Dodaj do ulubionych

Wymienić jury w Tańcu z gwiazdami!!!!

13.09.06, 00:19
A jeśli nie całe, to przynajmniej Tyszkiewicz i Wodeckiego!!! Przez trzy
edycje już się nasłuchałam ich identycznych w każdym calu komentarzy i mam
dość. Temu jury potrzeba "świeżej krwi".
Obserwuj wątek
    • uhu_an Re: Wymienić jury w Tańcu z gwiazdami!!!! 13.09.06, 01:20
      Wodeckiego można zostawić, ale ta damulę Tyszkiewicz wyrzucić. Baba strasznie
      gra(przynajmnije mi) na nerwach. wszystko jest ekstra i pieknie. wolę fachowy
      komentarz niż ciągłe słodzenie i prawie zawsze max. pktów
      • trusiaa Re: Wymienić jury w Tańcu z gwiazdami!!!! 13.09.06, 09:10
        Tak, tak! Koniecznie wyrzucić damulę i dać kogoś z ludu, kogoś z chłopskim
        podejściem - p. Beger na przykład - kobita na tańcu się zna i ładnie wysłowić
        się potrafi, a jak trzeba to i między oczy przywali. A zamiast Wodeckiego...
        moze Mandarynę, albo Dodę? Obie profesjonalistki, a do tego medialne są? Są.
      • barbasia1 Re: Wymienić jury w Tańcu z gwiazdami!!!! 13.09.06, 09:38
        uhu_an jeśli chcesz fachowych komentarzy to oglądaj konkursy tańca dla par
        zawodowych, profesjonalnych!!
        A na skołatane nerwy to nerwosol najlepszy.
        • uhu_an Re: Wymienić jury w Tańcu z gwiazdami!!!! 13.09.06, 09:59
          juz w porządku? wyrzuciłaś całą swoją złość?
          • barbasia1 Re: Wymienić jury w Tańcu z gwiazdami!!!! 13.09.06, 18:55
            uhu_an ale to nie było ze złością ani złośliwe!
            Ktoś musi bronić Pani Tyszkiewicz!
            Beata Tyszkiewicz musi zostać!
      • idalia21 Re: Wymienić jury w Tańcu z gwiazdami!!!! 13.09.06, 19:28
        P.Beata Tyszkiewicz to rzeczywiscie "damula" jak to udalo ci sie trafnie
        okreslic dlatego,ze pochodzi ona z rodu Tyszkiewiczow i jest prawdziwa hrabina
        czy ci sie to podoba czy nie.Poza tym to bardzo pozytywna postac,a ze nie
        ocenia nikogo surowo to pewno z tego wzgledu,ze nie czuje sie osoba nazbyt
        kompetentna do tego.Ocenia bardziej za wartosc wizualna i artystyczna niz za
        technike,ktora pozostawia do oceny fachowcom.
        Mysle ze to dobrze o niej swiadczy,ze nie zgrywa sie ze zna sie na wszystkim.
        A co do Wodeckiego to zapomnijcie o tym zeby ktos go wyrzucil z jury bo....
        ....."Taniec z gwiazdami" to jego program :)))
    • chomsky Meduza7 i uhu-an 13.09.06, 13:11
      popieram!
      • meduza7 Re: Meduza7 i uhu-an 13.09.06, 20:52
        hihihi zamiana Tyszkiewicz na Beger... no to by było ciekawe, nie powiem...
        bardzo odświeżająca odmiana...
    • dona.a Re: Wymienić jury w Tańcu z gwiazdami!!!! 13.09.06, 21:31
      wymieniłabym Z.Wodeckiego i B. Tyszkiewicz np na parę która z estradą i tańcem
      ma trochę wspólnego tzn na Wojciecha Gąsowskiego /nie mylić broń Boże z
      Piotrem/ i Małgorzatę Potocką / tę od Sabatu/. Są nietuzinkowymi postaciami,
      wydaje mi się, że mogliby powiedzieć coś więcej niż: pięknie, piękniej,
      najpiękniej
      • barbasia1 Re: Wymienić jury w Tańcu z gwiazdami!!!! 13.09.06, 22:10
        dona.a napisała:

> wymieniłabym Z.Wodeckiego i B. Tyszkiewicz np na parę która z estradą i
        tańcem
        > ma trochę wspólnego tzn na Wojciecha Gąsowskiego /nie mylić broń Boże z
        > Piotrem/ i Małgorzatę Potocką / tę od Sabatu/. Są nietuzinkowymi postaciami,
        > wydaje mi się, że mogliby powiedzieć coś więcej niż: pięknie, piękniej,
        > najpiękniej

jakoś ma wątpliwości, że właśnie oni mogliby powiedzieć "coś więcej niż:
        pięknie, piękniej, > najpiękniej "
        :))))
    • ja-ninka Re: Wymienić jury w Tańcu z gwiazdami!!!! 14.09.06, 00:20
      ja mam wrażenie,że Wodecki tak się cieszy,że znowu dali mu szansę zarobić parę
      złotych,że nawet, jakby miał ochotę na oceny krytyczne to z tej radości,że znów
      pensja wpłynie na konto powtarza pochwalne slogany.
      (dla jasności: domyślam się,że konwencja jest taka, że dwie osoby są krytyczne,
      dwie łagodne - ale nawet trzymając się tej konwencji można wypowiadać się
      ciekawie,lub szablonowo).
      • simply_z Re: Wymienić jury w Tańcu z gwiazdami!!!! 14.09.06, 00:38
        wkurzające jest troche ,ze w momencie gdy ktoś z profesjonalnej cześci jury
        zaczyna sie wypowiadać nagle przerywa im Tyszkiewicz i mowi :och ,dla mnie i
        tak było cudownie ,a potem daje 9pkt,zdaje sobie sprawę ,ze musi ktos
        wypowiadac sie łagodnie itd.ale moze za dużo tej słodyczy?
    • hamlet1111 Re: Wymienić jury w Tańcu z gwiazdami!!!! 14.09.06, 00:53
      Ale ten program w przeciwieństwie do Idola oglądają też mohery. A mohery lubą
      takie kiczowate klimaty ala Wodecki i Tyszkiewicz. Młodzi natomiast wolą słuchać
      pozostałej dwójki. To jest wszystko pomyślane - tu nie ma przypadku w doborze jury.
      • syriusz_wielki Re: Wymienić jury w Tańcu z gwiazdami!!!! 14.09.06, 00:57
        hamlet1111 napisał:

> Ale ten program w przeciwieństwie do Idola oglądają też mohery. A mohery lubą
        > takie kiczowate klimaty ala Wodecki i Tyszkiewicz. Młodzi natomiast wolą słucha
        > ć
        > pozostałej dwójki. To jest wszystko pomyślane - tu nie ma przypadku w doborze j
        > ury.

Bardzo trafna uwaga.
        • trusiaa Re: Wymienić jury w Tańcu z gwiazdami!!!! 14.09.06, 09:30
          Matko Boska! Jestem moherem?! :)))
          Przecież ten program to nie Wielka Pardubicka, ani wyścigi Formuły 1.
          To program rozrywkowy, ale oglądanie jak komisja miałaby rozrywać na strzępy
          nieszczęsnych tancerzy-amatorów nie leży mi zupełnie.
          Ktoś dla równowagi musi zawodnikom trochę posłodzić. Przecież to nie egzamniny
          podkreślam raz jeszcze!
          Fakt, że można by pomyśleć o nowych jurorach (ot, żeby posłuchać nowych
          komplementów ;).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka