Dodaj do ulubionych

Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek

07.05.06, 22:18
Niestety, bo bardzo ją lubię . I należałoby się to Maserakowi , poprzednio też
był drugi a daje z siebie bardzo dużo i tańczy świetnie. Cóż niestety
głupiutkie nastlatki b ędą glosowały na mroczka bo takich lubią jak w
poprzedniej edycji na tego łamgę i beztalencie Wesołowskiego czy jakoś tak.
Obserwuj wątek
    • kubissimo Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 07.05.06, 22:22
      rownie dobrze mozna powiedziec, ze powinien wygrac Mroczek, bo to sie nalezy
      Anecie, ktora jest naprawde swietna
      chociaz malo sie nie udlawilem ze smiechu jak tym swoim pieszczotliwym
      glosikiem zapewniala widzow, ze jest lwicą :D
      • paulinaa Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 07.05.06, 22:25
        ona w ogole jakos tak dziwnie mowi. jakby sciskała zeby, nie wiem ale głupio to
        brzmi. nie lubie jej.
      • mallina Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 07.05.06, 22:44
        pieszczotliwym?raczej piskliwym..jak sie odzywa wydaje mi sie dosc
        infantylna..oczywiscie wiem, ze to nie jest jej wina, ze ma taki glos, pardon
        -glosik
        • kleoo OLA !!! OLA !!! OLA !!! 07.05.06, 23:18
          też chciałabym aby wygrała Ola, mam totalaną awersje na "M jak miłość", poza tym
          Mroczek nie ma prezencji na parkiecie. Chociaż nie wiem, czy Ola chciałaby
          wygrać, zaraz Fakt czy ludzie na forum napisali by, ze to komuchy na nią
          głosują,a ojciec przekupil jurorów i operatorów telefonii komórkowej. Ja w
          kazdym razie kibicuje prezydentównie :)
          • luleko Re: OLA !!! OLA !!! OLA !!! 07.05.06, 23:45
            Zgadzam się. Uważam, że Ola była dzisiaj dużo lepsza od Mroczka, ale aż strach się bać co będzie jak ona by wygrała. Mamy w Polsce tylu głupich ludzi, którzy nawet w takich rozrywkowych programach węszą jakiś spisek. Paranoja
          • nesta_fan Re: OLA !!! OLA !!! OLA !!! 08.05.06, 07:44
            Od początku kibicowałam tej parze , a zwłaszcza Rafałowi Maserakowi, który
            powinien był wygrać poprzednią edycję , może teraz sprawiedliwości stanie się
            zadość . Przecież Mroczek , który gra w tym nudnym serialu , nudną postać i (
            wybaczcie ) z głupim wyrazem nieciekawej twarzy , który tylko ze względu na
            partnerkę przechodzi dalej ( chociaż może wpływ ma na to, to że 'gra' w
            tym 'mega ' serialu , podobnie jak Cichopek ) -> przecież on nie umywa się do
            przystojnego brunecika , utalentowanego , sexy Rafała Maseraka .
            Reasumując Rafał Maserak musi wygrać. A i Ola tańczy coraz lepiej i tyle
            erotyzmu i kobiecości , ile wydobył z niej Rafał w rumbie zasługuje na nagrodę.
    • ben-oni Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 07.05.06, 23:22
      To Tobie się zdaje, że oni liczą jakieś głosy i SMS-y?? Jezu, jacy ludzie są
      naiwni.
      • nikita696 :) 08.05.06, 08:17
        ja też tego nie rozumiem:)jakie głosy , jakie smsy;P
      • leff Re: centrala :-) 08.05.06, 08:21
        heheh, pokolenie "centrali" to już wie dawno,
        56 i 68 też wiedziało,

bez zmian
    • doona Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 00:22
      Z przyjemnością się dopiszę, bo trafiłam na takie same opinie jak moja. Również
      od początku progr.porównuję Mroczka z Wesołowskim, ten sam typ sztywności w
      tańcu, szkoda dla niego tak wspaniałej partnerki. I jeszcze się złości na
      próbach. Ale to jest tak, że SMSy chyba nie są brane pod uwagę, trzeba komuś
      otworzyć drogę do kariery. Tak było w poprzedniej edycji. I Kasia i Małgosia
      były jednakowo wspaniałe, obie zasłużyły na I miejsce, ale p. Małgosia ma już
      swoją pozycję w biznesie, a Kasi trzeba było ją otworzyć. Jeżeli wygra Mroczek,
      to dla mnie będzie to potwierdzeniem tego, co napisałam. Powinien wylecieć
      dzisiaj. Szkoda mi Koroniewskiej, bardzo się starała i na pewno od Mroczka była
      lepsza. Nie wierzcie w żadne SMSy, bo to tylko manipulacja, wiadomo kto ma
      wygrać.
      • kubissimo Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 00:27
        nie no, przesadzacie z tymi porownaniami Mroczka do Wesolowskiego
        Kubę mozna porowynywac z Renata Dancewicz, ale nie z Rafalem
        • doona Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 00:39
          Nie porównujemy go z Rafałem, tylko z Kubą
          • kubissimo Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 00:44
            eeee, a kogo Ty porownujesz?
            Mroczka z Mroczkiem? :D
            • 89mika Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 07:16
              ciekawe kto robi ciągle na tym forum reklamę Kwaśniewskiej ? teraz jak jest
              finał i zostały dwie pary zaczęto tu robić nagonkę na Anetę i Rafała
              • vasconcelos Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 08:17
                89mika napisała:

> ciekawe kto robi ciągle na tym forum reklamę Kwaśniewskiej ? teraz jak jest
                > finał i zostały dwie pary zaczęto tu robić nagonkę na Anetę i Rafała

O, tak! Kolejny spisek! Cała Polska uwzięła się na "Taniez z gwiazdami"! To nie
                do pomyślenia dyskutować tylko o dwóch parach, które zostały na parkiecie -
                należy się skupić na wszystkich!
                • 89mika Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 09:01
                  owszem można dyskutowac o dwóch parach, które pozostały ale nie musi się od
                  razu jednej z nich mieszać z błotem , najpierw dobrze zastanów się co piszesz
                  zanim to zrobisz
                  • vasconcelos Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 11:05
                    89mika napisała:

> owszem można dyskutowac o dwóch parach, które pozostały ale nie musi się od
                    > razu jednej z nich mieszać z błotem , najpierw dobrze zastanów się co piszesz
                    > zanim to zrobisz

Hm... widzę, że jakoweś bielmo na oku nie pozwala Ci dostrzec mieszania z błotem
                    A. Kwaśniewskiej.
                    • 89mika Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 11:24
                      widzę że Ty z kolei jestes wielkim obrońcą Kwaśniewskeij
                      • vasconcelos Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 11:53
                        89mika napisała:

> widzę że Ty z kolei jestes wielkim obrońcą Kwaśniewskeij

Może bez takich wielkich słów. Podoba mi się bardziej niż Mroczek.
      • kuchenny Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 10:31
        Heh, bardzo ciekawe, bardzo... :] Mroczek w TzG udowodnił właśnie, że nie jest drewnem, ale że umie się ruszać. Szczególnie w tańcach latynoamerykańskich jest dobry. Niestety o Oli nie można tego powiedzieć. Mam wrażenie, że większośc osób (kobiet przede wszystkim) forsuje tę parę nie ze względu na talenta Oli, ale urodę (dla mnie urok fryzjerczyka, ale to kwestia gustu) Maseraka. Mroczek może mężczyzną porywającym nie jest, ale swoich konkurentów kilka razy "zmiażdżył" i patrząc z perspktywy całej edycji jeśli wygra, będzie to całkiem sprawiedliwe zakończenia programu ;)
        A prawdziwym drewnem była Dancewicz. Dopóki nie tańczyła była piękną kobietą, od teraz jest dla mnie jak pieniek z "Twin Peaks" :D
    • dzika_rzeka Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 08:49
      Nie oglądam tego programu, dlatego nie mam żadnych uwag dotyczących tańców,
      Maseraków czy Mroczków. Jednak wczoraj przypadkiem, kiedy zobaczyłam figurę
      Koroniewskiej, to aż westchnęłam. Piękna, piękna, piękna.
      • dzidzia669 Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 09:31
        Ja wole Maseraka z Olą choc przyznam ze bardziej maseraka niz Olę, lubie tez
        Anete super tanczy ale Mroczek jest jakiś wyciosany, nie moge na niego patrzec
        jakos:) jeszcze jak nie tanczy do rytmu to chyba podstawa??
        Argumentem za Maserakiem i OLą jest mniejsza ilosc bledow jakie popelniliw
        programie, i brak lizustwa w sensie - nie widzialam na widowniani pani Kwa ani
        Pana Kwa,a od Mroczkow wciaz ktos siedzi i lize mu tylek za przeproszeniem;)
        przychodzą tez aktorzy z M jak milosc i wreczaja im kwiaty chocby wczoraj zeby
        czasem ludzie nie zapomnieli ze to aktor M jak milosc... no ale szkoda mi
        anety .. ma dziewczyna duzy talent
    • ta_etna Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 10:02
      Powinien wygrac Mroczek!!! A ola juz dawno powinna odpasc! Maseraka lubie, ale
      nie z ta partnerka!!!!
    • decitos Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 10:38
      Moim zdaniem ani Mroczek, ani Kwaśniewska nie zasłużyli na główną nagrodę. Ta
      edycja coś kiepsko wypada. Szkoda mi Koroniewskiej, bo chociaż nigdy nie
      darzyłem jej zbytnią sympatią, to jednak życzyłem jej awansu do finału.
    • pepsic Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 11:26
      O ile w Idolu sms-y od widzów na ogół pokrywały się z moimi odczuciami, to w
      TzG - nie. Tam ustalone były reguły tj. ściśle określano czas, do którego można
      głosować. Tu w ogóle o tym się nie mówi - nie jest to więć wiarygodne. Zresztą
      do pewnego czasu wyniki były przewidywalne. Natomiast ostatnio jestem
      zdumiona wynikami, a w finale powinny walczyć dwie Joasie, które fantastycznie
      się rozwijały z programu na program oraz tańczyły z gracją i elegancją, przy
      tym są zgrabne i ładne, więc cieszą oko.Rafał Mroczek rzezywiście na początku
      bardzo dobrze tańczył (praktyka wyniesiona z klubu tanecznego), ale przestał
      się rozwijać i z programu na program tańczył coraz gorzej. Ola K. technicznie
      niezła (co potwierdzają sędziowie), ale zbyt sztywna i "czegoś" jej brakuje.
      Poza tym sędziowie nachalnie jej kadzą. Uważam, że to nie fair.
      • kelle1986 Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 18:15
        na pewno wygra mroczek. ole przetrzymywali az do finalu bo zwiekszala ogladalnosc i emocje. ola nie moze wygrac bo rozejda sie od razu krzyki ze to wszytsko bylo ustawione. jurorzy sie rozplyna nad jej wystepem, mroczka lekko skarca ale i tak wygra on i aneta.
        • amikeo Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 18:56
          Dobrze, ze ktoś założył kontrwątek dla tych nastu już założonych, które
          upatruja się tu spisków politycznych i przelewów pieniężnych. I każdy z tamtych
          wątków miesza Kwaśniewską z błotem. A już najbardziej mnie śmieszy wygrażanie
          sobie komuchami. Pewnie najlepiej by było jakby zatańczyła i wygrała córka
          Kaczyńskiego:) Czy nie możecie sobie oddzielic rozrywki od polityki. Ja się
          będę cieszyć jak Ola wygra, ile to powstanie wątków na forum!
          • paulinaa Re: Ola nie wygra.Wygra to beztalencie mroczek 08.05.06, 21:24
            mroczkowi nie nalezy sie zywciestwo.
    • reniatoja podliczanie głosów 08.05.06, 23:35
      Podliczanie głosów.

Czasem jest tak, zę Kasia Skrzynecka z troską w głosie mówi po prserwie
      reklamowej, ze głosy jeszcze są liczone i w związku z tym czas umili nam
      orkiestra Adama Sztaby. Zawsze sobie wtedy wyobrazam taką pańcię z poczty, w
      trwałej na głowie i bistorowej bluzeczce jak podlicza te głosy w pocie czoła. I
      akurat jak sie skończy utwór, to juz się z podliczaniem wyrabia, na ostatnią
      sekundę, hehe. Innym razem głosy są już podliczone od razu po reklamach. Od
      czego to zależy? Wydaje mi sie, ze od tego, ile czasu antenowego jescze im
      zoastało do zakończenia programu. Innymi słowy - w co jak w co, ale w to, że
      smsy mają jakikolwiek wpływ na to, kto odpadnie, a kto zostanie - nigdy nie
      uwierzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka