Gość: Deotyma IP: *.acn.pl 25.01.03, 12:06 może by się tak telewizja zdecydowała na powtórkę to już parę lat minęło i jest wiele osób które by sobie przypomniały ten serial lub obejrzały na nowo :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gjust Re: Przystanek Alaska ........ IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 26.01.03, 14:05 ja też chętnie bym obejrzała jeszcze raz, to jeden z najlepszych seriali wszechczasów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabine Re: Przystanek Alaska ........ 26.01.03, 17:45 Zgoda. Ale pamiętam jeszcze jeden serial, ktory mnie rozśmieszał. Pamiętacie "Na południe"? To taka historyjka o dwóch facetach, jeden to policjant z wielkiego miasta, a drugi to kanadyjczyk z królewskiej konnej, wszędzie chodził z psem. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Przystanek Alaska ........ 27.01.03, 10:11 Chyba nie ma takiej możliwośći by powtórzyli Alaskę, wysyłałm kiedyś majle w tej sprawie do TV, odpowiedzieli że nie planują. A tak optymistycznie nastrajał na kolejny tydzień. ps. "Na południe" też lubiłam, choć do Alaski to mu ho,ho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Na poludnie IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.01.03, 10:34 Kanadyjczyk z konnej mial wilka a nie psa i ten wilk na dodatek byl gluchy. A do do Alaski to juz ktos o tym marudzil do TV i podobno maja to powturzyc w nastepnej ramowce, czy cos w tym rodzjau. Pojawila sie na DVD przynajmniej tu w GB pierwsza seria, moze warto poszukas w ksiegarniach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
basto Re: Przystanek Alaska ........ 29.01.03, 23:55 POWTÓRZYĆ ALASKĘ. Moim zdaniem stacja która się na to zdecyduje NI POŻAŁUJE. Przecież ten serial obrósł już legendą i jest jednym z tych, o których mówi się "kultowy". Emitowano go chyba ponad 5 lat temu, jest więc wielu dziś młodych, a wtedy dzieciaków, którzy z chęcią by to obejżeli. CZYTA TO KTOŚ Z JAKIEJŚ TELEWIZJI ??????!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Powtórzyć "Przystanek Alaska"! IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 10:01 Też pisałem do tych ćwoków z TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Przystanek Alaska ........ IP: router:* / 10.102.21.* 31.01.03, 15:13 Teraz facet, który grał dj'a w "przystanku", gra teraz w "Moim wielkim greckim weselu". Warto zobaczyć, choćby dla niego, jak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Re: Przystanek Alaska ........ IP: *.torun.pl / 11.11.11.* 01.02.03, 11:01 Alaska..............to taki mądry serial.Jestem zdecydowanie ZA! Odpowiedz Link Zgłoś