IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 23:49
TVN drukuje!!!!!Nie pokazują wyników,
bo się boją!!!!!Teraz zacznie się wybieranie
bardziej wygodnych uczestników i to tvn wybierze
sobie zwycięzcę a nie widzowie. CHCEMY WYNIKI!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ula Re: DRUKARZE IP: *.teleton.pl 05.11.01, 00:00
      Zgadzam sie, w I edycji nie robili takich tajemnic. BB to sciema!!!
    • Gość: MruMru Re: DRUKARZE IP: *.cm-upc.chello.se 05.11.01, 00:44
      Chcecie wynikow, OK -powiedzmy ze tvn poda nastepnym razem wyniki.No i co -
      tylko dlatego ze zobaczycie pare zielonych i czerwonych kresek na ekranie tv z
      cyferkami odpowiadajacymi rzekomo tym "ich" procentom -to uwierzycie,ze to
      prawda?
      Przeciez Tvn ma wszystkich telewidzow za debili. Dzis BIGBRAWER vel Soltysik
      powiedzial:Bogusiu otrzymalas 54,cos tam % glosow, reszte czyli 36 procent
      otrzymali pozostali nominowani ale nie podamy ile kto by nie sugerowac widzom
      jak sie rozkladaja sympatie.No dobra niech nie mowia kto ile-ale gdzie sie
      podzialy pozostale 10%????????????? OSZUSCI jak ta lala....
      • Gość: Ula Re: DRUKARZE IP: *.teleton.pl 05.11.01, 00:56
        Nie wiem, moze bylaby to kolejna manipulacja. Jednak te glosy to nasze ciezko
        zarobione pieniadze, wiec jaka laska podac wyniki??? Gdyby sms-y byly gratis -
        to O.K., robta co chceta, ale tak? Chyba cos tu nie tak.
        • Gość: MruMru Re: DRUKARZE IP: *.cm-upc.chello.se 05.11.01, 02:54
          Gość portalu: Ula napisał(a):

> Nie wiem, moze bylaby to kolejna manipulacja. Jednak te glosy to nasze ciezko
          > zarobione pieniadze, wiec jaka laska podac wyniki??? Gdyby sms-y byly gratis -
          > to O.K., robta co chceta, ale tak? Chyba cos tu nie tak.

Dlatego nie wysylam ,nie dzwonie i nic mnie to nie kosztuje-no moze troche nerwow
          jak czasami ogladam.
          • Gość: Ula Re: DRUKARZE IP: *.teleton.pl 05.11.01, 10:36
            Gość portalu: MruMru napisał(a):

> Dlatego nie wysylam ,nie dzwonie i nic mnie to nie kosztuje-no moze troche nerw
            > ow
            > jak czasami ogladam.

No i jest to chyba jedyne sluszne podejscie do tematu. Pozdrowka.

• Gość: cube Re: DRUKARZE IP: 193.0.74.* 05.11.01, 11:02
              ja od poczatku ery BB w TVN tylko raz sie skusilem na wyslanie SMSa. Dalem sie
              poniesc histerii spreparowanej przez producentow i w walce ALICJA-MANUELA
              musialem zajac stanowisko. Bez sensu.
              Pieniadze stracone (na szczescie niezbyt wielkie)
              A chociaz wynik pokrywal sie z moim zyczeniem, to i tak mialem wrazenie, ze moj
              glos nie byl potrzebny, bo i tak to oni ustalaja kto wyjdzie. po prostu NIE
              WIERZE TVN i juz :-)))

polecam wstrzymanie sie od glosowania. Oni i tak wszystko juz sobie poukladali.
              Po prostu przygladajmy sie :-)))
              • Gość: Ula Re: DRUKARZE IP: *.teleton.pl 05.11.01, 15:12
                Gość portalu: cube napisał(a):

> polecam wstrzymanie sie od glosowania. Oni i tak wszystko juz sobie poukladali.
                >
                > Po prostu przygladajmy sie :-)))
                No pewnie, ze poukladali. Dlatego pokazywali Boguche w zlym swietle, natomiast z
                Irka zrobili niejako bohatera i wybawce.

• Gość: Ina Re: DRUKARZE IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.11.01, 15:21
                  Dokładnie tak samo było jak wyleciała Ilona.
                  Nie trzeba czekac do końca programu. Wystarczy spojrzeć kogo przedstawiają w
                  ringu w lepszym a kogo w gorszym świetle.
                  • Gość: Ula Re: DRUKARZE IP: *.teleton.pl 05.11.01, 15:28
                    Zgadzam sie co do Ilony. To byla kolejna osoba warta uwagi. Zreszta, TVN
                    manipuluje nami wszystkimi. A kto ma mozliwosc sprawdzic, czy to faktycznie na
                    Boguche tyle % glosowalo? Nikt, TVN zrobi, co zechce.
                    • Gość: Ina Re: DRUKARZE IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.11.01, 15:38
                      Noo, nie powiedziałam, ze Ilona była warta uwagi :o) Niemniej, co bym o niej
                      nie sądziła, to zauważam te schematy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka