Gość: ckm IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 16:02 Wczoraj lookałem na Tv4 i patrzę a oni powtarzają crime story, lubie ten film ale jakoś nie pamietam jak się skończył. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jo Re: Crime Story IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 16:41 Gość portalu: ckm napisał(a): > Wczoraj lookałem na Tv4 i patrzę a oni powtarzają crime story, lubie ten film > ale jakoś nie pamietam jak się skończył. O ile pamiętam, to po jakims milionie odcinków wszyscy poszli na grzybki... Odpowiedz Link Zgłoś
woytas Re: Crime Story 05.04.03, 00:14 o ile sie nie myle to wysadzili ich w samolocie ale do konca nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Crime Story IP: *.lublin.mm.pl 05.04.03, 22:39 Ray Luca ...mrrrrrrrrrrrr.......i te bryki...i ciuchy...i fryz a la Leningrad Cowboys ...uwielbiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaalko Re: Crime Story IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.03, 11:02 pieeekny serial. cos mi sie kojarzy z mocnym, wrecz atomowym zakonczeniem albo przedzakonczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: Crime Story IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 09:19 Taaa, mam nadzieję że puszczą to do końca i będę mogł zobaczyć jak to się skończyło, te bryki są super, producentem serialu jes Michael Mann ten sam co robił Miami Vice. Pzdr Gość w dom,żona w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś