Dodaj do ulubionych

A JA IRKA BARDZO LUBIE!!!!!!!!!!!

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 11:10
Po pierwsze - Big Brother nie jest po to, zeby ogladac przecietnych ludzi.
Przecietnosc mamy na co dzien. Po drugie - czy chcecie tego czy nie, Irek
osiagnal juz swoj cel - bedac najbardziej kontrowersyjnym mieszkancem -
poprawka - jedynym (!!!) kontrowersyjnym mieszkancem stal sie
najpopularniejszy. Rzucajac wyzwiskami w jego strone robicie mu tylko reklame.
Jak powiedzial Marylin Manson - "Kazde uczucie - szczegolnie nienawisc - jest
lepsze od obojetnosci". Zwroccie uwage na to, ze o nikim tak czesto nie
dyskutujecie na tym forum, jak wlasnie o Irku. Nie rozmawiacie o Agnieszce,
Marzenie, Basce, Jurku itd..bo po prostu nie ma o czym. Co do rzekomego
chamstwa Irka - Boguska tez nie jest specjalnie kulturalna - niejednokrotnie
obrazila ludzi mieszkajacych na wsi. Podsumowujac - Irek to jedyna postac,ktora
nadaje sie do tego programu. Pozdrawiam wszystkich i czekam na komentarze.
Dajcie upust Swojej nienawisci i nietolerancji!!! Niech Wam to wyjdzie na
zdrowie (choc wiadomo powszechnie, ze zlosc pieknosci szkodzi :). Napedzajcie
firme "IREK"!!!!! :))).
Obserwuj wątek
    • Gość: MAK Re: A JA IRKA BARDZO LUBIE!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 01.11.01, 12:00
      Jakoś nie mogę tej żólci utoczyć. Też uważam, że Irek to ciekawa i
      kontrowersyjna postać w tym programie. Ma kręgosłoup w przeciwieństwie do
      reszty mieszkańców. Czasami trochę mnie drażni, kiedy się powtarza z dowcipami,
      lub brak mu sensownej argumentacji w prostych dyskusjach, niepotrzebnie czasem
      się upiera no i mógłby się myć (nie wąchałem!), ale i tak jest lepszy. Ma takie
      swoje chwile zastoju (myslę wtedy, że już się wypalił), poczym zaskakuje czymś
      zupełnie nowym. Duży plus też za to, że nie dał się spacyfikować grupie zaraz
      po zakończeniu strajku. Facet ma po prostu jaja.
      • heron IREK JEST OK!!! 06.11.01, 22:30
        JEDYNA BARWNA POSTAĆ W TEJ SZAREJ MASIE.
        BRAKUJE MU INTELIGENCJI ALE MA FANTAZJE I ZA TO GO LUBIĘ.
        JEGO AROGANCJE TO TYLKO OBRONA PRZED SZARACZKAMI.
        A SWOJĄ DROGĄ CO ZA DEBILE WYBRALI TYCH NUDASÓW?
        ED
    • Gość: xxx A JA IRKA BARDZO NIE LUBIE!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.11.01, 14:40
      Dla mnie Irek jest po prostu prymitywem. Do tego nudnym. Nie wydaje mi sie po
      prostu, ze ciekawym jest chodzenie w majtkach na glowie, podspiewywanie, i,
      cokolwiek innego on tam jeszcze robi, choc chyba niewiele wiecej. A, jeszcze
      zaczepia innych. Zdenerwowal mnie juz na samym poczatku, gdy wszedl do programu z
      napisem "Big Grubas" (chyba) na plecach - jest to doprawdy zalosny sposob na
      zwrocenie na siebie uwagi. Duzo bardziej cenie ludzi, ktorzy odrozniaja sie od
      innych subtelnoscia, cieplem, serdecznoscia, inteligentnym poczuciem humoru,
      pomyslowoscia o wiekszym zakresie niz przewracanie ubran na lewa strone czy
      noszenie smoczka. Irek nie potrafi chyba wybic sie w jakikolwiek "kulturalny"
      sposob, a moze po prostu uznal, ze sposob "na wariata" jest latwiejszy. W kazdym
      przypadku, mnie to nie odpowiada.
      Przykro mi, ale Irek to nie moj (plytki, jak niektorzy twierdza) poziom.
      • Gość: MAK Re: A JA IRKA BARDZO NIE LUBIE!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 01.11.01, 15:03
        Do xxx! Ja też wolałbym kogoś z bardziej wyrafinowanym humorem ale biorę to co
        dają. Natomast niewątpliwą zaletą Irka jest, że ma własne zdanie i bardzo
        skutecznie go broni. Te majty na głowie i smoczek odrzucam, jako zbedne
        rekwizyty. Pozostali mało mnie interesują bo są nijacy, a humor też mają
        ciężkawy, słyszałem ich produkcje.
        • Gość: xxx Re: A JA IRKA BARDZO NIE LUBIE!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.11.01, 15:19
          Gość portalu: MAK napisał(a):

> Do xxx! Ja też wolałbym kogoś z bardziej wyrafinowanym humorem ale biorę to co
          > dają. Natomast niewątpliwą zaletą Irka jest, że ma własne zdanie i bardzo
          > skutecznie go broni. Te majty na głowie i smoczek odrzucam, jako zbedne
          > rekwizyty. Pozostali mało mnie interesują bo są nijacy, a humor też mają
          > ciężkawy, słyszałem ich produkcje.

Ja niestety nie jestem w stanie zobaczyc w Irku nic poza majtacsami. To znaczy
          nic ciekawego. Bo widze, ze to inteligentny facet, ze zagubiony i niepewny. Ale
          nie widze tego wlasnego zdania - w kazdym razie zadnego wartego obrony. Choc ta
          obrona jest tak kiepska, ze tak jakby jej nie bylo.
          A co do pozostalych - doszlam wlasnie do wniosku, ze naprawde wiele osob tam
          lubie. W BBI mialam problem z wybraniem trojki finalowej, bo po prostu nie
          darzylam tam sympatia az 3 osob. A tu? Tu z tych co zostali darze spora sympatia
          Wojtka W., Agnieszke i Marzene, ale tez i Dawid jest spoko. Dodaj Ilone, Wojtka
          G. (i mojego nieodzalowanego Irka G. z Ty Wybierasz) i sa ponad 2 finaly. Sa po
          prostu sympatyczni, mili, ciepli (WW, A, M,D) lub ciekawi i smialo wyrazajacy
          siebie (I, WG). A Irek - Irek jest dla mnie nikim. I nie poswiecilabym mu nawet
          jednego zdania, gdyby nie jego "fenomen".
          • buckley Re: A JA IRKA BARDZO NIE LUBIE!!!!!!!!!!! 01.11.01, 17:05
            Gość portalu: xxx napisał(a):

> Gość portalu: MAK napisał(a):
            >
            > > Do xxx! Ja też wolałbym kogoś z bardziej wyrafinowanym humorem ale biorę t
            > o co
            > > dają. Natomast niewątpliwą zaletą Irka jest, że ma własne zdanie i bardzo
            > > skutecznie go broni. Te majty na głowie i smoczek odrzucam, jako zbedne
            > > rekwizyty. Pozostali mało mnie interesują bo są nijacy, a humor też mają
            > > ciężkawy, słyszałem ich produkcje.
            >
            > Ja niestety nie jestem w stanie zobaczyc w Irku nic poza majtacsami. To znaczy
            > nic ciekawego. Bo widze, ze to inteligentny facet, ze zagubiony i niepewny. Ale
            >
            > nie widze tego wlasnego zdania - w kazdym razie zadnego wartego obrony. Choc ta
            >
            > obrona jest tak kiepska, ze tak jakby jej nie bylo.
            > A co do pozostalych - doszlam wlasnie do wniosku, ze naprawde wiele osob tam
            > lubie. W BBI mialam problem z wybraniem trojki finalowej, bo po prostu nie
            > darzylam tam sympatia az 3 osob. A tu? Tu z tych co zostali darze spora sympati
            > a
            > Wojtka W., Agnieszke i Marzene, ale tez i Dawid jest spoko. Dodaj Ilone, Wojtka
            >
            > G. (i mojego nieodzalowanego Irka G. z Ty Wybierasz) i sa ponad 2 finaly. Sa po
            >
            > prostu sympatyczni, mili, ciepli (WW, A, M,D) lub ciekawi i smialo wyrazajacy
            > siebie (I, WG). A Irek - Irek jest dla mnie nikim. I nie poswiecilabym mu nawet
            >
            > jednego zdania, gdyby nie jego "fenomen".

Kobieto! Jeszcze raz sobie przeczytaj to, co napisałaś! Lubisz WW,A,M,D, bo są
            według Ciebie "sympatyczni, mili, ciepli". Szkoda tylko, że ty taka nie jesteś
            droga Hipokrytko! Juz samym stwierdzeniem, ze Irek jest "nikim" wystawiasz sobie
            ocene - chyba nie musze mowic jaka. To nie ty powinnas oceniac, czy ktos jest
            kims, czy nie. I JESZCZE PARE SLOW DO WSZYSTKICH - AKURAT WYGLAD I CIUCHY SA
            OSTATNIA RZECZA JAKA POWINNISMY SIE KIEROWAC W KONTAKTACH MIEDZYLUDZKICH. MOZESZ
            ODRZUCAC ZACHOWANIE IRKA, ALE WIDOCZNIE NIE UWAZASZ SIE ZA OSOBE TOLERANCYJNA
            SKORO JAWNIE KRYTYKUJESZ POWIERZCHOWNOSC. ZYJEMY W XXI WIEKU I NIKT NIE ZABRANIA
            CHODZENIA W ŁACHACH - DRAZNI CIE TO , TO WYLACZ TELEWIZOR I IDZ LEPIEJ DO
            KOSCIOLA.
            • Gość: JJ Re: A JA IRKA BARDZO NIE LUBIE!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 01.11.01, 18:33
              Nie wrzeszcz tak, bo uszy bola.
            • Gość: xxx jednak odpowiem, choc mna rzuca IP: *.chello.pl 02.11.01, 16:10
              buckley napisał(a):
              > Kobieto! Jeszcze raz sobie przeczytaj to, co napisałaś! Lubisz WW,A,M,D, bo są
              > według Ciebie "sympatyczni, mili, ciepli".

I co w tym zlego???

> Szkoda tylko, że ty taka nie jesteś droga Hipokrytko!

Coz, zwykle w innych najbardziej cenimy to, czego nam samym brakuje ;-)

> Juz samym stwierdzeniem, ze Irek jest "nikim" wystawiasz sobi
              > e
              > ocene - chyba nie musze mowic jaka.

Jednak chcialabym sie dowiedziec. Przykro mi, ale ktos, kto (w moim odczuciu!)
              nie wyroznia sie niczym za wyjatkiem majtek na glowie i smoczka w ustach jest
              NIKIM.

> To nie ty powinnas oceniac, czy ktos jest
              > kims, czy nie.

Nie wiem czy wiesz, ale to forum nie sluzy do wyslawiania pod niebiosa Irka, ale
              do tego, aby kazdy mogl wyrazic swoje zdanie na temat programu, uczestnikow, do
              dyskusji miedzy osobami o odmiennych pogladach - niestety, niezwykle tu rzadkiej.

> I JESZCZE PARE SLOW DO WSZYSTKICH - AKURAT WYGLAD I CIUCHY SA
              > OSTATNIA RZECZA JAKA POWINNISMY SIE KIEROWAC W KONTAKTACH MIEDZYLUDZKICH. MOZES
              > Z
              > ODRZUCAC ZACHOWANIE IRKA, ALE WIDOCZNIE NIE UWAZASZ SIE ZA OSOBE TOLERANCYJNA
              > SKORO JAWNIE KRYTYKUJESZ POWIERZCHOWNOSC. ZYJEMY W XXI WIEKU I NIKT NIE ZABRANI
              > A
              > CHODZENIA W ŁACHACH -

Nietolerancyjny jest ten, kto nie pozwala innym na tworzenie ich wlasnych
              kryteriow oceny. A jednym z moich, najwiecej chyba mowiacym o czlowieku, jest to,
              jak czlowiek stara sie zaprezentowac innym - a sposob ubrania i zachowania
              zdecydowanie naleza do srodkow jakich uzywamy starajac sie pokazac siebie.

> DRAZNI CIE TO , TO WYLACZ TELEWIZOR I IDZ LEPIEJ DO
              > KOSCIOLA.

no comments!

pozdrawiam mimo to,
              hipokrytka, zagorzala katoliczka, pusta i powierzchowna,
              XXX
          • Gość: MAK Re: A JA IRKA BARDZO NIE LUBIE!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 01.11.01, 19:31
            Do xxx! Ja też wolałem Ilonę i Glanca, tego z "Ty wybierasz" nie widziałem
            (miałem w ogóle nieoglądać 2 edycji). Agnieszkę nawet lubię, prócz strażaka i
            może Boguchy, nikt mi tam właściwie nie przeszkadza. jednak samo bycie miłym to
            trochę za mało. Chciałbym aby w programie coś się działo, a ruch w "interesie"
            niestety zapewnia Irek. Prawdę powiedziawszy bardziej zaczyna mnie interesować
            to co się dzieje tu, na forum, niż sam program.
            • Gość: Staś Re: A JA IRKA BARDZO LUBIE!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 09:41
              Irek jest fajny!
              • Gość: Yogi Re: A JA IRKA BARDZO LUBIE!!!!!!!!!!! IP: 192.168.11.* 02.11.01, 14:34
                Na początku Irek drażnił mnie swoim ubiorem, fryzurą, napastliwością, kiepską
                dykcją, dziwnymi teoriami itd. Jednak z czasem gdy więcej go słuchałem, niż
                oglądałem powoli zacząłem przekonywać się, że to wcale nie jest taki głupi
                facet. Gdyby odrzucił te wszystkie rekwizyty i przebieranki, które robi pod
                niewyrobioną publiczkę, a bardziej skupił się na pokazaniu swoiej wewnętrzej
                indywidualności, to uzyskałby lepszy efekt i przychylność większej rzeszy
                oglądaczy. Chciał zwrócić na siebie uwagę, szokować, być kontrowersyjną
                postacią i to w 100% osiągnął, jednak żeby wygrać ten program to trochę za
                mało... Publiczność nagradza tych dobrych, ułożonych, sympatycznych i
                przeciętnych (np. Janusz Dzięcioł), Irek ciepły i sympatyczny na pewno nie jest
                i nie jest też przeciętniakiem, więc jego szanse dojścia do finału są znikome.
                Wiele osób krytykuje noszenie niegustownych ubrań na lewą stronę, majtek na
                głowie, smoczka itd. ale zastanówcie się przez chwilę ile odwagi wymagało
                stworzenie takiego "image'u", przecież każdy kto występuje w telewizji pragnie
                pokazać się z jak najlepszej strony, pięknie się czesze, maluje ubiera, stara
                się wysławiać jak najlepiej itd. Doskonale to widać w przypadku rewii mody jaką
                prezentują W. Witczak, Ania czy Kubuś, a kwiecistą mowę Juruś i Agnieszka.
                Każdy z nich chce uchodzić za lepszego niż jest w rzeczywistości, boją się dać
                plamę, bo przecież cała Polska patrzy, a Irek? Irek ma to głęboko w nosie, jest
                abnegatem, który wygłasza niepopularne opinie, podkreśla swoją odrębność, nie
                dba o przychylność współmieszkańców i nie ukrywa że ma ciężki charakter. Nie
                jestem bezkrytycznym wielbicielem Irka, ale cenię go za to, że w odważył się
                być INNY!
                • Gość: pet Re: A JA IRKA BARDZO LUBIE!!!!!!!!!!! IP: 141.145.177.* 02.11.01, 15:13
                  wlasnie !
                • Gość: xxx Re: A JA IRKA BARDZO LUBIE!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 02.11.01, 15:56
                  Gość portalu: Yogi napisał(a):

> Na początku Irek drażnił mnie swoim ubiorem, fryzurą, napastliwością, kiepską
                  > dykcją, dziwnymi teoriami itd. Jednak z czasem gdy więcej go słuchałem, niż
                  > oglądałem powoli zacząłem przekonywać się, że to wcale nie jest taki głupi
                  > facet. Gdyby odrzucił te wszystkie rekwizyty i przebieranki, które robi pod
                  > niewyrobioną publiczkę, a bardziej skupił się na pokazaniu swoiej wewnętrzej
                  > indywidualności, to uzyskałby lepszy efekt i przychylność większej rzeszy
                  > oglądaczy. Chciał zwrócić na siebie uwagę, szokować, być kontrowersyjną
                  > postacią i to w 100% osiągnął, jednak żeby wygrać ten program to trochę za
                  > mało... Publiczność nagradza tych dobrych, ułożonych, sympatycznych i
                  > przeciętnych (np. Janusz Dzięcioł), Irek ciepły i sympatyczny na pewno nie jest
                  >
                  > i nie jest też przeciętniakiem, więc jego szanse dojścia do finału są znikome.
                  > Wiele osób krytykuje noszenie niegustownych ubrań na lewą stronę, majtek na
                  > głowie, smoczka itd. ale zastanówcie się przez chwilę ile odwagi wymagało
                  > stworzenie takiego "image'u", przecież każdy kto występuje w telewizji pragnie
                  > pokazać się z jak najlepszej strony, pięknie się czesze, maluje ubiera, stara
                  > się wysławiać jak najlepiej itd. Doskonale to widać w przypadku rewii mody jaką
                  >
                  > prezentują W. Witczak, Ania czy Kubuś, a kwiecistą mowę Juruś i Agnieszka.
                  > Każdy z nich chce uchodzić za lepszego niż jest w rzeczywistości, boją się dać
                  > plamę, bo przecież cała Polska patrzy, a Irek? Irek ma to głęboko w nosie, jest
                  >
                  > abnegatem, który wygłasza niepopularne opinie, podkreśla swoją odrębność, nie
                  > dba o przychylność współmieszkańców i nie ukrywa że ma ciężki charakter. Nie
                  > jestem bezkrytycznym wielbicielem Irka, ale cenię go za to, że w odważył się
                  > być INNY!

Alez wlasnie to mnie w Irku denerwuje. To, ze moglby byc Kims, a z nieznanych mi
                  blizej przyczyn, moze ze zwyklego lenistwa, checi pojscia po najmniejszej linii
                  oporu, zatraca swe mozliwosci i rozmienia je na drobne w przebierankach,
                  dziecinnych zartach i sileniem sie na oryginalnosc. Dla mnie innosc,
                  indywidualizm i oryginalnosc to cos duzo wiecej niz pokazowki ala Irek czy
                  wczesniej Gulczas. To cos co siedzi w czlowieku gleboko, co trzeba w sobie
                  pielegnowac i co wcale nie musi objawiac sie dziwacznym zachowaniem i
                  odroznianiem na sile.
                  Gdyby Irek byl po prostu pustym i glupim kolesiem marzacym o karierze (a i tacy w
                  programie sa) to nie poswiecilabym mu ani zdania, ale marnowanie szans jakie ma
                  powoduje, ze nie jestem w stanie ani go szanowac ani polubic.
                  Pozdrawiam wszystkich za i przeciw,
                  XXX
                  • Gość: Yogi Re: A JA IRKA BARDZO LUBIE!!!!!!!!!!! IP: 192.168.11.* 05.11.01, 15:21
                    Gość portalu: xxx napisał(a):

> Gość portalu: Yogi napisał(a):
                    >
                    > > Na początku Irek drażnił mnie swoim ubiorem, fryzurą, napastliwością, kiep
                    > ską
                    > > dykcją, dziwnymi teoriami itd. Jednak z czasem gdy więcej go słuchałem, n
                    > iż
                    > > oglądałem powoli zacząłem przekonywać się, że to wcale nie jest taki głupi
                    >
                    > > facet. Gdyby odrzucił te wszystkie rekwizyty i przebieranki, które robi po
                    > d
                    > > niewyrobioną publiczkę, a bardziej skupił się na pokazaniu swoiej wewnętrz
                    > ej
                    > > indywidualności, to uzyskałby lepszy efekt i przychylność większej rzeszy
                    > > oglądaczy. Chciał zwrócić na siebie uwagę, szokować, być kontrowersyjną
                    > > postacią i to w 100% osiągnął, jednak żeby wygrać ten program to trochę za
                    >
                    > > mało... Publiczność nagradza tych dobrych, ułożonych, sympatycznych i
                    > > przeciętnych (np. Janusz Dzięcioł), Irek ciepły i sympatyczny na pewno nie
                    > jest
                    > >
                    > > i nie jest też przeciętniakiem, więc jego szanse dojścia do finału są znik
                    > ome.
                    > > Wiele osób krytykuje noszenie niegustownych ubrań na lewą stronę, majtek n
                    > a
                    > > głowie, smoczka itd. ale zastanówcie się przez chwilę ile odwagi wymagało
                    > > stworzenie takiego "image'u", przecież każdy kto występuje w telewizji pra
                    > gnie
                    > > pokazać się z jak najlepszej strony, pięknie się czesze, maluje ubiera, st
                    > ara
                    > > się wysławiać jak najlepiej itd. Doskonale to widać w przypadku rewii mody
                    > jaką
                    > >
                    > > prezentują W. Witczak, Ania czy Kubuś, a kwiecistą mowę Juruś i Agnieszka.
                    >
                    > > Każdy z nich chce uchodzić za lepszego niż jest w rzeczywistości, boją się
                    > dać
                    > > plamę, bo przecież cała Polska patrzy, a Irek? Irek ma to głęboko w nosie,
                    > jest
                    > >
                    > > abnegatem, który wygłasza niepopularne opinie, podkreśla swoją odrębność,
                    > nie
                    > > dba o przychylność współmieszkańców i nie ukrywa że ma ciężki charakter. N
                    > ie
                    > > jestem bezkrytycznym wielbicielem Irka, ale cenię go za to, że w odważył
                    > się
                    > > być INNY!
                    >
                    > Alez wlasnie to mnie w Irku denerwuje. To, ze moglby byc Kims, a z nieznanych m
                    > i
                    > blizej przyczyn, moze ze zwyklego lenistwa, checi pojscia po najmniejszej linii
                    >
                    > oporu, zatraca swe mozliwosci i rozmienia je na drobne w przebierankach,
                    > dziecinnych zartach i sileniem sie na oryginalnosc. Dla mnie innosc,
                    > indywidualizm i oryginalnosc to cos duzo wiecej niz pokazowki ala Irek czy
                    > wczesniej Gulczas. To cos co siedzi w czlowieku gleboko, co trzeba w sobie
                    > pielegnowac i co wcale nie musi objawiac sie dziwacznym zachowaniem i
                    > odroznianiem na sile.
                    > Gdyby Irek byl po prostu pustym i glupim kolesiem marzacym o karierze (a i tacy
                    > w
                    > programie sa) to nie poswiecilabym mu ani zdania, ale marnowanie szans jakie ma
                    >
                    > powoduje, ze nie jestem w stanie ani go szanowac ani polubic.
                    > Pozdrawiam wszystkich za i przeciw,
                    > XXX

Głównym adresatem tego programu nie jest śmietanka intelektualna kraju, tylko
                    tzw. "normalsi", a dla nich właśnie indywidualność i oryginalność są to:
                    przebieranki, dziwaczne zachowanie, majtki na głowie i pokazówki (tak jak to
                    określiłeś), wiec Irek doskonale dopasowuje się du gustu przeciętnego oglądacza
                    Big Brothera, gdyby ubrany w nienagannie skrojony garnitur z więlką elkowencją
                    zaczął rozprawiać o Heideggerze czy fenomenologii, to zostałby okrzyknięty
                    ostatnim nudziarzem i kretynem i wyleciałby przy pierwszej nominacji. Uważam, że
                    on doskonale wie co robi a kolejne wygrane nominacje utwierdzają go w tym
                    przekonaniu.
            • Gość: xxx Re: A JA IRKA BARDZO NIE LUBIE!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 02.11.01, 16:02

> Do xxx! Ja też wolałem Ilonę i Glanca, tego z "Ty wybierasz" nie widziałem
              > (miałem w ogóle nieoglądać 2 edycji). Agnieszkę nawet lubię, prócz strażaka i
              > może Boguchy, nikt mi tam właściwie nie przeszkadza. jednak samo bycie miłym to
              >
              > trochę za mało. Chciałbym aby w programie coś się działo, a ruch w "interesie"
              > niestety zapewnia Irek. Prawdę powiedziawszy bardziej zaczyna mnie interesować
              > to co się dzieje tu, na forum, niż sam program.

Chybabym nie ogladala programu, gdyby nie forum - najciekawsze wlasnie w BB jest
              to jak roznie ludzie oceniaja to samo, tych samych ludzi, w tych samych
              sytuacjach. Wynika to po czesci z tego czego szukamy w programie jako rozrywce
              (ja np ruchu mam dosc na ulicach, ewentualnie w filmach sensacyjnych; w BB wole
              ogladac ludzi na ktorych w minimalnym choc stopniu mogloby mi zalezec, a wiec
              wlasnie cieplych i sympatycznych, choc moze i troche nudnych), a i z tego co
              cenimy w ludziach na codzien, jaki sami jestesmy i jakimi chcielibysmy byc.
              Teraz ktos mi powie, ze wlasnie Irek ze swa "kontrowersyjnoscia" jest motorem
              napedzajacym dyskusje na forum - moze, ale dyskusje na poziomie troche kiepskim i
              o dosc ograniczonej tematyce.
              • Gość: MAK Re: A JA IRKA BARDZO NIE LUBIE!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 03.11.01, 13:20
                Napisałaś wcześniej o dwóch finałach, wymieniając kolejno Wojtka, Agnieszkę
                Marzenę, ale dalej także Ilonę i Glanca. Ponieważ wolę ludzi bardziej
                wyrazistych wolałbym Ilonę, Glanca (na niego stawiałem przeciwko Irkowi)i
                Agnieszkę(?!), tylko co ja mam zrobić kiedy dwojga już nie ma, a mam żal do
                części mieszkańców za koalicję przeciwko W.G. i ich niechęć do jakiegokolwiek
                działania. Irek jest moim mścicielem za tą "krzywdę".
                Ps. Skaczę teraz trochę po twoich postach, trochę się nawojowałaś na forum
                (wcześniej nie widziałem bo jestem na "gościnnych występach", gdyż zwykle
                siedzę na Onecie).
                • Gość: xxx Re: A JA IRKA BARDZO NIE LUBIE!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 04.11.01, 16:03

> Napisałaś wcześniej o dwóch finałach, wymieniając kolejno Wojtka, Agnieszkę
                  > Marzenę, ale dalej także Ilonę i Glanca. Ponieważ wolę ludzi bardziej
                  > wyrazistych wolałbym Ilonę, Glanca (na niego stawiałem przeciwko Irkowi)i
                  > Agnieszkę(?!), tylko co ja mam zrobić kiedy dwojga już nie ma, a mam żal do
                  > części mieszkańców za koalicję przeciwko W.G. i ich niechęć do jakiegokolwiek
                  > działania. Irek jest moim mścicielem za tą "krzywdę".
                  > Ps. Skaczę teraz trochę po twoich postach, trochę się nawojowałaś na forum
                  > (wcześniej nie widziałem bo jestem na "gościnnych występach", gdyż zwykle
                  > siedzę na Onecie).

Powojowac lubie, choc szczerze powiedziawszy, to troche mi przeciwnikow
                  odpowiednich brak ;-(
                  A o Glanca to mam (nieuzasadniony, wiem) zal do Irka. Ze Wojtka nominowali -
                  rozumiem (troche) - sam stawial sie, zaczepial z pelna premedytacja. A widzowie
                  zadecydowali, ze wola ogladac Irka niz Glanca. I tego nie rozumiem. Tak wiec Irek
                  zadnym "mscicielem" dla mnie nie bedzie. ;-)
                  Pozdrawiam,
                  XXX

ps i zostan z nami, a nie z onetowcami!
                  • Gość: MAK Re: Do XXX IP: *.acn.waw.pl 04.11.01, 16:51
                    Pewnie zostane, ale chwilowo nie walcze, odczuwam obojetnosć. To chwilowe
                    załamanie poziomem programu.
                    Pozdrawiam również.
                    • Gość: xxx Re: Do XXX IP: *.chello.pl 04.11.01, 17:18

> Pewnie zostane, ale chwilowo nie walcze, odczuwam obojetnosć. To chwilowe
                      > załamanie poziomem programu.
                      > Pozdrawiam również.

Nie zalamuj sie! Teraz moze byc juz tylko lepiej!
                      A na forum zawsze jest o co walczyc! :-)
                      pozdrawiam again,
                      XXX
      • Gość: olka Re: A JA IRKA BARDZO NIE LUBIE!!!!!!!!!!! IP: *.mch.tli.de 06.11.01, 18:08
        wedlug ciebie udawanie intelektualsty i dżentelmena tak jak to robi jerzy jest
        lepsze, przez takie morze niedojdow jak jurek czasem cieszko sie przebic innym
        tylko dlatego ze zwyczajnie zbior ludzi na poziomie jest jest malo liczny w
        porownaniu do takich jureczkow, a i w tym zbiorze nie ma zbyt wielu odwaznych
        zeby sie od takiego ustawic plecami latwiej sie ustawic plecami od irka on moze
        nie jest wybitnie inteligentny ale wyczuwam u niego jakas zyciowa madrosc i
        dobroc, on moze innych obraza, dokucza innym ale nigdy nie bywa okrutny, w
        przeciwienstwie od innych, taki jureczek gdyby go grupa odrzucala tak jak irka
        juz dawno przestalby byc taki opanowany, zreszta juz mu puszczaja nerwy, a nie
        dostaje przeciez takich kopniakow jak irek, irek jako zodiakalny rak jest
        bardzo wrazliwy to widac, ale co u rakow nietypowe nadal sie trzyma mimo
        kopniakow ktore dostaje od grupy
    • Gość: valdi Re: A JA IRKA BARDZO LUBIE!!!!!!!!!!! IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 18:54
      no to masz koleś problem!
    • Gość: srk76 Re: A JA IRKA BARDZO LUBIE!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 13:06
      Masz calkowita racje . TYlko irek sie nadaje do programu
      reszta facetow jest jalowa bez wyrazu , babki natomiast sa dosc
      zroznicowane ale i tak aga ze swoja inteligentna wrecz poetycka
      naiwnoscia wywalczyla u mnie pierwsze miejce .
      final irek - aga to by bylo to co bym sobie zyczyl w tej edycji
      prawdopodobnie jednak ludzie wywyzsza wielkoslownego jurka lub
      maminsynka kubusia a z dziewczyn nic nie wnoszaca oprocz fajnych
      stringow marzenke.
      ale co mozna sie spodziewac po spoleczenstwie w ktorym w swieto zmarlych
      organizuje sie disco , w wigilie mcdonaldy sa pelne , a leper jest
      wicemarszalkiem ? tylko kolejnej kichy typu janusz is the winner !
      zegna was ze stolicy polski poludniowej wasz nowy korespondent srk76 bye!
      • Gość: Małgosia Re: A JA IRKA BARDZO LUBIE!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.01, 13:15
        A ja nie !!!!!!!!!!!
    • Gość: orka Irus trzymaj sie ! Kochamy Cię IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 18:08
      A ja IRKA bardzo lubię. Ma odwage byc ekscentrykiem. Potrafi to robic
      naturalnie i z dzwiekiem. Poza tym jest inteligentny i nie włazi publiczności
      do dupci , jak super karmelek Juruś.
      • Gość: Ula Re: Irus trzymaj sie ! Kochamy Cię IP: *.teleton.pl 04.11.01, 18:06
        Gość portalu: orka napisał(a):

> A ja IRKA bardzo lubię. Ma odwage byc ekscentrykiem. Potrafi to robic
        > naturalnie i z dzwiekiem. Poza tym jest inteligentny i nie włazi publiczności
        > do dupci , jak super karmelek Juruś.

Zgadzam sie w 100%! A nawet bardziej! Irka bardzo lubie i zycze mu wygranej.
        • Gość: Sówka Re: Irus trzymaj sie ! Kochamy Cię IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 12:01
          IREK JEST SUPER - MADRY, WRAZLIWY, KOCHANY - NO I NAJPRZYSTOJNIEJSZY
          OCZYWISCIE. JEST JEDYNA POSTACIA, DLA KTOREJ WARTO OGLADAC TEN PROGRAM. IREK,
          JESTESMY Z TOBA!!!! (POZDRAWIAM WSZYSTKICH SYMPATYKOW IRECZKA).
          • Gość: Nala Re: Do xxx !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 13:17
            Witam kolejną anty-fankę Irka !
            Czytam i oczom nie wierzę, że jeszcze jedna odważna zdecydowała się (albo
            raczej oważyła się) wyrazić swoje zdanie na temat tego osobnika.
            Jeszcze cię nie zlinczowali ??? Albo nie obdarzyli mało wybrednymi epitetami ???
            Przecież każdy kto nie uwielbia Irka i nie uważa go za super-indywidualność
            jest za życia skazany na stos.
            Śmiać mi się chce jak czytam wyznania Uli i Sówki, które typa jak najbardziej
            prymitywnego uznają za osobę wrażliwą, miłą, przystojną!!!, a poza tym
            zachowującą się naturalnie i z "dźwiękiem"!!!!!! (patrz post wyżej).
            Chyba nic nie trzeba dodawać ?! Poziom owych fanów, w słowie pisanym i myśleniu
            świadczy sam o sobie.
            Pozdrawiam ! Nala.
            • Gość: Ula Re: Do xxx !!! IP: *.teleton.pl 05.11.01, 15:37
              Gość portalu: Nala napisał(a):

> Śmiać mi się chce jak czytam wyznania Uli i Sówki, które typa jak najbardziej
              > prymitywnego uznają za osobę wrażliwą, miłą, przystojną!!!, a poza tym
              > zachowującą się naturalnie i z "dźwiękiem"!!!!!! (patrz post wyżej).
              Irek jest w gronie mieszkancow jedyna osoba, ktora jest soba. Nie gra, nie udaje,
              nie mydli oczu. Ale Ty chyba wolisz zaklamanych ludzi typu strazaczyna lub
              Marzena aktoreczka. A mnie sie podoba naturalnosc Irka i jego szczere wypowiedzi
              w Tok-Szolach.
              • Gość: Ina Re: Do xxx !!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.11.01, 15:42
                Nala i xxx. Długo nie musiałyście czekać hi hi hi.
              • Gość: Nala Re: DO INY !!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 07:31
                Witam !
                Tak to już jest, że ci, którzy nie chwalą a wręcz krytykują Irka są okrzyknięci
                fanami Jureczka lub Kuby. No cóż, jeśli o mnie chodzi to nie przepadam ani za
                jednym ani za drugim, od początku kibicuję Wojtkowi, ale tego typu zarzutów
                można się spodziewać po przeciętniakach typu Uli, Sówki, i całej rzeszy
                zwolenników Irka, przecież to typowi przedstawiciele małolatów, zwolennicy
                chamstwa, którym najwyraźniej imponuje prymitywizm i kretyńskie zachowanie, na
                forum okrzyknięte oryginalnością. Już się do tego przyzwyczaiłam. Cały czas
                natomiast żenuje mnie poziom agresji i wręcz chamstwa zawartego w "dyskusjach",
                no ale czegóż można wymagać od poziomu zakochanych w Irku fanach (obojga płci).
                Pozdrawiam. Nala
                • Gość: Yogi Re: Nala !!!!!!! IP: 192.168.11.* 06.11.01, 10:23
                  Nala, twoja agresja i chamstwo doskonale dorównuje poziomowi tych "dyskusji".
                  • Gość: STAŚ IRUŚ GÓRĄ!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 16:53
                    IREK JEST NAJLEPSZY!!!!
                • Gość: Sówka do nali - IREK JEST SUPER IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 17:52
                  HEJ NALU - LALU! NIKT NIE KAZAL TOBIE ODWIEDZAC FORUM POD TYTULEM "A JA IRKA
                  BARDZO LUBIE!!!". NIE ZYCZE SOBIE, ZEBYS MNIE OBRAZALA. JAK SMIESZ NAZYWAC
                  MNIE "PRZECIETNIAKIEM" I "MALOLATEM"? - MAM 32 LATA. NIE CHCIALAM CIE OBRAZAC,
                  ALE MUSZE TO POWIEDZIEC - MOZE PO PROSTU TWOJE MYSLENIE JEST TAK DENNE I
                  PLYTKIE, ZE NIE DOSTRZEGASZ PEWNYCH POZYTYWNYCH CECH CHARAKTERU IRKA. WIDOCZNIE
                  JA I JESZCZE MASA LUDZI WIDZIMY COS WIECEJ NIZ TYLKO GLUPIE ZARTY I ZWARIOWANE
                  CIUCHY. I NA PRZYSZLOSC - LICZ SIE BARDZIEJ ZE SLOWAMI. CZUJESZ SIE BEZKARNA,
                  BO JESTES OSOBA ANONIMOWA, ALE TO NIE UPOWAZNIA CIE DO OBRAZANIA MNIE I INNYCH.
                  ZWROC UWAGE, ZE MOJA PIERWSZA WYPOWIEDZ NIE BYLA WCALE AGRESYWNA I NIE OBRAZALA
                  NIKOGO. DLACZEGO WIEC TAK NIELADNIE POSTAPILAS? ZASTANOW SIE TROSZKE.........
            • Gość: olka Re: Do xxx !!! IP: *.mch.tli.de 06.11.01, 18:24
              ty to chyba jestes fanka jureczka, taki facet to prawdziwy skarb, pewnie masz
              takiego samego chlopaka, on udaje przed toba intelektualiste, a ty jestes za
              glupia zeby zauwazyc ze w zyciu nie przeczytal zadnej ksiazki a tylko recenzje.
              wiesz irek jest z tych facetow ktorzy moze nie przeczytali zbyt duzo ksiazek
              ale nie udaja ze je czytali, i jeszcze jedno jesli irek z kims rozmawie ( z
              reguly z agnieszka) to nie dlatego zeby samemu pogadac ale zeby takze
              posluchac, jureczek nie moze prowadzic dyskusji poniewaz on ma wyuczone teksty
              i nie zawsze da sie je dopasowac do rozmowcy
      • Gość: olka Re: Irus trzymaj sie ! Kochamy Cię IP: *.mch.tli.de 06.11.01, 18:17
        popieram, popieram
        obawiam sie tylko ze to troche za wczesnie na pojedynek irka z jurkiem, za
        tydzien jurus bylby juz zupelnie rozmiekczony ale teraz moze jeszcze nie
        wszyscy zauwazaja to ze irek to czlowiek z kregoslupem, ktory broni sie przed
        zmianami ale caly czas powtarza ze chce sie zmienic, ale widac ze jesli
        nastepuja w nim jakies zmiany to sa to zmiany prawdziwe i przemyslane, reszta
        grupy chce byc wyrocznia dla irka jakby byl jakims polglowkiem, o to chodzi ze
        kazdy powinien byc sam dla siebie wyrocznia, dla jureczka wyrocznia sa
        czasopisma dla kobiet itp, pelna popkultura lub jej brak na pewno brak
        osobowosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka