Dodaj do ulubionych

Zmiany w Teleexpressie

10.10.06, 01:05
img149.imageshack.us/img149/1738/telkstrsr4.jpg
Usunięto z programu Beatę Gwoździewicz, Michała Adamczyka i Małgorzatę
Wyszyńską (patrz zdjęcie). Od października od poniedziałku do piątku Maciek
Orłoś, a w weekendy Beata Chmielowska-Olech. Na zdjęciu usunięci.
Obserwuj wątek
    • dana75 Re: Zmiany w Teleexpressie 10.10.06, 06:31
      Czy na to konto Olech nie zmieniła sobie nosa?
      • shatmach Re: Zmiany w Teleexpressie 10.10.06, 07:40
        Dana a czy twoj mąż nadal ma problemy z erekcją?
        • u_bolt Re: Zmiany w Teleexpressie 10.10.06, 08:39
          Jedno jest pewne. Żadne zmiany w Teleexpresie nie przywrócą oglądalności na minimalnym średnim oczekiwanym poziomie, ani - tym bardziej - nie pomogą mężowi Dany na problemy z erekcją.
          • ulania Re: Zmiany w Teleexpressie 10.10.06, 09:26
            Super-Gwozdziewicz drętwa, nieprzkonująca i popełniająca gafy na okrągło,
            Adamczyk - zbyt sztywny i poważny, ale Wyszyńska była ok-szkoda jej...
        • brian.e Re: Zmiany w Teleexpressie 10.10.06, 10:26
          shatmach napisał:

> Dana a czy twoj mąż nadal ma problemy z erekcją?
          >
          >
          Bez zbytniej złośliwości proszę :)
          Nie mam wymienionych przez ciebie problemów, uważam Beatę Ch. za jedną z
          najpiękniejszych kobiet TV, ale nos ma rzeczywiście hm.... nieszczególny.
          Ale nie martw się, popatrz na inne piękne panie z TV. Rzadko która ma ładny nos.
          Chyba tylko Dorka Gawryluk ma w miarę zgrabny nosek
    • piaffka Zmiany bo Wyszyńska awansuje! 10.10.06, 10:17
      Jak zwykle shatamach naciaga rzeczywistość. Wyszyńskiej nie usunięto bo
      awansowała do Wiadomosci. Poprowadzi 6.30- 15.00. Jesli ktoś jest prawdziwym
      dziennikarzem to jest to awans. Kobita jest świetna w tym co robi i za chwilę
      bedzie prowadzić główne na co Arq lub shatamach za chwilę odezwie się, że watpi
      dyskredytujac jej osiągnięcia bo foruje głupawa Chmielowska -Oblech. Zobaczycie
      zaraz odezwie się w jej obronie. Jest taki w tym żenujacy ... Czekam... Hi Hi
    • karol714 Awans do wiadomosci 10.10.06, 10:38
      Wyszyńskiej przejście do Wiadomości wyjdzie na dobre. Ja tego nie traktuję jako
      odsunięcia wręcz przeciwnie. Wyobrazcie sobie Chmielowska w Wiadomosciach?
      Dobry dowcip na zakończenie Teleexpressu. Ze smiechu mozna skonać Ha, ha ha!
      • shatmach Re: Awans do wiadomosci 10.10.06, 10:44
        piaffka najlepiej oskarzac i jeszcze pisac chamsko "jak zwykle". Pytam się
        gdzie jeszcze? Jakis czas temu załozyłem wątek o samej Wyszyńskiej i napisałem,
        że przechodzi do Wiadomosci. Nie chciałem drugi raz pisac tego samego.
        Rozejrzyj sie dobrze!
    • piaffka Re: Zmiany w Teleexpressie 10.10.06, 10:52
      I co mówiłam, że odezwie się! Chory człowieczek z kompleksami- lecz się. I
      uwaga za chwilę odpowiedź w stylu Arq słynnego moderatora stronniczego forum
      Teleexpressu.... Nadchodzi......
      • shatmach Re: Zmiany w Teleexpressie 10.10.06, 11:06
        Napisałas zupełnie co innego. Zacznij czytać także siebie. A obrażać ludzi to
        sobie możesz na forum dla przedszkolaków.
    • piaffka Re: Zmiany w Teleexpressie 10.10.06, 11:11
      Napisałeś USUNIĘTO a to jest naciaganie i przekłamanie. Wyszyńska przeszła do
      Wiadomości i dla mnie to awans. Tym razem nie mozesz usunąć postu tak jak to
      czynisz na swoim beznadzienym forum gdy ktos wypowie sie żle o twoich
      poczynaniach lub o O(b)lechu. Jestes chory. Lecz się
      • shatmach Re: Zmiany w Teleexpressie 10.10.06, 11:18
        He he smieszna jesteś. Leczyć powinnaś się Ty. Zresztą chyba powinieneś bo jak
        znam życie jesteś jednym z dwojga krytykantów Chmielowskiej na oficjalnym forum
        Teleexpressu i także na moim. Jeden z nich rozmawiał sam ze sobą zmieniając
        nicki. Wcale bym się nie zdziwił gdybyś to był Ty. Zresztą podejrzewam, że dwa
        komentarze przed tym moim pisanym po 10-tej także pisała jedna osoba. Kto jest
        chory to jest. Kompleksy Ty leczysz krytykując innych w sposób chamski i
        złośliwy. Komentarze na moim forum usuwa administrator o czym napisał w jednym
        z wątków gdy oskarżano o to mnie. Więc skoncz sie człowieku kompromitowac i
        obrażać innych bo sam sobie wystawiasz opinie!
        • shatmach Re: Zmiany w Teleexpressie 10.10.06, 11:23
          Oczywiście moderator nie administrator miało być.
    • piaffka Re: Zmiany w Teleexpressie 10.10.06, 11:25
      Krzyczeć to mozesz u siebie na forum bo tam ja nigdy nie byłam poczytałam o
      twoich poczynaniach na innych forach nie tylko tutaj na gazecie. Jestes
      skompromitowany i tyle. Szkoda Ciebie....
      • shatmach Re: Zmiany w Teleexpressie 10.10.06, 11:26
        Tak tak oczywiście. :)
    • muchomor67 Re: Zmiany w Teleexpressie 10.10.06, 11:50
      Oj niestety tak.
      • shatmach Re: Zmiany w Teleexpressie 10.10.06, 12:19
        Straszne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka