Dodaj do ulubionych

Przystanek Alaska ........

IP: *.acn.pl 25.01.03, 12:06
może by się tak telewizja zdecydowała na powtórkę to już parę lat minęło i
jest wiele osób które by sobie przypomniały ten serial lub obejrzały na
nowo :)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: gjust Re: Przystanek Alaska ........ IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 26.01.03, 14:05
      ja też chętnie bym obejrzała jeszcze raz, to jeden z najlepszych seriali
      wszechczasów!!!
      • sabine Re: Przystanek Alaska ........ 26.01.03, 17:45
        Zgoda. Ale pamiętam jeszcze jeden serial, ktory mnie rozśmieszał.
        Pamiętacie "Na południe"? To taka historyjka o dwóch facetach, jeden to
        policjant z wielkiego miasta, a drugi to kanadyjczyk z królewskiej konnej,
        wszędzie chodził z psem.
        • megi102 Re: Przystanek Alaska ........ 27.01.03, 10:11
          Chyba nie ma takiej możliwośći by powtórzyli Alaskę, wysyłałm kiedyś majle w
          tej sprawie do TV, odpowiedzieli że nie planują. A tak optymistycznie nastrajał
          na kolejny tydzień.

ps. "Na południe" też lubiłam, choć do Alaski to mu ho,ho
          • Gość: Edziak Na poludnie IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.01.03, 10:34
            Kanadyjczyk z konnej mial wilka a nie psa i ten wilk na dodatek byl gluchy. A
            do do Alaski to juz ktos o tym marudzil do TV i podobno maja to powturzyc w
            nastepnej ramowce, czy cos w tym rodzjau. Pojawila sie na DVD przynajmniej tu w
            GB pierwsza seria, moze warto poszukas w ksiegarniach internetowych.
          • basto Re: Przystanek Alaska ........ 29.01.03, 23:55
            POWTÓRZYĆ ALASKĘ. Moim zdaniem stacja która się na to zdecyduje NI POŻAŁUJE.
            Przecież ten serial obrósł już legendą i jest jednym z tych, o których mówi
            się "kultowy". Emitowano go chyba ponad 5 lat temu, jest więc wielu dziś
            młodych, a wtedy dzieciaków, którzy z chęcią by to obejżeli.
            CZYTA TO KTOŚ Z JAKIEJŚ TELEWIZJI ??????!!!!!!!!!!
            • Gość: Daniel Powtórzyć "Przystanek Alaska"! IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 10:01
              Też pisałem do tych ćwoków z TVP.
    • Gość: Aga Re: Przystanek Alaska ........ IP: router:* / 10.102.21.* 31.01.03, 15:13
      Teraz facet, który grał dj'a w "przystanku", gra teraz w "Moim wielkim greckim
      weselu". Warto zobaczyć, choćby dla niego, jak sądzę.
    • Gość: mądry Re: Przystanek Alaska ........ IP: *.torun.pl / 11.11.11.* 01.02.03, 11:01
      Alaska..............to taki mądry serial.Jestem zdecydowanie ZA!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka