orzedz 08.12.06, 19:58 nie moge pojać, jak to sie stało, że takie beztalencie wystepuje w TV? ani toto ładne, ani zdolne, nudno mówi, bez przerwy sie powtarza, zacina, i to jej "yyyy...". naprawde mi działa na nerwy, az zniechęca do ogladania tv Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lotta79 Re: wku...ca beata sadowska 08.12.06, 20:17 Ile jeszcze takich watków się tu pojawi? coście się tak tej kobiety uczepili? nie podoba się? nie oglądaj. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: wku...ca beata sadowska 08.12.06, 21:30 nie wiem, o co chodzi autorowi wątku. Sam stań przed kamerą i spróbuj cokolwiek wydukać, to przestaniesz być taki mądry Odpowiedz Link Zgłoś
nicolai1 Re: wku...ca beata sadowska 08.12.06, 21:53 > nie wiem, o co chodzi autorowi wątku. Sam stań przed kamerą i spróbuj cokolwiek > > wydukać, to przestaniesz być taki mądry tylko ze kolega prawdopodobnie wie, ze sie nie nadaje i dlatego sie nie pcha do tv. potwierdzam, ze kobieta jest odpychająca. Odpowiedz Link Zgłoś
emango Re: wku...ca beata sadowska 08.12.06, 22:29 A to ciekawe. Bo ja ją akurat bardzo lubię. Pamiętam ją z początków tvn-u i z koloru (dawno, dawno temu - jeszcze radio było Manna i Materny), uważam, że zachowuje się przed kamerą naturalnie, jest błyskotliwa i sympatyczna. Takie wrażenie robi na mnie. Ale no cóż. De gustibus... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.jagna Re: wku...ca beata sadowska 09.12.06, 01:05 tez zastanawia mnie ilosc tych watkow kapiacych nienawiscia. czyzby jakas kolazanka z woronicza, ktora przestali pokazywac? Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: wku...ca beata sadowska 09.12.06, 08:26 Nie wiem co w niej jest, ale drazni mnie sposob jej bycia i ona sama. Drażni mnie też to, że dwojka ostatnio lansuje 5 osob na krzyż, w tym ją , i np wczoraj w dwóch programach pod rzęd musialam ogladać Sadowską i Kaczyńskiego.Wszędzie Richardson, Wellman,Prokop itd. Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: wku...ca beata sadowska 09.12.06, 10:23 W sumie nie powala ona na kolana,ale nie budzi we mnie jakiejs specjalnej awersji(jak np.Molek).Czytajac posty na forum opisujace jej "beznadziejna urode"przyjzalam sie jej i tez nie widze nic szczegolnie okropnego.Ona ma oczy ,nos,usta skoncentrowane bardzo posrodku twarzy a dookola jest duuuuuzo,ale urode ma trzeba przyznac oryginalna.Przypuszczam,ze nie potrzebuje duzo makijazu i bez wyglada podobnie.Co innego Molek.Tej to musza chyba tony nakladac zeby jakos to wygladalo to cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: wku...ca beata sadowska 09.12.06, 11:21 mam takie samo wrażenie, jak patrzę na Mołek. ona musi wygladać zupełnie inaczej bez makijażu. pokazywali ją kiedys w jakichś "kulisach sławy" czy czymś takim. i pokazali początki jej kariery w RTL7 chyba, program nazywał się ZOOM. pamietałam, ze była taka kobieta, ale nie wiedziałam, że to była ona. w sumie jak sie przyjrzeć, to rysy twarzy się zgadzają, ale jeszcze wtedy stylista jej nie dopadł. koło tej pani przeszedł by człowiek ulicą i sie nie obejrzał, zupełnie przeciętna. ktoś się napracował nad nią. a co do p. Sadowskiej - uroda mi nie przeszkadza, tylko mogłaby popracować nad dykcją, jej nosówki w wygłosie są koszmarne. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: wku...ca beata sadowska 09.12.06, 16:52 Mnie sie Sadowska bardzo podoba ,ma oryginalna urodę . Czy widzieliście w piątek ją w programie o Mongolii z Prokopem i Welman , może ma jakąś domieszke krwi wschodniej, nie widziałam od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
becikowe5 Re: wku...ca beata sadowska 09.12.06, 17:59 jej dziadek jest/był chyba Chińczykiem Odpowiedz Link Zgłoś