Dodaj do ulubionych

KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE

IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 23:17
Kto nie lubi Jurka niech się tu wpisze
Obserwuj wątek
    • Gość: mazi Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.kobyla-gora.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 23:20
      tylko mu brakuje grzebienia w tylniej kieszeni spodni.
      • Gość: paweł Re: Robię to z ogromną chęcią! IP: 195.114.189.* 23.10.01, 00:24
        • Gość: rabi Re: Robię to z ogromną chęcią! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 01.11.01, 10:35
          jurek jest nie do zniesienia!!! przemądrzały mentor od siedmiu boleści. nudny
          do bólu. BEZNADZIEJNY!!!!!!!
          ale pewnie wygra cały ten program, bo Polacy zawsze wybierają nie tak , jak
          trzeba
          • martha__ Re: Robię to z ogromną chęcią! 08.11.01, 02:29
            podpisuję się mimo, że Irusiem nie przepadałam
            • Gość: NIKT Re: Robię to z ogromną chęcią! IP: *.mediacom.pl 01.12.01, 23:25
              • Gość: NIKT2 WŁAŚNIE JEST OK. I SEXY IP: *.mediacom.pl 02.12.01, 00:27
                • Gość: LANDRYNA JUREK JEST ŚWIETNY,ZWŁASZCZA W ŁÓŻKU. IP: *.mediacom.pl 02.12.01, 00:30
      • Gość: zary Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.132-L132-D.elektron.com.pl 21.11.01, 16:46
        Jurek jest największym kretynem jakiego znam, powinien robić za maszynę do
        robienia lodów.
      • Gość: POKEMON LEPIEJ SAM PRZEJŻYJ SIE W LUSTRZE. IP: *.mediacom.pl 02.12.01, 01:26
        MAZI,A TOBIE BRAKUJE PIĄTEJ KLEPKI I SŁOMA CI Z BUTÓOW WYSTAJE.
    • Gość: dżastina Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.acn.waw.pl 21.10.01, 23:21
      Z miłą chęcią. Dlaczego ?
      Bo wazeliniarz, manipulator, fałszywiec, populista, demagog, nudziarz,
      konsolidator-samozwaniec, pseudoindywidualista wciskający w programie na zywo
      hydrowstawki-kity pod publikę pozbawione konkretnej treści.
      • Gość: kira Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 01:26
        "Hydrowstawki" - niezłe!
        Jurek - Siurek i Kupa ocalili tyłki. Bęcwały triumfują.
      • batavia Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE 22.10.01, 09:40
        Dla mnie to pedał żone ma tylko dla pozorów żeby jego mamusie sie nie gorszyła
        że ma syna zboczeńca
      • Gość: iza Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 23:49
        Jak go widzę to mnie krew zalewa!
    • Gość: blondie Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.toya.net.pl 21.10.01, 23:21
      Wpisuje sie !
    • Gość: Jimi Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 23:28
      Jest najbardziej irytującym mieszkańcem domu BB proszę wywalcie go jak
      najszybciej
    • Gość: strażak Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 23:34
      Ja też jestem strażakiem i wstydzę sięe ktoś taki reprezentuje ten zawód.
    • Gość: loop Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.10.01, 23:39
      JA!
    • Gość: Brian Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 23:53
      Ja czyli Brian zwany Brianem
    • Gość: Binladen Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 00:16
      Nie lubię Jurka i Kuby, reszta też w sumie do kitu, strzeżcie się przed białym
      proszkiem w kopertach od wielkiego brata
    • Gość: Mallina Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.*.*.* 22.10.01, 00:18
      facet mnie wyjatkowo drazni..
    • Gość: XXXXXXXX Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.01, 00:26
      "strażok" to pizdusio-alicja-dzięcioł tylko kiepsko wykonany
      • Gość: aga Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.chello.pl 22.10.01, 00:29
        ten wątek ma szansę pobić rekord"grypsiku moje życie bez ciebie...."ja mogę
        pisać o tym np. codziennie jak bardzo mnie wkórwia ten ciul zajebany !
        • Gość: blondie Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.toya.net.pl 22.10.01, 00:36
          Dosadne ale trafne :))
          • Gość: pikus Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.turboline.skynet.be 22.10.01, 09:00
            nietrawie faceta jest oblesny i falszywy
            • Gość: gacek Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: 134.65.209.* 22.10.01, 09:22
              tak strazaczyna jest wyjątkowo wkurwiający! przepraszam za słownictwo ale nikt
              mnie tak nie drażni jak ten palant,no może Karolina mnie drażniła podobnie!
    • Gość: benek Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: 192.168.10.* / *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 09:25
      jurek to skondensowana pizda
      • Gość: euzebio Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 09:37
        DZISIAJ JURAS GASIPOZAR OGŁOSI SIE BOGIEM !!!!
        pozdra
      • Gość: szymel Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.jeremi.pl 22.10.01, 09:38
        Nie cierpię tego nażelowanego Jurusia-pizdusia, zawsze jest najmądzrejszy i wie
        wszystko najlepiej. Kurwa!!! Czy nie wie, że nic odkrywczego nie wnosi i nie
        mówi. Kurwa mać, niech ktoś mu powie, ze Amerykę Kolumb odkrył 500 lat temu.
        Ogladając go mam nieodprate wrażenie, ze jest przybyszem z Melmak ( choc wydaje
        mi się, że obrażam ALFA )!!!
        • Gość: misza Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.mw.mil.pl 22.10.01, 09:57
          Zauważyliście jak On się wyraża ???
          dużo słów - mało treści...
          filozof pieprzony...
          • Gość: Kazek Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.etob1.on.wave.home.com 22.10.01, 23:56
            Pieprzony wazeliniarz kazdemu wlazi w dupe... niecierpie takich pajacow
            ktorzy robia sie madrzejsi niz sa... kazda jego wypowiedz to maslo maslane
            gownem obrzygane... do tego co on pieprzy to trzeba miec slownik ale chyba
            chinski bo to po naszemu niema sensu....
            • Gość: kon Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: 192.168.10.* / *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 09:24
              ja go pierdole cwela jednego
    • Gość: sefei Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: 217.96.109.* 24.10.01, 09:38
      Ja go nie trawie! Marze o tym by ludzie otrzeżwieli i go wywalili! Jaki z niego
      lizus i to jego drapanie sie po głowie podczas wypowiedzi - ohyda! a tak wogóle
      facet w stringach to dla mnie pedzio - tylko jak ta zonka z nim wytrzymuje!
      nara!
      • Gość: ziemek Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: 10.1.114.* / *.bdm.com.pl 24.10.01, 09:41
        Co tu dużo gadać jak nie ma o czym mówić . Wypad . Na twarz .
    • Gość: Wojt Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: 172.16.99.* / *.hutaflorian.com.pl 24.10.01, 09:43
      • Gość: ćma Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.ums.gov.pl 24.10.01, 11:35
    • Gość: ewa Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: 62.32.204.* 24.10.01, 11:56
      Podpisuje sie pod tym wielkimi literami!!! Ten gosc to Alicja Walczak w meskim
      wykonaniu! Zwroccie uwage na jego miny - wykapana Ala!!! A za kazdym razem gdy
      gdzies siega reka to czuje przez skore, ze siega po zdjecia! I jeszcze ani razu
      sie nie pomylilam!!!! On jest tak wkurwiajacy, ze jak bym miala okazje to
      jakbym pizdnela w ten gupi leb...! A tak w ogole to BB2 to banda nieudacznikow:
      Ania (z wada wymowy, zagryzana warga i wygorowanym mniemaniem), Bogusia (zzera
      w nocy pol tortu, a rano dziwi sie dlaczego i po czym ja mdli...), Agnieszka
      (smiech Manuelki to pestka! Ta ryczy jak zazynana swinia...). A tam, szkoda
      slow, nie chce mi sie wiecej pisac... Buziaczki:-)
      • Gość: poviss Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: 62.93.81.* 28.10.01, 11:42
        jestniedziela rano czytam własnie Twójlist i wierz mi spadam ze śiechu ewa ze
        stołka - jest zajebisty - masz super celne spostrzeżenia a i humor nprzedniej
        klasy. Cóz ja nieboraczek dodam tylko tyle ze zakłądanie do niedzielnego
        programu marynarki i okularów i zaczesywanie sie do przodu(żel jest w tygodniu)
        na inteligentna moze siwadczyc o zajebicie obłudnym charakterze kierownika
        posterunku nr 13 strazy pozarnej w pabianicach.
        Eva - pozdrwowienia - reszta takze

poza tym tu ludzie strasznie fajnie pzreklinaja - mozna sie nauczyc
        hahahahahahahahaa niezłuch rzeczy
        • Gość: domino Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 22:01
          Gość portalu: poviss napisał(a):

> jestniedziela rano czytam własnie Twójlist i wierz mi spadam ze śiechu ewa ze
          > stołka - jest zajebisty - masz super celne spostrzeżenia a i humor nprzedniej
          > klasy. Cóz ja nieboraczek dodam tylko tyle ze zakłądanie do niedzielnego
          > programu marynarki i okularów i zaczesywanie sie do przodu(żel jest w tygodniu)
          >
          > na inteligentna moze siwadczyc o zajebicie obłudnym charakterze kierownika
          > posterunku nr 13 strazy pozarnej w pabianicach.
          > Eva - pozdrwowienia - reszta takze
          >
          > poza tym tu ludzie strasznie fajnie pzreklinaja - mozna sie nauczyc
          > hahahahahahahahaa niezłuch rzeczy

• Gość: Przemo Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 14:22
            Jurek jest najinteligentnejszy, wśród wszystkich przedmiotów nieożywionych w
            Domu BB
          • Gość: ewka Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 21:26
            Ja go nie cierpię!!!!!1
      • ma_wi Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE 25.11.01, 12:20
        Zgadzam się z Tobą.Juruś wytrwale buduje swój wizerunek, tylko gdzie on
        zaczerpnął wzór? Taki beznadziejny, że aż strach.
    • Gość: ! Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 19:52
      !
    • Gość: IREK Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 13:27
      Nie lubię Jurka pedała jebanego
      • Gość: speranza Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 27.10.01, 21:51

Jurek to skrzyżowanie osła ze świną. Niech spada do tych swoich Pabianic i gasi
        pożary.Jak widzę te jego minki to płonę.Ratunku!Pomocy!
        • Gość: Ania Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.telia.com 28.10.01, 02:13
          Jurek jest bardzo falszywym czlowiekiem.Po nim wyjatkowo mozna poznac jak
          bardzo udaje "porzadnisia",ale nie zdaje sobie sprawy ze mu sie to nie
          udaje.Bardzo lekcjewazy Irka,szkoda ze niewie o tym jak mu duzo brakuje zeby
          sie z nim zrownac.
        • Gość: gerda Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.softel.elblag.pl 20.11.01, 16:42
          Niech gasi pożary swoimi łzami!
          Niech się w dupęęęę pocałuje za te swoje przeprosiny internautów za płacz, a
          szczególnie za ten lekceważący stosunek do nich(nas).
    • Gość: Sonia Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 07:12
      NNNNNNNNIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEElubię Jurka. Napawno dzisiaj będzie nominowany.
      • Gość: wic Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.metronet.pl 28.10.01, 12:00
        Jurek won!
    • Gość: maro Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.jasna.tarnow.pl 28.10.01, 14:54
      MAM INNA PROPOZYCJE NIECH SIE WPISUJĄ CI CO GO LUBIĄ .TAKICH CHYBA NIE MA?WIĘC
      BĘDZIE SPOKÓJ.
    • Gość: Ania Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 19:15
      Działa mi na nerwy, szczególnie gdy zabiera głos. Udaje intelektualistę , a z
      tyłu wystają mu ośle uszy.
      • Gość: Dziobak Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.acn.waw.pl 28.10.01, 19:43
        wpisuję się bo mnie drażni. mieli dobierać towarzystwo i co zrobili? podrzucili
        oferty dogóry i złapali 10. to wszystko.
    • Gość: IceMan Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 22:46
      Irek to pedał
    • Gość: BB Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.necik.pl 29.10.01, 12:10
      To sztuczny ideał!!!
      Niech spada!!!
      Te jego wypowiedzi!
      łe
      fujstwo
      • Gość: uma Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.chomiczowka.net.pl 29.10.01, 19:20
        Jak zaczyna dobierać słowa (żeby wyglądało, ze on niby taki inteligentny)to
        niedobrze mi się robi!
    • Gość: Robert Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.wawpie.ext.ids.pl 29.10.01, 12:29
      JUREK JEST GLUPI.
      • Gość: dd2 Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.chello.pl 06.11.01, 21:27
        jestem prawie pewna, że ten facet ze ściśniętą szczęką, któremu wsyzstko
        przesłoniło wygranie głównej nagrody, sprowokował Irka do niekontrolowanych
        zachowań. Pewnie dzielnie mu sekundowała wampirzyca Anka
    • Gość: Monika Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.bielsko.msk.pl 29.10.01, 21:56
      takiej okazji nie można przepuścić.
      podpisuję się czym tylko mogą (rękami-obiema oczywiście, nogami,...)
      myślę, że temat zawsze będzie wysoko
      mam taką nadzieję
      • Gość: iza Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 19:56
        Jurek jest chyba zakochany w brzmieniu swego głosu i uwielbia słuchać tych
        swoich 'mądrych' wypowiedzi. Jest arogantem do kwadratu - wystarczy zobaczyć
        jak traktuje Irka, jak nim pomiata, a przy tym uważa się za takiego
        tolerancyjnego i kulturalnego człowieka. Jest sztuczny jak plastik, ciągle gra,
        jest nudny i do tego uważa się za lidera grupy - mam nadzieję że szybko
        wyleci.
    • Gość: age Re: KTO NIE LUBI JURKA NIECH SIĘ TU WPISZE IP: *.toya.net.pl 02.11.01, 14:11
      Od trzech tygodni nie słodzę herbaty ani kawy, a to dlatego że oglądam każdy
      odcinek BB a w nim tego "przesłodzonego" strażaka. Ciekawe, co na to jego żona,
      synowie czy przyjaciela a może wrogowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka