Gość: Mirek IP: 192.168.1.* 01.11.01, 15:46 jestem studentem wydzialu mech na pg w gdansku na 3 roku studiuje ze mna Izabela Witczak i musze stwierdzic ze wszystkie Witczaki to mendy ,gnidy i .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneta Re: witczak IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 12:43 nie znam żadnego studenta z Twojego roku,ale muszę to powiedzieć:przynajmniej jeden Mirek /czy tylko za takiego się podający/ z Twojej grupy nie grzeszy mądrością i aż dziwne,że tak wysoko zaszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyborg Re: witczak IP: 217.11.139.* 04.11.01, 15:05 jeszcze nigdy nie spotkałem takiego gościa jakim jest witczak. w porownaniu do reszty frajerów to jest po prostu GULCZAS !!!!!!!!!!!!! TEJ EDYCJI POŁĄCZONY Z JANUSZEM, KLAUDIUSZEM I CO TYLKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: witczak IP: *.manz.at 05.11.01, 09:37 Ehhhh...jaki Gulczas jaki Klaudiusz przeciez ten Wojtus to "pierdola co kreci kola".....pranie robi w rekawiczka, w majtkach pusto.....co to za facet taki delikutasny....on mi wyglada na Eunucha:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś