Gość: Przemo IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 23:17 Kto nie lubi Jurka niech się tu wpisze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mazi Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.kobyla-gora.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 23:20 tylko mu brakuje grzebienia w tylniej kieszeni spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabi Re: Robię to z ogromną chęcią! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 01.11.01, 10:35 jurek jest nie do zniesienia!!! przemądrzały mentor od siedmiu boleści. nudny do bólu. BEZNADZIEJNY!!!!!!! ale pewnie wygra cały ten program, bo Polacy zawsze wybierają nie tak , jak trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
martha__ Re: Robię to z ogromną chęcią! 08.11.01, 02:29 podpisuję się mimo, że Irusiem nie przepadałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LANDRYNA JUREK JEST ŚWIETNY,ZWŁASZCZA W ŁÓŻKU. IP: *.mediacom.pl 02.12.01, 00:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zary Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.132-L132-D.elektron.com.pl 21.11.01, 16:46 Jurek jest największym kretynem jakiego znam, powinien robić za maszynę do robienia lodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKEMON LEPIEJ SAM PRZEJŻYJ SIE W LUSTRZE. IP: *.mediacom.pl 02.12.01, 01:26 MAZI,A TOBIE BRAKUJE PIĄTEJ KLEPKI I SŁOMA CI Z BUTÓOW WYSTAJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.acn.waw.pl 21.10.01, 23:21 Z miłą chęcią. Dlaczego ? Bo wazeliniarz, manipulator, fałszywiec, populista, demagog, nudziarz, konsolidator-samozwaniec, pseudoindywidualista wciskający w programie na zywo hydrowstawki-kity pod publikę pozbawione konkretnej treści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 01:26 "Hydrowstawki" - niezłe! Jurek - Siurek i Kupa ocalili tyłki. Bęcwały triumfują. Odpowiedz Link Zgłoś
batavia Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE 22.10.01, 09:40 Dla mnie to pedał żone ma tylko dla pozorów żeby jego mamusie sie nie gorszyła że ma syna zboczeńca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 23:49 Jak go widzę to mnie krew zalewa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondie Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.toya.net.pl 21.10.01, 23:21 Wpisuje sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimi Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 23:28 Jest najbardziej irytującym mieszkańcem domu BB proszę wywalcie go jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 23:34 Ja też jestem strażakiem i wstydzę sięe ktoś taki reprezentuje ten zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loop Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.10.01, 23:39 JA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brian Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 23:53 Ja czyli Brian zwany Brianem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Binladen Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 00:16 Nie lubię Jurka i Kuby, reszta też w sumie do kitu, strzeżcie się przed białym proszkiem w kopertach od wielkiego brata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.*.*.* 22.10.01, 00:18 facet mnie wyjatkowo drazni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXX Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.01, 00:26 "strażok" to pizdusio-alicja-dzięcioł tylko kiepsko wykonany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.chello.pl 22.10.01, 00:29 ten wątek ma szansę pobić rekord"grypsiku moje życie bez ciebie...."ja mogę pisać o tym np. codziennie jak bardzo mnie wkórwia ten ciul zajebany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondie Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.toya.net.pl 22.10.01, 00:36 Dosadne ale trafne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.turboline.skynet.be 22.10.01, 09:00 nietrawie faceta jest oblesny i falszywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: 134.65.209.* 22.10.01, 09:22 tak strazaczyna jest wyjątkowo wkurwiający! przepraszam za słownictwo ale nikt mnie tak nie drażni jak ten palant,no może Karolina mnie drażniła podobnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: 192.168.10.* / *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 09:25 jurek to skondensowana pizda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euzebio Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 09:37 DZISIAJ JURAS GASIPOZAR OGŁOSI SIE BOGIEM !!!! pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymel Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.jeremi.pl 22.10.01, 09:38 Nie cierpię tego nażelowanego Jurusia-pizdusia, zawsze jest najmądzrejszy i wie wszystko najlepiej. Kurwa!!! Czy nie wie, że nic odkrywczego nie wnosi i nie mówi. Kurwa mać, niech ktoś mu powie, ze Amerykę Kolumb odkrył 500 lat temu. Ogladając go mam nieodprate wrażenie, ze jest przybyszem z Melmak ( choc wydaje mi się, że obrażam ALFA )!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.mw.mil.pl 22.10.01, 09:57 Zauważyliście jak On się wyraża ??? dużo słów - mało treści... filozof pieprzony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.etob1.on.wave.home.com 22.10.01, 23:56 Pieprzony wazeliniarz kazdemu wlazi w dupe... niecierpie takich pajacow ktorzy robia sie madrzejsi niz sa... kazda jego wypowiedz to maslo maslane gownem obrzygane... do tego co on pieprzy to trzeba miec slownik ale chyba chinski bo to po naszemu niema sensu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kon Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: 192.168.10.* / *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 09:24 ja go pierdole cwela jednego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sefei Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: 217.96.109.* 24.10.01, 09:38 Ja go nie trawie! Marze o tym by ludzie otrzeżwieli i go wywalili! Jaki z niego lizus i to jego drapanie sie po głowie podczas wypowiedzi - ohyda! a tak wogóle facet w stringach to dla mnie pedzio - tylko jak ta zonka z nim wytrzymuje! nara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemek Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: 10.1.114.* / *.bdm.com.pl 24.10.01, 09:41 Co tu dużo gadać jak nie ma o czym mówić . Wypad . Na twarz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojt Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: 172.16.99.* / *.hutaflorian.com.pl 24.10.01, 09:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćma Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.ums.gov.pl 24.10.01, 11:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: 62.32.204.* 24.10.01, 11:56 Podpisuje sie pod tym wielkimi literami!!! Ten gosc to Alicja Walczak w meskim wykonaniu! Zwroccie uwage na jego miny - wykapana Ala!!! A za kazdym razem gdy gdzies siega reka to czuje przez skore, ze siega po zdjecia! I jeszcze ani razu sie nie pomylilam!!!! On jest tak wkurwiajacy, ze jak bym miala okazje to jakbym pizdnela w ten gupi leb...! A tak w ogole to BB2 to banda nieudacznikow: Ania (z wada wymowy, zagryzana warga i wygorowanym mniemaniem), Bogusia (zzera w nocy pol tortu, a rano dziwi sie dlaczego i po czym ja mdli...), Agnieszka (smiech Manuelki to pestka! Ta ryczy jak zazynana swinia...). A tam, szkoda slow, nie chce mi sie wiecej pisac... Buziaczki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poviss Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: 62.93.81.* 28.10.01, 11:42 jestniedziela rano czytam własnie Twójlist i wierz mi spadam ze śiechu ewa ze stołka - jest zajebisty - masz super celne spostrzeżenia a i humor nprzedniej klasy. Cóz ja nieboraczek dodam tylko tyle ze zakłądanie do niedzielnego programu marynarki i okularów i zaczesywanie sie do przodu(żel jest w tygodniu) na inteligentna moze siwadczyc o zajebicie obłudnym charakterze kierownika posterunku nr 13 strazy pozarnej w pabianicach. Eva - pozdrwowienia - reszta takze poza tym tu ludzie strasznie fajnie pzreklinaja - mozna sie nauczyc hahahahahahahahaa niezłuch rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 22:01 Gość portalu: poviss napisał(a): > jestniedziela rano czytam własnie Twójlist i wierz mi spadam ze śiechu ewa ze > stołka - jest zajebisty - masz super celne spostrzeżenia a i humor nprzedniej > klasy. Cóz ja nieboraczek dodam tylko tyle ze zakłądanie do niedzielnego > programu marynarki i okularów i zaczesywanie sie do przodu(żel jest w tygodniu) > > na inteligentna moze siwadczyc o zajebicie obłudnym charakterze kierownika > posterunku nr 13 strazy pozarnej w pabianicach. > Eva - pozdrwowienia - reszta takze > > poza tym tu ludzie strasznie fajnie pzreklinaja - mozna sie nauczyc > hahahahahahahahaa niezłuch rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 14:22 Jurek jest najinteligentnejszy, wśród wszystkich przedmiotów nieożywionych w Domu BB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 21:26 Ja go nie cierpię!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
ma_wi Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE 25.11.01, 12:20 Zgadzam się z Tobą.Juruś wytrwale buduje swój wizerunek, tylko gdzie on zaczerpnął wzór? Taki beznadziejny, że aż strach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 19:52 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IREK Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 13:27 Nie lubię Jurka pedała jebanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speranza Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 27.10.01, 21:51 Jurek to skrzyżowanie osła ze świną. Niech spada do tych swoich Pabianic i gasi pożary.Jak widzę te jego minki to płonę.Ratunku!Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.telia.com 28.10.01, 02:13 Jurek jest bardzo falszywym czlowiekiem.Po nim wyjatkowo mozna poznac jak bardzo udaje "porzadnisia",ale nie zdaje sobie sprawy ze mu sie to nie udaje.Bardzo lekcjewazy Irka,szkoda ze niewie o tym jak mu duzo brakuje zeby sie z nim zrownac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerda Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.softel.elblag.pl 20.11.01, 16:42 Niech gasi pożary swoimi łzami! Niech się w dupęęęę pocałuje za te swoje przeprosiny internautów za płacz, a szczególnie za ten lekceważący stosunek do nich(nas). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 07:12 NNNNNNNNIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEElubię Jurka. Napawno dzisiaj będzie nominowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.metronet.pl 28.10.01, 12:00 Jurek won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.jasna.tarnow.pl 28.10.01, 14:54 MAM INNA PROPOZYCJE NIECH SIE WPISUJĄ CI CO GO LUBIĄ .TAKICH CHYBA NIE MA?WIĘC BĘDZIE SPOKÓJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 19:15 Działa mi na nerwy, szczególnie gdy zabiera głos. Udaje intelektualistę , a z tyłu wystają mu ośle uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziobak Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.acn.waw.pl 28.10.01, 19:43 wpisuję się bo mnie drażni. mieli dobierać towarzystwo i co zrobili? podrzucili oferty dogóry i złapali 10. to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IceMan Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 22:46 Irek to pedał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.necik.pl 29.10.01, 12:10 To sztuczny ideał!!! Niech spada!!! Te jego wypowiedzi! łe fujstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uma Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.chomiczowka.net.pl 29.10.01, 19:20 Jak zaczyna dobierać słowa (żeby wyglądało, ze on niby taki inteligentny)to niedobrze mi się robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.wawpie.ext.ids.pl 29.10.01, 12:29 JUREK JEST GLUPI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd2 Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.chello.pl 06.11.01, 21:27 jestem prawie pewna, że ten facet ze ściśniętą szczęką, któremu wsyzstko przesłoniło wygranie głównej nagrody, sprowokował Irka do niekontrolowanych zachowań. Pewnie dzielnie mu sekundowała wampirzyca Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.bielsko.msk.pl 29.10.01, 21:56 takiej okazji nie można przepuścić. podpisuję się czym tylko mogą (rękami-obiema oczywiście, nogami,...) myślę, że temat zawsze będzie wysoko mam taką nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 19:56 Jurek jest chyba zakochany w brzmieniu swego głosu i uwielbia słuchać tych swoich 'mądrych' wypowiedzi. Jest arogantem do kwadratu - wystarczy zobaczyć jak traktuje Irka, jak nim pomiata, a przy tym uważa się za takiego tolerancyjnego i kulturalnego człowieka. Jest sztuczny jak plastik, ciągle gra, jest nudny i do tego uważa się za lidera grupy - mam nadzieję że szybko wyleci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: age Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.toya.net.pl 02.11.01, 14:11 Od trzech tygodni nie słodzę herbaty ani kawy, a to dlatego że oglądam każdy odcinek BB a w nim tego "przesłodzonego" strażaka. Ciekawe, co na to jego żona, synowie czy przyjaciela a może wrogowie. Odpowiedz Link Zgłoś