Dodaj do ulubionych

Piasecki, Grafitti.

IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.01.03, 01:02
Dzisiaj obejrzalem Grafiiti na Polsacie. Gosciem Piaseckiego byla Izabela
Jaruga Nowacka (nie za czesto ogladam ten program, bo z reguly jak widze
Gawryluk to zmieniam kanal). Piasecki przeprowadzil wywiad rewelacyjnie: byl
swietnie przygotowany i robil to co najbardziej lubie w tego typu programach:
podpuscil Nowacka jednym pytaniem a jak sie wypowiedziala, zadal drugie i
Nowacka musiala zmieniac odpowiedz. Wiem, ze moge sie narazic fanom "talentu"
i "urody" Gawryluk, ale Piasecki w Grafitti jest zdecydowanie lepszy.

K
R
Obserwuj wątek
    • astekilsw Re: Piasecki, Grafitti. 21.01.03, 09:08
      Tak i dał temu wyraz w rozmowie z Kaliszem, którego podpuszczał i podpuszczał
      i podpuszczał i Kalisz zamknął go jednym pytaniem. Pełen profesjonalizm i
      deklasacja Gawryluk. Myślę, że nie powinieneś w ogóle się wypowiadać na temat
      Gawryluk i jej oceniać skoro jej nie oglądasz, a Piaseckiego spróbuj obejrzeć
      ze dwa razy zanim wydasz tak przekonującą opinię i dogłębną analizę.
      • Gość: eszte Re: Piasecki, Grafitti. IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.01.03, 16:50
        astekilsw napisał:

> Tak i dał temu wyraz w rozmowie z Kaliszem, którego podpuszczał i podpuszczał
        > i podpuszczał i Kalisz zamknął go jednym pytaniem. Pełen profesjonalizm i
        > deklasacja Gawryluk. Myślę, że nie powinieneś w ogóle się wypowiadać na temat
        > Gawryluk i jej oceniać skoro jej nie oglądasz, a Piaseckiego spróbuj obejrzeć
        > ze dwa razy zanim wydasz tak przekonującą opinię i dogłębną analizę.

Rozmowy z Kaliszem nie widzialem wiec w tym konkretnym wypadku sie nie
        wypowiadam. To, ze rzadko ogladam Grafiiti nie znaczy, ze wcale nie ogladam.
        Ale wystarcza to aby wyrobic sobie zdanie na temat prowadzenia Gawryluk i
        Piaseckiego. O ile Gawryluk sprawdza sie w prowadzeniu informacji, o tyle w
        bezposredniej rozmowie z politykami wypada dosc slabo.

K
        R
        • Gość: magda Re: Piasecki, Grafitti. IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 17:20
          Gość portalu: eszte napisał(a):

> astekilsw napisał:
          >
          > > Tak i dał temu wyraz w rozmowie z Kaliszem, którego podpuszczał i podpuszc
          > zał
          > > i podpuszczał i Kalisz zamknął go jednym pytaniem. Pełen profesjonalizm i
          > > deklasacja Gawryluk. Myślę, że nie powinieneś w ogóle się wypowiadać na te
          > mat
          > > Gawryluk i jej oceniać skoro jej nie oglądasz, a Piaseckiego spróbuj obejr
          > zeć
          > > ze dwa razy zanim wydasz tak przekonującą opinię i dogłębną analizę.
          >
          > Rozmowy z Kaliszem nie widzialem wiec w tym konkretnym wypadku sie nie
          > wypowiadam. To, ze rzadko ogladam Grafiiti nie znaczy, ze wcale nie ogladam.
          > Ale wystarcza to aby wyrobic sobie zdanie na temat prowadzenia Gawryluk i
          > Piaseckiego. O ile Gawryluk sprawdza sie w prowadzeniu informacji, o tyle w
          > bezposredniej rozmowie z politykami wypada dosc slabo.
          >
          > K

> R

Gawryluk może wypadała dośc słabo, ale od nie tak dawna jest coraz lepsza.
          Trochę jej jeszcze brakuje, ale to ona zrobiła naprawde duży postęp. Trzeba
          było ją widzieć choćby rok temu.
          Co do Piaseckiego, moim zdaniem też czasem potrafi zadać celne pytania, ale
          Gawryluk trochę go zaczęła przeganiać.
          • astekilsw Re: Piasecki, Grafitti. 21.01.03, 19:59
            Co widzicie takie dobrego w Piaseckim. Może zrobimy jakąś listę cech, którymi
            odznacza się dobry i zły prowadzący rozmowy z politykami, to będzie nam
            łatwiej sie porozumieć. Mam wrażenie, że czasami jestem na księżycu (nie
            jestem księdzem) jak widzę niektóre opinie.
            • Gość: przyjaciele Re: Piasecki, Grafitti. IP: *.acn.pl / 10.68.0.* 21.01.03, 21:32
              Ty astekilw jesteś dziwnie zacietrzewiony w obronie pani DG. Podejrzewam,że
              taki adwokat nie jest bezinteresowny, czyli albo dostajesz za PR Gawryluk
              forsę, albo chcesz zarobić na bilbordach, jako drukarz - bo taki mniej więcej
              jest poziom MORALE twoich wykładów, albo to twoja panna, bo na pewno nie jest
              to wzór godny naśladowania dla innych dziennikarzy i balsam dla większości
              widzów.
              Zastanów się, bo to robi się śmieszne. Podobnie jak wywoływanie na FORUM tematu
              pani DG. przez nią samą z różnych adresów, w tym adresu Polsatu. Jesteśmy
              zażenowani i prostactwem i naiwnym podejściem.
            • Gość: eszte Cechy jakie powinien mieć dobry prowadzący IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.01.03, 21:33
              1. Jest bardzo dobrze przygotowany do tematu rozmowy.
              2. Wyjaśnia istotę poruszanego problemu. Każde głupstwo powiedziane przez
              gościa jest przez prowadzącego natychmiast weryfikowane.
              3. Ma respekt u zapraszanych gości.
              4. Wynika troche z pkt. 3. Jest faktycznym prowadzącym, tzn. to on narzuca ton
              całej dyskusji.
              5. Słucha rozmówcy, a nie leci z pytaniami z kartki kolejno je odhaczając.
              6. Ma osobowość.

K
              R
              • Gość: przyjaciele Re: Cechy jakie powinien mieć dobry prowadzący IP: *.acn.pl / 10.68.0.* 21.01.03, 21:37
                Brawo eszte. Brawo za ostatni punkt. To prawda. Osobowości się nie nabywa.
                Osobowość się ma. Dziennikarskie cechy to kewstia błyskotliwej natychmiastowej
                reakcji , ciekawości i dobrej pointy.Reszta to rzetelne przygotowanie, a nie
                tylko poranne gazetki. Te cechy ma Pisecki. W Grafitti only on. Pozdrawiamy
                Piaseckiego.
                • Gość: eszte Re: Cechy jakie powinien mieć dobry prowadzący IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.01.03, 21:53
                  Gość portalu: przyjaciele napisał(a):
                  > Brawo eszte. Brawo za ostatni punkt. To prawda. Osobowości się nie nabywa.
                  > Osobowość się ma. Dziennikarskie cechy to kewstia błyskotliwej
                  natychmiastowej
                  > reakcji , ciekawości i dobrej pointy.Reszta to rzetelne przygotowanie, a nie
                  > tylko poranne gazetki. Te cechy ma Pisecki. W Grafitti only on. Pozdrawiamy
                  > Piaseckiego.

No, wreszcie jakis głos poparcia w tej sprawie. :) A już myślałem, że jestem
                  samotnym jeźdźcem. :)

K
                  R
                • astekilsw Re: Cechy jakie powinien mieć dobry prowadzący 22.01.03, 15:24
                  Długo Telewidz/Widz zbierał się w sobie przed kontrnatarciem, no i w końcu się
                  zebrał. Znowu jest z nami -HURRRRRRA. Znowu powie nam wszystkim jak jest w
                  rzeczywistości, znowu nam przyniesie kaganek do naszego ciemnogrodu i znowu
                  nam rozświetli nasze ciemniackie umysły. HURRRRRRRAAAAA.

Przyjaciele pani Mani też pewnie mają osobowość, ale zabrakło jej im,żeby
                  wejść na antenę nawet w POLSAT TV. Pozdrawiam niedowartościowanych i
                  zestresowanych sobą przyjaciół.

A przy okazji spytam u źródła jaki jest adres IP Polsatu, bo dobrze wiedzieć z
                  kim się rozmawia?

I proszę nie przekręcać mojego nickname, A S T E K I L S W
                  • Gość: przyjaciele Re: Cechy jakie powinien mieć dobry prowadzący IP: *.acn.pl / 10.68.0.* 22.01.03, 17:15
                    Astekilw, czy jakos tam. Pijaczku , to juz wiemy kto ci daje, także na
                    prościutkie winko. A jak nie znasz IP Polsatu, to przejrzyj tematy wywyoływane
                    przez sowja sponsorkę. Obrzydliwe, bleeeeeeeee
          • Gość: Anka Re: Piasecki, Grafitti. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 23:59
            Rok temu tez byla dobra. Duzo lepsza niz wylansowane prezenterki w innych
            stacjach,
      • Gość: abel Re: Piasecki, Grafitti. IP: 217.153.116.* 12.06.03, 10:46
        Znacie gawryluk z anteny. To cząstkowy punkt widzenia no i ocena. NIe znacie
        jej na codzien, ze wspolpracy. To dopiero kwiatki. Jezu - ręce opadają.
    • Gość: Anka No wreszcie!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 22:58
      Kiedys pochawalilam Piaseckiego i zmieszno mnie z blotem.
      Oznajmiam - PRZEZYLAM.
      Jest dobry. Nie zawsze. Podobnie jak cala reszta typu: bzwzglednie na
      piwerwszym miejscu, zeby nie wiem co OLEJNIK, potem TURSKI i na trzecim miejscu
      LIS, zeby nie wiem co.
      Piasecki ma talent, ale Gawryluk jest tez bardzo dobra.
      Polsat ma dobrych ludzi.
      Lubie tez Rzepczak, ale za chwile poplyna w moja strone gromy. Wiec cichutko
      mowie, ze lubie generanie informacje roznej masci.
      • Gość: eszte Re: No wreszcie!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.01.03, 23:52
        Od kiedy Turski zaczal prowadzic Panorame, stracilem do niego szacunek. O
        ile "7 dni swiat" dobrze prowadzi, o tyle w Panoramie dziala mi na nerwy. Nie
        wiem jaki jest jego wplyw na ksztalt Panoramy ale propagowanie przez niego
        jedynie slusznej linii politycznej jest zenujace.

K
        R
        • Gość: mira@mir Re: No wreszcie!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.68.0.* 22.01.03, 17:46
          Cieszysz sie na darmo, próbowaliśmy ostrzec brać FORUM przed oszołomem -
          sponsorem, bądź sponsorowanym przez gwaizdkę POLSATU. NICI, moderator zdjął po
          minucie. Co tu jest grane, ten DEBIL! nie daje nam nawet wymienić poglądów.
          Podaj dalej - uwaga na astekilws!
        • Gość: aNKA Re: No wreszcie!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 23:55
          Twoja sprawa. Ja ogladam tylko Panoramy prowadzone przez Turskiego. Mniej sie
          podnieca wiadomosciami z USA niz Mr Fox.
          • Gość: eszte Re: No wreszcie!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.01.03, 02:33
            Gość portalu: aNKA napisał(a):
            > Twoja sprawa. Ja ogladam tylko Panoramy prowadzone przez Turskiego. Mniej sie
            > podnieca wiadomosciami z USA niz Mr Fox.

Faktycznie Lisu jest chyba bardziej proamerykanski niz sami Amerykanie. :)
            Chodzilo mi bardziej o sprawy krajowe i ich przedstawianie. Przyklady, ktore
            przychodza mi na mysl:
            1. W dniu kiedy wyszla afera z Rywinem Panorama ograniczyla sie do zdawkowego
            poinformowania o tym pod koniec programu. W niepublicznych mediach to byl temat
            nr 1.
            2. Jak niedawno byly dymisje w rzadzie, to wg Panoramy bylo to strategiczne
            zmiany w sprawnym zespole.

K
            R
        • Gość: Pio Re: No wreszcie!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 09.06.03, 17:34
          Gość portalu: eszte napisał(a):

> Od kiedy Turski zaczal prowadzic Panorame, stracilem do niego szacunek. O
          > ile "7 dni swiat" dobrze prowadzi, o tyle w Panoramie dziala mi na nerwy. Nie
          > wiem jaki jest jego wplyw na ksztalt Panoramy ale propagowanie przez niego
          > jedynie slusznej linii politycznej jest zenujace.
          >
          > K
          > R
          -------------------------

Tez mam takie odczucie. Ale tak sobie mysle ze poprostu dal sie wpuscic w
          kanal. Nie jest urodzonym manipulatorem, a w "programach informacyjnych" TVP
          wytyczne przychodza z gory i prowadzacy musi sie dostosowac.

Ale nie zal mi go. Sam chcial, ma swoje lata i powinien wiedziec w co sie
          pakuje. Twarz, marke ma sie jedna i latwo ja stracic.

Pio
    • Gość: koplik Re: Piasecki, Grafitti. IP: *.warszawa.rmf 22.01.03, 16:30
      Piasecki nie jest zły, Gawryluk tez w porządku tylko czy Graffiti musi chodzić
      o tak różnych i to późnych porach?
    • Gość: Piasecki Re: Piasecki, Grafitti. IP: *.warszawa.rmf 24.01.03, 14:39
      Bardzo mi się ten temat podoba. Piszcie, piszcie...
      • Gość: meg Re: Piasecki, Grafitti. IP: 195.117.28.* 27.01.03, 10:17
        Gość portalu: Piasecki napisał(a):

> Bardzo mi się ten temat podoba. Piszcie, piszcie...

To proszę nas czymś sprowokować.
      • Gość: Kama Re: Piasecki, Grafitti. IP: 149.156.213.* 27.01.03, 13:39
        Panie Piasecki, proznosc jest grzechem a pracowitosc cnota. Biezr sie Pan do
        roboty.
    • Gość: Anka Re: Piasecki, Grafitti. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 10:58
      Dlaczego graffiti nie jest powtarzane o jakiejs normalnej porze? Kropka jest na
      TVN 24, w nocy na TVN i chyba nad ranem jeszcze raz.
      • Gość: PROSTO Z USA Re: Piasecki kontra PIASECKIGATE IP: *.dyn.optonline.net 08.06.03, 21:22
        Czy Waldemar Piasecki to rodzina tego waszego Piaseckiego z TVN.
        Jezeli tak to wspolczuje widzom.

Afera PIASECKIGATE opisana jest szczegolowo na stronach:

www.monitorpolski.com

w dziale PIASECKIGATE w Forum Ochrony Praw Polonii.

P.S. Z tego co wiem TVN z Krakowa jest zainteresowany ta sprawa.

Gość portalu: Anka napisał(a):

> Dlaczego graffiti nie jest powtarzane o jakiejs normalnej porze? Kropka jest
        na
        >
        > TVN 24, w nocy na TVN i chyba nad ranem jeszcze raz.
    • Gość: Kama Re: Piasecki, Grafitti. IP: 149.156.213.* 16.06.03, 12:24
      Cos ostatnio nie moge dotrwac do polnocy. Przydalyby sie powtorki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka