sestre 09.12.06, 10:41 ...czy wiecie kogo bedzie gościł w niedziele, na swojej skórzanej kanapie, Wojewódzki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozetakmozenie Re: Wojewódzki... 09.12.06, 10:46 Olafa Lubaszenkę i Annę Wyszkoni Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: Wojewódzki... 09.12.06, 10:50 tego plastika Wyszkoni? No to jej da popalić- bezguście i bezgłosie piersza klasa:) Odpowiedz Link Zgłoś
nancy08 Re: Wojewódzki... 13.12.06, 22:06 monikas28 napisała: > tego plastika Wyszkoni? No to jej da popalić- bezguście i bezgłosie piersza > klasa:) Bezguscie rzeczywiście, chociaz mogło by byc gorzej ;) Ale co do głosu się nie zgodzę, wg. mnie całkiem ciekawa barwa no i nie fałszuje nawet na żywo ... Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: Wojewódzki... 09.12.06, 13:11 odkad zrobila silikony stracilam szacunek do owej Pani,a jeszcze w zapowiedzi programu ma wlosy blond.. litosci niedlugo bedzie sie ubierac a'la doda na rozowo Odpowiedz Link Zgłoś
sestre Re: Wojewódzki... 09.12.06, 22:46 silikony jak widać królują...nie wiem ile w tym prawdy, ale słyszałam, że i "Niania"(Agnieszka Dygant)uległa modzie...prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
jolazursusa Re: Wojewódzki... i Lubaszenko. 10.12.06, 00:18 Wreszcie ktoś na poziomie. Choć mix Sztaba Ich Dwoje był oka. Ale koleżka Olaf Nie Pije i Płacze to miły prezent. Ostatni go małobyło. pewnie na odwyku hulałhehe. Odpowiedz Link Zgłoś
rudestus0700 Re: Wojewódzki... i Lubaszenko. 10.12.06, 01:23 Wojewódzki to w ogóle ostatnio nędznych gości zaprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_de Re: Wojewódzki... 10.12.06, 08:59 fryderykkk napisała: > odkad zrobila silikony stracilam szacunek do owej Pani,a jeszcze w zapowiedzi > programu ma wlosy blond.. a blond włosy ujmują inteligencji?... no no, śmiała teza Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: Wojewódzki... 10.12.06, 11:03 A co maja wlosy do inteligenecji?? Ania miala swoj jakis wizerunek nietylko w szansie na sukces ale i dlugo potem. Teraz rezygnuje z tego wszystkiego zeby tylko wygladac jak dziewczyna z okladki, bezsensu to dla mnie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Wojewódzki... 10.12.06, 16:41 Olafa dawno nie widzialam ,widać nie komentowal ostatnio żadnego meczu w studiu czy cos w tym stylu;),żaluje ,ze nie ogladalam tego odcinka z Frytką;/ Odpowiedz Link Zgłoś
patrykmiller Re: Wojewódzki... 10.12.06, 20:42 Pan Olaf ostatnio się zaszył. Dosłownie i w przenośni. Nie było go publicznie ze dwa lata. Kto wie czemu, ten wie. Kto nie wie, nigdy dobrze mie walił gorzałki. Ciekaw jestem czy o tym opiwie na wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
michal941 Re: Wojewódzki... 10.12.06, 21:34 Co za durnie tu piszą. A to o cyckach, a to o picie a to o beznadziejnych gościach Wojewódzkiego.To do kur Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelm1 Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 10.12.06, 22:50 To jest zajeb... facio. Nigdy go TAKIM nie widziałem czy słyszałem. Born again? Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 10.12.06, 22:53 wojewódzki dostał pewnie sporo kasy od wydawcy płyty Łez, skoro mówi ze jest dobra. Przekonań muzycznych nie zmienia sie chyba tak szybko? to juz nie ten wojewódzki Odpowiedz Link Zgłoś
kalina63 Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 10.12.06, 23:04 A może to własne zdanie. Też kiedyś będziesz miał odwagę takie mieć. A cycki fajne... Odpowiedz Link Zgłoś
oley001 Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 10.12.06, 23:15 Wyszkoni jest bezbarwna i bardzo kolorowo to pokazała - to taki cytacik z prowadzącego. A Olaff prawdziwy. Jest jeszcze kilku ludzi i poczuciem inteligentnego humoru. To o gościu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
deniss_peniss Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 11.12.06, 09:44 Ostatni ciekawy program z Wojewódzkim to w pierwszej serii na Polsacie gdzie gościł autora Heroiny. Dlaczego on takich beznadziejnych gości zaprasza. Mam wrażenie że TVN ustala mu grafik "przyjęć". Odpowiedz Link Zgłoś
iza331 Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 11.12.06, 16:05 Tomek Piątek!!? To ty? Zgłoś się do redakcji TVN-u, żeby Cię zaprosili a nie kombinujesz jak kobyła pod górę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sestre Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 11.12.06, 17:24 Co do tego, że Wojewódzki miałby dostać kasę od wydawcy płyty Łez,to zupełnie sie nie zgadzam...bez przesady...!Kto, jak kto, ale Wojewódzkiego stać, by miec "swoje" zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 11.12.06, 18:38 też tak kiedys myślałem ale ostatnie programy temu zaprzeczają Nie dotyczy to tylko gości, ale tez zespołów zapraszanych do występu w studio - z nimi tez ostatnio bywa różnie. Tydzień temu Ich3, teraz Łzy, a za tydzień Stachurski? blee KW [*] Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelm1 Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 11.12.06, 19:51 Dla mnie jak ktoś zaprasza Acid, Petera czy lidera Behemota z a s ł u g u j e na kredyt zaufania. Wy zachowujecie sie jak elektorat który co tydzień popierea i n n ą partię. Nie czujecie gostka, nie popierajcie go. Oglądajcie M jak Miłość. Albo obywatela SMS a i jego a m b i t n e niemieckie szmoncesy. Odpowiedz Link Zgłoś
qbavoo Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 11.12.06, 23:05 Wyszkoni blada. Lubaszenko siny. Wojewodzki jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
jolazursusa Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 12.12.06, 21:37 Czy z rozmowy można zrobić widowisko. Okazuje sie że można. Jak nie ma treści to jest forma. Balans na granicy, z odchyłami w lewo i prawo. To sztuka. Opinia głupka to komlement w tym kraju, dlatego wzywam!!! Wojewódzki - bądź głupkiem jak najdłużej. Kiedyś potrafił to Cejrowski. Dziś ty. Kip rokin. Odpowiedz Link Zgłoś
anetak15 Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 12.12.06, 22:43 Kubuś! Więcej alternatywy. Jak kiedyś. Molesta i tak dalej. Nie daj się TVNowi. Niech Ci nie dyktują warunków popeliniastej telewizji. Jesteś wyspą w TVnie. No nie? Odpowiedz Link Zgłoś