volta2 12.01.07, 15:29 Jak w temacie, mylę się, czy nie, bo jakoś tak o tej panience głośno ostatnio, a ja nie wiem skąd się wzięła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Anna Cieślak- córką Jadwigi Jankowskiej-Cieśl 12.01.07, 15:55 córka Bronisława Cieślaka i Sofii Loren;) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Anna Cieślak- córką Jadwigi Jankowskiej-Cieśl 12.01.07, 15:56 he he he he:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Ostatnio? 12.01.07, 16:11 Ania od lat (kilku) jest na ekranie... a że głośno - jak najbardziej zasłużenie. Zdolna bestia! Siostrzenica lub bratanica Bronisława Cieślaka (07 zgłoś się). Więcej: www.filmpolski.pl/fp/index.php/1145068 www.filmweb.pl/Anna+Cie%B6lak+filmografia,Person,id=175753 Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Piękna dziewczyna 13.01.07, 12:30 Widać to nawet jak ma idiotyczną fryzurę (np. tą "pod garnek ciętą") Odpowiedz Link Zgłoś
kaja9995 [...] 13.01.07, 15:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: Anna Cieślak- córką Jadwigi Jankowskiej-Cieśl 12.01.07, 16:20 głośno, bo gra w bardzo promowanym nowym filmie Odpowiedz Link Zgłoś
tojasiepytam Re: Anna Cieślak- córką Jadwigi Jankowskiej-Cieśl 12.01.07, 20:32 jest bardzo fotogeniczna. Niestety, zanim pokazała, czy coś potrafi, wskoczyła w łatwą szufladkę polskich żenujących seriali i równie żenującychkomedii romantycznych. Po tym żaden ambitniejszy reżyser już jej nie zatrudni. szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Anna Cieślak 12.01.07, 23:33 Z tego co wiem (wyczytałem) Ania nie jest spokrewniona z wymienionymi aktorami. Dziewczyna pochodzi ze Szczecina, a aktorstwo od dziecka było jej marzeniem. Postanowiła zaryzykować i wyjechać w nieznane do Krakowa. No i udało sie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Shatmach 13.01.07, 01:28 Kłócić się nie będę bo pewności nie mam, ale dziwne, że nigdzie o tym nie wspominają. W święta leciał o tej pannie film na Dwójce i tez cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
fraida Re: Shatmach 13.01.07, 02:49 wlasnie w tym filmie w swieta(a moze to nie ten sam film mamy na mysli) wypowiadal sie Bronislaw Cieslak(07 zglos sie) i mowil o tym ze to jego siostrzenica czy bratanica(nie pamietam dokladnie) Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: Shatmach 13.01.07, 09:26 Potwierdzam! Oglądałam ten film w Świeta i w nim własnie Bronisław Cieslak wspominał, ze jest jego bratanicą. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Shatmach 13.01.07, 10:50 No niestety nie oglądałem tego filmu od początku. Skoro była o tym mowa to wszystko ok. Własnie zdziwil bym sie gdyby nie wspomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Anna Cieślak- córką Jadwigi Jankowskiej-Cieśl 13.01.07, 10:31 byłabym bardziej wyrozumiała, szczególnie dla młodych, wkraczających na zawodową ścieżkę ,aktorów. Piotr Adamczyk grał wcześniej m.in. w serialach "Ja, Malinowski" i "Dziupla Cezara". Sam mówił, że był zdesperowany czekając na ambitniejsze propozycje, zaraz potem dostał rolę w filmie o Papieżu. Z czegoś przecież trzeba żyć, a nie wszyscy mają bogatych rodziców, męża czy żonę. Poza tym najważniejsze żeby być dobrym aktorem, nawet w telenoweli dla mas. Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Anna Cieślak- córką Jadwigi Jankowskiej-Cieśl 13.01.07, 11:08 volta2 napisała: > a ja nie wiem skąd się wzięła? No, to od początku: tinyurl.com/ylpebc Odpowiedz Link Zgłoś
kaja9995 Borewicz ją powinien powstrzymać przed 13.01.07, 16:02 rozbijaniem rodziny Zatorskiego, krzywdzi tylko niewinne dzieci, dziewucha bez cienia skupułów.... bo nie wierzę, żeby taki siwy staruch był atrakcyjny dla 25- latki. Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: Borewicz ją powinien powstrzymać przed 14.01.07, 19:33 A skąd te rewelacje o Zatorskim i Ani? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja9995 Re: Borewicz ją powinien powstrzymać przed 14.01.07, 19:45 na mieście aż huczy, poza tym wszystkie fakty , superekspresy już o tym romansie ze starym dziadem pisały. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Borewicz ją powinien powstrzymać przed 14.01.07, 20:14 Ty, kaju z trzema dziewiątkami i piątką ociekasz żółcią! Ciebie ów "stary dziad" nie chciał czy jak? :-) Ależ Cię zżera zazdrość o karierę Ani Cieślak .. i nie masz racji, to naprawdę piękna i utalentowana młoda kobieta. looz kaju, loozik! Odpowiedz Link Zgłoś
kuzynka.edyta Re: Borewicz ją powinien powstrzymać przed 14.01.07, 23:25 sliczna dziewczyna zupelnie mnie nie interesuje z kim sypia, to jej PRYWATNA sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Borewicz ją powinien powstrzymać przed 15.01.07, 08:40 Strasznie drewniana była w "Glinie", ma nadzieję, że się wyrobiła od tego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
polowa5 Re: Anna Cieślak- córką Jadwigi Jankowskiej-Cieśl 24.01.07, 12:44 Kto ogladal film'masz na imie Justine'.Ania zagrala w nim dziewczyne sprzedana do burdelu w Niemczech.moim zdaniem byla swietna.mam nadzieje ze nie zostanie zaszufladkowana do produkcji mydlanych,bo dziewczyna ma talent. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Anna Cieślak- córką Jadwigi Jankowskiej-Cieśl 24.01.07, 13:14 w dlaczego nie byla niezla, ale zdecydowanie najgorsza sposrod grona mlodych swietnych aktorow wystepujacych w ty filmie Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty2611 Re: Anna Cieślak- córką Jadwigi Jankowskiej-Cieśl 26.01.07, 21:17 borewicz z 07 to brat jej ojca Odpowiedz Link Zgłoś
asiara74 Re: Anna Cieślak- córką Jadwigi Jankowskiej-Cieśl 27.01.07, 10:57 Grała też Joasię w "Egzamin z Zycia" i muszę przyznać, że wątki z jej udziałem najbardziej mi się podobały a teraz zniknęła i szkoda. Ma bardzo fajną urodę i chętnie ją obejrzę w innych filmach. A w "Glinie"(bardzo mi się podobał) grała jego córkę? Odpowiedz Link Zgłoś