Dodaj do ulubionych

Kinga Rusin w TzG

23.10.06, 19:49
Przy całej mojej sympatii dla Kingi uważam, że program jest ustaiony tak, że
ma ona dojśc do finału. Od 3 odcinków jest bezpłciowa i sztywna. Za to
sędziowie (poza Iwoną P.) dają jej punkty na maxa.
Przypomina mi się forowanie Oli Kwaśniewskiej w poprzedniej edycji, choć Ola
dawała sobie lepiej radę niż Kinga.
Reasumując - moim zdaniem nieetyczne jest by prezenter lub inny pracownik TVN
brał udział w tym programie. To musi budzić wątpliwości.
Obserwuj wątek
    • olu87 Re: Kinga Rusin w TzG 24.10.06, 00:35
      co mnie rozwaliło, to nota Galińskiego dla Kingi->10tka po bardzo przeciętnym
      tańcu. Jeśli kiedykolwiek szanowałam tego gościa, to się z tego zdecydowanie
      wycofuję. Była to nota za wysoka o jakieś 4 punkty. Tymczasem w tabeli wyników
      sytuacja przedstawia się następująco: Kinga miała o 1 punkt więcej od mroczka w
      głosowaniu jury-oboje mieli 6 pktów łącznie, podobnie jak dwie pozostałe pary
      (Liszowska & Kochanek oraz Lucas & Kublik). Gdyby nie ten wybryk Galińskiego,
      Rusin miałaby tych punktów 5-i tym samym odpadłaby z hukiem i całkowicie
      zasłużenie. potem może w końcu poleciałby mroczek, który jest dla mnie jeszcze
      bardziej niestrawny od kingi.
      zgodzę się więc z autorem tego wątku, że to nieetyczne. trudno się z tym nie
      zgodzić.
      zrobili z "TzG" farsę, producenci programu pokazali, że mają widownię za
      idiotów. To było zbyt ryzykowne posunięcie, przeszarżowali. szkoda słów i
      nerwów, więc nie zamierzam się nad tym dłużej rozwodzić.
      • bokaj Re: Kinga Rusin w TzG 24.10.06, 01:20
        oczywiście emocje prędzej czy później opadną - ale niesmak zostanie.

niestety, Kinga R. jest zakleszczona: honorowo byłoby się wycofać, ale pewnie pracodawca nie pozwala jej o tym mysleć...
        • dona.a Re: Kinga Rusin w TzG 24.10.06, 01:35
          na temat oceniania na turniejach tanecznych można sobie poczytać na stosownych
          forach, Galiński niczym się nie różni od większości sędziów, którzy dając
          najwyższe noty, nie robią tego bezinteresownie /z całym szacunkiem dla tych
          nielicznych obiektywnych/
          • meessi na jakich foracg 24.10.06, 07:29
            mogłabyś podrzucić??? Chętnie poczytam . Dzięki
            • meessi ....forach!!! 24.10.06, 07:30
              • balbinka17 Re: ....forach!!! 24.10.06, 14:30
                a nie przychodzi Wam do głowy że ludzie ją po prostu lubią i dlatego na nią
                glosują?Dla mnie bardziej zaskakujące jest uwielbienie dla Lukasa.
                • minkapinka Re: ....forach!!! 24.10.06, 14:36
                  balbinka17 napisała:

> a nie przychodzi Wam do głowy że ludzie ją po prostu lubią i dlatego na nią
                  > glosują?Dla mnie bardziej zaskakujące jest uwielbienie dla Lukasa.

A nie przychodzi Ci do głowy, że program ogladaja panie czterdziesto i
                  pięćdziesiecioletnie i im Lucas moze sie podobac?
    • galaxian1 Re: Kinga Rusin w TzG 26.10.06, 00:04
      No co chcecie - "biedna" Kinga, ktora maz z dziecmi zostawil - musi troche
      zarobic na chelebek ! A jeden wystep to kilka ladnych tysiecy zl polskich ! Nie
      mowiac o finale - tam juz kasa jest konkretna.
    • florencja29 Re: Kinga Rusin w TzG 26.10.06, 11:00
      Moje ulubione pary to właśnie te z KIngą i Lucasem. I zawsze trzymam za nich
      kciuki. I nie obchodzi mnie, ze ktoś lepiej tańczy.
      Galiński tez troche mnie zaskoczył z tą 10, ale zauważcie, ze Kinga przechodziła
      wysoko właśnie za głosy telewidzów. Może po prostu ludzie ją lubią?
      Dlaczego wszędzie węszycie układ?
      • mantha Re: Kinga Rusin w TzG 26.10.06, 11:01
        I zawsze trzymam za nich
        > kciuki. I nie obchodzi mnie, ze ktoś lepiej tańczy.

i tutaj mamy wyjasnienie zupelnie kuriozalnych wynikow glosowan widzów :-)
        • florencja29 Re: Kinga Rusin w TzG 26.10.06, 11:59
          No właśnie, bo to nie jest turniej tańca dla zawodowców, tylko program
          rozrywkowy "Taniec z gwazdami" i jak sama nazwa "z gwiazdami" sugeruje - część
          ludzi przy głosowaniu będzie się kierowała właśnie sympatią do danej "gwiazdy".
          I nie rozumiem, dlaczego niektórzy podchodzą do tego tek serio, przecież to ma
          być zabawa! A każdy może głosować na kogo chce.
          • cytrynowe_pole Re: Kinga Rusin w TzG 26.10.06, 18:40
            tak, ale jednak ten program polega mimo wszystko na tańczeniu, a nie głosowaniu
            na swoją ulubioną gwiazdę...
          • veeto1 Re: Kinga Rusin w TzG 26.10.06, 19:37
            florencja29 napisała:

> No właśnie, bo to nie jest turniej tańca dla zawodowców, tylko program
            > rozrywkowy "Taniec z gwazdami" i jak sama nazwa "z gwiazdami" sugeruje - część
            > ludzi przy głosowaniu będzie się kierowała właśnie sympatią do
            danej "gwiazdy".
            >
            > I nie rozumiem, dlaczego niektórzy podchodzą do tego tek serio, przecież to ma
            > być zabawa! A każdy może głosować na kogo chce.

Tjjaaaa, oczywiście, masz rację. W sumie to możnaby ogłosić kto bierze udział
            jako gwiazda, kto jako tancerz zawodowy, zrobić głosowanie i po chwili wiemy
            kto ma wygrać i dostać kasę. Bez wysiłku i hektolitrów wylanego potu, nierzadko
            tez kontuzji.
            Moim zdaniem sympatia sympatią, ale program powinien nagradzać tych co tańczą
            najlepiej. Powtarzam, Kinię lubię, ale uważam, że tańczy dennie. Sadowskiwego i
            Szabatin nie cierpię (jego nie bo nie, a jej bo przypomina mi zdzirowatę lalę z
            saloonu na westernach), a jednak uważam, że powinni wygrać, bo tańczą najlepiej.
            • florencja29 Re: Kinga Rusin w TzG 27.10.06, 09:16
              A ja i tak będę głosować (to teoria, bo tak na prawdę to ja nie głosuję, bo aż
              tak nie wczuwam w TV) i cała rzesza ludzi tak jak mam ochotę i nic na to nie
              poradzisz. Radzę podchodzić trochę mniej emocjonalnie to tego typu rozrywki.
              Z tego, co wiem to oni walczą o kulę, a nie o kasę. Chyba, ze chodzi Ci o kasę,
              kt. dostają za udział w programie. Tylko nie wiem dokładnie (bo aż tak się nie
              zagłębiam), czy dostają kasę za poszczególne odcinki (wtedy, ci co odpodną
              wcześniej mniej dostają), czy jednorazowo za udział w programie). Ale coś mi sie
              wydaje, ze są to kontrakty za udział w danej edycji. W takiej sytuacji, w kt.
              odcinku odpadnie dana osoba nie ma wpływu na wysokość kasy.

P.S Ja też uważam, że Szabatin i Sadowski powinni wygrać i moim zdaniem wygrają.
              Bo tańczą najlepiej.
              • florencja29 Re: Kinga Rusin w TzG 27.10.06, 09:18
                Ja też uważam, że Szabatin i Sadowski powinni wygrać i moim zdaniem wygrają
                > .
                > Bo tańczą najlepiej.

I może nawet na nich zagłosuję w finałowym odcinku, bo finale to będą na pewno.
              • mozambique Re: Kinga Rusin w TzG 27.10.06, 10:46
                kasa za kazdy odcinek , średnio 10 tys dla gwiazdy tygodniowo

a co do głosowania , Lisza odeszla na własne zyczenie bo wybiera sie wystpwać
                do CZech. Wyłudzanie od ludzi forsy za SMS za od dawna usatwione i
                uzgdonione "odpadniecia" to swinstwo.
                NA całe szczęscie w całym swoim zyciu ani grosza nie wydałam na te smsmowe
                numery
                • simply_z Re: Kinga Rusin w TzG 29.10.06, 11:43
                  a co do głosowania , Lisza odeszla na własne zyczenie bo wybiera sie wystpwać
                  > do CZech
                  wiesz to są twoje spekulacje ,mnie sie wydaje ,ze spokojnie moglaby jeszcze
                  potanczyc przez pare odcinkow ,a po ogloszeniu wynikow była wyraźnie
                  niezadowolona ,wrecz wsciekla ,wątpię czy umialaby tak to zagrać.
                  • mozambique Re: Kinga Rusin w TzG 30.10.06, 15:03
                    no bez przesady , Lisza to nie Morczek , potrafi grac
    • vita_bella Re: Kinga Rusin w TzG 27.10.06, 18:03
      a wy juz nie macie o czym dyskutowac, tylko o jakis idiotkach co tańczą??? a co
      nas to obchodzi?
      • billy.the.kid Re: Kinga Rusin w TzG 28.10.06, 22:42
        program dla 1/64 inteligentów.
        • florencja29 Re: Kinga Rusin w TzG 29.10.06, 12:45
          I co dowartościowałeś się?

P.S. Mówisz chyba o sobie, skoro potrafisz ocenić, to zdaję sie, ze musiałeś
          coś obejrzeć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka