Dodaj do ulubionych

Cimoszewicz u Lisa

27.10.06, 10:09
Po raz kolejny udowodnił że naród byłby za głupi na takiego prezydenta. Jaki
naród taki prezydent.
Obserwuj wątek
    • asiara74 Re: Cimoszewicz u Lisa 27.10.06, 10:24
      No tak, tylko że pan Cimoszewicz nie dał nam szansy. Wycofał się po pierwszym
      ciosie, zresztą obawiam się że z tak ówczesnym niskim poparciem dla lewicy nie
      miał wielkich szans,chociaż kto wie.
    • grek.grek Re: Cimoszewicz u Lisa 27.10.06, 12:11
      Racja... Patrz ludu i przełykaj ślinkę - takiego mogłeś mieć prezydenta,a
      masz... szkoda gadać.

Bardzo słusznie przywalił Lisowi, Tuskowi i całej PO - może już mało kto
      pamięta,ale ja pewnie nie zapomnę długo jak ostentacyjnie negatywna kampanię
      prowadził Polsat i sam Lis,jako szef Wydarzeń i publicysta, przeciwko Cimoszewiczowi w czasie kampanii - zwyczajnie grali na seplenięcego,ci#powatego,nieporadnego Donia,z którego taki byłby prezio jak z koziej d#upy wiertarka - głupcy,umyślili sobie,że PO będzie właściwa do rządzenia ... bez programu, na klęczkach przed czarnymi, prosta i tępa antyteza PiSu - z "szarpiącym cugle demokracji" Janem "Nicea ol Muerte" Rokitą, pantoflarzem Doniem, pierdołą Komorowskim, Hanną "duch św mnie natchnął,żebym startowała na prezydenta" Gronkiewicz-Waltz i oczywiście Anna Jarucką pod rękę z KOstusiem Miodowiczem i Brochwiczem ...

Cimoszewicz - klasa sama w sobie.

POwidział,że nikt ze startujących w 2005 nie zasługiwał na prezydenturę (Kaczor,Lepper,Tusk,Słomka,Bubel,rozłamowiec Borowski... sami oceńcie czy nie miał racji) -
      ja powiem więcej : to głupie społeczeństwo dające mandat władzy takim pokurczom
      jak PiS,LPR czy Samoobrona nie jest godne takiego prezydenta jak Cimoszewicz.

A LiS zamiast pier#olić,że to przez wycofanie się Cimoszki Kaczor wygrał z Doniem, niech się strzeli w pusty sagan i w sobie poszuka winy,a także w swoim piz#dusiowatym
      pupilu, który nawet na ciecia w szkole jest za cienki, a prezydentem to sobie może
      byc w domu,kiedy żony nie ma.
      • cristinka Re: Cimoszewicz u Lisa 27.10.06, 12:50
        zgadzam się z toba, dobrze piszesz!
        • baabeczka Re: Cimoszewicz u Lisa 27.10.06, 13:09
          Nie przesadzaj, ale masz duuzo racji. Szkoda, ze obecny jest taki marny a
          lepszego nie widac:-(
    • devegas Re: Cimoszewicz u Lisa 27.10.06, 15:27
      Udowodnił jedno, że miał słabą motywację aby zostać Prezydentem.
      Namawiali go, on nie chciał, miał alternatywę w Białowieży i tak niechętnie
      się zgodził dla kolegów.
      Wniosek - nie warto promować ludzi na siłę. Jak nie ma parcia na koryto to go zniszczą w pierwszym etapie.
      • mozambique Re: Cimoszewicz u Lisa 27.10.06, 15:34
        jak ja bym mogla wybierac miedzy żubrami w puszczy a miodowiczem, kurski i całą
        populacją zaplutych kurdupli to tez bym wybrala żubry
        • ksywa Re: Cimoszewicz u Lisa 27.10.06, 16:20
          Szczególnie ze to nie tylko zubry jako takie, ale piękna chałupa w urokliwym
          miejscu i świeeeety spokój bez wrzodów żołądka;-)
          To jednak smutna prawidlowość, ze wartościowi ludzie przeważnie nie mają parcia
          do koryta, władzy, a nam w roli rządzących dostają się odrzuty i miernoty...
          Mnie zawsze jakoś tak przychodzi na myśl Karol Modzelewski, który od lat
          odrzuca możliwość brania czynnego udziału w zyciu politycznym.
          • devegas Re: Cimoszewicz u Lisa 27.10.06, 19:47
            Ano właśnie. Demokracja u nas jest trochę "przetrącona". Bo co to za demokracja
            jeżeli ja chcąc zostać posłem idę do lidera partii (pewnej), przekonuję go ekonomicznie (odpowiednią dotacją partyjną) abym znalazł się na liście wyborczej na odpowiedniej pozycji i wchodzę do parlamentu. Wyborca nie ma tutaj nic do gadania. Mało mnie interesuje wogóle na kogo wyborca będzie głosował bo ja sprawdziłem sondaże i wybrałem właściwego lidera.
            Muszą zmienić się wybory z proporcjonalnych na JOW to wtedy ludzie kompetentni bez parcia na koryto będą też mieli szanse być wybranymi.
    • titerlitury Re: Cimoszewicz u Lisa 27.10.06, 16:43
      Ma więcej obycia i jest inteligentniejszy od Kaczyńskich. Ale wolałabym
      prezydenta, którego widać zza mówinicy ;o)
      • marzeka1 Re: Cimoszewicz u Lisa 27.10.06, 17:04
        I dodajcie, który jest śliczny, prawda? I tak potrafi "bułkę przez bibułkę".To takie ważne.
        • piotr7777 Re: Cimoszewicz zrobił błąd kandydując 27.10.06, 17:26
          Teraz jest spalony.
          A tak byłby dobry w odwodzie po pięciu latach buraczano-kartoflanych rządów.
          • tojasiepytam Re: Cimoszewicz zrobił błąd kandydując 27.10.06, 18:04
            po pięciu latach tych rządów w miejscu Polski będzie tylko ugór i krajobraz jak
            po Czernobylu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka