzić. Nie wiem, czy zwróciliście uwage, ze Wojewódzki a nawet Obuchowicz mówili p. Zofio, p. Zosiu!! Czy to jest ich koleżanka...Mogłaby byc matka jednego, a babcia drugiego a sama mówiła do Powiatowego per Pan a nie panie Kubusiu itp. Moim zdaniem nalezałoby uszanowac formę, ktora wybrał gość, w dodatku kobieta. Historia Obuchowicza o poscigu policyjnym opowiedziana jezykiem dresa i prostaka po zawodówce - brakowało, żeby posłal jeszcze kilka k...! Dopelniłoby to idealnie jego wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Re: Dzisiejszy Wojewódzki 02.05.06, 11:21 Mało co mnie tak wkurza jak takie "męskie" szpanowanie samochodem, prędkością, łamaniem prawa... I to jeszcze u takiego szczyla... Chociaż właściwie u każdego. Jak słuchałam tej historii z policjantami to było mi aż niedobrze. Na miejscu tej jego dziewczyny, bym chyba takiego prostaka zostawiła. Fajnie że nikogo nie zabił :-D Bo byście się nad nim wyżywali jak niedawno nad Otylią Jędrzejczak, a nie zaśmiewali się z zaj...stej anegdotki :/ Odpowiedz Link Zgłoś