Dodaj do ulubionych

Borys u Kuby

08.10.06, 22:45
chich
co prawda nie jestem wiernym widzem, ale chyba pierwszy raz widzialem kogos,
kto przycmil i przegadal Kubę, a jeszcze jak doszla Dąbrowska, to Kuba
kompletnie nie mogl zapanowac na goscmi. milo :)
generalnie odcinek zabawny. zastanawiam sie czy dla mlodego aktora na
poczatku kariery takie przeginanie sie (bardzo stylowe) przed kamera nie jest
zbyt ryzykownym igraniem z wlasnym wizerunkiem.
niemniej panowie spijajacy sobie z usteczek byli cudni :D
Obserwuj wątek
    • dr.verte Re: Borys u Kuby 08.10.06, 22:53

był naćpany chyba albo na lekach
    • off-line Re: Borys u Kuby 08.10.06, 22:54
      No to ja sie powtórzę, że Borys rzeczywiscie rewelacyjny. Bez ochów, achow,
      czajenia się, "ą - ę", pretensjonalnych póz etc. Normalny, wyluzowany, zdaje
      się, że szczery, młody koleś z poczuciem humoru. Ostatnim tak fajnym gośćiem u
      Kuby był dosyć charakterystyczny aktor z jakiegos serialu (oczywiście nazwiska
      nie pamiętam:) - też nietypowy bo naturalny.
      Bardzo fajny dzisiejszy odcinek, to mnie Borys zaskoczył.:)
      • kubissimo Re: Borys u Kuby 08.10.06, 23:06
        pewnie Ci chodzi o Mariusza Jakusa
        tez widzialem ten odcinek. swietnie wypadl, ale mimo wszystko Borys go przebil
        • grek.grek Re: Borys u Kuby 09.10.06, 11:31
          Moze Bosak ?
          A Szyc nie do zagięcia. Gość jak się patrzy :)
          • off-line Re: Borys u Kuby 09.10.06, 18:02
            Nie, to chyba był ten Mariusz Jakus.:)
    • intifadaa Re: Borys u Kuby 08.10.06, 23:09
      Szyc faktycznie bomba, ale dopiero Misiek Koterski.... rewelacyjny!!!! jego
      paradowanie i wkręty ludzi o przyciasnych, wybaczcie, majtkach na najkiimprezie
      - do zapamiętania na długo :)))
      • kubissimo Re: Borys u Kuby 08.10.06, 23:11
        do mnie Koterski nieszczegolnie trafia. ok, nagrody Najki nawet mu wyszly, ale
        jak dla mnie to koles jest za bardzo odklejony od rzeczywistosci. mnie to
        nieszczegolnie bawi
        • henryczek-czewa Re: Borys u Kuby 08.10.06, 23:19
          szyc dla mnie to była woda sodowa i cwaniaczek, ale dziś zaimponował m.in. ciekwaym głosem.
          A na płyte dąbrowskiej juz nie moge się doczekac
    • xtrin Re: Borys u Kuby 08.10.06, 23:25
      Borys wypadł bardzo fajnie, ale zadziwił mnie przede wszystkim bardzo fajnym
      sposobem śpiewania.

Natomiast "felietonów" Koterskiego nie trawię zupełnie.
      • teresape W serii w TVN to besciarstwo! 08.10.06, 23:33
        Czyli najlepszy na razie strzał!!! Borysek LOVJUUUUUUUUUUU. Możesz wracać częściej???
        • simply_z Re: W serii w TVN to besciarstwo! 08.10.06, 23:33
          faktycznie wydaje jakas płytę?
          • kalina63 Ale ten Szyc genialnieeeeeeeee! 09.10.06, 00:42
            Spiewal u Kuby. To rewelacyjny wokalista. ma chlopczyna talentow moc!!!
            kiedy plyta. Wie ktos...
            Ten James Brown.... Wow!
            • devegas Szyc wokalista?? 09.10.06, 10:40
              Ludzie, co wy gadacie, to jest ciekawe śpiewanie? Faktycznie , nie fałszuje ,śpiewa poprawnie ale nic w tym jego śpiewie nie ma szczególnego. Może trochę maniery w języku angielskim ( silenie się dźwiękonaśladowcze na angielski akcent przez Polaka który nie ma angielskiego akcentu), i jakiejś chrypkowej sztuczności i to wszystko. Dla mnie to Doda bardziej naturalnie śpiewa niż Szyc!!! Sorry, ale nie każdy popularny aktor musi być talentem w każdej dziedzinie sztuki estradowo-scenicznej.
    • 8macek Re: Borys u Kuby 09.10.06, 09:46
      kiedyś ktoś napisał,że szyc jest kiepskim aktorzyną...
      myślę,że 90% aktorów polskich chciałaby być chociaż w połowie tak "kiepska" jak
      szyc :-D

a koterski do mnie też jakoś nie trafia, może i oryginalny jest ale to jeszcze
      za mało aby być faktycznie zabawnym poza tym impreza "najka" nawet,nawet jednak
      mogłaby wyjść dużo lepiej gdyby ktoś wpadł na pomysł aby zamiast pozującego na
      idiotę koterskiego posłać tam kogoś udającego poważnego reportera sportowego
      robiącego "temat" dla komercyjnej stacji sportowej.
      • trusiaa Re: Borys u Kuby 09.10.06, 10:09
        Szyc świetny - bez dwóch zdań, a Koterski - kapitalny. Niesamowicie wygladał
        wśród gromady nadętych snobów - trochę świeżego powietrza im nie zaszkodziło,
        mam nadzieję ;)
      • kelle1986 Re: Borys u Kuby 09.10.06, 10:16
        do wczoraj nie przepadalam za nim. okazal sie fajnym wyluzowanym facetem nie majacym obsesji na swoim punkcie. a jak udawal geja, to bylo mistrzostwo:)i swietnie spiewal:)
        • kubissimo Re: Borys u Kuby 09.10.06, 10:19
          zaraz zaraz, kto powiedzial, ze udawał? ;)))
          • intifadaa Re: Borys u Kuby 09.10.06, 11:07
            > zaraz zaraz, kto powiedzial, ze udawał? ;)))

myślę, że, gdyby jeszcze mocno nieletnia córka Szyca była bardziej elokwentna,
            to ona na przykład mogłaby rzucić światło na ewentualność homozorientowania
            swojego ojca ;)))
    • yane.yane Re: Borys u Kuby 09.10.06, 12:17
      Szyc dobrym aktorem jest (IMHO) :D Osobowością również, jak się okazało. Niegłupi facet ;) Ze śpiewaniem to jest tak, że nie fałszuje, na resztę spuszczam zasłonę milczenia ;) Ale skoro Żebrowski mógł wydać kilka płyt (co oni się tak na biedaka uwzieli? :]) to i Szyc może. W końcu nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba :D
      Dąbrowska za to niech tylko śpiewa. Jednak niektórzy wybitnie nie nadają się do gadanie przed kamerą, bo po prostu nic nie mają do powiedzenia :(
    • cassis Re: Borys u Kuby 09.10.06, 13:03
      Kiedy powtórka programu?
      • iza331 Re: Borys u Kuby 09.10.06, 23:13
        Niestety z bólem stwierdzam że kolega Wojewódzki bywa zabawny a jak ma fajnego gościa to nawet
        bardzo. Borys Szyc jest takim gościem właśnie. Gratulacje dla obu panów. Ania D. zbędna!
        • kalina63 Re: Borys u Kuby 11.10.06, 19:29
          Borysi Synyszyn to bylbu hit. Cichopka i Ania o Zmierzchu slabiuitkie. Kiedy Malaszynski i Wilczak!!!
          Kuba - demoluj dalej!
    • paul_ina Re: Borys u Kuby 11.10.06, 23:05
      Szyc jest wspaniały. Jestem fanką Szyca.
      Kuba nie umiał się znaleźć i usiłował imho zgasić gościa tekstami o alkoholiźmie. Ale Szyc go ładnie wyprostował :)

Ania Dąbrowska niech się zajmie tylko śpiewaniem :/ ale płytkę kupię, bo chodzi mi po głowie singel i się nie chce odczepić!!
      • teresape Re: Borys u Kuby 12.10.06, 23:49
        Z tego co wiem panowie sa kumplami i tekst o domniemanym pijanstwie Borysa nie byl nietaktem a
        fajnie przemycona wazna informacja. Nie widzialam xadnego gaszenia tylko dwoch faciow dobrze sie
        bawiacych w smieszno glupio powaznej gadule. A wy zawsze musicie toksyny wylapywac. Do psychola
        idzcie ludzie.
        • caprissa Re: Borys u Kuby 14.10.06, 13:39
          teresape napisała:

> Z tego co wiem panowie sa kumplami i tekst o domniemanym pijanstwie Borysa
          nie
          > byl nietaktem a
          > fajnie przemycona wazna informacja.

łatwiej się rozmawia z kumplem, bo nawet jak powiesz, że głupke to sie nie
          obrazi itp. gdyby tak było w rozmowie z nieznanym lub wrogiem to bym biła
          bravo. A tak uzyskał cos z rzedu, bo sie kumplują ze sobą. To zadna sztuka.
          Poza tym na częśc figlów mozna umówic sie z dobrze znanym znajomym:P

Nie widzialam xadnego gaszenia tylko dwoch
          > faciow dobrze sie
          > bawiacych w smieszno glupio powaznej gadule. A wy zawsze musicie toksyny
          wylapy
          > wac. Do psychola
          > idzcie ludzie.
    • deniss_peniss Re: Borys u Kuby 13.10.06, 20:26
      Oby Szyc był kiedyś takim aktorem, jak Prince zaśpiewał "Purple Rain"
    • raxer Re: Borys u Kuby 13.10.06, 23:02
      A można to gdzieś w sieci zobaczyć bo przegapiłem, a tak zachwalacie... Albo
      może wie ktoś kiedy powtórka? Pzdr!
      • kalina63 Zdaje się że tym razem legnie Wałęsówna!!! 15.10.06, 00:20
        Bo reklamówka mówi że będzie jatka.
        • sutekh1 Re: Zdaje się że tym razem legnie Wałęsówna!!! 17.10.06, 14:37
          szyc robi to, co ja chciałbym gdybym trochę inaczej ułożył sobie egzistencję.
          pobił wszystkich gosci luzem autokreacyjnym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka