Gość: Agent X IP: *.torun.dialup.inetia.pl 25.01.03, 22:07 Startuje już w poniedziałek. www.na-wspolnej.tvn.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forward Re: Na Wspólnej - telenowela TVN 26.01.03, 09:59 Oj będzie trudno, bo konkurencja ze strony TVP (M jak miłość) i Polsatu (Samo życie) jest spora. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Na Wspólnej - telenowela TVN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 11:38 Już po zwiastunach wiem, że trudno będzie to oglądać. Jakiś, taki smutek sam chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent X Dostępne opisy odcinków! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 27.01.03, 16:46 Na www.na-wspolnej.tvn.prv.pl dostępne są opisy pierwszych 16 odcinków... Odcinek 1, poniedziałek, 27 stycznia 2003 r. W wybudowanym niedawno budynku przy ulicy Wspólnej ma odbyć się przyjęcie na cześć Wiktora Brzozowskiego. Przyjaciele świętują zakończenie budowy i przeprowadzkę do nowego domu. Wszyscy czekają na Wiktora, który w tym czasie spotyka się z tajemniczym mężczyzną. W drodze na przyjęcie jego samochód zostaje zepchnięty z drogi. Igor pomaga w przygotowaniach do przyjęcia. Karolina, córka Andrzeja, próbuje zwrócić na siebie jego uwagę, ale chłopak ją ignoruje. Ojciec Igora, chwilowo bezdomny Leszek, próbuje namówić Gabrielę, żeby pozwoliła mu się do niej wprowadzić. Weronika stara się odwieść swoją przyjaciółkę od tego pomysłu. Leszek zauważa Basię Brzozowską wychodzącą z apartamentu Wiktora. Jest zdziwiony, bo recepcjonistka najwyraźniej myśli, że to żona Wiktora, Izabela. Syn Wiktora, Maks, który niedawno wrócił ze szkoły w Stanach Zjednoczonych, nie chce przyjść na przyjęcie na cześć swojego ojca. Roman, kierownik budowy, informuje Andrzeja, że Michał obniżył jakość wykończenia mieszkań. Andrzej kłóci się z bratem. Michał ostrzega Romana, że zamierza go zwolnić. Odcinek 2, poniedziałek, 27 stycznia 2003 r. Przyjęcie na cześć Wiktora przerywa wiadomość o wypadku samochodowym. Wiktor umiera w szpitalu. Przeszukujący mieszkanie Wiktora Leszek rozmawia z jego synem, Maksem. Zrozpaczony chłopak dewastuje elewację budynku i wybija szybę w mieszkaniu Ziębów. Kamil mówi Igorowi, że Karolina jest nim zainteresowana. Igor zdaje sobie z tego sprawę, ale uważa, że to nienajlepszy moment na romans. Leszek przychodzi do Gabrieli, żeby ją pocieszyć. Odnawiają dawny związek. Więcej na www.na-wspolnej.tvn.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent X Na Wspólnej IP: *.torun.dialup.inetia.pl 27.01.03, 21:14 I jakie komentarze? :) www.na-wspolnej.tvn.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erik Re: Doste˛pne opisy odcinków! IP: *.chello.pl 28.01.03, 01:59 Dobrze ze dolaczyles opis odcinkow bo z samego serialu nic nie zrozumialem. Ktos umarl, ktos zbudowal jakis dom (ten duzy apartamentowiec?), scigaly sie dwa samochody, tyle zapamietalem. czy oni wszyscy sa jakas rodzina? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
paw8 Re: Na Wspólnej - telenowela TVN 27.01.03, 21:34 Sporo aktorów wszyscy z niecierpliwością czekają na Viktora a tu on ginie i widzowie go nie widzą, jakiś mierny początek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renifer Re: Na Wspólnej - telenowela TVN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.03, 21:39 Fronczewski sobie nie pograł - biedaczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Na Wspólnej - telenowela TVN 27.01.03, 22:14 widzialam pierwszy odcinek- jakaś kiła straszliwa, jak to można oglądac? Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Na Wspólnej - telenowela TVN 28.01.03, 09:03 Na mój gust ktoś poszedł po najmniejszej acz najkosztowniejszej linii oporu kupił licencje, zaangażował gwiazdy, wynajął duże atelier i co ? Nic, zabrakło najważniejszego, czyli pomysłu. Poza tym miom zdaniem rynek odbioców telenowel jest już w Polsce nasycony przez produkcje TVP i Polsatu więcej widzów po prostu nie będzie. Ja sam zaczynam tęsknić za serialami z USA. Zaczyna mi ich brakować jak słyszę po raz n-ty o jakiejś polskiej lub południowoamerykańskiej telenoweli. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabuchodonozor Re: Na Wspólnej - telenowela TVN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 09:31 Marna ta produkcja i to bardzo , rzeczywiscie nic nie mozna zrozumiec. Jakas gmatwanina powiazan, wszystkie postacie antypatyczne. Dykiel tez serialu nie uratuje. Zupelnie bez pomyslu. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Na Wspólnej - telenowela TVN IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 28.01.03, 09:43 gniot straszny,przynajmniej na razie.wszystko jakieś ospałe,bez zycia.jestem rozczarowana :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Na Wspólnej - telenowela TVN IP: *.pl.bauer.com / 172.28.190.* 28.01.03, 13:06 niestety cienizna!! byłam ciekawa teraz jestem rozczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Na Wspólnej - telenowela TVN IP: gil:* / 192.168.0.* 28.01.03, 13:13 Strasznie słabe. Nie spodziewałem się, że aż tak to będzie marne. Miałem problemy, żeby obejrzeć to do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
_peper Re: Na Wspólnej - telenowela TVN 28.01.03, 13:59 Gniot straszny. A ta dbałość o szczegóły: widzimy jakąś budowę, stoi betoniarka, stoją rusztowania, uczciwie pochlapane wapnem, a wokół..... równiutko rozsypany piaseczek i wszystko dookoła czyściutkie i lśniące, nawet plamki nie ma :))) Ja też chcę takich murarzy - estetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Na Wspólnej - telenowela TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 14:22 _peper napisała: > Gniot straszny. > A ta dbałość o szczegóły: widzimy jakąś budowę, stoi betoniarka, stoją > rusztowania, uczciwie pochlapane wapnem, a wokół..... > równiutko rozsypany piaseczek i wszystko dookoła czyściutkie i lśniące, nawet > plamki nie ma :))) > Ja też chcę takich murarzy - estetów. Albo to - akcja dzieje się w nocy a tu w mieszkaniu za oknem biały dzień (w scenach pocieszania). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent X Opisy nowych odcinków IP: *.torun.dialup.inetia.pl 29.01.03, 07:06 Odcinek 3, wtorek, 28 stycznia 2003 r. Odbywa się pogrzeb Wiktora. Karolina nie czuje się na siłach, żeby pójść na uroczystość. Na cmentarzu Maks oskarża Izabelę, że przyczyniła się do śmierci ojca. Basia postanawia zaopiekować się zdruzgotanym Maksem. Maria i Włodek rozpaczają z powodu zniszczeń w ich nowym mieszkaniu. Maria ma nadzieję, że śmierć Wiktora nie pogorszy ich sytuacji. Na pogrzebie pojawia się Kinga. Michał zdaje sobie sprawę, że to ona była tajemniczą kochanką Wiktora. Zaprasza ją do swojego mieszkania w nadziei, że Kinga odkryje przed nim nieznane szczegóły interesów jego zmarłego brata. Odcinek 4, środa, 29 stycznia 2003 r. Karolina i Maks konsekwentnie unikają swojego towarzystwa. Gabriela postanawia zaopiekować się Maksem. Chłopak wolałby jednak mieszkać u Brzozowskich. Basia zgadza się na jego prośbę bez konsultacji z Andrzejem, co jest później przyczyną kłótni. Leszek ma kłopoty. Nie może spłacić długu, który zaciągnął u bandytów. Michał próbuje przejąć firmę po śmierci Wiktora. Kiedy odsłuchuje jego pocztę głosową odkrywa, że bratu grożono. Odcinek 5, czwartek, 30 stycznia 2003 r. Atmosfera pomiędzy Maksem i Karoliną robi się coraz gorsza. Karolina przyłapuje Maksa w swojej sypialni i wybucha awantura. Andrzej i Karolina narzekają na konieczność mieszkania z Maksem - nie wiedzą, że chłopak jest świadkiem ich rozmowy. Gabriela szuka kogoś do pracy w barze. Monika i Włodek będą rywalizować o posadę. Michał chce dowiedzieć się więcej o wypadku. Odwiedza Bartka w szpitalu. Ten jest jednak nadal nieprzytomny. Leszek ukrywa się przed swoimi prześladowcami. Michał odkrywa, że Wiktor uczestniczył w półlegalnych interesach Leszka. To mogło być przyczyną jego śmierci. Odcinek 6, piątek, 31 stycznia 2003 r. Leszek ma kłopoty. Jest winny przestępcom dużo pieniędzy. Michał sugeruje, że jego problemy mogły być powodem śmierć Wiktora. Gabriela próbuje dowiedzieć się od Leszka, o co chodzi. Każe mu obiecać, że będzie się trzymał z daleka od kłopotów. Leszek prosi Michała i Andrzeja o pożyczkę. Obaj odmawiają. Przed domem czekają na Leszka Artur i Tomasz. Brutalnie wsadzają go do samochodu i odjeżdżają. Konflikt między Karoliną i Maksem narasta. Karolina przeprasza Maksa za swoje zachowanie. Maks wyczuwa nieszczerość. Daje jej jasno do zrozumienia, że wie, że to inicjatywa jej matki. Karolina umawia się z przyjaciółmi na rowery. Basia uważa, że powinna zaprosić też Maksa. Maks, na złość Karolinie, zgadza się na udział w wycieczce. Gabriela poszukuje barmana. Posadą są zainteresowani Włodek i Monika. Maria uważa, że Monika powinna zrezygnować z pracy na rzecz Włodka. Monika upiera się, że ma prawo spróbować. Więcej na www.na-wspolnej.tvn.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Opisy nowych odcinków IP: 195.205.219.* 30.01.03, 00:35 Zobaczylem dzisiejszy odcinek. Alez to straszna bryndza.....haha....fabula sie nie klei, a aktorzy....bozesz ty moj....graja jak umieja a umieja nie wiele....oj, cieniutkie to bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Opisy nowych odcinków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 09:04 Niestety nie da się oglądać, żenująca gra. Najgorsza chyba była w tym njamłodsza Damięcka. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Opisy nowych odcinków IP: *.pl.bauer.com / 172.28.190.* 30.01.03, 10:19 Młoda Damięcka jest tragiczna. Chciałam obejrzeć ostatni odcinek, ale niestety to ponad moje siły. Tyle pieniędzy, TTTacy aktorzy, a rezultat KOSZMARNY, koszmarny....KOSZMARRRRR A może warto było po przeczytaniu scenariusza przeznaczyć pieniądze na biedne dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Opisy nowych odcinków IP: 62.233.139.* 30.01.03, 16:06 ja obejrzałam tylko pierwszy odc. i NIE zamierzam męczyć się przy innych, po prostu przełączam na "M jak Miłość", chociaż do tego serialu przekonałam się dopiero z 9 odcinków temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: Opisy nowych odcinków IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.01.03, 00:09 Nie rozumiem takiej sceny. Na stypie młodszy brat zmarłego wręcz nieprzyjemnie odzywa się do kochanki Wiktora "co ty tutaj robisz?" co oznacza, że wie kim ona jest. Chwilę później zabiega o jej względy i pyta w jakich byli stosunkach. Owa pani najpierw mówi, że luźnymi znajomymi a za chwilę, że przecież się kochali. Albo ja źle odczytuję seny albo są tutaj straszne niekonsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent X Opisy nowych odcinków (2) IP: *.torun.dialup.inetia.pl 01.02.03, 18:46 Odcinek 7, poniedziałek, 3 lutego 2003 r. Leszek nie ma pieniędzy na spłatę długu. Bandyci wywożą go do opuszczonego budynku i biją. Potem zabierają rzeczy z mieszkania Gabrieli. Napięcie pomiędzy Romanem, Andrzejem i Michałem rośnie. Michał planuje przejąć firmę i pozbyć się Romana. Jeden z ludzi Konrada składa mu propozycję udziału w półlegalnych interesach. Michał jest zainteresowany. Karolina, Maks, Kamil, Marta i Igor wybierają się na wycieczkę rowerową. Urządzają wyścig. Karolina ma niegroźny wypadek. Igor opiekuje się nią. Karolina jest nim coraz bardziej oczarowana. Odcinek 8, wtorek, 4 lutego 2003 r. Izabela ma nadzieję, że odziedziczy cały majątek męża. Liczy, że Wiktor nie zostawił testamentu. Gabriela chce wiedzieć, kto splądrował jej mieszkanie. Michał spłaca dług Leszka i przy okazji postanawia nawiązać współpracę z Konradem. Tym samym Leszek zmuszony jest do pracy dla gangstera. Włodek i Monika nadal konkurują o pracę w barze. Monika rzuca wyzwanie Włodkowi, kto więcej zarobi. Odcinek 9, środa, 5 lutego 2003 r. Andrzej i Michał szukają testamentu. Obawiają się, że Izabela przejmie kontrolę nad firmą. Roman i Leszek odwiedzają Bartka w szpitalu. Leszek podejrzewa, że Bartek nie powiedział im wszystkiego. Bartek jest przygnębiony i zirytowany. Leszek tłumaczy Igorowi okoliczności swojego pobicia. Przedstawia siebie jako bohatera, który chciał pomóc napastowanej dziewczynie. Zdaje sobie jednak sprawę, że jeżeli szybko nie wyplącze się z długów, może mieć jeszcze większe kłopoty. Włodek jest na okresie próbnym w barze. Zaprasza swoich przyjaciół, żeby mu pomogli zrobić dobre wrażenie na Gabrieli. Odcinek 10, czwartek, 6 lutego 2003 r. Gabriela ogłasza, że zatrudni Włodka. Zachwycona Maria dziękuje Monice, że pomogła ojcu dostać posadę. Wspólne mieszkanie staje się dla Maksa i Karoliny coraz bardziej uciążliwe. Maks bezskutecznie próbuje naprawić swoje relacje z matką. Rozmowa z Izabelą szybko przeradza się w kłótnię o spadek po Wiktorze. Izabela dowiaduje się, że Wiktor miał skrytkę depozytową. Idzie do banku i zabiera z niej testament, uprzedzając Michała, po czym niszczy oryginalny dokument. Karolina nadal myśli o Igorze. Prosi Martę, żeby wybadała, czy mu się podoba. Michał spotyka się z Kingą. Pod pretekstem randki próbuje wyciągnąć z niej dodatkowe informacje na temat testamentu. Kinga potwierdza, że istnieje kopia dokumentu. Odcinek 11, piątek, 7 lutego 2003 r. Weronika dowiaduje się o romansie Michała i Kingi. Kinga mówi Michałowi, że Wiktor zrobił kopię testamentu. Roznoszą się plotki o tym, że Kinga była kochanką Wiktora. Izabela proponuje Michałowi współpracę. Igor zaczyna przyjaźnić się z Maksem. Karolina prosi Martę, żeby dowiedziała się, co Igor o niej myśli. Marta dowiaduje się, że Igor nie ma dziewczyny. Maria pyta Włodka, ile będzie zarabiał w barze. Włodek podaje zaniżoną kwotę. Niezadowolona Maria renegocjuje z Gabrielą stawkę. Więcej na na-wspolnej.tvn.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent X Opisy nowych odcinków (3) IP: *.torun.dialup.inetia.pl 10.02.03, 12:18 Odcinek 12, poniedziałek, 10 lutego 2003 r. Leszek nie może znaleźć pracy. Michał naciska, żeby pracował dla Konrada. Leszek nie chce wplątać się w nielegalne interesy. Jego romans z Gabrielą trwa. Leszek nie wie, jak dać jej do zrozumienia, że nie jest zainteresowany poważnym związkiem. Maks i Igor wybierają się na przejażdżkę samochodem. Za miastem zatrzymują się w zajeździe. Na widok policjantów chłopcy uciekają tylnym wyjściem. Maks przyznaje, że samochód był kradziony. Igor przypomina sobie, że zostawił w samochodzie plecak z dokumentami. Michał nie chce wdawać się w układy z Izabelą. Bartek dowiaduje się o trwających poszukiwaniach kopii testamentu. Chce spotkać się z Weroniką. Izabela odwiedza Bartka w szpitalu i namawia go do zniszczenia kopii. Odcinek 13, wtorek, 11 lutego 2003 r. Weronika nie popiera romansu Gabrieli i Leszka, który nadal nie może znaleźć pracy. Zdesperowany zgadza się pracować dla Konrada. Zmyśla na użytek Gabrieli historię o dobrze płatnej posadzie w nieruchomościach. Michał chce przyspieszyć prace na budowie. Jego polecenia doprowadzają do poważnego wypadku. Robotnik zostaje ranny. Andrzej obwinia za to Romana, który zostaje zwolniony. Izabela naciska na Bartka, żeby oddał jej kopię testamentu. Bartek postanawia jednak przekazać dokument Weronice. Odcinek 14, środa, 12 lutego 2003 r. Po stracie pracy wściekły Roman upija się i uderza Kamila. Andrzej dowiaduje się, że to Michał, a nie Roman jest odpowiedzialny za wypadek na budowie. Napięcie pomiędzy Michałem i Andrzejem rośnie. Weronika zostaje wykonawcą testamentu. Trwają przygotowania do odczytania dokumentu. Ktoś kradnie oszczędności Karoliny. Karolina podejrzewa Maksa. Andrzej i Basia przesłuchują urażonego chłopaka. Odcinek 15, czwartek, 13 lutego 2003 r. Karolina odzyskuje pieniądze. Wszyscy zbierają się na odczytanie testamentu. Gabriela jest zadowolona z pracy Włodka w barze. Maria chce wiedzieć, co dostaną w spadku. Jest urażona, że nie uczestniczy w odczytaniu testamentu. Daniel przyznaje się Maksowi, że to on ukradł oszczędności Karoliny. Maks oddaje za niego pieniądze. Rodzice gniewają się na Karolinę za jej pochopne oskarżenia. Andrzejowi nie udaje się przywrócić Romana do pracy w firmie. Basia namawia męża, żeby był bardziej stanowczy w kontaktach z bratem. Kłótnie Andrzeja i Michała są coraz bardziej zaciekłe. Odcinek 16, piątek, 14 lutego 2003 r. Weronika odczytuje testament. Firma staje się w równej części własnością Michała, Andrzeja i Maksa. Pozostali otrzymają mniejsze udziały i prezenty. Roman ma wrócić do firmy Brzozowskich, gdyż testament Wiktora gwarantuje mu w niej pracę. Basia pomaga Maksowi poradzić sobie z jego uczuciami do ojca. Maks myśli, że nareszcie uniezależnił się od Izabeli. Jednak w testamencie znajduje się klauzula, mówiąca o tym, że Izabela będzie właścicielką części udziałów syna w firmie do momentu, w którym uzna, że jest on wystarczająco odpowiedzialny. Roman odwiedza Bartka w szpitalu. Opowiada mu o utracie pracy. Bartek obawia się również o swoją przyszłość. Odcinek 17, poniedziałek, 17 lutego 2003 r. Ewa jest zaniepokojona wizytą policji. Pyta Leszka, czy feralnego dnia Igor naprawdę był u niego. Izabela odwiedza Maksa. Odcinek 18, wtorek, 18 lutego 2003 r. Leszek zgadza się dać Igorowi alibi. Basia jest w ciąży. Tymczasem Leszek, który znajduje test ciążowy, jest przekonany, że to Gabriela będzie miała dziecko. Odcinek 19, środa, 19 lutego 2003 r. Basia jest w fatalnym nastroju. Nie chce powiedzieć Andrzejowi o ciąży. Tymczasem Leszek jest przerażony. Nie wie, czy sprosta ojcowskim obowiązkom. Maria pragnie spędzić noc w luksusowym hotelu. Włodek nie ma pieniędzy, by spełnić marzenie żony. Odcinek 20, czwartek, 20 lutego 2003 r. Karolina szantażuje Maksa. Nie wyjawi, że to on ukradł samochód, jeśli pomoże jej zdobyć Igora. Basia w rozmowie z mężem stwierdza, że nie chce tego dziecka. Odcinek 21, piątek, 21 lutego 2003 r. Monika martwi się, że przepadnie jej wycieczka do Tunezji. Szuka sposobu na zdobycie pieniędzy. Andrzej jest zszokowany decyzją Basi. Nie rozumie jej argumentacji. Odcinek 22, poniedziałek, 24 lutego 2003 r. Karolina i Igor umawiają się na pierwszą randkę. Andrzej chce umocnić swoją pozycję w firmie Brzozowskich. W tym celu rezygnuje z państwowej posady. Odcinek 23, wtorek, 25 lutego 2003 r. Igor coraz więcej czasu spędza z Leszkiem i Gabrysią. Ewa jest tym mocno zaniepokojona. Czuje, że traci syna. Izabela podburza Michała przeciwko Andrzejowi. Odcinek 24, środa, 26 lutego 2003 r. Maria i Włodek kłócą się. W domu Ziębów narasta nerwowa atmosfera. Ewa boi się, że Igor straci do niej cały szacunek. Prosi Leszka o wsparcie. Odcinek 25, czwartek, 27 lutego 2003 r. Basia rozważa urodzenie dziecka. Ciąża w jej wieku to duże ryzyko. O swoich rozterkach i wątpliwościach rozmawia z Weroniką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana ZENADA!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.11.142.* 10.02.03, 13:49 chcialam, naprawde chcialam dac im sznse,ale... jakis koszmar, scenariusz chyba z najgorszego poludniowoamerykanskiego serialu wzieli. nic nie rozumiem. dilaogi sie nie kleja, akcja tak wartka ze mozna obiad w miedzy czasie ugotowac, a te wnetrza taka fuszerka ze boki zrywac, placu budowy to scenarzysci chyab nigdy nie widzieli ;-)) popieram : lepiej by na biedne dzieci dali ta kase!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Na Wspólnej - telenowela TVN IP: *.acn.waw.pl 10.02.03, 16:51 Gość portalu: Agent X napisał(a): > Startuje już w poniedziałek. > > <a href="http://www.na-wspolnej.tvn.prv.pl"target="_blank">www.na- wspolnej.tvn. > prv.pl</a> proponuje aby tak jak inne seriale tego typu nazywać wspólnie Chwila dla Debila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: Na Wspólnej - telenowela TVN IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 22:07 A dziś. Kuchnia u żony Wiktora. Umeblowana w Ikei. Dość pusta oczywiście. Drogie garnki i w tym wszystkim czajnik z marketu za 20zł, najzwyklejszy i jeszcze zajmuje pół ekranu. ;-) Typowa argentyńska telenowela się z tego robi. Wszyscy są wredni, knują za plecami. Dobra kobieta ma złego mężczyznę, dzieci bogaczy są rozpuszczone i złośliwe, a tych biedniejszych mają kryształowe charakerki. A miałam nadzieję, na fajny serial. Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Na Wspólnej - telenowela TVN 13.02.03, 10:48 Ja też jestem zaskoczony, oczekiwałem czegoś więcej.Nie sądzę aby udało się przebić przez emitowany we wtorek i w środę na Dwójce "M jak miłość". Szkoda że skorzytano z licencji i nie pokuszono się o własną historię. TVN to wiadomości i jeszcze długo tak będzie. Forward Odpowiedz Link Zgłoś