Dodaj do ulubionych

Cholerny Babilon w Onecie

IP: *.acn.waw.pl 03.11.01, 18:33
Po raz enty powtarza sie historyjka jak "pewien" portal robi ze swoich klientów
naiwnych kretynów. Każą płacić - w zamian bździna, pare zdjęć z idiotycznym
komentarzem w stylu "ktos postanowił coś zrobić", kamerka, w której fonia
rozmija sie z obrazem wiecznie się zacinającym /i to nie wina mojego sprzetu/.
Nie wiem czy Onecik pobije teraz swój rekord - ponad 30 godzinny szlaban na
posty, nie mówiąc o stałej i ewidentnej cenzurze zwanej pieszczotliwie
moderowaniem. Co jest do cholery, znów "cisza przedwyborcza" przed Ringiem?
Ciekawa jestem jak teraz bedzie się tłumaczyła Halina Worwa - kierownik
serwisów społ. w onecie: znów kit z "chwilową" awarią, o której ani słowa w
komunikatach?
Mam juz dosyć wysyłania po kilkanascie razy tych samych postów, uwazania na
każde słówko, bo a nuz popusuję humorek Cerberowi. Juz raz zabrali mi kod
dostępu, który miał ważnośc jeszcze na 4 dni. Do tej pory sprawy nie wyjaśnili
mimo moich reklamacji.
Babilon rządzi na maxa w Onecie!!!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: Astra Re: Cholerny Babilon w Onecie IP: *.tele2.pl 03.11.01, 18:44
      Witaj dżastina,może poznajesz...? W sprawie onet-u mam te same doświadczenia i
      odczucia,dlatego tylko czasami przeglądam posty ale w dyskusje już się nie
      wdaję,z powodów o których pisałaś.P.S.Mój kod był blokowany trzy razy,zero
      odp.na reklamację.
    • Gość: Tytus Re: Cholerny Babilon w Onecie IP: *.ntvk.com.pl 03.11.01, 21:04
      Ludzie !!! Kiedy wy się w końcu nauczycie i nie dacie się robić w wała.
      Jedyny sposób na walkę z onetem to walenie go po kieszeni.Więc nie wchodźmy na
      strony onetu na których i tak nic ciekawego nie ma (Jest wiele ciekawszych
      portali)i nie dajmy sobie wyciągać z kieszeni pieniędzy za jakieś tam niby kody.
      Oni żyją z reklam i z popularności więc nawołuję po raz "enty" bojkot komercji
      i płatnego internetu.Internet w swojej idei jest dostępny dla wszystkich.
      Pozdrawiam wszystkich rozsądnych
      • Gość: Alla Re: Cholerny Babilon w Onecie IP: *.demon.nl 04.11.01, 06:56
        Swiete slowa Tytus!!! Absolutna racja. Zadnej kasy dla Onetu, a juz na pewno z
        BB. Jak sa tacy pazerni, to nie dostana nic. Gdyby tak wszyscy wlaczyli sie do
        bojkotu - to by sie udalo. Ludzie, wlaczcie sie!!!!!
    • Gość: MAK Re: Cholerny Babilon w Onecie IP: *.acn.waw.pl 04.11.01, 09:31
      Potwierdzam słowa Dżastiny! W moim przypadku wchodzi średnio co drugi post, a
      te które się pojawiają publikowane są nieraz z wielogodzinnym opóźnieniem.
      Wygląda na to, że dziś też będzie embargo na informację!
      • Gość: dżastina Re: Cholerny Babilon w Onecie- Do MAK'a IP: *.acn.waw.pl 04.11.01, 09:47
        Witaj MAK, korzystając z Twojej obecności w tym momencie na forum muszę Ci
        powiedzieć, że po raz kolejny na stronie Jurka w Onecie pojawiła się wirtualna
        podszywaczka /vide: identyczna sytuacja z połowy października/. Podpisuje moim
        nickiem jakieś bździny pochwalne na temat Jurka. Zdaje się, że jest cholernie
        już zdesperowana - nie wiem tylko dlaczego znów "wyróżniła" mnie.
        Obrała sobie "imponujący" styl dyskutowania - żanada! Nie ma kontrargumentów,
        to postawiła na dywersję w sieci. Liczę na czujność i rozwagę stałych
        dyskutantów, także na Twoją, MAK.

pozdravki
        • Gość: gonzo Głupota IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 10:16
          Ja naprawdę nie mogę pojąć jak ktoś może wydawać pieniądze na oglądanie BB w
          Internecie. Jakby tam się coś naprawdę ciekawgo działo (w domu BB) to od razu
          by to puścili w TVN. Tam jest najgrubsza kasa. Jeżeli ogladalność by
          podskoczyła, to od razu ilość reklamodawców i ceny reklam też. Dlatego głupotą
          jest wydawanie jakiejkolwiek kasy na płatnego BB. W Onecie nie było, nie ma i
          nie może być niczego ciekawszego niż w telewizji z oczywistych powodów, które
          opisałem wyżej.
          Pozdrawiam wszystkich tych co mają za dużą kasy, może mi coś pożyczą?
          • Gość: MAK Re: Głupota IP: *.acn.waw.pl 04.11.01, 10:47
            Jeszcze na te 9z stać mnie, cosik widać więcej. Mogę patrzeć jak TVN przeinacza
            fakty i wyrywa wypowiedzi z kontekstu, ale nikt mnie już nie namówi do
            głosowania.
        • Gość: MAK Re: Cholerny Babilon w Onecie- do Dzastiny IP: *.acn.waw.pl 04.11.01, 10:40
          Zauważyłem! Pamiętam też poprzednią zadymę. Powinnaś się chyba raczej cieszyć
          taką reklamą, uważa Cię za największe zagrożenie. Sprawa jest zabawna.
          • Gość: dżastina Re: Cholerny Babilon w Onecie - do MAKa IP: *.acn.waw.pl 04.11.01, 11:06
            Gość portalu: MAK napisał(a):

> Zauważyłem! Pamiętam też poprzednią zadymę. Powinnaś się chyba raczej cieszyć
            > taką reklamą, uważa Cię za największe zagrożenie. Sprawa jest zabawna.

MAK ! Chyba żartujesz! Ja chcę sobie podyskutować a ktoś bawi się w partyzantkę.
            Nie życzę Tobie TAKIEJ reklamy, nikomu. Ładne mi "wyróżnienie" !!! Sprawa jest
            zabawna, ale chwilowo, na dłuższą metę - zero dyskusji tylko bazarowa wojna
            między dwiema osobami, które nawet się nie znają. Idiotyzm! Dla innych to może
            zabawne czytać te kąśliwości, bo tylko ja muszę na nie odpowiadać.
            Zresztą ta furiatka / bo musi mieć coś z głową, jak pragnę podskoczyć!/ podszyła
            sie właśnie pod Mortona /cholernie nieudolnie!/, i może za chwilę podszyć się pod
            każdego.

pozdravki
            • Gość: MAK Re: Cholerny Babilon w Onecie - do MAKa IP: *.acn.waw.pl 04.11.01, 15:41
              Dyskusja, z małymi wyjątkami, już dawno się skończyła, zwłaszczana na stronie
              Jurka, pozostały tylko deklaracje poparcia. Ja bym jej nie odpowiadał
              bo "przylepę"(extra!)to dodatkowo nakręca, za jakiś czas się sama wyciszy.
    • Gość: no ONET Re: Cholerny Babilon w Onecie IP: 195.223.69.* 04.11.01, 16:06
      pieprzyć onet przynajmniej w kwesti kamer:
      bigbrother.onet.pl/0,4,0,1,644,na_zywo.html adres na kamery bez kodu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka