Dodaj do ulubionych

Skandal! Tvn przechodzi samego siebie!!!!("Kropka)

IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 10:31
Czytam sobie na stronach tvn-u program na kolejne dni i widzę, że powtórka
poranna Kropki nad i będzie o 5:25! Zaraz mnie szlak trafi! Co za chamstwo!
Nie dość, że wieczorna pora jest przesadzona(23:20) to jeszcze rano, żeby
obejrzeć ten program trzeba wstać o niebotycznej godzinie!
Dlaczego dla Tvn ważniejszy jest Telesklep?!
Kiedyś powtórka Kropki była o 5:50, nie mogło tak być dalej?
Dlaczego Tvn nie liczy się z ludźmi, którzy nie mają Tvn24, a takich jest
przeważająca większość?!
Kolejny zawód niegdyś ciekawie zapowiadającej się stacji.
Jeszcze trochę, a będzie jej uliczny pogrzeb jak nie tak dawno radiowej
Trójki.
Błagam zdejmijcie z nadajników naziemnych Tvn i dajcie zamiast tego Tvn24.
Rozżalona.
Obserwuj wątek
    • tony.soprano Nie można kupić Cyfry+ w Kwidzynie?! 02.03.03, 16:16
      Magda, zainwestuj pare złoty z Cyfrę+ i masz po kłopocie; wszystkie stacje
      dostępne i mnóstwo nowych tematów na zakładanie wątków na Forum. :-)

Serdeczności wszelkiej ci życze...
      • grazynka-lubicz Re: Pierd...lnięta i tyle 02.03.03, 17:06
        Popier...liło Cię z tym Twoim TVN i twoją idolką Olejnik ? Oglądaj se "Kropkę '
        o 23 jak nie masz TVN 24, anie zawracasz wszystkim dupę ,że jeszcze o 5 rano
        nie możesz jej oglądać! A może ty lesba jesteś, zakochałaś się w tej jędzy i
        nie możesz spać jak jej nie obejrzysz?!
        Kocham Rysia
        • Gość: magda No comments... IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 18:10
          grazynka-lubicz napisała:

> Popier...liło Cię z tym Twoim TVN i twoją idolką Olejnik ? Oglądaj
          se "Kropkę '
          >
          > o 23 jak nie masz TVN 24, anie zawracasz wszystkim dupę ,że jeszcze o 5 rano
          > nie możesz jej oglądać! A może ty lesba jesteś, zakochałaś się w tej jędzy i
          > nie możesz spać jak jej nie obejrzysz?!
          > ****
          > Kocham Rysia

Właściwie to nie ma co tu komentować. Musiałabym zniżyć się do twojego poziomu.
          Pomyśl czasem zanim coś napiszesz.Świadczysz tylko o sobie.
          Nie mam nic przeciwko lesbijkom. Sama nią nie jestem, dla twojej wiadomości.
          Twoim zdaniem jak ktoś lubi jakąś kobietę, to musi być koniecznie lesbijką,
          albo jak ktoś lubi jakiegoś dziennikarza czy piosenkarza- mężczyznę, jest
          homoseksualistą?
          Poza tym, co ci zrobiłam, że tak po chamsku się do mnie odnosisz?
          Nie wiem jakiej ty jesteś orientacji, ale podejrzewam, że brak ci kogoś, bo
          inaczej nie musiałabyś być taka wredna. Fanko ambitnego Klanu.
          Nie komentuj po prostu, jak ci się wątek nie podoba.
          Życzę dużo zdrowia- psychicznego!
          • Gość: magda Re: No comments... IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 21:45
            Gość portalu: magda napisał(a):

> grazynka-lubicz napisała:
            >
            > > Popier...liło Cię z tym Twoim TVN i twoją idolką Olejnik ? Oglądaj
            > se "Kropkę '
            > >
            > > o 23 jak nie masz TVN 24, anie zawracasz wszystkim dupę ,że jeszcze o 5 ra
            > no
            > > nie możesz jej oglądać! A może ty lesba jesteś, zakochałaś się w tej jędzy
            > i
            > > nie możesz spać jak jej nie obejrzysz?!

To było do mnie?
            > > ****
            > > Kocham Rysia
            >
            > Właściwie to nie ma co tu komentować. Musiałabym zniżyć się do twojego
            poziomu.
            > Pomyśl czasem zanim coś napiszesz.Świadczysz tylko o sobie.
            > Nie mam nic przeciwko lesbijkom. Sama nią nie jestem, dla twojej wiadomości.
            > Twoim zdaniem jak ktoś lubi jakąś kobietę, to musi być koniecznie lesbijką,
            > albo jak ktoś lubi jakiegoś dziennikarza czy piosenkarza- mężczyznę, jest
            > homoseksualistą?
            > Poza tym, co ci zrobiłam, że tak po chamsku się do mnie odnosisz?
            > Nie wiem jakiej ty jesteś orientacji, ale podejrzewam, że brak ci kogoś, bo
            > inaczej nie musiałabyś być taka wredna. Fanko ambitnego Klanu.
            > Nie komentuj po prostu, jak ci się wątek nie podoba.
            > Życzę dużo zdrowia- psychicznego!
        • Gość: roma Re: Pierd...lnięta i tyle IP: *.acn.waw.pl 03.03.03, 21:04
          Jak możesz używać takiego języka na forum?Wiem, bo masz zapewne niewielki zasób
          słów.Taki komentarz świadczy tylko i wyłącznie o twoim prymitywiźmie
          • grazynka-lubicz Re: do Romci 03.03.03, 22:00
            Gość portalu: roma napisał(a):

> Jak możesz używać takiego języka na forum?Wiem, bo masz zapewne niewielki
            zasób
            >
            > słów.Taki komentarz świadczy tylko i wyłącznie o twoim prymitywiźmie
            ----------
            Kochanieńka używam se takiego języka jaki mi się podoba.Jak Ci nie odpowiadam
            zawsze mozesz se mnie wygasić i po kłopocie.Tylko to chyba za trudne dla
            twojego pustego łba.
            Buhahahahaha!
            Kocham Rysia
            • Gość: magda Do Grażynki IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 22:07
              Zapisz się kobieto do parti Leppera. Tam jest twoje miejsce. Chyba, że
              przystopujesz. To już naprawdę przestaje być zabawne.
              A może bądź chociaż na tyle odważna i honorowa i napisz jak się naprawdę
              nazywasz. Ciekawa jestem czy się odważysz. Pod pseudonimem, każdy jest.
              Mam nadzieję, że się nie odważysz. Będzie to znaczyło, że nie jesteś jeszcze
              może do cna zepsuta.

Serdecznie i szczerze cię pozdrawiam.
              • grazynka-lubicz Re: Do Grażynki 03.03.03, 22:15

> Zapisz się kobieto do parti Leppera. Tam jest twoje miejsce. Chyba, że
                > przystopujesz. To już naprawdę przestaje być zabawne.
                > A może bądź chociaż na tyle odważna i honorowa i napisz jak się naprawdę
                > nazywasz. Ciekawa jestem czy się odważysz. Pod pseudonimem, każdy jest.
                > Mam nadzieję, że się nie odważysz. Będzie to znaczyło, że nie jesteś jeszcze
                > może do cna zepsuta.
                >
                > Serdecznie i szczerze cię pozdrawiam.
                -------------
                Bardzo proszę.Nazywam się Grażyna Lubicz żona Ryszarda.
                A ty co jeszcze tu robisz ? Miałaś odejść z tego forum ?
                Uszanowanko
                Kocham Rysia
                • Gość: magda Re: Do Grażynki IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 22:21

> Gość portalu: magda napisał(a):
                  >
                  > > Zapisz się kobieto do parti Leppera. Tam jest twoje miejsce. Chyba, że
                  > > przystopujesz. To już naprawdę przestaje być zabawne.
                  > > A może bądź chociaż na tyle odważna i honorowa i napisz jak się naprawdę
                  > > nazywasz. Ciekawa jestem czy się odważysz. Pod pseudonimem, każdy jest.
                  > > Mam nadzieję, że się nie odważysz. Będzie to znaczyło, że nie jesteś jeszc
                  > ze
                  > > może do cna zepsuta.

> >
                  > > Serdecznie i szczerze cię pozdrawiam.
                  > -------------
                  > Bardzo proszę.Nazywam się Grażyna Lubicz żona Ryszarda.
                  > A ty co jeszcze tu robisz ? Miałaś odejść z tego forum ?
                  > Uszanowanko
                  > ****
                  > Kocham Rysia
                  Miałam, ale pomyślałam, że zrobiłabym Ci tym odejściem zbyt dużą przyjemność.
                  Nie podajesz swojego prawdziwego nazwiska, więc może nie jest tak źle.

• Gość: magda Re: Nie można kupić Cyfry+ w Kwidzynie?! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 18:16
        tony.soprano napisał:

> Magda, zainwestuj pare złoty z Cyfrę+ i masz po kłopocie; wszystkie stacje
        > dostępne i mnóstwo nowych tematów na zakładanie wątków na Forum. :-)
        >
        > Serdeczności wszelkiej ci życze...

Przykro mi Tony, ale nie mam zamiaru przepraszać za to, że istnieję i lubie
        to, co lubię. I, że o tym piszę.
        Nawet ty jesteś taki ironiczny? Szkoda.
        Co do cyfry, trzeba płacić spory abonament, poza tym ... a zresztą nieważne.
        I tak cokolwiek napiszę...
        Wynoszę się chyba z tego forum, bo brak tu ludzi kulturalnych. Jest tylko jad.
        Nie można wyrazić swojej opini, bo cię zeżrą. Tolerancja...
        Kulturalnie i szczerze pozdrawiam i chyba nie do zobaczenia.
        • grazynka-lubicz Re: A idź babo do diabła ! 02.03.03, 18:26
          Myślisz,że tu ktoś będzie po tobie płakał i tęsknił za twoimi durnymi wątkami
          o "Kropce nad i" i o Olejnik.Buhahaha! Co za półmóżdze.Kochanieńka, stacja
          komercyjna układając ramówkę kieruje się przede wszystkimi wskaźnikami
          oglądalności i co za tym idzie reklamodawcami.Widocznie Twoja Kropka nie miała
          takiej oglądalności ani chętnych reklamodawców,że ją przesunięto na późną
          godzinę.I nikt z dyrektorów programowych nie będzie się przejmował jakąś Madzią
          z zadupia i układał program pod jej widzimisię.
          Całuski !
          Kocham Rysia

Lubicze RULEZ
          • Gość: Jo Re: A idź babo do diabła ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.03, 18:54

> Myślisz,że tu ktoś będzie po tobie płakał i tęsknił za twoimi durnymi
            wątkami
            > o "Kropce nad i" i o Olejnik.

Jasne, twoje wątki o lubiczach za to są szczytem oryginalności, dowcipu, taktu
            i dobrego wychowania. Chciałam zauważyć, że nikt Ci tu nie przeszkadza płodzić
            tych przesmażonych bredni, więc moze i Ty odczep się od ludzi i od tematów, na
            które nie umiesz mądrze sie wypowiedzieć? Och przepraszam, zapomnialam, do
            kogo mówię. Ćwierćmózgowie nie zrozumie i tak.
          • Gość: magda Re: A idź babo do diabła ! I wice versa! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 19:54

> Myślisz,że tu ktoś będzie po tobie płakał i tęsknił za twoimi durnymi
            wątkami
            Ty na pewno nie będziesz.
            > o "Kropce nad i" i o Olejnik.Buhahaha! Co za półmóżdze.Kochanieńka, stacja
            > komercyjna układając ramówkę kieruje się przede wszystkimi wskaźnikami
            > oglądalności i co za tym idzie reklamodawcami.Widocznie Twoja Kropka nie
            miała
            Nie potrafisz nawet poprawnie napisać tych epitetów.
            > takiej oglądalności ani chętnych reklamodawców,że ją przesunięto na późną
            > godzinę.I nikt z dyrektorów programowych nie będzie się przejmował jakąś
            Madzią
            >
            Jesteś taka wulgarna, skąd to się wzięło? Podejrzewam, że z tego oglądania
            Klanu i innych temu podobnych. To, że ktoś jest w mniejszośći, nie znaczy że
            nie ma racji. Nie każdy musi być tzw. masową publicznością. Ja nie jestem i
            nie wstydzę się tego, że wolę takie programy jak np: Kropka, Graffiti,
            Bumerang,Pegaz(może trochę mniej obecnie), Ale plama, Rozmowy na nowy wiek i
            pare jeszcze innych, a że większość tych programów jest emitowana przed
            północą, jest mi po prostu przykro. Jedyne co moge zrobić, to napisać, co o
            tym myślę, naprzykład tu na forum. Przynajmniej tak mi się wydawało.
            Ja nie krytykuje i nie potępiam wielbicieli seriali, talk shows.
            Dla twojej wiadomości "Kropka" miała dobra oglądalność o dawnej porze, Tvn
            chodziło o to, żeby o 19:30 oglądało ich więcej młodzieży, żeby mogli nadać
            więcej reklam skierowanych do nastoladków.
            Mam nadzieję, że zmienisz swój stosunek do ludzi, oglądających co innego niż
            ty. Może tak naprawdę nie jesteś tak prymitywna, jak próbujesz się tutaj
            przedstawiać.
            > z zadupia i układał program pod jej widzimisię.

Twije słownictwo wskazuje na to, że jesteś z większego zadupia niż ja.
            > Całuski !

> *******
            > Kocham Rysia
            >
            > Lubicze RULEZ
        • Gość: Jo Nie przejmuj się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.03, 18:58
          > Wynoszę się chyba z tego forum, bo brak tu ludzi kulturalnych. Jest tylko
          jad.
          > Nie można wyrazić swojej opini, bo cię zeżrą. Tolerancja...
          > Kulturalnie i szczerze pozdrawiam i chyba nie do zobaczenia.

Tony moim zdaniem nie był wcale złośliwy, ale tak w ogóle - czym się martwisz.
          Każdy moze tu pisać, bo się chowa za monitorem. Dlatego niektórzy pokazują
          takie ładne oblicza, jak Grażynka - mentalnie trzy szczebelki nizsza niż
          filmowa Julka. Po prostu nie zawracaj sobie nimi głowy.
          Pozdrawiam
          • Gość: Arn Re: Nie przejmuj się... IP: *.centrum.gliwice.pl / 192.168.11.* 02.03.03, 19:13
            Wybaczcie grazynce bo przechodzi teraz trudne chwile gdyz jej rysio baraszkuje
            za jej plecami ze swietliczanka.
            To juz norma na tym forum, ze brak tutejszej spolecznosci dystansu do samego
            siebie i rzucaja sie do gardla wszystkim, ktorzy nie sa sojusznikami. Coraz
            czesciej zaczyna mnie to bawic. Np ten watek. LOL
          • Gość: magda Dzięki IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 19:59
            Dzięki Jo i Arn za pomoc w cywilizowaniu Lubiczanki.
    • grazynka-lubicz Re:LUBICZE RULEZ !!! 02.03.03, 20:26
      Lubicze są niereformowalni, kochanieńka ! Buhehehehe!
      Kocham Rysia
      • Gość: magda Re:LUBICZE RULEZ !!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 21:05

> Lubicze są niereformowalni, kochanieńka ! Buhehehehe!
        > ****
        > Kocham Rysia

Wydawało mi się, że doktor Lubicz ma lepsze maniery. Powinnaś wziąć z niego
        przykład.
    • Gość: Kama Re: Skandal! Tvn przechodzi samego siebie!!!!('Kr IP: 149.156.213.* 12.03.03, 17:58

> Czytam sobie na stronach tvn-u program na kolejne dni i widzę, że powtórka
      > poranna Kropki nad i będzie o 5:25! Zaraz mnie szlak trafi! Co za chamstwo!
      > Nie dość, że wieczorna pora jest przesadzona(23:20) to jeszcze rano, żeby
      > obejrzeć ten program trzeba wstać o niebotycznej godzinie!
      > Dlaczego dla Tvn ważniejszy jest Telesklep?!
      > Kiedyś powtórka Kropki była o 5:50, nie mogło tak być dalej?
      > Dlaczego Tvn nie liczy się z ludźmi, którzy nie mają Tvn24, a takich jest
      > przeważająca większość?!
      > Kolejny zawód niegdyś ciekawie zapowiadającej się stacji.
      > Jeszcze trochę, a będzie jej uliczny pogrzeb jak nie tak dawno radiowej
      > Trójki.
      > Błagam zdejmijcie z nadajników naziemnych Tvn i dajcie zamiast tego Tvn24.
      > Rozżalona.
      Z ostatnim zdaniem zgadzam sie w 100%.
      Kropka powinna wrocic na dawna pore.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka