Dodaj do ulubionych

NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA

IP: proxy / 157.25.119.* 08.01.03, 12:44
Sharon Stone, Izabela Scorupko
Obserwuj wątek
    • Gość: brando Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.03, 18:19

Anna Przybylska, Jennifer Love Hewitt
    • Gość: Fan Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.01.03, 20:35
      Anna Mucha, Roselyn Sanchez, Lucy Liu.

Fan
      • Gość: Cinekk Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 21:39
        Czy ktos wie jakie nazwisko ma pani Izabella w paszporcie? SCORUPCO to chyba pseudonim.
    • Gość: Orlando Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: proxy / 204.48.22.* 09.01.03, 13:25
      Anna Przybylska, Jennifer Lopez,
      • Gość: drug Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.03, 14:27

Anna Przybylska, Catherine Bell
        • Gość: zuza Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: 62.233.139.* 09.01.03, 18:06
          czy kobieta może się wypowiedzieć? tak? MEG RYAN! MEG RYAN!
          a z mężczyzn Kenneth Branagh- żebyście nie pomyśleli że jestem lewa :))
          • Gość: Janeczek Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.03, 21:14
            Verona jest najpiekniejsza,najsmieszniejsza,najbardziej wesola i najsympatyczniejsza!!!
            216.239.37.100/search?q=cache:ly3AVx00MUsC:www.filmstar.de/entertainment/stars/galerie/v/verona_feldbusch/+Verona+feldbusch+bilder&hl=de&lr=lang_de&ie=UTF-8
      • Gość: Nova Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.net.autocom.pl 01.07.03, 01:27
        Zagraniczne: Monica Belucci , Nicole Kidman
        polska: Danuta Stenka
    • Gość: margarita Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.chello.pl 09.01.03, 21:17
      Barbara Brylska ( co za powab w naszym kultowym filmie "Ирония судьбы или с
      легким паром!!:)))
      lekarka-ksiezniczka z "Mody na sukces";)))
    • Gość: Don Kichot Dulcynea z Toboso IP: *.opole.dialup.inetia.pl 13.01.03, 12:03
      Oswiadczam wszem i wobec, że najpiekniejasza jest Dulcynea z Toboso.
      Wzywam na ubitą ziemię tych, którzy myślą inaczej!!!
      • Gość: Gwendal Re: Dulcynea z Toboso IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.01.03, 13:11
        A w jakich filmach grała? :-P

Gwendal
      • Gość: Zbyszko z Bogdańca Re: Dulcynea z Toboso to pokraczna sowa! IP: 212.182.32.* 13.01.03, 15:04
        Najpiękniejsza była, jest i będzie POLA RAKSA, a kto sądzi inaczej tego wyzywam
        na udeptaną ziemię.
    • mantha Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 13.01.03, 16:05
      Vivien Leigh !!!
    • Gość: Alla Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.a2000.nl 13.01.03, 22:38
      Kasia Skrzynecka jest naprawde piekna - tylko dlaczego jej tak malo w filmie?
      • Gość: bukiet Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 13:36
        Gość portalu: Alla napisał(a):

> Kasia Skrzynecka jest naprawde piekna - tylko dlaczego jej tak malo w filmie?

Kasia Skrzynecka jest cholerrrnie kobieca. Rzeczywiscie troche malo ja ostatnio
        widac. szkoda
      • Gość: gortex Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: 80.51.244.* 12.06.03, 17:02
        Gość portalu: Alla napisał(a):

> tylko dlaczego jej tak malo w filmie?

wolałbym by było jej jeszcze mniej. tak w ogóle,to ona przechodzi chyba kryzys
        wieku średniego i za wszelka cene chce pozować na młodą.yhh
      • kurtyzana24 Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 15.07.03, 12:25
        bo to ani aktorka, ani piosenkarka, ani... kim ona właściwie jest?
    • Gość: Caro Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: proxy / 204.48.22.* 14.01.03, 11:34
      Joanna Brodzik
    • Gość: mała mi Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.01.03, 18:50
      Romi Schneider
      Jenifer Lopez
      Izabella Skorupko
      BB
    • Gość: Marcel Moje typy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 16:47
      Polska - Krystyna Feldman
      Zagraniczna - Whoopi Goldberg
    • Gość: Zygfryd von Gumka Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.03, 02:26

Anna Przybylska, Barbara Gołąb (cheerleaderka Śląska)
    • Gość: www Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.man.rsk.pl 03.06.03, 12:35
      Liv Tyler
      Anna Dymna
      • shelter Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 17.06.03, 11:51
        Gość portalu: www napisał(a):

> Liv Tyler
        > Anna Dymna

genialny wybór na prawde z ust mi to zostało wyjęte
    • Gość: nuska Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.acn.waw.pl 03.06.03, 21:52
      Nicole Kidman i Penelopa Cruz, o ironio!
      • Gość: massy Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 10.06.03, 22:38
        A co pięknego jest w Penelopie?????????:-O
        • Gość: nuska Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.acn.waw.pl 11.06.03, 09:03
          Wszystko oczywiście, to mój number one :)
          • Gość: druid Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.visp.energis.pl 17.06.03, 00:57
            Joana Brodzik - kto ma taki usmiech...
            • polo232 Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 01.07.03, 16:42
              Catherina Zeta-Jones,Cameron Diaz
              Alicja Bachleda-Curuś,Dorota Segda
              • Gość: Hanka Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: 158.75.48.* 22.09.03, 14:14
                Z gustami sie nie dyskutuje,albo się je ma,albo nie... Zgadzam sie tylko z
                typem Cameron Diaz,ale nie jako najpiękniejszej lecz jako majacej to coś. Ja
                osobiście jestem pod urokiem Audrey Hepburn, Vivien Leigh, "nieśmiertelnej MM" -
                to były piękne aktorki,szkoda,że telewizja nie emituje starych filmów. Z
                ówczesnych interesujące są: Katie Holmes, Meg Ryan, Sophie Marceau, Julia
                Roberts, i "Ally McBeal". Jeżeli chodzi o Polki to Karolina Gruszka (Sfora),
                Małgorzata Kożuchowska, Dominika Ostałowska i jakże pięknie naturalna Kasia
                Bujakiewicz. Powstrzymam sie od oceny Alicji, Doroty, na szczęście nie muszę
                podzielać Twojego zdania... Pozdrawiam
    • ivek1 Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 11.06.03, 09:13
      1.Agnieszka Wagner/Monica Belluci
      2. Przybylska/Laetitia Casta
      • Gość: viktor Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.duna.pl 20.06.03, 22:09
        Joanna Przybylska / Gillian Anderson
    • Gość: mistadabolina Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 00:36

najpiękniejsza jest:

TIA CARRERE!

a najpiękniejsza murzynka to:

TA MURZYNKA CO GRAŁA W "GŁUPIM I GŁUPSZYM"!
    • Gość: massy Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 12.06.03, 20:22
      Natalia Oreiro
    • Gość: uasiczka Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: 212.244.209.* 13.06.03, 13:13
      danuta stenka i katrin zita dżons
    • Gość: thedude Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: 140.171.121.* 13.06.03, 13:17
      Tylko Monica Belluci -cud włoszka!!
    • Gość: Sim+ Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: 217.153.152.* 13.06.03, 14:51
      Anna Dymna - kiedyś
      Beata Tyszkiewicz - kiedyś
      Anna Przybylska

• Gość: massy Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 14.06.03, 15:57
        Dymna nadal ma ciekawa twarz, tylko kg przybyło:-0
      • tomcio6776 Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 23.06.03, 14:38
        Olga Bończyk-TERAZ

Anna Dymna-kiedyś
        • Gość: bogdan Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.betanet.pl / *.waw.cdp.pl 16.09.03, 12:26
          Czy ktos z was bylby tak uprzejmy i podal mi linki do zdjec Anny Dymnej z lat
          wczesniejszych?
          Bylbym bardzo za to wdzieczny:) bardzo bardzo podoba mi sie ta aktorka z
          wygladu....
    • Gość: XYZ Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.czechowice.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 15:28
      Moje serce jest rozdarte między GILLIAN ANDERSON I M. BELLUCI!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Anna Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.uk.ihost.com 18.06.03, 18:28
        Monica B. -wiadomo, o kogo chodzi:-)Charlize Theron (nie do wiary, ze nikt jej
        wczesniej nie wymienil) Dawniej: Sophia Loren, Romy Schneider, BB, Rita
        Hayworth, Vivien Leigh. Czeska aktorka z Samotnych (nie pamietam, jak sie
        nazywa). Virginie Ledoyen.
        Z polskich Izabella Scorupco, dawniej: Basia Kwiatkowska.
        • marcin_76 Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 18.06.03, 18:39
          Go�ć portalu: Anna napisał(a):

> Monica B. -wiadomo, o kogo chodzi:-)Charlize Theron (nie do wiary,
          ze nikt jej
          > wczesniej nie wymienil) Dawniej: Sophia Loren, Romy Schneider, BB,
          Rita
          > Hayworth, Vivien Leigh. Czeska aktorka z Samotnych (nie pamietam,
          jak sie
          > nazywa). Virginie Ledoyen.
          > Z polskich Izabella Scorupco, dawniej: Basia Kwiatkowska.
          wła�nie ta z Samotnych była niesamowita...lubię jeszcze (jesu ja ja
          uwielbiam!!!)MAŁGOSIA LEWIŃSKA!!!ummmmm
    • Gość: nkk Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.visp.energis.pl 20.06.03, 20:36
      Brylska, Tyszkiewicz, Brodzik/Deneuve, Baccall, Belucci

• Gość: boot Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: 212.182.117.* 20.06.03, 21:06
      Ashley Judd / dziewczyna z reklamy Plusa
      • Gość: max Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.chello.pl 20.06.03, 21:38
        a jak się nazywa bądż jak wygląda ta z reklamy plusa?
        • Gość: bobak Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 22:16
          Nicole Kidman

Miranda Otto

Gwen Stefani(juz aktorka-gra w The Aviator Martina Scorsese)

Cate Blanchett

Czyli prawie same Australijki-piekne kobiety...
          • Gość: jasiu Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.master.pl 20.06.03, 22:39
            Jennifer Love Hewitt, Ashley Judd, Izabella Scorupco i Natalie Portman za
            wygląd przede wszystkim w Ataku klonów, chociaż ogólnie jest bardzo ładna.
        • Gość: boot Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: 212.182.117.* 22.06.03, 21:36
          blondynka z dołeczkami, "teraz jesteś w mojej strefie", niedawno widzialem 2
          spot z tej serii
      • michto.77 Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 22.06.03, 22:05
        Gość portalu: boot napisał(a):

> Ashley Judd / dziewczyna z reklamy Plusa

Fakt dziewczyna z reklamy Plusa jest chyba teraz najładniejszą twarzą w
        polskiej TV.
        A z zagranicznych...Cameron Diaz
        • Gość: max Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.chello.pl 22.06.03, 22:07
          michto.77 napisał:

> Gość portalu: boot napisał(a):
          >
          > > Ashley Judd / dziewczyna z reklamy Plusa
          >
          >
          > Fakt dziewczyna z reklamy Plusa jest chyba teraz najładniejszą twarzą w
          > polskiej TV.
          > A z zagranicznych...Cameron Diaz
          jak ta dziewczyna wygląda i czy może występowała gdzieś indziej?
        • frolix Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 05.07.03, 16:55
          michto.77 napisał:
          > Fakt dziewczyna z reklamy Plusa jest chyba teraz najładniejszą twarzą w
          > polskiej TV.

Która to? Ta z dredami? Jak się nazywa?
    • Gość: Ania Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 21.06.03, 15:48
      Sarah Michelle Gelar ( nie wiem czy dobrze napisłam)
      • michto.77 Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 22.06.03, 22:07
        A w jakim filmie można ją zobaczyć?
        • Gość: lulu Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: 80.51.244.* 23.06.03, 14:09
          Gillian Anderson,Natalie Portman i Michelle Pfeiffer
          • tomcio6776 Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 23.06.03, 14:39
            Olga Bończyk!!!!!!
            • Gość: ania Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 24.06.03, 08:31
              kasia Bujakiewicz
        • Gość: ania Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 24.06.03, 08:26
          "buffy postrach wampirów"
      • Gość: ania Sare Michelle Gelar mozna zobaczyć w Buffy IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 24.06.03, 08:30
        ...postarch wampirów. Gra Buffy.
    • Gość: gabriel Co wy z ta Przybylską?!! IP: 100.1.1.* 23.06.03, 15:20
      A gdzie tej niedojdzie do urody: gały jak misiek Coralgol gęba jak pyza z
      miesem.A juz najbardziej dobija mnie w tych swoich reklamkach wsuwa te
      princessy tak że wardzele nie mogą sie zebrać do kupy i robią sie z nich takie
      falbany bleeeee!!!!!! Pożal sie Boże europejka i najmądrzejsza mamuska.Żałosny
      pier......olec!!!
      • Gość: Ania Re: Co wy z ta Przybylską?!! IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 24.06.03, 08:29
        No ja mysle że Przybylska jest najładniejszą polską aktorką i tyle. Niektórzy
        mówią Agnieszka Wagner, ale dla mnie Wagner jest taka zbyt... słowiańska a Anna
        Przybylska jest po prostu zmysłowa i tyle. To było co do jej wyglądu
        fizycznego, wydaje mi się, że intelektem nie błyszczy.pamiętam jej wystąpienie
        w "millionerach"- żenada:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka