Gość: rosario IP: *.wroclaw.mm.pl 02.05.06, 16:59 Co sądzicie o programie, który od ponad 10 lat gości na naszych ekranach? Podoba wam się czy jednak wolicie Idola itp.? i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna32 Re: szansa na sukces 11.05.06, 19:45 Ja osobiscie wole szanse na sukces chociażby ze względu na Wojciecha Manna Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: szansa na sukces 15.01.07, 01:48 Nie cierpię Skrętkowskiej. Czy ona się musi pokazywać w każdym programie? Od jakiegoś czasu zwycięzca nie śpiewa piosenki wykonywanej w programie, tylko inną - nie wiem dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
green-aria Re: szansa na sukces 22.04.07, 13:43 Jest to mój ulubiony program,lubię Wojciecha Manna i szanuję Elżbietę Skrętkowską - właśnie za to , że stworzyła ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
vipia Re: szansa na sukces 17.05.07, 10:01 Denerwujące jest to, ze w programie bardzo często występują ciągle te same osoby: rozumiem, że do odcinków specjalnych "szansy" można zapraszać byłych laureatów czy tych, którzy się pani Skrętkowskiej podobali- ale obecność w co drugim programie kogoś, kto już śpiewał kiedyś w "szansie" to przesada. Tym bardziej, że np. poprzednią edycję wygrała Karolina Szarubka, ktorą trzy miesiące poźniej zobaczyłam ponownie startującą. Chyba trzykrotnie w programach pojawiła się Julita- taka dziewczyna z saxofonem. Szymon Wydra kiedyś też dwa razy występował, zanim trafił do Idola.Podobnie Steczkowska: pierwszy raz śpiewała piosenki Skaldów, drugi: Maanamu. Przynajnmiej trzykrotnie oglądałam dziewczynę, która wygrała w programie z Ich Troje, poźniej śpiewała chyba "Milord" i jeszcze kiedyś tam, już nie pamiętam, bo zawsze śpiewała bardzo przeciętnie.Takich osób jest mnóstwo, nie sposób pamiętać nazwisk, ale raczej mam pamięć do twarzy:-) Program nazywa się "Szansa na sukces", ale ileż można dawac szansę ciągle tym samym osobom? Podczas, gdy na eliminacje złaszaja się jednorazowo ok 1000 osób. Nie wierzę, ze nie ma wśród nich 10 nowych twarzy godnych pokazania. Nie rozumiem więc motywów wyboru uczestników do 'szansy" - pani Skrętkowska jakąś prywatę uprawia ciągle czy co..... Odpowiedz Link Zgłoś
nevergiveup Re: szansa na sukces 17.05.07, 16:28 Może ma duuuża rodzinę i masę znajomych..... i lansuje ich jak Samoobrona swoich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś