bm_ka 16.06.06, 20:22 Denerwuje mnie sposób w jaki artykułuje dźwięki prezenterka Wydarzeń. Maniera, chrypka .. Chora na gardełko czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konopielka80 Re: Wydarzenia - POLSAT 16.06.06, 20:36 Jeżeli jest to chrypka, to chyba przewlekła, bo ma ją odkąd tylko zaczęła prowadzić Wydarzenia. Może wcześniej też ją miała podczas bycia reporterką, ale nie rzucało sie to tak "na uszy". Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Wydarzenia - POLSAT 16.06.06, 20:57 bm_ka napisała: > Denerwuje mnie sposób w jaki artykułuje dźwięki prezenterka Wydarzeń. > Maniera, chrypka .. Chora na gardełko czy jak? no wiesz,weszłam żeby zaczać ten wątek :),obejrzałam wydarzenia bo faktów nie oglądałam ze względu na mecz ( go Oranje:)) no i znieść jej nie mogłam,no kurcze co to miało być,nie przypominam sobie żeby wcześniej też tak chrypiała. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Wydarzenia - POLSAT 16.06.06, 21:16 ja tez sie dzisiaj musiala przelaczyc babka ma fatalny glos, czy w polsacie nikt tego nie zauwazyl? ktos z takim glosem nie nadaje sie na prezentera Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Wydarzenia - POLSAT 16.06.06, 21:44 się zastanawiałam czy nie mieli nikogo na wymianę Odpowiedz Link Zgłoś