Dodaj do ulubionych

Oooooo? :))

20.11.02, 06:31
Zatkało mnie! Prace konserwacyjne niespodziewanie krótkie okazały się tym
razem i juz można pisać.
Hi :)
Dziń dybry!

Obserwuj wątek
    • kitek1 hajowka, maryjko..................... 20.11.02, 06:38
      jak dobrze wstac,
      skoro swit i mila maryjke zobaczyc:)
      • Gość: mario2 Re: hajowka, maryjko..................... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 06:42
        dzien dobry kochani, niestety trzeba wstawac, choc za okienkiem jeszcze
        ciemno... :(
        • kitek1 zaraz ci pyrki, dadza na sniadanko................ 20.11.02, 06:44
          wiec sie,
          nie martw:)
          • Gość: mario2 Re: zaraz ci pyrki, dadza na sniadanko........... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 06:45
            zamowilem jajecznice i litr mleka....
            Ciekawe co dadza na obiad w Kepnie?
            • kitek1 menska dieta........ 20.11.02, 06:47
              a skad oni tam bycze jaja biora:)
            • maryjo2 Re: zaraz ci pyrki, dadza na sniadanko........... 20.11.02, 06:47
              U mnie wrony za oknem znów kraczą niemożebnie. Całe stado. Pewnie też głodne :)

• Gość: mario2 Re: zaraz ci pyrki, dadza na sniadanko........... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 06:52
                Jakie bycze jaja Kitus? Byki jajek nie znosza :)
                Ja zamowilem jajecznice z jajek kurzeczych, chociaz Maryjka,
                ze wzgledu na atencje do czarnych ptaszydel
                pewnie kazalaby mi zjesc z jajek wronich...
                • kitek1 acha, bo ty nie znasz.................. 20.11.02, 06:53
                  tego dowcipu o corridzie:(
                  • Gość: mario2 Re: acha, bo ty nie znasz.................. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 06:55
                    jaja a la torrero :)
                    juz ja tam wole tradycyjna jajecznice,
                    a z byka to ew. tatar
        • maryjo2 Re: hajowka, maryjko..................... 20.11.02, 06:46
          Własnie!
          Gdy za oknem ciemno, to oświetlenie sztuczne wydaje się czymś zupełnie nie na
          miejscu!
          • Gość: mario2 Re: hajowka, maryjko..................... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 06:50
            bo to jest chore- wstawac wtedy, gdy sloneczko jeszcze spi!
            • kitek1 a co ty kura jestes....................... 20.11.02, 06:51
              :)
              • Gość: mario2 Re: a co ty kura jestes....................... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 06:53
                nie jestem kura- wiec moge sie troche w zachowaniach roznic. Np. idac pozniej
                spac. Ale zeby zaraz o tak malo socjalnej godzinie byc zmuszanym do wstawania?
                • maryjo2 Re: a co ty kura jestes....................... 20.11.02, 06:58
                  Ja tam jestem kura.
                  Lubie tłuste robaczki i ranne wstawanie :)
                  • Gość: mario2 Re: a co ty kura jestes....................... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 07:02
                    z kurczakow najbardziej apetycznie wtgladaja ich udka :)
                    • Gość: maryjo2 Re: a co ty kura jestes....................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 07:44
                      Może, ale ty nie wyglądasz na kurczaka :P
          • 0nly Re: hajowka, maryjko..................... 20.11.02, 07:20
            ciemno...ciemno wam.....to co ja mam powiedziec, he?
            • Gość: maryjo2 Re: hajowka, maryjko..................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 07:22
              Powiedz: Elou!
              A co Only w tunelu robisz? Blasku menika wyglądasz?
              On już pewnie w pracy jarzy :)
              • Gość: martucha_ Re: hajowka, maryjko..................... IP: *.chello.pl 20.11.02, 07:25
                Maryjko, zlituj sie, bo moje miesnie w okolicy brzucha beda mialy zakwasy od smiechu :))))))))
                usmialam sie do lez:))))))))
                buziaczek poranny
                • Gość: maryjo2 Re: hajowka, maryjko..................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 07:42
                  Też cmok!
                  :)
                  Pióra już wysuszyłam, zaraz idę gdakać w pracy.

• Gość: mario2 Re: hajowka, maryjko..................... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 07:25
                w ciemnosci wszystkie murzyny sa czarne :)
                • 0nly Re: hajowka, maryjko..................... 20.11.02, 07:37
                  a niektore nawet czarniejsze.....
                  • Gość: mario2 Re: hajowka, maryjko..................... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 07:38
                    wiec jak ty ich rozpoznajesz? Po zapachu, czy dotyku?
                    • 0nly Re: hajowka, maryjko..................... 20.11.02, 07:42
                      etam, wszystkie koncza zdanie na he z "e" z ogonkiem.....
                      • Gość: maryjo2 Re: hajowka, maryjko..................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 07:50
                        Z(a)danie ogonkiem zakonczone - murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść :)
                        • 0nly Re: hajowka, maryjko..................... 20.11.02, 07:56
                          murzyn to w ogole powinien spier....sie znaczy.....:)))
    • mawyr Re: Oooooo? :)) 20.11.02, 07:36
      Dobre ranko wszystkim ! Kszynka Sarisa Tmawego czeka od rana :))))))))))))
      • Gość: maryjo2 Re: Oooooo? :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 07:39
        Krzynka czego?
        Mawyr? Od kiedy seplenisz?
        • mawyr Re: Oooooo? :)) 20.11.02, 07:46
          od zawsze :)) kszynka piwa Szaris ciemnego :))))))))
          • Gość: maryjo2 Re: Oooooo? :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 07:52
            Aaaaa! Zaskoczyłam wreszcie :)
            Ta strasna zaba w moim mozgu tes.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka