Dodaj do ulubionych

Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws ki.

30.01.07, 13:47
Jednk Fakt miał racje. Na jedne z stron widziałąm zdjecia pierwszych
uczestnikow jak wychodzili z treningow. Była to Kasia Tusk, pani Samusionek i
syn Olbrywskiego. Może ta edycja to nie gwiazdy a rodziny gwiazd:p?Zastanawia
mnie jak beda przedstawiali Kasie Rusk. Panna ma 20 lat, dopiero co zaczełą
studia w Sopocie,wiec pewnie wziełą dzieaknke i teraz bedzie Kasia Tusk-
studentka?:D.Dziwi mnie jedynie niekonsekwencja kasi. Jeszcze niedawno
czytałam jej wypowiedz,ze nie zazdrosci popularnosci Olce i Marysi i ,ze
zalezxy jej na prywatnosci. Mowiła jeszcze ,ze chłopak by jej nie pozwolił.
jaka szybka zmiana decyzji.Musili niezła sumpe jej zaproponowac. Jesli
potweirdziła sie obecnosci Kasi to pewnie i to ,ze bedzie Maserak,Soszynska i
Kajak sie sprawdzi. Troche głupio bedzie jak dasza Tuskownie maseraka ale
zanajc zycie pewnie dadza jego albo Stefano. Ze srodowiska tanecznego
wiem ,ze ma byc wiecej par i wiecej tancy:procz towarzyskiego ma byc
salasa,mambo,tango argentynskie,american smooth i west coast swing.
Zobaczymy,zobaczymy.
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws ki 30.01.07, 13:54
      Boże, myślałam, że chodzi o Daniela Olbryskiego...
      ;D
      • simply_z Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws k 30.01.07, 14:10
        ja też;) i musialam sie aż z podłogi podnosic;)
        • monia515 Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws 30.01.07, 14:43
          OlbryWSKI, OlbrySKI???? HA HA HA. Kto to???
          • ewelcia007 Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws 30.01.07, 15:54
            sorka literowka.
    • inkwizytornia Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws ki 30.01.07, 15:21
      ewelcia007 napisała:
      "Dziwi mnie jedynie niekonsekwencja kasi. Jeszcze niedawno
      czytałam jej wypowiedz,ze nie zazdrosci popularnosci Olce i Marysi i ,ze
      zalezxy jej na prywatnosci. Mowiła jeszcze ,ze chłopak by jej nie pozwolił.
      jaka szybka zmiana decyzji."

To ostatnia nadzieja rodziny T. na wygranie czegokolwiek. Tatuś zalicza wtopę
      za wtopą.
      • romcia.p Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws k 30.01.07, 17:43
        ma okazję dziewczyna zarobic niezłe pieniądze
        czy to dziwne,że sie zgodziła?
    • ja.jagna Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws ki 30.01.07, 18:42
      nareszcie nasza pani samusionek zostala oficjalnie, wszem i wobec za gwiazde
      uznana
      • dona.a Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws k 30.01.07, 18:51
        cała wymieniona trójka potrzebuje kasy jak kania dżdżu, "gwiazdy" od siedmiu
        boleści
      • azza4 Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws k 30.01.07, 18:55
        Czy te tance beda mialy kiedys swoj koniec?Obawiam sie ,ze nie.W Holandii po
        tancu z gwiazdami(iles tam edycji)zaczal sie taniec z gwiazdami na lodzie i juz
        chyba zaczela sie trzecia edycja.Na dodatek o tym samym czasie na dwoch
        stacjach telewizyjnych.Nie rozumiem tego oszolomstwa ale chyba jestem w
        mniejszosci i na szczescie wiecej niz dwa programy w telewizorze.
        • postkomuna Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws 30.01.07, 19:03
          Program trwa dopóki jest oglądalność.Słupki w górze, nie zdejmujemy.A dla
          cebsów to najlepsza metoda na odświeżenie, odkurzenie lub zaistnienie(vide
          Kwaśniewska, Wałęsówna). Potem są znane z tego, że są znane...żenua
        • deczko Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws 30.01.07, 23:18
          azza4 napisała:

> Czy te tance beda mialy kiedys swoj koniec?Obawiam sie ,ze nie.W Holandii po
          > tancu z gwiazdami(iles tam edycji)zaczal sie taniec z gwiazdami na lodzie i juz
          >
          > chyba zaczela sie trzecia edycja.

A myslalam, ze to jednak niemozliwe. Pomyslalam, o tancu na lodzie z gwaizdami,
          ale uznalam, ze to jednak o wiele trudniejsze niz taniec na parkiecie.
          Zaskoczylas mnie, jak ludzie sa sklonnni do poswiecen.

Na dodatek o tym samym czasie na dwoch
          > stacjach telewizyjnych.Nie rozumiem tego oszolomstwa ale chyba jestem w
          > mniejszosci i na szczescie wiecej niz dwa programy w telewizorze.

Ja tez tego nie rozumiem. Nie obejrzalam jeszcze ani jednego TzG do konca. W
          ogole tego nie ogladam i nie rozumiem zachwytow nad tym programem. Takze omija
          mnie to szalenstwo.
          • katyy31 Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws 31.01.07, 11:19
            film.wp.pl/id,74803,title,Znamy-uczestnikow-piatej-edycji-show-Taniec-z-gwiazdami,wiadomosc.html?rfbawp=1170238780.912
            • katyy31 Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws 31.01.07, 12:46
              ciekawe tylko jakie jury będzie, mam nadzieję że też zmienione tak jak
              scenografia.
              • paulinaa Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws 31.01.07, 13:07
                jury sie nie zmieni. a gwiazdy... no coz... w tym kraju naprawde niewiele
                warunkow trzeba spelniac zeby zostac gwiazda....
                • masiej1987 Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws 02.02.07, 23:36
                  Samusionek to dobra aktorka oraz piękna i sympatyczna kobieta niestety znając
                  polskich widzów i ich brak dobrego smaku pani ania skończy jak magda wójcik bo
                  widzowie wola placzące rozklekotane i głupkowate panienki niz piękne i madre kobiety
                  • jowita771 Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws 03.02.07, 06:33
                    ładna rzeczywiście jest, ale z tą "mądrą kobietą" to chyba czujesz, że się
                    zapędziłeś, co?
                    • masiej1987 Re: Taniec z gwiazdami-Samusionek,Tusk,Olbryws 03.02.07, 16:05
                      chyba jednak nie :)
    • paddinktun Nie rozumiem, dlaczego ne zaangazowali Muchy i 02.02.07, 23:45
      Martyny Wojciechowskej.
      • wielka.wyprz Gwiazda Anna Samusionek 04.02.07, 00:10
        www.angelikazuber.pl/img/kor_RzPDz_pismo2_sierpien.pdf
        Polecam fragmenty zaznaczone na żółto
        • ewwka1 Re: Gwiazda Anna Samusionek 04.02.07, 00:46
          Nie wiem o czym ma świadczyć ten list? Dla mnie jest świadectwem wyłącznie
          tego, że facet jest kompletnym prymitywem i nie wiem jakim cudem taki człowiek
          prowadził jakąś kancelarię czy coś w tym rodzaju. Takie pismo mógłby napisać
          człowiek, który ukończył jakąś zawodówke co najwyżej, zupełny prymityw,
          abstrahując od całej sytuacji.
          • ssachell Re: Gwiazda Anna Samusionek 04.02.07, 01:13
            Oboje są siebie warci, ale najbardziej szkoda dziecka.
            • piotr7777 Re: Rafał Olbrychski jednak coś tam osiągnął 04.02.07, 08:47
              ...nagrał ze dwie płyty, zagrał w paru filmach ("Szczęśliwego Nowego
              Jorku", "Kochaj i rób co chcesz") a definicja "gwiazdy" na użytek tego programu
              jest bardzo szeroka.
              • katyy31 TzG 5 06.02.07, 11:04
                www.pudelek.pl/artykul/2067/znamy_juz_wszystkich_tancerzy/
                • aniiatka Re: TzG 5 06.02.07, 22:40
                  beznadzieja ta kolejna edycja. gwiazdy jak choelra, no faktycznie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka