zona_jarka 20.08.06, 10:22 Wczoraj w TV (już nie wiem na jakim programie) pokazali Gosiewskiego w krótkich gaciach i jakiejś wymiętolonej koszulinie. Super te facet wyglądał.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brytan4 Re: Edgar w gaciach 20.08.06, 12:28 gościu wogóle jest niezly, jak klaszcze, najczęściej po przemówieniach prezia to wygląda jak tresowana foka w cyrku Odpowiedz Link Zgłoś
fraida Re: Edgar w gaciach 20.08.06, 12:44 to akurat nie jest jego wina jest na cos chory czy ma jakąs wadę rozumiem nasmiewanie sie z czyjejs dziwnej(jak to w przypadku edgara ;)merytoryki ale juz szydzenie z czyjegos zdrowia jest nie w porządku (i zapewniam ze nie jestem fanka edgara) Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 Re: Edgar w gaciach 20.08.06, 13:21 chodzilo mi o sposób w jaki wyraza uwielbienie do pana i wladcy Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Edgar w gaciach 20.08.06, 14:00 Brytan4 : " gościu jest w ogóle niezły,jak klaszcze,najczęściej po przemówieniach prezia to wygląda jak tresowana foka w cyrku", na to fraida : "To akurat nie jest jego wina jest chory czy ma jakąs wadę" ... Brytanie ,czy takie wytłumaczenie zachowań posła G. zadowala Cię ? Przyznam,ze ja lepszego nie spotkałem ,jak dotąd. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chinaska Re: Edgar w gaciach 20.08.06, 16:32 hehe brawo greg;) (chociaz wiem, ze fraida co innego miala na mysli i zgadzam sie z nią greg bardzo mnie rozbawil;) Odpowiedz Link Zgłoś