snatcher 15.09.06, 14:03 Ogladalem i troche sie dziwie prowadzacemu.Po co zaprasza Artura Zawisze by mu powiedziec ze wiedzial ze jak on bedzie to bedzie cyrk? Malo to powazne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Program "Co z ta Polska " 15.09.06, 14:11 Wątek na ten temat jest tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=48632911 Odpowiedz Link Zgłoś
snatcher Re: Program "Co z ta Polska " 15.09.06, 14:16 yavorius napisał: > Wątek na ten temat jest tu: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=48632911 Nie podoba mi sie ten temat tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Program "Co z ta Polska " 15.09.06, 14:22 snatcher napisał: > Nie podoba mi sie ten temat tego watku. On nie jest po to, by Ci się podobać, tylko żeby tam się wpisywać... Odpowiedz Link Zgłoś
snatcher Re: Program "Co z ta Polska " 15.09.06, 14:34 yavorius napisał: > snatcher napisał: > > Nie podoba mi sie ten temat tego watku. > > On nie jest po to, by Ci się podobać, tylko żeby tam się wpisywać... Jest tendencyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Program "Co z ta Polska " 15.09.06, 14:37 snatcher napisał: > Jest tendencyjny. To Twoje zdanie, szanuję je, ale się z nim nie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Program "Co z ta Polska " 15.09.06, 14:38 > Jest tendencyjny. I pisze to autor wątku "Prymitywizm Szkła Kontaktowego"... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Program "Co z ta Polska " 15.09.06, 14:26 snatcher napisał: > Nie podoba mi sie ten temat tego watku. Ojej. Odpowiedz Link Zgłoś
snatcher Re: Program "Co z ta Polska " 15.09.06, 14:33 cze67 napisał: > snatcher napisał: > > > Nie podoba mi sie ten temat tego watku. > > Ojej. Co? Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Program "Co z ta Polska " 15.09.06, 14:18 Zawisza,zdaje się, pierwszy napomknął,że "cyrk się robi" - nie zauważył bidulek,że to on ten cyrk odstawia i jest w nim główna,i jedyną, atrakcją. Lis ,po prostu, pomógł mu się zorientowac w sytuacji. A zaprosił go,bo kurioza trzeba pokazywać ku przestrodze - w tym wypadku wyborców,aby już nigdy nie strzelili sobie w stopę,wybierając debila do Parlamentu, oraz zawstydzeniu tychże wyborców - bo ktoś tego osła w Sejmie posadził. Jesli nie pamiętasz,to przypomnę - swego czasu osioł zawisza powiedział do posłów SLD "małczat sabaki"; dziś ja mogę powiedzieć z całą powagą - wypier#alaj kut#si łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Program "Co z ta Polska " 15.09.06, 17:20 to po co Zawisza się szlaja po programach skoro się zachować nie umie? może to "syndrom Giosiewskiego", który pcha się wszędzie, aż już sam nie wie gdzie go zaprosili (vide akcja w Radiu Zet)? Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Program "Co z ta Polska " 15.09.06, 19:39 A jaka była akcja w Radiu Zet? :D PiSuary ich tyle odstawiają, że ciężko za nimi nadążyć. :D A wczorajsze dwa wystąpienia tej mendy społecznej o rycerskim nazwisku (ironia losu?) ostatecznie go pogrążyły. Brawa dla p. Lisa i p. Olejnik. Odpowiedz Link Zgłoś
adam228 Re: Program "Co z ta Polska " 16.09.06, 17:01 PeOwcy, wykształciuchy,łże-elity wasza piana świadczy o właściwym wyborze, którego Polska dokonała tamtej jesieni. PIS jest jedyną partią zdolna do dokonywania radykalnych reform w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek9991 L..., Z... - ten sam poziom 17.09.06, 01:15 Zgnoić, zdeptać, opluć - żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Lis jest zafascynowany Balcerowiczem 17.09.06, 08:43 ...i zawsze tak było. To i nic dziwnego, że zrobiłzaangażowany program. Zawisza jaki jest każdy widzi, ale z zapisu internetowego widzę, że Lis wyszedł poza rolę arbitra, przyznała to nawet "GW" w recenzji. Natomiast nie oszukujmy się, że istnieją obiektywni dziennikarze- zawsze jest tak, że inaczej traktuje się poważnych polityków a inaczej polityków specjalnej troski, do których Zawisza niewątpliwie przynależy. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Lis jest zafascynowany Balcerowiczem 17.09.06, 09:34 Dla tych co nie ogladali dzisiaj o 20h30 na Polsat2 powtorka . Odpowiedz Link Zgłoś