aire1 Re: Pod słońcem Toscanii 13.09.06, 17:57 Happy endem :)babeczka poznała super przystojnego fotografa który się do jej domu napatoczył i żyli razem długo i szczęśliwie Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Pod słońcem Toscanii 13.09.06, 18:15 e tam, Marcello był fajniejszy;] Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek71 Re: Pod słońcem Toscanii 13.09.06, 18:47 Próbowałem to wczoraj obejrzec, ale totalna ilość reklam uniemozliwiła mi to. Polsat jest z lekka absurdalny. Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Pod słońcem Toscanii 13.09.06, 19:27 film jest świetny. warto obejrzeć na dvd. nie wyobrażam go sobie poszatkowanego reklamami. nigdy nie oglądam filmów na polsacie - przez te reklamy się nie da po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
siem21 Re: Pod słońcem Toscanii 13.09.06, 20:24 Ja nagrywam i potem przewijam- jedyne wyjscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Pod słońcem Toscanii 13.09.06, 19:55 marne do oglądania, przyjemne do czytania. Przeczytaj to powędrujesz po Toskanii, lepsze od tych amerykańskich romansów. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: Pod słońcem Toscanii 13.09.06, 21:21 Książka jest dużo lepsza. W tej chwili właśnie czytam dalszy ciąg, pod tytułem "Bella Toscania" Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek71 Re: Pod słońcem Toscanii 13.09.06, 21:36 Książkę czytałem, no i film chciałem obejrzeć. Ale się nie dało... Odpowiedz Link Zgłoś
bananahamak Re: Pod słońcem Toscanii 14.09.06, 06:34 Czytałam książkę, oglądłam film.I polecam! chociaż różnic jest bardo dużo! Film oglada się bardzo przyjemnie, świetny na poprawę nastroju. Polecam ludziom, którzy tak jak ja sa zakochani w Toskaii. A książka też jest świetna. Rzeczywiście kto przeczyta, ten zapragnie tam pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsionek Re: Pod słońcem Toscanii 14.09.06, 10:36 Ja jestem rozczarowana filmem.Kiedy się dowiedziałam , że będzie w telewizji, nie mogłam sie doczekać, a okazał się porażką. Jestem zafascynowana książką i spodziewałam się, że film również będzie miał ten magiczny klimat, działający na wszystkie niemal zmysły. Niestety jedyne, co łączy film i książkę, to tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtowa Re: Pod słońcem Toscanii 14.09.06, 10:47 marne filmidło na podstawie dziwacznej książki. toskanię kocham, ale zupelnie nie rozumiem zachwytów nad tą szmirą. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: Pod słońcem Toscanii 14.09.06, 11:13 niestety wielka nuda bez klimatu, a przy tym Polacy remontujący dom powielają stereotypy i śmieszą nierealnością. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Pod słońcem Toscanii 14.09.06, 17:51 czy od razu szmira? Większość książek nie jest wielką literaturą. Ale ta napisana z dużą życzliwością do ludzi, ciekawośćią Toskanii oraz świata etrusków. Czy to mało? A wieczór można spędzić miło. Bo jak nie to zawsze pozostaje Czarodziejska góra. Odpowiedz Link Zgłoś