megi102 17.01.03, 10:52 na TV 4 - już się cieszę, w końcu sobie nagram, tyle czasu czekałam :-) ps. Norma Jean znów cię zobaczę!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampi= Re: Psychoza we wtorek!!!! 17.01.03, 15:53 Na prawdę? Będzie psychoza? No to siedzimy murem przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Psychoza we wtorek!!!! 22.01.03, 11:51 Co mistrz, to mistrz. Przez moment zastanawiałem się, co by było, gdyby film nie był czarno-biały. Doszedłem do wniosku, że ten film nie może być kolorowy. Straciłby część ze swego uroku. Jeśli komuś kiedyś przyjdzie pomysł na pokolorowanie Psychozy, to własnoręcznie zadźgam go nożem, a potem utopię w bagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Psychoza we wtorek!!!! 22.01.03, 16:30 i będę udawał że to nie ja tylko moja matka to zrobiła ps. znów się bałam choć znam ten film jak własna pustą kieszeń Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Psychoza we wtorek!!!! 22.01.03, 17:22 A ja widziałem go ostatnio jakieś 10 lat temu i wielu wątków nie pamiętałem. Tak więc obejrzałem ten film prawie jak po raz pierwszy. I z takim właśnie nastawieniem. Odpowiedz Link Zgłoś