cristinka 06.06.06, 15:17 Polecam artykuł na gazeta.pl Ale gęby... mam nawet swoich faworytów! Swoją droga uważam ze bardzo dobrze ze ujawnili ich dane personalne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Zobaczcie zdjęcia pseudokibiców- to lepsze ni 06.06.06, 15:19 cristinka napisała: > Ale gęby... mam nawet swoich faworytów! Niech zgadnę, ten ? Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Zobaczcie zdjęcia pseudokibiców- to lepsze ni 06.06.06, 15:23 Jezu, tak, ten też... skąd wiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Zobaczcie zdjęcia pseudokibiców- to lepsze ni 06.06.06, 17:01 yavorius napisał: > Niech zgadnę, ten ? wreszcie mamy namacalny dowód na istnienie UFO... Odpowiedz Link Zgłoś
mysleze Re: Zobaczcie zdjęcia pseudokibiców- to lepsze ni 06.06.06, 22:56 Wybrancy obcych?? Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Zobaczcie zdjęcia pseudokibiców- to lepsze ni 06.06.06, 15:48 Wszyscy są do siebie tak podobni jakby z jednego, parszywego skądinąd, miotu byli... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Z Piotrkiem - nr 16 06.06.06, 15:49 Byłem niedawno na koncercie muzyki Czajkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Re: Z Piotrkiem - nr 16 06.06.06, 15:49 O z tym: bi.gazeta.pl/im/0/3398/z3398160G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Z Piotrkiem - nr 16 06.06.06, 16:02 bankowo chodza do tego samego fryzjera. niektórych fizjognomia zdradza wady genetyczne chociaz koło Białegostoku przemysł chemiczny jest raczej słaby. może alkoholizm rodziców? trzymajcie się, chłopcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Łeee Cristinko!! Czemu?? 06.06.06, 18:47 Fajnie było!! Piotrek świetnie zna tę muzykę. Naprawdę! Cały czas gwizdał razem z orkiestrą wszystkie kawałki. Nawet mu w tym gwizdaniu nie przeszkadzało jednoczesne chrupanie landrynek, a rytm wystukiwał wielkim nożem na oparciu siedzenia poprzedzającego żędu. Ha, ha!! Śmiechu było co niemiara, jak parę razy trafił tym nożem nie w oparcie, ale w melomana tam siedzącego. :))))) Na koncercie czuł się znakomicie i swobodnie, i wszystkim wkoło pozwolił się czuć podobnie. Wszystkim udzielił się jego nastrój, kiedy zdiął buty. Wtedy, to nawet kilka rzędów wstecz i w przód ludzie poczuli jego niesłychanie wzniosły nastrój i patetyczną atmosferę. Naprawdę Cristinko - nie ma czego współczuć - należy zazdrościć raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Re: Łeee Cristinko!! Czemu?? 06.06.06, 18:52 No tak!! Tego "ZEdu" to mi Piotrek podpowiedział! Miało być "rzędó" oczywiście. Sorrki!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Niepoprawni! 06.06.06, 20:01 1. Jeszcze nie było wyroku, a państwo już zrobili z nich przestępców 2. Jak to się ma do ustawy o ochronie danych osobowych? 3. To nie oni są winni. Winne jest społeczeństwo, które każe im uczestniczyć w wyścigu szczórów, w którym nie czują się najlepiej. Winna jest transformacja ustrojowa, która przecież jest pasmem sukcesów, ale jej nieuniknioną ceną jest być może jakies takie zachwianie, powichrowanie zyciorysów młodziezy bez perspektyw. Ale to przez to, że nie potrafią wziąc srpaw w swoje rece, brakuje im ducha przedsiębiorczości i tylko by wyciągali rece po pomoc od pastwa. Winni są rodzice, którzy oganiczają się tylko do dawania kieszonkowego i pytań "co w szkole?" Ci chłopcy nie są niczemu winni. To są ofiary. Trzeba ich chronić, nie nalezy ich wykluczać ze społeczeństwa, oni powinni chodzić do normalnych szkół, z innymi dziećmi. Nie powinni być karani, tylko trzeba z nimi rozmawiać. Trzeba program terapeutyczny zastosowac, a nie więzienia! Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Niepoprawni! 06.06.06, 20:01 Szczurów!!! Przepraszam, klawiatura bywa czasem szybsza ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Niepoprawni! Nareszcie głos rozsądku! 06.06.06, 20:22 1. Dopóki nie było wyroku, dopóty to są dobrzy chłopcy, a gliny nie mieli prawa...!! I powinni z nimi rozmawiać na tych stadionach, a nie od razu za bicie się brać. 2. Chłopcy powinni mieć naklejki na oczach, lub jeszcze lepiej kominiarki, bo nie zasługują na to, żeby ich ktoś rozpoznał, jak będą napadać na ludzi, którzy z kolei powinni podczas napadu skłonić jch do rzeczowej i wychowawczej rozmowy. Naturalnie po uprzednim dobrowolnym i radosnym oddaniu im pieniędzy, kart kredytowych i biżuterii. 3. Winna jest oczywiście Platforma!! A za komuny tego nie było. Na stadiony przychodziły rodziny z dziećmi i się świetnie bawiły sportowym widowiskiem. Zwłaszcza, jak były mecze z bratnim zespołem Radzieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek6 Re: Niepoprawni! 06.06.06, 22:52 Piękną mamy polską młodzież . Wyglądają jak by byli jedną wielką rodziną . Odpowiedz Link Zgłoś
mysleze Re: Niepoprawni! 06.06.06, 23:13 Czy GW zdaje sobie sprawe jak takie zdjecia wplyna na psychike ogladajacych?? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: Niepoprawni! 08.06.06, 10:34 Jak Ci kiedyś dowalą po wyjściu z meczu to zmienisz zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
koka_z_boliwii Re: Zobaczcie zdjęcia pseudokibiców- to lepsze ni 07.06.06, 00:22 wiecie co? coś mi w tym wątku niehalo śpiewa, tak szczerze mówiąc, ale niewykluczone, że źle myślę, najwyżej powiedzcie........... od razu mówię, że nie mam zamiaru bronić tych chłopaków (a z drugiej strony: chociaż nie życzę im, żeby wyłgali się od odpowiedzialności, to nie mnie, nie nam, ferować wyroki chyba, prawda????), ale: jedno to oglądać ich zdjęcia i przedyskutować np. sam fakt pojawienia się podobizn w necie jako rodzaj kary, a drugie (i tu mi własnie coś zgrzyta......) natrząsać się z ich fizjonomii (nie każdemu bozia wymalowała piękny ryjek i dała wdzięk brada pitta chyba nieeee????), tylko dlatego że to brzydkie chłopaki, którzy dopuścili się brzydkich czynów, to imho jakieś nieporozumienie chyba........ w sumie najłatwiej pójść po linii najmniejszego oporu, wziąć na tapetę czyjąś fizyczną brzydotę, a przemilczeć faktyczny problem (KIBOLSTWO, ROZRÓBY na polskich stadionach, KONSEKWENCJE tego stanu rzeczy....) - chyba, że to za ciężka dyskusja na Forum Telewizja, to rozumiem, nie ma co się szarpać sam nie wiem, może niepotrzebne zawodzę miłosierne, bo i po co litować się nad biednymi chłopakami, którzy tak lubią piłę, że i przylać w obronie honoru drużyny potrafią, a za szalik w barwach klubu zabiją....... ale (jeśli kogoś mierzi to, co piszę, to sorry) wg mnie wyławianie zdjęć i komentowanie "ale kosmici, urządźmy wybory najgorszej gęby" to żałosne jest!!!!!!! tak naprawdę, co was to obchodzi, jak który wygląda????? dowartościowujecie się w ten sposób czy co?!?!?! nie chodzi o to, że mordy są zakazane, ale o to, co te mordy zrobiły, chyba!!!! a na koniec: zastanawiam się czemu miała służyć publikacja zdjęć: prewencja jak rozumiem??? ostrzeżenie ("uważaj!! kibolisz?!?! narażasz się na rozpwszechnienie swojej gęby w sieci!!!") wysłane w Polskę do polskiego kibola, który po przejrzeniu sesji kolegów po fachu, nabawia się traumy i ona skutecznie odwodzi go od uprawiania kibolskiego procederu????? hmmmm, no zobaczymy, na ile to skuteczne będzie..... z góry przepraszam administrację FT, że merytorycznie moim wywodom daleko od telewizyjnej tematyki, ale taki wątek, że inaczej się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Zobaczcie zdjęcia pseudokibiców- to lepsze ni 07.06.06, 08:59 No pewnie tutaj siedza same pieknosci ktore juz sobie wyrobily zdanie ze tak wyglada pseudokibic,nie ma to jak mierzyc wszystkich jedną miarą,pozatym wypisujac te brednie o "komitach" i "wybrancach obcych" jestescie gorsi niz oni a tak wogóle art 42 ustep 3 Konstytucji RP mowi ze Kazdego uwaza sie za niewinnego ,dopki jego wina nie zostanie stwierdzona prawomocnym wyrokiem sądu Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Zobaczcie zdjęcia pseudokibiców- to lepsze ni 07.06.06, 16:54 a w ogóle to są świetni,niewinni ,ławki same sie łamią ,spokojni ludzie sami okładaja się bejsbolami,szyby same się tłuka ,a w ogóle to winni jesteśmy my,a nie bandyci pardon biedni chłopcy . Odpowiedz Link Zgłoś
mechanior Re: Zobaczcie zdjęcia pseudokibiców- to lepsze ni 07.06.06, 17:16 Ale ich wyroznili! Ile normalny czlowiek czy firma musi zaplacic za reklame na pierwszej stronie? A oni maja za darmo reklame i przepustke do mafi. Odpowiedz Link Zgłoś
koka_z_boliwii Re: Zobaczcie zdjęcia pseudokibiców- to lepsze ni 07.06.06, 17:27 przepraszam, ale chyba nie zrozumiałaś, o czym mowa..... naprawdę nie dostrzegasz różnicy między zwyczajnym robieniem sobie jaj z wyglądu tych chłopaków, a oceną ich (KARYGODNEGO niewątpliwie) zachowania (ale BEZ WZGLĘDU na to, jak wyglądają)?!?!?!?! podczepiłaś się pod post Denisa, ale za niego mówił nie będę, mogę tylko za siebie: moje zarzuty, co do sensowności niniejszego wątku oraz taki a nie inny ton moich wpisów spowodowane są tym, że po prostu NIE PODOBA MI SIĘ bezsensowne robienie sobie z ludzi dziwów z muzeum osobliwości!! chyba, że cały ten wątek i sprawa publikacji zdjęć kiboli w necie ma być przyczynkiem do ogólnonarodowej dyskusji nad zależnością między wyglądem a zachowaniem (że niby im kto brzydszy, tym gorszych czynów jest się w stanie dopuścić)....... to ja bardzo chętnie o tym pogadam, bardzo proszę o jakieś ciekawe analizy antropofizjonomiczne w ujęciu behawiorystycznym albo jakimkolwiek innym - podyskutujemy wtedy....... Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Zobaczcie zdjęcia pseudokibiców- to lepsze ni 08.06.06, 00:08 Ja ich wygladu nie oceniam ,chodzi mi o to ,ze przez takie pisanie typu nie wyśmiewajcie sie z nich,idzie "rozmycie" ciężaru ich czynu,nagle okaze sie ,że właściwie nadal powinni być anonimowi,a ja sie pytam ,a własciwie dlaczego ? ten pomysł narodził sie w Wielkiej Brytanii ,przy okazji udało sie częsciowo zlikwidować chuliganizm na stadionach, w USA zdjęcia pedofili sa publikowane w gazetach i pewnie równiez na portalach internetowych,szczerze mówiać nie przeszkadza mi ,że ktos wyśmiewa sie równiez z ich fizjonomii ( najczęsciej nieskażonej inteligencją) ,nie maja litości dla innych dlaczego mam ich szanować ? a teoria o nastawianiu drugiego policzka etc.do mnie nie przeszkadza .Sorry już tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Zobaczcie zdjęcia pseudokibiców- to lepsze ni 08.06.06, 00:09 miało być: nie przemawia Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Zobaczcie zdjęcia pseudokibiców- to lepsze ni 08.06.06, 07:14 tylko ja mysle ze na nich te opublikowane zdjecia nie robia wiekszego wrazenia a wrecz przeciwnie beda mogli jeszcze sie pochwalic przed kolegami "po fachu" jakimi to sa chuliganami ze az trafiaja na łamy gazaty...tak sie zdobywa uznanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.szlifierz Re: Zobaczcie zdjęcia pseudokibiców- to lepsze ni 08.06.06, 11:22 Piękne facjaty, każda nieskalana myślą... Odpowiedz Link Zgłoś