brian.e Re: Beata Chmielowska-Olech urodziła synka! 22.05.06, 18:20 Przecież, zgodnie z zapowiedziami prasowymi, miała być Zosia ????? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Re: Beata Chmielowska-Olech urodziła synka! 22.05.06, 18:31 Nie odmawiaj kobiecie prawa do nazwania syna Zofią, to na cześć Zofii Dyrmand. A tak w ogóle to gratulacje i wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Beata Chmielowska-Olech urodziła synka! 22.05.06, 22:50 No widocznie podczas badania ogonek sie gdzieś schował. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Beata Chmielowska-Olech urodziła synka! 22.05.06, 23:44 a przy narodzinach była kamera? Albo kiedy synek uświetni swym obliczem kolorowe pisemka spragnione widoku małego, bo zapewne Mama Beata nie omieszka pochwalić się swoją radością za stosowną opłatą(na pieluszki) z gawiedzią? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Beata Chmielowska-Olech urodziła synka! 22.05.06, 23:58 I cóż w tym złego? Bo to ona jedyna robi sobie sesje z dzieckiem? Ja osobiscie na taką czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskoss101 Re: Beata Chmielowska-Olech urodziła synka! 23.05.06, 11:06 Życzymy pani dłuuuuugiego urlopu macierzyńskiego i nierychłego powrotu na wizję. Odpowiedz Link Zgłoś
komunikatywny Re: Beata Chmielowska-Olech urodziła synka! 23.05.06, 11:30 kaskoss101 pisz za siebie. Ja zycze szysbkiego powrotu do pracy. Slicznych usmiechow nigdy za wiele w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Beata Chmielowska-Olech urodziła synka! 23.05.06, 13:05 >Slicznych usmiechow nigdy za wiele w tv Ślicznych i słodziutkich nigdy za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_woo Re: Beata Chmielowska-Olech urodziła synka! 23.05.06, 11:47 a nie pokazali relacji z porodu? Odpowiedz Link Zgłoś
karol714 Re: Beata Chmielowska-Olech urodziła synka! 23.05.06, 13:28 Oooooo czekałem na tego newsa z utęsknieniem! Teraz nie opedzimy sie od tej płytkiej kobiety, która będzie nas częstowała w gazetach różnorakich durnymi kawałkami o dzidziusiu. Ile zjadł, jaką kupkę zrobił i czy płacze... itp. Sprzeda co sie da bo sama poza czytaniem z promptera niczego nie osiagnęła a lubi robić szum wokół siebie. Nie ma klasy i tyle! Oby została na macierzyńskim jak najdłuzej.Teleexpress zyskał bez niej! A moze PiS nie zapomni jej głupiego dowcipu w Wiadomosciach o becikowym, ze zaszła w ciażę dla pieniążków z becikowego? Odpowiedz Link Zgłoś
mimi78 Re: Beata Chmielowska-Olech urodziła synka! 23.05.06, 14:10 Gratulacje. I miejmy nadzieje ze teraz wezmą się za odbudowanie dworku który zniszczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Beata Chmielowska-Olech urodziła synka! 23.05.06, 14:20 Karolu714 słyszałem, ze podobno B.CH.O. stoi za zamachami na WTC z 2001 roku. Prawda, ze taka sama bajka jak to, co Ty wypisujesz? Raptem pojawiła sie w jednej "Gali", a piszesz, ze tak lubi robic szum wokol siebie. Tylko gdzie ten szum jest? Od 1999 roku odkad pracuje w Teleexpressie przeczytalem o niej moze z 5 razy w prasie. 2 razy był to "Super Express", który jak mysle nawet z Nią nie rozmawiał oskarazajac o dewstacje dworku w "Złotopolicach". Bardzo prosze jesli masz cos wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
mixy Re: Beata Chmielowska-Olech urodziła synka! 23.05.06, 14:44 a ojcem jest Orłoś!!!! takie można było odnieść wrażenie po ostatnim zdaniu prowadzącej telexpres wczoraj pomyslałem sobie jak nic Orłoś punkął Chmielowską ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tadek.r1 Re: Beata Chmielowska-Olech urodziła synka! 23.05.06, 15:13 Hm.. ja zrozumiałem, że Orłoś też już jest ojcem po prostu i do tego fajnym... Co do Chmielowskiej to zgadzam sie z przedmówcami. Dla sławy zrobi wszystko. w gazetkach się pokazuje ale brukowych jak SE, Gala czy Fuck(t) bo kto by chciał z nia zrobić wywiad, nie ma przecież nic do powiedzenia, nic w tej tv nie osiągnęła poza sczytywaniem cudzych tekstów. Kiepska i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Beata Chmielowska-Olech urodziła synka! 23.05.06, 15:58 > nie osiągnęła poza sczytywaniem cudzych tekstów. Kiepska i tyle ale za to jaka słodka. Słodka jak ciasteczko z kremem, lukrowane, albo rurka, z cukrem pudrem lub pączusiek taki pączuś zresztą chyba podobna do pączusia najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ukrywam_sie_pod_nickiem Re: Beata Chmielowska-Olech urodziła synka! 24.05.06, 09:43 tak, pączuś w masełku, mogłaby trochę zeszczupleć na twarzyczce i mniej kłaść na nią tapety Odpowiedz Link Zgłoś