Dodaj do ulubionych

Do MANGO !!!!

IP: *.acn.waw.pl 13.11.01, 19:31
Gdzie ty się podziewasz ?!

Może na przywitanie zamiast tradycyjnych wulgaryzmów kulturalny cytacik:

...Cóż ci powiem najpierw, a co na ostatku
jeśli tak liczne są niedole, którymi
obdarzyli mnie niebiańscy bogowie...

To chyba tak jakoś szło, i pewnie pamiętasz z jakiej książki...

tsd
Obserwuj wątek
    • Gość: mango Re: Do SABCI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 07:37
      Droga moja,
      zniknąłem, ponieważ uznałem, że skoro piszesz KONIEC z tak śmiertelną
      stanowczością, to decyzję Twoją za ostateczną przyjąć muszę.
      żal mój był naprawdę wszechogarniający - wyobraź sobie, że więź drutami św. Z
      TOBĄ była dla mnie b. ożywczą psychoterapią i -uwierz mi - pozbyłem się kilku
      nędznych myśli, które krążyły wkoło głowy mojej jak sępy i w pewien sposób
      odmieniłaś mnie, diablico. Za to dzięki, PANI.
      A TERAZ RADOŚĆ Z TEJ WIADOMOŚCI - ...- WIELKA RADOŚĆ (b. duża)

Twój mango
      • Gość: sabcia Re: Do mango IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 08:08
        Mój akrobato 01-owy, Pani 2 dni temu krew się wzburzyła z powodu wtargnięcia z
        buciorami do naszego wątku cracka-sracka.
        Naturę mam dziką – więc wkurwiłam się, cóż na to poradzę, że mam temperament
        wulkaniczny. Moje "koniec" nie było jednak permanentne, do cholery, choć z
        przekory czasem dążę do rozwiązań ostatecznych.... Mostek się zajarzył, ale nie
        spłonął. Ze wszystkiego tak, kurwa, szybko rezygnujesz, mój mango ?
        Pozatym lubię droczyć się, kocie marcowy....
        Jeśli jeszcze ręce ci drżą na myśl o mnie to połóż je na klawiaturce i napisz
        coś /nawet może to być kolejny twój wierszyk...jestem dziś w dobrym nastroju/.

PS. Co to za nędzne myśli, tylko mogę się domyślić....
        a teraz muszę wracać do pisania, kończę to co zaczęłam w nocy ...
        ponieważ tragicznie moim nickiem różne pojebane kreatury wycierają sobie
        wszystkie możliwe części ciała - zmieniam go od następnego postu na TSD ...
        • Gość: mango Re: Do mango IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 09:49
          Gość portalu: sabcia napisał(a):

> Mój akrobato 01-owy, Pani 2 dni temu krew się wzburzyła z powodu wtargnięcia z
          > buciorami do naszego wątku cracka-sracka.
          > Naturę mam dziką – więc wkurwiłam się, cóż na to poradzę, że mam temperam
          > ent
          > wulkaniczny. Moje "koniec" nie było jednak permanentne, do cholery, choć z
          > przekory czasem dążę do rozwiązań ostatecznych.... Mostek się zajarzył, ale nie
          >
          > spłonął. Ze wszystkiego tak, kurwa, szybko rezygnujesz, mój mango ?
          > Pozatym lubię droczyć się, kocie marcowy....
          > Jeśli jeszcze ręce ci drżą na myśl o mnie to połóż je na klawiaturce i napisz
          > coś /nawet może to być kolejny twój wierszyk...jestem dziś w dobrym nastroju/.
          >
          > PS. Co to za nędzne myśli, tylko mogę się domyślić....
          > a teraz muszę wracać do pisania, kończę to co zaczęłam w nocy ...
          > ponieważ tragicznie moim nickiem różne pojebane kreatury wycierają sobie
          > wszystkie możliwe części ciała - zmieniam go od następnego postu na TSD ...

Diablico
          z pasją wzdętą jak balon ślę Ci wierszyk :

Karabinie wzruszeń,
          świetlista magmo
          magmello zapracowana
          co słowem ciskasz ognistym!!

Sabciu
          gdzie jesteś
          czy wybrzeże morskie istnieniem
          Swoim sycisz czy wierch jaki kłujący
          a może na równi równinnej wśród szopennych dźwięków
          obecność Swą rozścielasz?

zwoje mózgowe -...
          każden jeden Ciebie zgłębia
          i niejeden już zdębiał.

KONIEC (wiersza!)

Przyjaciółko, co takiego piszesz ( jak zwykle umieram z ciekawości)? Jakiż to
          poemat nie dał Ci w nocy Oczu ,przeze mnie tak wielbionych, w pokoju zamknąć?

Niestety, muszę teraz wyjść :-(
          ale mostek niech stanie się MOSTEM NIEWZRUSZONYM o który będą kruszyć się walące
          weń głowy zeschłych insektów ( polonista załkał by nad moim stylem dennym)
          co za patos !

Twój mango

• Gość: mango sabciu... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 17:23
      cytacik piękny i zaprawdę kulturalny - ale nie wiem skąd! oświeć mnie, kochana.
      nie jestem tak oczytany, jak bym tego pragnął - kiedyś byłem na dobrej
      drodze, ale skręciłem z owego szlaku humanistycznego na kamienisty, ścisły trakt
      biolo-antropolo i zagrzebałem się w tym jak kret. Nie jest na szczęście tak, że
      nosa nie wyściubiam z krętych kurytarzy szkieletów, embrionów i czynników
      rozwoju - o nie!
      a Ty, szczęście, jesteś na V roku, tak czuję, ale CO TO JEST - nie mogę tego
      wychwycić. naprowadź moje mózgowie ślepe.(jestem jak zwykle - ciekawy)

kochający Cię mango owe słowa do kupy złożył
      • Gość: sabcia Re: do mango IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 17:51
        Mój biolo-antropolo, zaraz wpadnę, tylko coś muszę tu pokończyć ....
        Jeszcze dziś sobie pogawędzimy, będę miała niedługo czas tylko dla ciebie, OK
        kocurze ?

tsd
        • Gość: mango Re: do mango IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 19:05

> Mój biolo-antropolo, zaraz wpadnę, tylko coś muszę tu pokończyć ....
          > Jeszcze dziś sobie pogawędzimy, będę miała niedługo czas tylko dla ciebie, OK
          > kocurze ?
          >
          > tsd

Moja .........-........, fotel dentystyczny i stojący przy nim kat oczekują na
          mnie właśnie teraz - okrucieństwo i tortura - to mnie czeka - wizyta u dentysty;
          zdecydowanie wolałbym znaleźć się w Twoich ramionach

o 19.30 idę cierpieć - bądź przy mnie

Twój zdołowany mango

• Gość: sabcia Re: do mango IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 19:17
            Gość portalu: mango napisał(a):

> Gość portalu: sabcia napisał(a):
            >
            > > Mój biolo-antropolo, zaraz wpadnę, tylko coś muszę tu pokończyć ....
            > > Jeszcze dziś sobie pogawędzimy, będę miała niedługo czas tylko dla ciebie,
            > OK
            > > kocurze ?
            > >
            > > tsd
            >
            > Moja .........-........, fotel dentystyczny i stojący przy nim kat oczekują na
            > mnie właśnie teraz - okrucieństwo i tortura - to mnie czeka - wizyta u dentysty
            > ;
            > zdecydowanie wolałbym znaleźć się w Twoich ramionach
            >
            > o 19.30 idę cierpieć - bądź przy mnie
            >
            > Twój zdołowany mango
            >

hahahaha, ale mnie rozśmieszyłeś tym dentystą !!! :-))))))
            Mój biedaku, wyobraź sobie, że będę cię trzymać za rączkę ;-), mam nadzieję, do
            cholery, że jako 100% facet nie będziesz się darł !!!! Tego Pani by nie zniosła.
            Ale, ale... Nie wiem jednak czy w moich ramionach byłbyś bezpieczny .... bywam
            czasem groźna..... jesli wiesz co chcę powiedzieć.....

tsd
            • Gość: mango Re: Do SABCI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:40
              Jestem, msd.
              uf, niech zbiorę myśli...
              Otóż wyobraź sobie - NIE BYŁO TAK ŹLE
              Kat miał(a) rude włosy i czerwone paznokcie. Wiercenie w zębie bolało, ALE
              Dama w białej masce na twarzy co czas jakiś składała na mej klatce swój
              jędrny biust - i cóż - jakoś przetrwałem.
              Możesz być dumna - nie darłem się, jedynie kilka łez spłynęło mi po
              policzku...
              ALEŻ SKĄD, ŻARTOWAŁEM.
              Byłem twardy jak stal
              -zresztą czy facet 100%-owy może pozwolić sobie na płacz, gdy czuje NACISK
              sprężystych piersi na swoim potężnym ciele ?
              • Gość: sabcia Re: Do Mango IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 21:10
                Silne męskie ciało i nacisk damskich jędrnych piersi do doskonałe połączenie,
                mój mango. Jeśli przy okazji tej tortury zaznałeś odrobinę przyjemności z rudą,
                to fakt, nie było tak źle.
                Cytat pochodzi... mówiłam, że znasz tę książkę... z którejś, chyba II, części
                Obłędu... obłędna lekturka !!! Zapadła mi w pamięć.
                Pytałeś o studia: teraz byłby VI rok, więc byłeś całkiem, całkiem blisko, a
                dziedzina... zgadłeś: historia. Serio - bingo! Jak do tego doszedłeś, mój biolo-
                antropolo-pyszczku?
                Ale to tylko jeden fakultet. Jest też drugi, kończę go właśnie...
                Zresztą uważam, że to twoja dziedzina jest fascynująca ! Kroiłeś trupa? I
                pewnie oglądasz rózne dziwactwa w formalinie !!! Miałam nawet zapytać czy to
                antropolo to med. czy kult. Zresztą i jedno i drugie jest odjazdowe .....

Oglądasz moze jeszcze BB ? - dziś przyjechał do nich guru. Przystojny, ale
                jakiś smutas ... wszyscy obrzydliwie sie wdzięczyli, co za mendozy !!!
                Patrzę wyrywkowo, bo siedzę cały dzień przy kompie i klepię w klawiaturę.

tsd

• Gość: mango Re: Do SABCI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 21:29

> Silne męskie ciało i nacisk damskich jędrnych piersi do doskonałe połączenie,
                  > mój mango. Jeśli przy okazji tej tortury zaznałeś odrobinę przyjemności z rudą,
                  >
                  > to fakt, nie było tak źle.
                  > Cytat pochodzi... mówiłam, że znasz tę książkę... z którejś, chyba II, części
                  > Obłędu... obłędna lekturka !!! Zapadła mi w pamięć.
                  > Pytałeś o studia: teraz byłby VI rok, więc byłeś całkiem, całkiem blisko, a
                  > dziedzina... zgadłeś: historia. Serio - bingo! Jak do tego doszedłeś, mój biolo
                  > -
                  > antropolo-pyszczku?
                  > Ale to tylko jeden fakultet. Jest też drugi, kończę go właśnie...
                  > Zresztą uważam, że to twoja dziedzina jest fascynująca ! Kroiłeś trupa? I
                  > pewnie oglądasz rózne dziwactwa w formalinie !!! Miałam nawet zapytać czy to
                  > antropolo to med. czy kult. Zresztą i jedno i drugie jest odjazdowe .....
                  >
                  > Oglądasz moze jeszcze BB ? - dziś przyjechał do nich guru. Przystojny, ale
                  > jakiś smutas ... wszyscy obrzydliwie sie wdzięczyli, co za mendozy !!!
                  > Patrzę wyrywkowo, bo siedzę cały dzień przy kompie i klepię w klawiaturę.
                  >
                  > tsd

Historia!!! Widzisz, coś między nami się rozsnuwa - jakaś tajemna nić między
                  wrocławiem a ..........!
                  Antropologia fizyczna, ekol. człowieka itd - to jest moja działka i mój
                  ogródek.Nie kroiłem trupa, ale zanosi się na to , że w wakacje będę rozkopywał
                  cmentarze.
                  widziałem przez chwilę - flaki tragiczne ci tv-herosi, pies im mordę...
                  Wklepujesz pracę mgr zapewne - ja dopiero znalazłem sobie temat...

ten tydzień jakoś mnie wykańcza - wczoraj miałem referacik i dałem dupy ...
                  ponieważ siadłem do niego 2 godz. wcześniej. klapa
                  dziś seminarium - znowu klapa, nic nie przeczytałem
                  flaczeję
                  nie wiem dlaczego
                  ale życie pozaszkolne jakoś jednak polepsza się (Twoja zasługa)
                  >

• Gość: sabcia Re: Do mango IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 21:53
                    Mój flaczku /jak można być flaczkiem mając 20 kilka lat ???/, Pani nie wklepuje
                    mgr, tylko pewien tekst... jutro, a właściwie miałam go dostarczyć dziś do
                    pewnego wydawnictwa... zaczęłam go wczoraj wieczorem, bo noc sprzyja pewnym
                    sprawom, pisałam w nocy... i nie mogłam cholera skończyć !!! dostanę opierdol
                    tam jutro, niestety... i chyba też nie będę dla nich milusia...
                    Nić tajemna między Breslau a.... popatrz w górę w prawo.. małe szare literki
                    acn.waw.pl czyli warszawka! mój móżdżku. Nie lubię tego miejsca, w poniedziałek
                    byłam w Krakowie cały dzień, inny świat, co za miejsce!, fuck, dlaczego nie
                    mogłam tam sie urodzić !!!!!!!!!....

tsd

PS. Skąd u ciebie dryg do wierszyków ??? Masz taki dziwny styl, kocie, czasem
                    mnie to cholernie drażni .... czasem coś ci się napisze całkiem, całkiem...
                    • Gość: mango Re: Do SABCI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 22:07

> Mój flaczku /jak można być flaczkiem mając 20 kilka lat ???/, Pani nie wklepuje
                      >
                      > mgr, tylko pewien tekst... jutro, a właściwie miałam go dostarczyć dziś do
                      > pewnego wydawnictwa... zaczęłam go wczoraj wieczorem, bo noc sprzyja pewnym
                      > sprawom, pisałam w nocy... i nie mogłam cholera skończyć !!! dostanę opierdol
                      > tam jutro, niestety... i chyba też nie będę dla nich milusia...
                      > Nić tajemna między Breslau a.... popatrz w górę w prawo.. małe szare literki
                      > acn.waw.pl czyli warszawka! mój móżdżku. Nie lubię tego miejsca, w poniedziałek
                      >
                      > byłam w Krakowie cały dzień, inny świat, co za miejsce!, fuck, dlaczego nie
                      > mogłam tam sie urodzić !!!!!!!!!....
                      >
                      > tsd
                      >
                      > PS. Skąd u ciebie dryg do wierszyków ??? Masz taki dziwny styl, kocie, czasem
                      > mnie to cholernie drażni .... czasem coś ci się napisze całkiem, całkiem...

No tak... szare literki. Warszawa - w mieście tym leży teraz mój przybrany dziadek
                      (szpital,Banacha)
                      RAK
                      wawa śliczna jest czy nie jest? przekonam się w poniedziałek - warsztaty; ale
                      nastawiam się raczej na picie czystej wódki i palenie papierosów (i odwiedziny u
                      dziadzia)
                      byłem tam już kiedyś jako szczyl - nic nie pamiętam.
                      KiEdyś trafię do tego tekstu, który tworzysz - I ZASPOKOJĘ SWOJĄ NIELUDZKĄ
                      CIEKAWOŚC !
                      dryg do wierszyków dotychczas był raczej nieobecny - miałem inne drygi - wziął
                      się z powietrza ...
                      mój styl jest dość sztuczny - chyba sprowokowany przez to medium,

• Gość: mango Re: Do SABCI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 21:54
                    Jako że dziś cięzko pracujesz - przesyłam Ci coś, co wprowadzi Cię w dobry
                    nastrój (może to znasz? - C.porter):
                    (...)
                    jesteś szczyt,
                    jesteś pierwsza klasa,
                    grecki mit,
                    kompot z ananasa;
                    pierwszy Piątej takt, i Rubensa akt, i Faust,
                    Zbiór antycznych monet,
                    Szekspira sonet
                    i Mickey Mouse!
                    jesteś Nil
                    jesteś wieża z Pizy
                    jesteś styl
                    tchnący z Mony Lizy;
                    jestem śmieć i wrak, gniecie mi się frak, aż wstyd-
                    no to co, że jestem dno? Ty jesteś szczyt!
                    (...)
                    • Gość: sabcia Re: Do mango IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 22:29

> Jako że dziś cięzko pracujesz - przesyłam Ci coś, co wprowadzi Cię w dobry
                      > nastrój (może to znasz? - C.porter):
                      > (...)
                      > jesteś szczyt,
                      > jesteś pierwsza klasa,
                      > grecki mit,
                      > kompot z ananasa;
                      > pierwszy Piątej takt, i Rubensa akt, i Faust,
                      > Zbiór antycznych monet,
                      > Szekspira sonet
                      > i Mickey Mouse!
                      > jesteś Nil
                      > jesteś wieża z Pizy
                      > jesteś styl
                      > tchnący z Mony Lizy;
                      > jestem śmieć i wrak, gniecie mi się frak, aż wstyd-
                      > no to co, że jestem dno? Ty jesteś szczyt!
                      > (...)

Dzięki, soczku z mango, bardzo podobał mi się ten "kompot z ananasa"

Bardzo mi przykro z powodu twojego dziadka .... naprawdę.... zapij wódą, zapal
                      faję, albo jakiegoś zielonego draga, idź na imprę, do pubu z kumplami, głupia
                      rada, wiem ale .... czasem pomaga, choć na trochę ...

Kurwa, proszę, zmieńmy temat !!!! ale smuta !!!!!!!!!

• Gość: mango Re: Do SABCI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 22:42
                        pamiętasz ten kawałek dialogu : "A znasz,kmiocie,......." Wymieniłaś nazwy
                        drużyn muzycznych - znam je (ale tylko przed Dead C. D. na kolanach),
                        oprócz "basement jaxx"
                        I wiesz co? wczoraj prawie to kupiłem - gdyby nie to, że wcześniej chlałem, to
                        by mi pieniędzy starczyło. (małpa na okładce)
                        teraz jednak wałkuję tylko stereolab; non stop, teraz też
                        • Gość: mango Re: Do SABCI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 23:05
                          Przyjaciółko, opowiem Ci wstrętny dowcip, który właśnie usłyszłem:

Pani w szkole zadała dzieciom przygotować na następną lekcję jakieś zwierzątka
                          i pokazać, w jaki sposób mogą przydać się człowiekowi.
                          nast. tydz. jaś przyniósł myszkę i kołowrotek, w którym biegała i
                          wytwarzała prąd, zosia przytachała papużkę, która zabawnie spacerowała po
                          sznureczku itp itd a franio przyniósł chomika i taśmę klejącą.
                          Belferka pyta -po co to, jakże to
                          franio zaczyna owijać chomika taśmą klejącą
                          - po co to robisz pyta belf-ka
                          -żeby nie wystrzelił, jak będę go pierdolił...

co ty na to?

• Gość: sabcia Re: Do mango IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 23:22

> Przyjaciółko, opowiem Ci wstrętny dowcip, który właśnie usłyszłem:
                            >
                            > Pani w szkole zadała dzieciom przygotować na następną lekcję jakieś zwierzątka
                            >
                            > i pokazać, w jaki sposób mogą przydać się człowiekowi.
                            > nast. tydz. jaś przyniósł myszkę i kołowrotek, w którym biegała i
                            > wytwarzała prąd, zosia przytachała papużkę, która zabawnie spacerowała po
                            > sznureczku itp itd a franio przyniósł chomika i taśmę klejącą.
                            > Belferka pyta -po co to, jakże to
                            > franio zaczyna owijać chomika taśmą klejącą
                            > - po co to robisz pyta belf-ka
                            > -żeby nie wystrzelił, jak będę go pierdolił...
                            >
                            > co ty na to?
                            >

Kurwa, kto te dowcipy wymyśla !!!!! Szkoda chomika. Gdzie ty to usłyszałeś ???

A, cos mi się teraz przypomniało. Wczoraj zanim nieopatrznie kazałam ci spadać,
                            coś tam mamrotałeś, że chcesz się zwierzyć z czegoś, że coś tam może wydać się
                            trywialne. O co chodziło ?
                        • Gość: sabcia Re: Do mango IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 23:12

> pamiętasz ten kawałek dialogu : "A znasz,kmiocie,......." Wymieniłaś nazwy
                          > drużyn muzycznych - znam je (ale tylko przed Dead C. D. na kolanach),
                          > oprócz "basement jaxx"
                          > I wiesz co? wczoraj prawie to kupiłem - gdyby nie to, że wcześniej chlałem, to
                          > by mi pieniędzy starczyło. (małpa na okładce)
                          > teraz jednak wałkuję tylko stereolab; non stop, teraz też

Mój mango, chlałeś pod okoliczność czy tak sobie? Do "wesołego" czy
                          do "upadłego"? Pytam z ciekawości. Nie powiem, czasem też używam, choć akurat
                          czysta wóda mnie kompletnie rozwala, dość osobliwie zresztą - więc nie używam
                          ani, ani.
                          A jakieś zieloności popalamy .....?

BJ - elektronika plus niezłe melodie. Przyjemne dla ucha.
                          DCD to jest ................................. no nie da sie określic tego CUDU.
                          1 listopada w radiostacji cała audycja "w pełni" pobrzmiewała DCD i followersami.
                          Niestety DCD rozwalili się i Lisa teraz głównie tworzy muzykę filmową /np. do
                          Informatora M. Manna, do Gladiatora tez cos zmontowała/. Dwa jej solowe albumy są
                          powalające, jak będziesz miał okazję kupić /Duality i Mirror Pool/- polecam. Nie
                          zawiedziesz się. Ja tez przed DCD na kolana, pełna zgoda.

I ciekawostka: wiesz jak się określa Stereolab? "Muzyka dla studentek". W
                          Radiostacji leci dość często jeden ich numer.
                          A co powiesz o Air ?

PS. Ale ja grzeczna dziś jestem !!!!????
                          Co mi się stało, kuuuurrrrwwwwaaaaa ???????

tsd
                          • Gość: mango Re: Do SABCI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 23:42

> Gość portalu: mango napisał(a):
                            >
                            > > pamiętasz ten kawałek dialogu : "A znasz,kmiocie,......." Wymieniłaś nazwy
                            >
                            > > drużyn muzycznych - znam je (ale tylko przed Dead C. D. na kolanach),
                            > > oprócz "basement jaxx"
                            > > I wiesz co? wczoraj prawie to kupiłem - gdyby nie to, że wcześniej chlałem
                            > , to
                            > > by mi pieniędzy starczyło. (małpa na okładce)
                            > > teraz jednak wałkuję tylko stereolab; non stop, teraz też
                            >
                            > Mój mango, chlałeś pod okoliczność czy tak sobie? Do "wesołego" czy
                            > do "upadłego"? Pytam z ciekawości. Nie powiem, czasem też używam, choć akurat
                            > czysta wóda mnie kompletnie rozwala, dość osobliwie zresztą - więc nie używam
                            > ani, ani.
                            > A jakieś zieloności popalamy .....?
                            >
                            > BJ - elektronika plus niezłe melodie. Przyjemne dla ucha.
                            > DCD to jest ................................. no nie da sie określic tego CUDU.
                            >
                            > 1 listopada w radiostacji cała audycja "w pełni" pobrzmiewała DCD i followersam
                            > i.
                            > Niestety DCD rozwalili się i Lisa teraz głównie tworzy muzykę filmową /np. do
                            > Informatora M. Manna, do Gladiatora tez cos zmontowała/. Dwa jej solowe albumy
                            > są
                            > powalające, jak będziesz miał okazję kupić /Duality i Mirror Pool/- polecam. Ni
                            > e
                            > zawiedziesz się. Ja tez przed DCD na kolana, pełna zgoda.
                            >
                            > I ciekawostka: wiesz jak się określa Stereolab? "Muzyka dla studentek". W
                            > Radiostacji leci dość często jeden ich numer.
                            > A co powiesz o Air ?
                            >
                            > PS. Ale ja grzeczna dziś jestem !!!!????
                            > Co mi się stało, kuuuurrrrwwwwaaaaa ???????
                            >
                            > tsd

radiostacji słuchałem b. dużo jeszcze jakieś 2 mies. temu - czasem trafiałem na
                            nadzwyczajne dźwięki - ale jakoś przestałem słuchać radia w ogóle.
                            Powiem Ci, że cały czas skaczę z jednego muzycznego kwiatka na inny - przez kilka
                            miesięcy słuchałem tylko Johna Coltrane'a, potem Reeda I vELVETÓW, potem Dylan itd
                            co obecnie - wiesz. Cały czas mam jednak wrażenie, że ten kurewski stereolab
                            niszczy mnie jak jakieś pastylki uspokajające... Rozmiękcza mi charakter.
                            Obezwładnia. dots & loops.
                            co do picia - to nie piję poza wyjątkowymi przypadkami. zioła jw.

zwierzenia? mamrotałem - a myślałem o nieszczęśliwej miłości - historyjka prosta
                            jak drut, skończona z hukiem i niewarta wspominania(naprawdę !)

dots & loops idzie dziś chyba 15 raz, osobowość mi się sypie...

jutro święto U. Wr.(299 lecie) Czy R. Kapuściński coś dla Ciebie znaczy? Bo
                            będzie tu (d. honoris causa) i możesz wpaść go posłuchać.

jak byłem u dentysty - dots & loops nie zostało wyłączone - leciało w kółko
                            mój pokój jest już zatruty przez tych studenckich idoli

• Gość: mango Re: Do SABCI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 23:50
                              kawał słyszałem od pewnego studenta zarządzania i marketingu, WZORA CNÓT
                              WSZELAKICH oczywiście w oczach swojej mamy
                              • Gość: mango Re: Do SABCI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 00:03
                                o właśnie - nie potrafię wygłaszać historii melodramatycznych gdy nieznani mi
                                surferzy patrzą nam na ręce...
                                • Gość: ST Re: Do SABCI IP: *.chello.pl 15.11.01, 00:06
                                  Mango, już znikam! Nie było mojego pytania...
                                  Przepraszam bardzo i pozdrawiam, nie spesz się tylko!
                            • Gość: sabcia Re: Do mango IP: *.acn.waw.pl 15.11.01, 00:04
                              Rany, mango to wychrzań tę płytkę i tyle !!! Co prawda CD nie fruwa tak
                              pięknie jak vinyl, ale zawsze można czymś rzucić. Kup coś innego.
                              Coś ty dzisiaj taki dekadent !!!
                              Powiem ci szczerze, że wokal tych pind jakoś mnie wkurwia, nie mogę zdzierżyć
                              tego... melodyjka niby w porzo, ale ale ..... więc chyba faktycznie coś jest
                              nie tak .... mdłe suki i tyle. A ty jeszcze pisałeś, że ta muza ze mną ci się
                              kojarzy, no to dzięki!!!

Ja też mam takie płytki, których czasem wolę nie włączać... z czymś ... z kimś
                              mi się skojarzą....a jak już się skojarzą, no to na amen.

Myślałam, że te zwiechy to coś poważniejszego niż jakaś laska.

Kapusty nie lubię .... bo nie lubię postaci pomnikowych. Pewnie trochę z
                              przekory. Np. na maturze oświadczyłam szanownej komisji, że nie znoszę Micka i
                              nie będę o nim mówić. Zdałam jednak.
                              • Gość: mango Re: Do SABCI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 00:19
                                a mnie właśnie wokal ugniata jak wosk - JA KOCHAM STEREOLAB - to że psioczyłem
                                to typowe dla mnie wachnięcia ; chwilowy brak wiary, a ta płyta jest szczególna
                                i raczej nie sprawdzę jak lata. I raczej jej już dziś nie wyłączę - czuję jakby
                                stała się moim krwiobiegiem, którego zatrzymanie mogłoby być groźne.

tak, te zwierzenia to o lasce, więc :-)

ale jednak jestem dziś wesoły - szkoda, że nie mogę Cię teraz poczęstować
                                papierosem (mam naprawdę piękny tytoń) - moglibyśmy zapalić sobie wspólnie w
                                oknie, tak jak to teraz czynię sam... to okrutne, że jesteś Przyjaciółko na
                                Mazowszu dalekim.
                                • Gość: mango Re: Do SABCI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 00:28
                                  kurwa najpierw mówię że jestem wesoły a potem że coś jest okrutne - coś dziś ze
                                  mną faktycznie nie tak
                                  • Gość: mango Re: Do SABCI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 00:47
                                    tak przeczuwałem, że nie jesteśmy tu sami (videJA, ula) ich brzęczenie owadzie
                                    i musza woń jakoś się w NOCY roztopią, jak i oni sami we śnie, oby koszmarami
                                    przeładowanym, zanikną .
                                    sabciu, czy ty położyłaś się spać? Jeżeli tak, to przyjmij jeszcze pocałunek tą
                                    drogą dziwną, 01-kową - i niech opadnie spokojnie na Twe usta.
                                    • Gość: sabcia Re: Do mango IP: *.acn.waw.pl 15.11.01, 01:00

> tak przeczuwałem, że nie jesteśmy tu sami (videJA, ula) ich brzęczenie owadzie
                                      > i musza woń jakoś się w NOCY roztopią, jak i oni sami we śnie, oby koszmarami
                                      > przeładowanym, zanikną .
                                      > sabciu, czy ty położyłaś się spać? Jeżeli tak, to przyjmij jeszcze pocałunek tą
                                      >
                                      > drogą dziwną, 01-kową - i niech opadnie spokojnie na Twe usta.

Jeszcze nie śpię, moj antropolo-biolo-pyszczku, tłukę w klawiaturę, chcę coś tu
                                      albo wyprostować w tej mojej twórczości albo podkręcić...
                                      ale zaraz chyba się, kocie, położę, bo drugą noc nie spać z rzędu to lekka
                                      przesada.

Dobranoc, mango
                                      • Gość: mango dobranoc IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 01:06
                                        sabciu, życzę Ci powodzenia jutro we wszystkich Twoich sprawach
                                        Dobranoc.
                          • Gość: ST Re: Do Sabci i Mango IP: *.chello.pl 14.11.01, 23:58
                            Sabciu, a co Ty sądzisz o Air??
                            Ciekawa jestem i przepraszam, że się wcinam...
                            Ja tych facetów lubię, ale chyba nie ich muzykę.
                            Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka