mamaemmy 04.05.06, 10:39 Koleżanka z forum ma synka o imieniu Iwo.Niedługo dołączy do niego braciszek. Na razie jest pomysł:Borys. Macie jakies inne sugestie?Obiecałam,że spytam tutaj. A to historia Emusi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tippi Re: Iwo i...braciszek:) 04.05.06, 10:43 Sergiusz -- "When someone does you a favour don't pay it back- pay it forward..." Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Iwo i...braciszek:) 04.05.06, 10:50 Bruno, Hugo i wszystkie z tej nieszczesnej (bo przez wiekszosc ludzi nieznanej) deklinacji z -n w kolejnych przypadkach... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Iwo i...braciszek:) 04.05.06, 13:41 popieram Bruna a może jeszcze Gustaw ? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Iwo i...braciszek:) 04.05.06, 14:08 Popieram wszystkie imiona, które padły do tej pory A poza tym - Werner, Witold, Wiktor (imiona na "w" bardzo moim zdaniem pasują), Remigiusz, Marceli, Maksym, Maurycy, Błażej. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Iwo i...braciszek:) 04.05.06, 14:21 Wlasnie te nieumiejetnosc mialam na mysli)). Brunona... Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Iwo i...braciszek:) 04.05.06, 20:40 nie mam sily myslec, wiec posluze sie tym co juz wczesniej dziewczyny zaproponowaly i najbardziej spodobaly mi sie : Sergiusz i Błazej. Myslę , że swietnie pasują. Moze jeszzce Miłosz Odpowiedz Link Zgłoś