Dodaj do ulubionych

cyfrowy polsat

17.12.06, 22:02
Przymierzam się do zakupu i chciałabym poznać Wasze opinie...
Warto? Jak z odbiorem programów?
Obserwuj wątek
    • esquire Re: cyfrowy polsat 18.12.06, 09:19
      było. poszukaj na forum.
      • ewma Re: cyfrowy polsat 18.12.06, 09:50
        Ja mam od 2 tygodni pakiet mini,ten za 9,90 zł.
        Odbiór super i pierwszy miesiąc gratis wszystkie programy (pakiet familijny).
    • prze-mo72 Re: cyfrowy polsat 01.06.13, 15:38
      Witam serdecznie . Osobiście nie polecam zakupu telewizji cyfrowego polsatu z tego względu iż mimo tego że mam wszystko zapłacone od ponad miesiaca tj. od 28/04/13 r. nie odbieram programów . początkowo konsultanci byli skorzy do pomocy ale ponastym telefonie słysząc moje nazwisko mieli wszystko w du.... Oni twierdza że nadaja tylko może mi drzewo przed domem wyroslo , nawet zadzwonił do mnie sam kierownik i też stwierdził że nadaja a jeżeli ja nie odbieram kanałow to jest juz moj problem. Nadmienie że mam abonament wysokości 85 zł. NIE POLECAM.
      • joan_na1 Re: cyfrowy polsat 01.06.13, 16:26
        hmmmm, a może coś z tym drzewem jednak jest? U nas tak było parę lat temu. Antena zamontowana późną jesienią, a na wiosnę gwałtownie pogorszył się odbiór, aż do całkowitej utraty sygnału - na drzewach pojawiły się liście. Po przesunięciu anteny, wszystko jak trzeba.
    • jhbsk Re: cyfrowy polsat 08.07.13, 19:54
      Dekodery do kitu. Nie ma napisów. Nie chcą nagrywać tego co zaprogramowane. Cyfra wściekle droga, ale technicznie o niebo lepsza.
    • bb_0 Re: cyfrowy polsat 10.10.13, 13:07
      UWAGA NA TYCH ZŁODZIEI. PODPISUJE SIĘ Z NIMI UMOWĘ A JAK CHOĆ JEDEN DZIEŃ SPÓŹNI SIĘ CZŁOWIEK BO NP.PRZEOCZY TERMIN Z WYPOWIEDZENIEM PRZEDŁUŻAJĄ JA NA KOLEJNY ROK, CZYTAJCIE UMOWY!!!! PAKIET "REWELACJA" ZA 19.90 NIC NIE WARTY.ZWYKŁA ANTENA NA DACHU MA WSZYSTKIE TE PROGRAMY A DARMO.NIE DJ BOŻE KTOŚ PRZEOCZY ZAPŁACENIE RACHUNKU O 1 DZIEŃ TO CO PÓŁGODZINY WYŚWIETLA SIĘ PONAGLENIE NA MONITORZE, NĘKAJĄ LUDZI. NIE PODPISUJCIE Z NIMI UMÓW BO WTOPICIE W KANAŁ.UWAZAJCIE NA TO BEZNADZIEJNĄ FIRMĘ,MAJA SAME NEGATYWY W INTERNECIE.
      • thorngorn Re: cyfrowy polsat 13.11.13, 21:05
        Typowy Polak....

- umowy wypowiada się chwilę po jej podpisaniu/aktywacji. Nikt Ci nie może zabronić. Mi Paniusia (nie z Polsatu, z innej firmy) coś bałakała, żeby przyszedł 3 mce przed upływem, ja powiedziałem, że wolę 18 mc, bo mogę zapomnieć. Szczęśliwa nie była.

- Pakiet za 19,90 nic nie warty? To po co go brałeś?

- Tak Cię to dziwi, że upominają się o zaległości? To trzeba płacić w terminie - proste. Rozumiem, że każdemu może braknąć kasy. Ale dziwić się, że ktoś się upomina o swoje?
    • monika.p6 Re: cyfrowy polsat 14.11.13, 11:19
      a ja w sumie jestem zadowolona a mam już od kilku lat
      jedyne co mnie denerwuje to komunikaty o płatności na kilka dni przed terminem a w dniu terminu to już szlaleństwo, nie da się spokojnie oglądać
      poza tym odbiór programów, oferta bez zastrzeżeń
    • erni84 Re: cyfrowy polsat 29.09.14, 15:36
      odradzam wspołprace z CP, szybko z klienta stajesz się petentem, mam najdrozszy abonament + multiroom niestety główny dekoder był już raz wymieniany (korzystam rok) i przynajmniej raz w miesiącu jest z nim problem trzeba resetować wydzwaniać na infolinie bo gubi uprawnienia i inne cuda. ogólnie technicznie jest słabo, konstrukcja umowy (niestety przeczytałem mało dokładnie) po dokładniejszej lekturze budzi we mnie podziw jakim byłem idiotą że ją podpisałem. PRZESTRZEGAM zastanawiających się, osobiście walcze o rozstanie sie z CP a to też nie jest łatwe. wszedzie można to zrobić mailem ale nie w CP
      • nioma Re: cyfrowy polsat 02.10.14, 13:55
        Wszystko ok.
        Mam od dwóch lat. pakiet za 39zł.
        Działa bez zarzutu, odbiór ok, dekoder łatwy w obsłudze, z napisami.
    • jerzyolecko Re: cyfrowy polsat 28.01.17, 13:19
      jeda wielka ściema.lte miał być bez limitu,a po miesiącu mam limit 1 mb.omijać szerokim łukiem
    • krystian870101 Re: cyfrowy polsat 09.03.18, 21:56
      Witam jeżeli interesuje państwa dalej zakup telewizji z cyfrowego Polsatu proszę zadzwonić lub wysłać SMS o treści CP na numer 667657805 jestem przedstawicielem cyfrowego Polsatu. Mamy teraz całkowity montaż wraz ze sprzętem czyli antena konwerter twins, za 3 zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka