Dodaj do ulubionych

Iras w ciemnych okularach? Od kiedy?

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.11.01, 20:37
Czy Iras dostał w mordę i ma śliwkę pod okiem? Nie widziałem go wcześniej w
takich okularach maskujących?
Obserwuj wątek
    • Gość: ST Re: Iras w ciemnych okularach? Od kiedy? IP: *.chello.pl 11.11.01, 20:39
      I dlaczego nie na żywo? Tylko przy jakimś ogrodzeniu (szpitalnym?)...
      • Gość: Pix Re: Iras w ciemnych okularach? Od kiedy? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.11.01, 20:54
        pewnie zawarli zakąś ugodę i nakręcili filmiki dla zamydlenia oczu wątpiącym
        ale naiwnym.
      • Gość: ST Re: Iras w ciemnych okularach? Od kiedy? IP: *.chello.pl 12.11.01, 01:32
        "A widzicie, co tam za mną jest? Słoneczko!" - Powiedział Irek wskazując na
        płot. Ciekawe, czy chciał przez to dać coś do zrozumienia widzom (np. to, że
        jest gdzieś zamknięty)?
    • Gość: asterixa Re: Iras w ciemnych okularach? Od kiedy? IP: *.*.*.* 11.11.01, 20:42
      Napiszcie co sie dzieje w Ringu!
      • Gość: Mmmm Re: Iras w ciemnych okularach? Od kiedy? IP: *.chello.pl 11.11.01, 20:44
        Nic.. nominacje...
        • Gość: Mazi Był nafaszerowany dragami IP: *.net-serwis.pl 11.11.01, 21:02
          Rozmowa z Irkiem niczego nie wyjaśnia i nie zaprzecza prasowym donosom.
          Założyli mu okulary bo był na psychotropach albo jakichś stymulantach, tak
          sądzę. Po oczach wszystko poznasz, a zwłaszcza obecność co niektórych
          substancji w organiźmie.
    • Gość: benzol Re: Iras w ciemnych okularach? Od kiedy? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 21:06
      Widzieliscie ? Irek z Soltysikiem graja w pilke w jakims parku, koledzy jak
      cholera,nawet wymieniaja uprzejmosci.
      Tylko po co te okulary ? Dlaczego nie widac gdzie to jest , i dlaczego nie na
      zywo?
      • Gość: Pix Re: Iras w ciemnych okularach? Od kiedy? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.11.01, 21:12
        No i gdzie jes ta jego rodzina z którą rzekomo odpoczywa??? Dlaczego w tym
        parku byłtaki wysoki mur? W dali za drzewami było widać jakiś budynek trochę
        większy niż nawet bardzo duży dom. I, może popadam w histerię, ale czy nie za
        szybko mu włoski urosły i zgęstniały?
        • Gość: benzol Re: Iras w ciemnych okularach? Od kiedy? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 21:24
          Gość portalu: Pix napisał(a):

> No i gdzie jes ta jego rodzina z którą rzekomo odpoczywa??? Dlaczego w tym
          > parku byłtaki wysoki mur? W dali za drzewami było widać jakiś budynek trochę
          > większy niż nawet bardzo duży dom. I, może popadam w histerię, ale czy nie za
          > szybko mu włoski urosły i zgęstniały?

Faktycznie tez to zauwazylem , piora ma jakies takie bardziej geste niz podczas
          pobytu wewnatrz a moze ta fryzurka jest dzielem TVN'u
          • Gość: Pix Re: Iras w ciemnych okularach? Od kiedy? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.11.01, 21:40
            Gość portalu: benzol napisał(a):

> Gość portalu: Pix napisał(a):
            >
            > > No i gdzie jes ta jego rodzina z którą rzekomo odpoczywa??? Dlaczego w tym
            >
            > > parku byłtaki wysoki mur? W dali za drzewami było widać jakiś budynek troc
            > hę
            > > większy niż nawet bardzo duży dom. I, może popadam w histerię, ale czy nie
            > za
            > > szybko mu włoski urosły i zgęstniały?
            >
            > Faktycznie tez to zauwazylem , piora ma jakies takie bardziej geste niz podczas
            >
            > pobytu wewnatrz a moze ta fryzurka jest dzielem TVN'u

To jest dlatego podpadające,że przyklejone włoski muszą być dostatecznie gęste i
            długie aby zakryć "montaż"
            Czy ktoś ma nagrane ostatnie zdjęcia z pobytu Irasa w domu bb?

• Gość: Yenny Re: Iras w ciemnych okularach? Od kiedy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.01, 21:15
        Gość portalu: benzol napisał(a):

> Widzieliscie ? Irek z Soltysikiem graja w pilke w jakims parku, koledzy jak
        > cholera,nawet wymieniaja uprzejmosci.
        > Tylko po co te okulary ? Dlaczego nie widac gdzie to jest , i dlaczego nie na
        > zywo?

Ależ to bardzo proste - Irek na żywo mógłby powiedzieć za dużo. To co
        powiedzieliśmy to był kompromis - Irek pokazał się, powiedział tyle, żeby TVN
        wyszedl z takiej afery z twarzą. Dlaczego w parku? Bo nie jest w domu - jest w
        szpitalu - tam go pokazać nie mogli. Jeśli by go stamtą zabrali - zaraz napadliby
        na Irka dziennikarze. Widocznie jeszcze nie wynegocjonowali warunków , kontraktu
        czy czegos tam co powinno Irka związać z TVN-em i nie pozwolić mu opowiadzieć o
        całym zdarzeniu. I myślę że pozostanie w szpitalu dopóki jakiegoś układu nie
        podpiszą. Chyba że Irek uzna iż nie chce układów . No to zrobią z niego wariata...
    • Gość: Mazi Kiepska farsa. IP: *.net-serwis.pl 11.11.01, 21:15
      To chyba jasne, przecież osobę niepoczytalną trzeba jakoś kontrolować. Na żywo
      byłoby to trudne. Tutaj zmontowali wszystko fajnie, zmotywowali zapewne Irka
      kasą żeby jakoś się prezentował. Nie wiem czy na pewno tak było ale to co
      pokazali nie usunęło poprzednich podejrzeń a prowokuje tylko nowe. To po prostu
      śmierdzi i tyle.
      • Gość: widz Re: Kiepska farsa. IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 21:21
        Macie racje.Irek jest zamknięty.Reszta to bajki.Ale 90%oglądających to niestety
        kupi.
        • Gość: tryb Re: Kiepska farsa. IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 21:43
          mimo wczesniejszych zapowiedzi Soltysika Irka nie bylo w programie na zywo.
          bali sie, ze cos palnie. W studiu nie bylo tez jego rodziny.
          Rozmowka krecona byla pod Warszawa bo w tle wyraznie slychac bylo dzwiek
          samolotu schodzacego do ladowania. A w Warszawie samoloty schodza do ladowania
          od strony poludniowej, tam gdzie lezy Konstancin ze szpitalem psychiatrycznym.
        • Gość: pikus Re: Kiepska farsa. IP: *.turboline.skynet.be 11.11.01, 21:45
          irek gral w pilke nie za wiele chcial mowic ale jak juz zaczol to slyszelismy
          tylko komentarz soltysa troche to dziwne, cala ta rozmowa to nie rozmowa.
          • Gość: Ewa Re: Kiepska farsa. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 21:54
            Sołtysik chciał zdementować plotki a jakoś mu to nie wyszło,wręcz rozbudził w
            nas więcej podejrzeń.Ależ mnie wkurza ostatnio ten Sołtysik i cała reszta tej
            bandy z TVN-u.
            • Gość: Sowa Re: Kiepska farsa. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 22:23
              Jeśli Irek jest w szpitalu, a cała sceneria na to niestety wskazuje, to TVN
              zachował się tym bardziej po świńsku - przerwał kurację facetowi, żeby nagrać
              filmik oczyszczający (oczywiście w założeniach) atmosferę wokół jego wyjścia z
              programu.
    • Gość: Trevis Psychotropy IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 22:08
      Irek był pod działaniem neroleptyków (psychotropów) dlatego nosił czarne
      okulary. Film został nagrany na terenie szpitala psychiatrycznego w Tworkach
      pod Warszawą
      • Gość: Mazi Re: Psychotropy IP: *.net-serwis.pl 11.11.01, 22:15
        I to by się zgadzało, podobnie rozumowałem. A masz pewny cynk, czy tak
        sobie "konfabułujesz"?
        • Gość: Trevis Re: Psychotropy IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 22:22
          Widziałem wielu gości po psychotropach. To co mu się przydażyło to w fachowej
          literaturze z psychiatrii nazywa się zespół maniakalny. Nie wiem czy oglądałeś
          od początku program. Irek wchodząc do programu ciągle gadał (słowotok) oraz nie
          spał trzy doby nonstop. Potem były huśtawki nastrojów u niego aż do wyjścia
          (usunięcia) z programu gdzie objawiło się to prawdopodobnie agresją (ale TVN
          nie pokazało już tego)
          • Gość: Mazi Re: Psychotropy IP: *.net-serwis.pl 11.11.01, 22:34
            Trevis, zgadza się! Też o tym pisałem na innym temacie. Szczególnie te hustawki
            nastroju sprawiły iż stał się on obiektem mego zainteresowania od początku
            programu. Mam kolegę schizofrenika, gdy brak mu psychotropów ma właśnie
            słowotok, a często ataki agresji (ale dobrze że jego obiektem pozostają jedynie
            przedmioty) lub depresji. Po psychotropach jest całkiem normalny, ale
            uderzająca jest wtedy monotonność mowy i "niewidzące", wodniste oczy (do tego
            lubi zapalić skuna, a wtedy w ogóle zamienia się w warzywo). U Irka widziałem
            ogólne ożywienie. Może zaaplikowali mu jakiegoś stymulanta?
            • Gość: Trevis Re: Psychotropy IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 22:37
              Mazi, trudno powiedzieć ale może dla pobudzenia dali mu vit. B12 lub dzień
              wcześniej odstawili psychotropy.
              • Gość: Mazi Re: Psychotropy IP: *.net-serwis.pl 11.11.01, 22:48
                No cóż,można gdybać. Swego czasu stosowałem wit. B12 ale w celu wpłynięcia na
                metabolizm i ukrwienie (siłownia). Przypływ energii i dobrego samopoczucia
                istotnie zauważalny.
                • Gość: Mazi Re: Psychotropy IP: *.net-serwis.pl 11.11.01, 22:57
                  A od kumpla dostałem kilka fiolek promaziny. Istotnie człowiek czuje sie dość
                  błogo :-) Jedna uwaga: nie mieszać z alkoholem - skutki opłakane. A najlepiej
                  to nie brać w ogóle.
      • Gość: Pix Re: Psychotropy IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.11.01, 22:17
        Też tak podejrzewam, że to jakiś szpital. Jeśli uda się to oficjalnie
        potwierdzić to całe pierdolenie tvnu weźmie w łeb i nawet dotychczas naiwni
        stwierdzą że są manipulowani. Wyraźnie słyszeliśmy że wypoczywa z rodziną
        więcwystarczy im udowodnić, że skłamali.
        • Gość: Tytus Re: Psychotropy IP: *.ntvk.com.pl 11.11.01, 22:24
          Problem w tym że TVN nigdy nie podał że odpoczywa z rodziną - tylko pod opieką
          rodziny (więc może odpoczywać w Tworkach pod opieką rodziny).
          Rodzinę przecież też lepiej trzymać za murem - to takie proste!!
          • Gość: Pix Re: Psychotropy IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.11.01, 22:35
            Gość portalu: Tytus napisał(a):

> Problem w tym że TVN nigdy nie podał że odpoczywa z rodziną - tylko pod opieką
            > rodziny (więc może odpoczywać w Tworkach pod opieką rodziny).
            > Rodzinę przecież też lepiej trzymać za murem - to takie proste!!

No, nie wiem, ale ja słyszałem "z rodziną"

• piekny.realista Co ten TVN sobie musli ? 11.11.01, 22:38
      Irek wystapil w jakims lesie.pewnie zaplikowali mu kilka prozaksow,co dziwne
      wystapil w takich muchach jak w latach 70 ABBA na pol twarzy ,moze mu zle z
      oczu patrzy albo ktos buzke mu obil.druga sprawa zazwyczaj jak ktos wychodzil
      sam czy tez ze wzgledu na zlamanie "regulaminu" ogladalismy to do
      znudzenia ,chdzi o wyjscie z domu gadka szmatka z tym telewizyjnym kurwiszonem
      i do kompletu byl to gosc RINGu "na zywo". Jak dla mnie dziwna sprawa.Pozatym
      ponoc ogolono Irkowi czszke moze to i plota, powiedzmy sobie szczerze czy dla
      charakteryzatora trudno jest huknac takie afro w ksztalcie gwiazdy czlowiekowi
      ktory byl potulny jak baranek ? - napewno nie.Osobiscie czekam az ktos z TVN
      pusci farbe.....
    • Gość: Pix Re: Iras w ciemnych okularach? Od kiedy? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.11.01, 23:36
      Tak sobie jeszcze pomyślałem, że tvn powinien zaniechać dotychczasowej ramówki
      programu i ustanowić jedną wspólną nazwę dla swoich "produktów" -
      "NIE DO WIARY"
      :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka