anaila 22.10.06, 21:28 jak oni tam mnożą te punkty innym parom? dla mnie to była najlepsza para!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia669 Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 21:32 jestem w szoku dla mnie byli drugą parą najlepszą MROCZYSLAW PRZESZEdl LITOCI,.,.................. za co?? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiabie Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 21:34 No, szok! Rusin promowana na siłe!!!!!! Patrzec juz nie mozna na to! Odpowiedz Link Zgłoś
martol79 Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 21:34 tez mi ich żal:(((, dla mnie byli najlepsi.... powinien odpaść Mroczek Odpowiedz Link Zgłoś
addison Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 21:35 Oni są nienormalni!!!!!! rusinowa i lucas do domu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiabie Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 21:36 A mnie ujmuje skromnosc Lucasa, a niedobrze sie robi gdy widze Rusin...zero samokrytyzymu w tej kobiecie i pomyslec ze przed programem ja lubilam! Odpowiedz Link Zgłoś
radamant Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 21:37 W tym programie nie warto dobrze tańczyć bo i tak publika wybierze tych najbardziej popularnych ( serialowe tasiemce górą! ) lub "pięknych" w powszechnym mniemaniu. Joasi mi strasznie szkoda, pięknie dziś tańczyła i była najatrakcyjniejszą kobietą w tym "show", prawdziwy "wirujący seks". Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 21:41 mnie sie wlasnie dzisiaj najbardziej podobala ,jest bardzo wyrazistą osobowoscią i chcialam ,zeby wygrała lub doszła do ścislego finalu.Nie rozumiem też tego forowania Rusin ,nie tańczyla źle ale na tle innych raczej słabiutko Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 21:42 mam wrazenie ze jakby zatanczyla paniPerepeczko polnaga to tez by przechodzila likwisujac lisze lucasa itd bo jest z M JAK M Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 21:41 jakbyście mieli link do dzisiejszego odcinka to podrzucie co? mieszkam w uk. i nie mam jak ogladac.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zielonykociak Re: Liszowska odpadła: szok! 23.10.06, 09:34 Na Onecie jest strona "Tańca z gwiazdami". Można zobaczyć wszystkie wystepy z każdego odcinka i masz też tabele z punktacją. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 22:25 szkoda to super babeczka zostali prawie sami faceci.... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 22:28 ludziska trochę luzu to tylko zabawa widocznie na Liszowską głosowało mniej ludzi niż na Kingę Rusin czy Mroczka,a wy się doszukujecie jakiś machlojek. I zaraz oczywiście musicie obrażac tych,którzy wam nie w smak - nieładnie. Mogę tak pisać bo nigdy nie biorę udziału w głosowaniu- patrzę na to z dystansem. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 22:31 ja też nigdy nie biorę udzialu w głosowaniu ,a jestem niezadowolona z werdyktu Odpowiedz Link Zgłoś
hellio Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 22:31 Szkooooda!Kogo tam teraz oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 22:40 > anaila napisała: > jak oni tam mnożą te punkty innym parom? > dla mnie to była najlepsza para!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba wysyłać sms'y, bo inaczej inaczej moherowe babcie zawsze was przegłosują. Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 23:10 a głosowaliście na Liszowską? nie? to o co macie pretensje i do kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
poldek13 Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 23:14 głosowałem. ale przyznaję, że głosując i tak myślałem, że nie trzeba, bo dla mnie było oczywiste, że odpaść nie mogą! ale: może Joasia z Robertem przegrali w programie, za to na pewno BARDZO WYGRALI U WIDZÓW! klasa jak rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Liszowska odpadła: szok! 22.10.06, 23:48 a czym konkretnie sie ta klasa objawiala? :) to sympatyczni ludzie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
jojo58 Re: Liszowska odpadła: szok! 23.10.06, 09:40 Teraz to już nie ma po co oglądać tego programu. Pani Joasia - to moja kandydatka do finału, a tu takie wielkie rozczarowanie. Mimo wielkiej sympatii dla Pani Kingi - uważam że niestety ona wypadła najsłabiej i to ona powinna odpaść. Aśka była świetna i na koniec b dobrze sie zachowała. Widać było że była zaskoczona i tłumiła łzy, ale pokazała że jest kobietą z klasą! Pani Asiu - dziękuję że mogłam Panią oglądać przez te pare tygodni i podziwiać prawdziwą kobietę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Liszowska odpadła: szok! 23.10.06, 10:17 Teraz widać, że "głosowanie sms-owe" to autentyczna farsa. Byłam zniesmaczona wynikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_e Re: Liszowska odpadła: szkoda.Byla najbarwniejsza 23.10.06, 10:21 nie wysylam sms-ow i ogolnie nie emocjonuje mnie ten program ale jesli juz go ogladam to mi sie wlasnieLiszowska bardzo podobala.Szkoda, ze odpadla :( Pani Rusin jest odbierana jako biedna kobieta, ktora maz porzucil dla najlepszej przyjaciolki i stad pewnie te glosy otuchy na nia.....bardzo mi sie nie podoba, ze kazde slowo krytyki czy nizsze noty powoduja grymas i male oburzenie na twarzy pani Kingi. Odpowiedz Link Zgłoś
addison Re: Liszowska odpadła: szkoda.Byla najbarwniejsza 23.10.06, 12:21 A mnie sie nie chce wierzyć w to niby wielki poparcie telewidzów dla kini rusin i piotra lucasa. patrzac w tabele glosowania to dziwnym zbiegiem okolicznosci liszowska i kochanek mieli najmniejsze poparcie od widzow. rusinowa i lucas - out!! Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Kinga Rusin 23.10.06, 12:23 miss_e napisała: > kazde slowo krytyki czy nizsze noty powoduja grymas i male > oburzenie na twarzy pani Kingi. Chyba się mylisz, bo w ostatnim odcinku na pytanie Huberta o to którą osobę z jury chciałaby usłyszeć odpowiedziała że panią Iwonę, a wiadomo że ona nie słodzi, tylko raczej krytykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_e Re: Kinga Rusin 23.10.06, 20:24 Kinga Rusin jest na szczescie w miare inteligentna i odpowiedziala przewrotnie. poza tym rzadko kto by odpowiedzial inaczej pokazujac ze sie p. Iwony boi... Odpowiedz Link Zgłoś