Dodaj do ulubionych

Telekamery 2007

• yagna_lettuce Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:04
      zaraz się posypia gromy. a ja Joaśkę lubię, o!
      • henryczek-czewa Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:10
        kto nominował stachyrskiego? bleeee
    • deczko Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:07
      Stachursky WON WON WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • amikeo Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:09
        Stachurski na żywo i jak zwykle suuuuper...
        • the_dzidka Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:11
          A jak go "gorąco" publika powitała ;> paroma leniwymi klapnieciami w łapcie ;>
      • paul_ina Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:09
        Stachurski pokazał, że też się czasem śmieje :D

Ja też lubię J.Brodzik, ale nie tak ubraną :/
      • bm_ka Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:10
        ooooooo ..., to to to ... Stachursky, idż do domciu, plizzzzzzzzzzzzzzzzz!
        No jak można go tak wpychac na scenę, no jak???? :-(
        Muzyka dzisiaj lezy na Telekamerach! Leży i kwiczy! Disco polo i marnota komercyjna.
        • martuha Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:11
          czasem sie zastanawiam jak mozna sluchac stachurskiego... czy nie ma juz nikogo
          bardziej ambitnego w tym kraju?
          mimo sympatii dla Brodzik, ubrana koszmarnie!
      • idalia21 Re: Telekamery 2007 22.01.07, 23:59
        A mnie sie nie podobala sukienka Agnieszki Dygant.
        Zejdzcie juz z Joasi Brodzik,a podyskutujcie o Agnieszce.
    • yagna_lettuce Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:11
      rany, teraz czas na najbardziej tajemniczą kategorię. któż wygra, któż wygra,
      któż wygra, ach?
      • wielka.wyprz Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:13
        albo Doda albo Rubik, nie ma innej opcji
        • paul_ina Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:15
          Dzizas, ten diskopolowiec i grafoman :/
    • deczko Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:14
      Kozyra beznadziejny gosc. Gej nie gej, ale jedno wiem WIELKI POZER
      • ssachell Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:15
        nie no, to ja już wolę Dodę
      • yagna_lettuce Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:15
        taaaaaaak, pełne zaskoczenie!
        • ssachell Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:16
          > taaaaaaak, pełne zaskoczenie!

wypowiedź tak prawdziwa jak kolor jego włosów
    • bm_ka Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:15
      Jeśli Rubik w kategorii muzyka - (o rany - Kukulska jest cudna! :-))) - to padne
      trupem! promujemy faceta ktory sądzi że jest mądrzejszy niż krytycy muzyczni i
      wyrafinowani tworcy. Pisze i udaje że muzyka jest wielka w jego pieśniach
      sacro-polowych i in. gniotach1 O Boże - wygrał! ;-((((
      • henryczek-czewa Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:17
        przełączyyłem na moment na tvn24 i pomyślałem sobie, że Szkło jest Wielkim nieobecnym tej gali. Dlaczego?
        • kasiamilan Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:18
          o rany, nie spodziewałam się, że Rubik wygra, jak pewnie wielu z was :DDDDDDD
          • ssachell Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:21
            AMD ze swoim "dziękuja" jak sir Moore z "dziękuła" :P
        • paul_ina Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:25
          Też o szkle / lupie ;) pomyślałam. Ode mnie ma telekamerę co wieczór :D

Na koniec przyblokowano gwiazdę zaganiczną :) przynajmniej Durczok i chłopaki się przepchnęli.
    • lunatica Miss Blue Cafe i jej fryzura wygląda jak negatyw 22.01.07, 22:19
      Joanny Naturalny... brrr... aż mnie ciarki przeszły ;-/
      • yagna_lettuce Re: Miss Blue Cafe i jej fryzura wygląda jak nega 22.01.07, 22:22
        mi ona przypomina te japonki / chinki / koreanki (?) robiące za balet Gwen
        Stefani karierującej solowo.

a Adnie cuuudna.
    • deczko Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:22
      Andy miala super kiece!

Cala gala dosc nudna.
      • rodzynia Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:26
        > Andy miala super kiece!
        mowili na początku, że od Zienia ;)

Triumf TVN. Pewnie Jutro w Faktach to będzie pierwszy news ;>
        • masiej1987 Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:41
          Gala bardzo średnia. Prowadzący bardzo dobrzy, dobre 3 występy (doda, blue cafe
          i cerekwicka), dobra figura heh (tragiczna egzaltowana szapolowska) no i nie
          czaje dlaeczego Cielecka nie wygrała;/;/;/ jedyna dobra aktorka w tym gronie ale
          co tam zadna z tych pan nie zagrala w filmie tylko seriale heh.
          • annakrystyna Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:46
            Występ Dody bardzo słaby i pretensjonalny - ja jestem Virgin, żenada z
            playbacku. Trzy razy mniej głosów od Rubika.
          • biala81 Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:47
            ogólnie gala przyjemna, prowadzący - super, ale końcówka.....beznadzieja.
            fotoreporterzy skutecznie zablokowali wejście na scenę reszcie laureatów.
            klasyka...pstryknąć parę fotek amerykańskiej gwieździe, naszych
            olać....tiaaa...fajnie się musieli poczuć...

• simply_z Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:52
              macie boskie komentarze:D ,tak dobre jak te z Czuba w czasie meczow;))
              ale z tymi fotografami to jednak wstyd ,nikt nie mogl wejsc na scene z
              naszych.Plus fajne prowadzenie-Pazura na luzie i Grazynka mniej sztywna;)
          • ankas4 Re: Telekamery 2007 super prowadzacy! 22.01.07, 22:52
            Ubawiłam sie dzis oglądając Telekamery! Prowadzący rewelacja!
            • stara.krupczatka Re: Telekamery 2007 super prowadzacy! 23.01.07, 10:52
              Faktyczni Grażyna i Pazura to był dobry wybór, płynnie, lekko wręcz we
              francuskim stylu:) Brawo:)
        • setorika Re: Telekamery 2007 23.01.07, 00:59
          Juz dzis był, a właściwie wczoraj :)
    • miss10 Re: Telekamery 2007 22.01.07, 22:53
      W ogóle te polskie gale są beznadziejne. Z roku na rok tak samo - nawet to samo
      miejsce, nie budzące zainteresowania dekoracje, co roku wyglądające
      identycznie. Ten sam schemat zapowiedzi, te "niby żarty" prowadzących wcześniej
      pewnie starannie wyreżyserowane. Ogólna bylejakość. Ponadto scenografia taka
      szaro-bura, zupełnie bez polotu. NUDA< NUDA< NUDA!!
      • nnike Re: Telekamery 2007 23.01.07, 01:27
        miss10 napisała:

> W ogóle te polskie gale są beznadziejne. Z roku na rok tak samo - nawet to
        samo miejsce, nie budzące zainteresowania dekoracje, co roku wyglądające
        > identycznie. Ten sam schemat zapowiedzi, te "niby żarty" prowadzących
        wcześniej pewnie starannie wyreżyserowane. Ogólna bylejakość. Ponadto
        scenografia taka szaro-bura, zupełnie bez polotu. NUDA< NUDA< NUDA!!

Hej, Miss, przepadłaś w konkursie Miss Polski, że tak marudzisz?
        Tam to dopiero była konferansjerka, że ho ho ;)

Pazura i Torbicka wytworzyli taki sympatyczny, nastrój, że chciałoby się
        częściej oglądać ich razem w konferansjerce (trudne słowo ;)))
    • menisk Re: Telekamery 2007 22.01.07, 23:10
      Jestem pozytywnie zaskoczona. Oczywiście nie wynikami, bo tych oceniać nie
      zamierzam, ale samą imprezą. Ładna, oszczędna dekoracja. Bardzo dobrze wypadł
      Pazura. Śmiem twierdzić, że lepiej od profesjonalistki Torbickiej. Był swobodny
      i prawdziwie zabawny. Podkład muzyczny pod wypowiedzi nominowanych niestety
      zbyt głośny i trudno było usłyszeć, co kandydaci mówią. Andy wyglądała pięknie.
      A i Łebkowska korzystnie. Właściwie to wszyscy dobrze wyglądali. No może poza
      tą panią, która przemawiała pierwsza. Brodzik zaprezentowała odważny strój,
      choć ten falujący, cienki materiał na plecach psuł efekt. Lepiej, żeby go w
      ogóle nie było. Wszyscy mówili raczej z sensem. Nikt się nie
      skompromitował ;-). Szkoda, że Majewski nie mógł być. Ogólnie gala wypadła OK.
    • paul_ina Re: Telekamery 2007 22.01.07, 23:51
      TVN24 już się chwali :D
    • lijoon Re: Telekamery 2007 23.01.07, 00:20
      KOcham Czarka!Wypadł świetnie!dobrze zrobili ze zestawili
      profesjonalizm,opanowanie i pewną manierycznosc w wykonaniu Torbickiej ze
      sponatnicznym, wyluzowanym i dowcipnym Czarkiem. Podobały mi sie jego niektóre
      komentarze:)
      A co do gali to dwójka chciała miec swoje oskary, zrobili cyrk z tym czerwonym
      dywanem i przyjazdem gosci zupelnie niepotrzebnie.
      Reszta została juz skomentowana na forum.
      Zapowiadało sie na nadętą i sztywną gale ale Czarek to uratował i miałam niezły
      ubaw:)
      • ja_a Re: Telekamery 2007 23.01.07, 08:32
        TV tfuu...publiczna urzadzila gale TVN-owi..Smieszne..:-)))
        • lolipopp Re: Telekamery 2007 23.01.07, 08:51
          Generalnie gala rzeczywiście nuda, wytarte schematy, prowadzacy trochę lepsi
          niż w ubiegłym roku ale nie powalali na kolana, Torbicka jest już tak oklepana
          i sztampowa,że niczym nie zaskoczy, Pazutra naturalny czasem zabawny.
          Igrzyska dla ubogich.
          • sally1307 Małaszyński był bardzo zestresowany... 23.01.07, 10:06
            yyy, yyy...aż mu współczułam
            • annlee000 Re: Małaszyński był bardzo zestresowany... 23.01.07, 10:47
              a nikt z Was nie wspomniał o PAni Muszce:))
              No sukienke miała sliczną<ironia>
              Włoski równiez;/
              I wszedzie ją było widać;/
              Myslałam że jest w Azji;/
            • stara.krupczatka Re: Małaszyński był bardzo zestresowany... 23.01.07, 10:50
              sally1307 napisała:

> yyy, yyy...aż mu współczułam

czyżby się nie spodziewa nagrody?:)
              ale śliczniusi to on jest i basta:)
              • madzia1708 Re: Małaszyński był bardzo zestresowany... 23.01.07, 13:14
                pewnie że śliczny :O) rzekłabym nawet ZAJEBISTY :O)
    • nesta_fan Re: Telekamery 2007 23.01.07, 10:51
      Jeśli chodzi o telekamery , najbardziej mi żal Agnieszki Dygant. Jak dla mnie
      Brodzik jest mało sympatyczna, zimna ... , zero wrażliwości. Powiedziała , że
      dziękuje ludziom ,kt ją krytykują ( chyba chodzi o ten film 'Jasne ,błękitne
      okna' i o wizerunek w 'Magdzie M.' - te okropne suknie w grochy , okropna
      grzywka i 'uśmiech żaby' ) , bo dzięki temu pracuje nad sobą . Droga pani ,
      to nic nie da jeśli nie posiadamy tzw talentu, wrażliowości itp ( vide - Maja
      Ostaszewska ,np).
      • stara.krupczatka Re: Telekamery 2007 23.01.07, 10:54
        i tu się nie zgodzę, bo moim zdaniem ładnie powiedziała i mądrze:) tylko
        Pawłowi mogła podziękować bo taki niewyraźny siedział... i tak mu buzi dała to
        mogła jeszcze podziękować:)
      • kubissimo Re: Telekamery 2007 23.01.07, 11:32
        polemizowalbym z tym brakiem talentu. pamietam jej spektakle dyplomowe na AT,
        gdzie widzialem ja w repertuarze klasycznym i byla calkiem ok.
        tyle ze po szkole miala duze problemy ze znalezieniem dla siebie miejsca -
        grala jakies ogony w telenowelach, prowadzila jakies teleturnieje. Dopiero
        dzieki Kasi i Tomkowi udalo jej sie wyplynac, tyle ze to, co ja wypromowalo,
        jednoczesnie ja ograniczylo i teraz niestety jest skazana na seriale, bo
        wlasnie w tym chca ja ogladac zarowno widzowie, jak i producenci :/

jej przypadek przypomina mi przypadek Skrzyneckiej, ktora zapowiadala, ze nie
        ma ochoty na rozberanie sie przed kamerami, w zwiazku z czym nikt jej nie
        zatrudnial, bo co to za aktorka, ktora sie pokazuje piersi. Tak wiec Skrzynka
        konczyla AT jako obiecujaca aktorka a skonczylo sie na reklamach pasztetu i
        prowadzeniu programu w tvn. Tak wlasnie dziala showbiznes w Polsce

a przemowienie Aski bardzo ok. mogla pojsc tropem Chylinskiej i wykrzyczec
        swiatu swojej fuck off, a ona zachowala sie z klasa.
        • nesta_fan Re: Telekamery 2007 23.01.07, 11:46
          Przecież dostała szansę -> 'Jasne błękitne okna '. Niestety krytycy nie
          zostawili suchej nitki na tej roli . Jeśli przez tyle lat nie dostawała
          propozycji ról filmowych od ambitnych reżyserów to jednak coś znaczy. I teraz
          co ,na fali popularności zapragnęła 'gwiazda' odnieść sukces na 'dużym
          ekranie' ? Tak się nie da. Z talentem to tak jak z miłością , za nic się jej
          nie kupi.
          • kubissimo Re: Telekamery 2007 23.01.07, 12:15
            Krystyna Feldman cale zycie czekala na duza dobra role
            ja tam Aski nie spisuje na straty. jak mowilem - widzialem jej spektakle w
            Akademii Teatralnej i wiem, ze ma potencjal
    • lolarent Re: Telekamery 2007 23.01.07, 16:52
      Ja chyba jestem z innej bajki,bo dowcipy Pazury z występu na występ są takie
      same lub wręcz jeszcze bardziej żenujące! Ludzie no proszę Was!i ta stara rupia
      Szapołowska,już by sobie mogli dać z nią spokój!!!Sex bomba,chyba asex bomba.
      • makaluu Re: Telekamery 2007 23.01.07, 22:18
        A sa gdzies w necie zdjecia z tej gali?
        • ankas4 Re: Telekamery 2007 23.01.07, 23:24
          www.vipnews.pl/ i tutaj dokladnie w:

www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2437&ret=L2luZGV4LnBocD8=
          pozdrawiam
        • ladyinred00 Re: Telekamery 2007 23.01.07, 23:37
          sa na www.vipnews.pl niestety nie miałam okazji obejrzeć gali, z zaciekawieniem
          przejrzałam wasze komentarze:) opisujecie strój Brodzik, a tam na zdjęciu jest
          w jakimś zwykłym żakiecie i białej bluzce. przebrała się czy co?;p stroje
          pokazane na zdjęciach jakoś mnie nie zachwyciły...szczególnie na nie: żona Pana
          Małaszyńskiego (tak poza tym uważam ją za ładną i sympatyczną dziewczynę ale ta
          sukienka...)Katarzyna Dowbor tragedia z ta podwiązka, Małgosia Kożuchowska i
          Agnieszka Dygant jakoś tak bez smaku;/ Fryzura Małgosi za to bardzo mi się
          podoba. Magda Cielecka ciekawie, ale chciałabym zobaczyć jak stoi. Szapołowska
          chyba za bardzo wystrojona.Katarzyna Figura niezbyt w tych strzępach, ale
          bardzo ładnie wyszła na tym zdjęciu, dobry makijaż i fryzura:) Renata Dancewicz
          w karakułach...hmm z naftaliną mi się to kojarzy;/ Magda Schejbal chyba ładnie,
          choć za bardzo nie widać. Agata Paskudzka...zdecydowanie nieładnie;/ Ania Mucha
          też niebardzo. Poza tym kilka wpadek "fotograficznych". pozytywów raczej brak,
          a szkoda. Pan Kot ma b. ładną żonę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka